Na de Business Bootcamp – april 2015

Ben je ook nog aan het nagenieten van de enorme boost en energie?

Nu is het tijd om van jouw slimme 2-daagse tijdsinvestering te profiteren.

Je hebt niet alleen krachtige strategieën, systemen en tools meegenomen, maar ook de inspiratie en motivatie om serieus te werken aan de groei van je business.

Maar het hebben van kennis, inspiratie, structuur, tools, etc… is nog maar het begin. Wil je succes hebben, dan is het belangrijk dat je met het materiaal aan de slag gaat.

Onthoud ook dat je succes nooit alleen bereikt. Het is essentieel dat je elkaar helpt bij het implementeren. Deze pagina biedt je – via het commentaarveld onderaan – alle gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Maak er gebruik van!

IMPLEMENTATIE is waar het nu op aankomt!

Nog even voor jou op een rij:

  • Neem je Business Bootcamp Implementation Plan erbij en… doe wat je van plan was!
  • Herhaal 10 minuten per dag de aantekeningen uit je werkboek (denk aan de kluis met code 10-24-7)
  • Volg de contacten op uit het netwerk proces. Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en andersom.
  • Ga slim om met Social Media – dit zijn je top 2 prioriteiten: Blog en LinkedIn.
  • Start met bloggen. Klik hier om meer te leren over bloggen
  • Klik hier voor een artikel en het GRATIS 3-delig rapport LinkedIn Geheimen voor jouw business
  • In de Facebook groep Nisandeh Unplugged beantwoord ik jouw prangende vragen over van alles en nog wat. De reacties zijn laaiend enthousiast. Meld je hier aan voor Nisandeh Unplugged
  • En… heb je de enquête van maandag 20 april al ingevuld? Als je het nog niet gedaan hebt, vind de e-mail met het onderwerp “Beloofd! Cadeau voor jouw eerlijke mening” of “[Reminder]… “.

En snel! Geef jouw VIP kaarten cadeau

Heb jij jouw VIP kaarten al aan bevriende ondernemers gegeven? Doe het alsjeblieft deze week nog, want de VIP-code voor de speciale prijs van €47 (excl. BTW) is slechts geldig t/m 1 mei. Maar als de Business Bootcamp eerder is volgeboek, sluiten we ook de VIP inschrijving.

Onderschat nooit het belang van “giving first“. Laat jouw contacten zich zo snel mogelijk aanmelden via de URL die staat vermeld op de VIP-kaart:

http://opencircles.nl/vip

Business Bootcamp Facebook Groep

Om de Business Bootcamp voort te laten duren en de energie hoog te houden, ga naar de Business Bootcamp Graduates Facebook groep en klik op ‘Lid worden’.

Bekijk nu de Business Bootcamp foto’s

De foto’s van de Business Bootcamp zijn geplaatst op Facebook. Tag jezelf en je vrienden! Zo kunnen zoveel mogelijk deelnemers nagenieten van de energie en sfeer van de Business Bootcamp.

Stay in touch

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook, maak een connectie met me op LinkedIn (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt).

Delen is vermenigvuldigen!

Door jouw ervaringen, inzichten, kennis, vragen en resultaten te delen, vergroot je niet alleen je commitment om het Bootcamp materiaal te implementeren… je inspireert en motiveert anderen ook om hetzelfde te doen.

Deel dus jouw ervaringen, inzichten, kennis, vragen en resultaten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

En kom regelmatig terug op deze pagina om te leren, te sparren en je voordeel te doen met de comments van anderen. Het is echt een waardevolle resource die je niet onbenut mag laten.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jan van Tol
7 years ago

Het was een heel leerzaam weekend. Leerzaam in zowel theoretische als praktische zin. Voorts een aantal interessante contacten opgedaan. Kortom de toekomst begon het afgelopen weekend opnieuw.
Bedankt !!

Tessa Augustijn
7 years ago
Reply to  Jan van Tol

En wat ga je doen aan de implementatie Jan??? Groetjes, Tessa

Tessa Augustijn
7 years ago

Na afloop van de Business Bootcamp heb ik op zondag gelijk voor het slapen gaan de CD met affirmaties afgespeeld.
Op maandag gestart met het aanmaken van een lijst van contacten. Mijn jaarplan voor netwerken is in de basis inmiddels klaar.

TIP: wordt lid van een netwerkclub die wekelijks bij elkaar komt! Extra netwerkgelegenheden kunnen nog per keer worden ingepland.

Dinsdagochtend is mijn wekelijkse netwerkochtend.
Woensdag een beurs bezocht met een duidelijk doel voor ogen: bezoeken van x-aantal bedrijven met een missie. Eerder dacht dat ik het niet goed zou doen of eng zou vinden maar wonder boven wonder vind ik het nog leuk ook op deze manier!

En woensdag is gebombardeerd tot mijn wekelijkse blogdag. De finesses moet ik nog in de vingers krijgen, maar schrijven heb ik altijd leuk gevonden dus dat is geen opgave!

Het gaat inmiddels al stromen want zojuist krijg ik een telefoontje van een totaal onbekende om in zijn netwerkclub een praatje te komen maken…….

Ik ben trots op mezelf!!

Ursula Ouwerkerk
7 years ago

Bijzonder hoe de energie weer oplaaide toen wij elkaar woensdag per toeval weer tegenkwamen! Voelde jij dat ook?

Jan Bouwens
7 years ago

Het was een inspirerend weekend! En het heeft me ook voor het blok gezet: onderneming of hobby? Mijn hart wil ondernemen, mijn hoofd wil zekerheid in loondienst. Ik heb er in elk geval waardevolle contacten uit overgehouden die mij helpen dat dilemma te onderzoeken.

Jan Hogema
7 years ago

Het was een indrukwekkend weekend. Wel was het voor een hooggevoelig persoon als ik zwaar. Het hyperen kost me veel energie. hoe is dat bij jullie?

Groetjes,
Jan Hogema

Barbara van de Sande
7 years ago
Reply to  Jan Hogema

Same here!
Het waarom zo heb ik in de enquette als vraag ingevuld. Hopelijk krijg ik een reactie. Zelf merk ik dat het helpt om het te laten bezinken en opnieuw er naar te kijken. Mijn conclusie is dat het wel waardevol was.

Hoe is het nu voor jou een paar dagen later?

Wendy Weel
7 years ago

Een hele mooie en waardevolle ervaring rijker!
Direct begonnen met implementeren!!
Struikelblokken….die stoorzenders…… grrrrr…. minimaal 2x per dan mijn email checken lukt me ‘nog’ niet.

Doelgroepen worden al beter.
Over een week, de hele brainen en verder met implementeren met een sparringsmaatje .

Ik kom hier zeker weer terug!!
Dankjewel 🙂

Ursula Ouwerkerk
7 years ago
Reply to  Wendy Weel

Herkenbaar die stoorzenders. Voor mij voelt het als een verslaving om altijd beschikbaar te zijn en mijn mail te checken.

Afkicken gaat dan ook met vallen en opstaan. Kleine stapjes vooruit , maar het komt goed!

Corine van Dijk
7 years ago

Afgelopen weekend was inspirerend. En ik werd natuurlijk helemaal gelukkig dat Nisandeh meedeelde dat je als ondernemer moet zorgen dat je niet gestoord wordt tijdens je werkzaamheden. Doorschakelen de telefoon naar een telefoon service en de mail laten verzorgen door je secretaresse op afstand. En dat is nu net ons kantoor, “je eigen secretaresse op afstand”.

Tegelijkertijd was voor mij veel herkenbaar omdat mijn marketingondersteuner de Business Bootcamp al eerder had gevolgd en wij in het afgelopen half jaar dit in mijn bedrijf aan het implementeren zijn.

Vooral het gedeelte over online marketing en passief inkomen vond ik zelf erg boeiend omdat daarin nog een hele slag te maken is.

Maar ook weer kennis gemaakt met veel nieuwe ondernemers.
Netwerken blijft leuk…………. en het resultaat is de groei van je bedrijf met daarbij je inkomen.

Veel succes en tot ziens.

Hartelijke groet,

Corine van Dijk

PS: kijk op de website voor de 1e uitgave van ons magazine!

Alard Joosten
7 years ago

Ik vond het een ontzettende inspirerende en leerzame ervaring. Plus daarbij een heerlijke energieboost. Ik weet niet wat er is gebeurd maar ik heb deze week al meerdere opties voor opdrachten binnengehaald en vandaag een heel mooi startgesprek gehad met een uitgever over de mogelijke uitgave van een boek (passive income!). Direct daarna stond op mijn antwoordapparaat een boodschap voor een acute interessante klus. Hard op weg naar mijn business income!

Emke van Biemen
7 years ago

Wat een energieboost heb ik overgehouden van de Business Bootcamp. Naast de bijzondere ontmoetingen met nieuwe collega’s. Mijn droom om muziek te integreren als methodiek bij coaching kan worden ontwikkeld omdat ik een collega heb ontmoet die hier al mee werkt. Kippenvel bij de ontmoeting.

Ik ben net pas gestart en zeer gelukkig met de inzichten die ik heb overgehouden. Per dag focus ik mij op een specifiek doel, ik ben het netwerk acher mijn netwerk aan het benaderen en ben gestart met het verbinden van voor mij relevante social media aan mijn site. Mijn eerste opdracht heb ik binnen. Op naar mijn persoonlijk gestelde bedrag voor dit jaar.

Ursula Ouwerkerk
7 years ago

Wat een energie tijdens de Business Bootcamp. Ik ben ontzettend gemotiveerd om met focus en structuur aan de slag te gaan. Bootcampers en Nisandeh, bedankt. Jullie zien mij zeker terug!

Mariske Krijgsman
7 years ago

Vol inspiratie en energie ga ik aan de slag met alle praktische tools die ik heb mee gekregen! Dank Nisandeh voor je enthousiasme. Met sommige dingen was ik al volop bezig, andere dingen ga ik weer aanwakkeren en doorzetten!

Dat brengt mij bij 2 vragen aan jullie:
– Ik wil een kantoor delen met ondernemers die ervoor zorgen dat websites van ZZPers en MKBers er fonkelend uit komen te zien. Zoals webdesigner, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers etc. ik ben zelf fotograaf. Bij voorkeur in Utrecht west (De Pionier). Wil jij ook een kantoor delen, laat het mij weten!
– Tevens zoek ik mensen uit regio Utrecht die spijkers met koppen willen slaan mbt de implementatie en van hun bedrijf een systeem willen maken. Met hen zou ik graag 2 wekelijks bij elkaar komen zodat we elkaar kunnen inspireren en motiveren!

Interesse in (1 van de) bovenstaande onderwerpen? Laat het mij weten!

Andre Jansen
7 years ago

Hoi Mariske,

ik heb ook het idee om regelmatig met andere bootcampers samen te komen zodat we elkaar kunnen ondersteunen met inspiratie en implementatie.
Zullen we gewoon samen beginnen en dan kijken wie er bij komen?
Hartelijke groet,
André
06-13589911

Mariske Krijgsman
7 years ago
Reply to  Andre Jansen

Hoi André,

Ik zie je reactie nu pas. Ik ga je een berichtje sturen/bellen.

Enthousiaste groet,
Mariske (06 141 926 41)

Emke van Biemen
7 years ago

Mijn gravatar werkt! Dank voor alle tips en inzichten Nisandeh! ik kende dit systeem nog niet. Iedere dag leer ik meer. De energie boost van afgelopen weekend werkt zo goed door!
Ik ben op zoek naar een buddy, waarmee ik één keer per week kan sparren over de implementatie van mijn business.
Heb je interesse dan hoor ik dit graag.

Martijn van Kesteren
7 years ago

Waanzinnig veel goede business inzichten opgedaan en deze ook reeds in actie omgezet. Ik ben enorm blij met mijn accountability buddy en heb nieuwe vrienden gemaakt.
Mijn blog van deze week heb ik daarom ook gewijd aan mijn grootste inzicht van afgelopen weekend. Ik ben benieuwd wat jullie vinden van: withmartijn.com/grab-the-oppotunity/

Ik wens jullie allen super veel succes!

Dharmanshing Gunputh
7 years ago

Just mind blowing. I dont have words to describe how effective and efficient the Bootcamp Training was.
Thanking you Mr Nisandeh and your Team for sharing your knowledge.
To Dare Is To Do

Jeannette Kommer
7 years ago

De Business Bootcamp en grote inspirator Nisandeh… het heeft werkelijk alles in mij in beweging gezet. Mijn mind-set over mijzelf mijn werk en mijn kijk op financiën krijgt een stevige knauw te verduren. Als kunstenaar vraagt dit een overstap naar de andere 2 kwadranten te maken en dat ga ik doen! Kunst in transitie, er komt een nieuwe website, een nieuwe naam en ik ga voor de hoogste optie! Ik kom zeker terug and I’ll stay on track!!

Andre Jansen
7 years ago

Beste mensen, deze bootcamp was precies wat ik mezelf had beloofd: inspiratie, focus en netwerken!

Ik heb mijn focus nog iets aangescherpt in het besef dat mijn passie is: mensen helpen om zichzelf te worden, en coaches en therapeuten helpen om vanuit hun zielsverlangen te werken en hun bedrijf vorm te geven!

Ik heb verse inspiratie gekregen om het bloggen weer vaker op te pakken.

En ik heb mooie en inspirerende mensen ontmoet en wil ook met een aantal mensen regelmatig bijeen komen om elkaar te inspireren en te ondersteunen bij het implementeren. Ik zoek mensen in het gebied Amsterdam-Almere-Amersfoort-Utrecht, dus stuur me een berichtje als je mee wilt doen.

Hartelijke groet van André

Ab Visser
Ab Visser
7 years ago

Heel veel (individuele) professionele coaches hebben misschien na de Business Bootcamp ook de behoefte om – net als ik- zich aan te sluiten bij een groter geheel. Ik ben hier druk mee bezig en zoek van elke (soort) coach ( dus enkel stemcoaches; financiële coaches; voedingscoaches tot talentcoaches en managementcoaches etc. ) enkele geschikte collega’s door heel het land. Belangstelling ? Mail me dan even dan kunnen we – zonder elkaars concurrent te zijn_ toch samen mbv synergie sterker worden en inspiratie opdoen.
visserab@gmail.com

groet Ab