Na de Business Bootcamp


Even een kort bericht, zo vlak na de Business Bootcamp.

Ik wil graag even van de gelegenheid gebruik maken om hallo te zeggen, en je te bedanken dat je erbij was in de Business Bootcamp afgelopen dagen. Voor mij was het een geweldige ervaring en ik hoop dat jij er ook van hebt genoten en veel hebt geleerd.

Om de informatie uit de Business Bootcamp te onthouden, vergeet niet om 10 minuten per dag het materiaal uit je werkboek te herhalen. Zo zorg je ervoor dat je ook op de lange termijn profiteert van wat je in het weekend hebt geleerd.

Om je te helpen de aangereikte informatie te blijven onthouden, hebben we de presentatie van flip-charts uit het seminar beschikbaar gemaakt voor je.
Klik hier om de flip-charts te bekijken.
Neem ze elke dag door!

En veel belangrijker nog: vergeet niet je inzichten te implementeren!
Je hoeft niet alles in één keer te veranderen… doe het stap voor stap en je ziet snel de veranderingen in je business.

Vergeet niet de contacten die je hebt opgedaan in het Bijenkorfspel op te volgen.
Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en vice versa.

Ook wil ik nog even aanhaken bij wat ik heb gezegd over het gebruik van sociale media.
Het is belangrijk om zo snel mogelijk ervoor te zorgen dat je te vinden bent in de sociale media:

Om in contact te blijven en waardevolle informatie en lessen online van me te ontvangen:

  • Volg ons op Twitter – http://twitter.com/opencircles
  • Maak een connectie met me op http://nl.linkedin.com/in/nisandeh
    En wanneer de connectie op LinkedIn er is – neem dan alsjeblieft even een moment om een recommendation te schrijven over wat je hebt ervaren in de Business Bootcamp, en wat je er voor jezelf uit hebt gehaald. Nederlands of Engels is allebei prima.
  • We hebben een LinkedIn groep in het leven geroepen, waar je contact kunt maken met alle andere Business Bootcamp deelnemers…

O ja, voor ik het vergeet, ik had het tijdens de Business Bootcamp over ‘failing forward’ en ik noemde een korte video met Michael Jordan, die je echt even moet bekijken…

De volgende Business Bootcamp vindt plaats op 16 en 17 april 2011!

Hetzelfde evenement, op dezelfde locatie in Nieuwegein, met dezelfde intentie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen meer succes te creëren!

Deze Business Bootcamp vindt weer plaats op zaterdag en zondag.

Breng alsjeblieft ALLE ondernemers en ZZP’ers die je kent op de hoogte van jouw ervaring in de Business Bootcamp en geef hen één van de kortingstickets met promotiecode, zodat we kunnen traceren wie via jou komt en je een waardebon van 200 euro kunnen geven voor elke 5 nieuwe deelnemers die via jou aan de Business Bootcamp deelnemen.

Overigens kun je zelf in de gaten houden wie zich met een kortingsticket van jou heeft aangemeld voor de Business Bootcamp.
Log hiervoor in op jouw pagina op opencircles.nl en ga naar Mijn verwijzingen. Je ziet dan een lijst met de tickets die op jouw naam staan en wat de status van deze tickets is.

En vergeet niet, je maakt ook nog kans op de driedaagse Business Make Over!
Klik hier voor meer informatie.

Als laatste wil ik je graag uitnodigen om een testimonial voor ons te schrijven. Laat ons weten wat je het leukste vond aan de Business Bootcamp, wat je grootste inzichten waren en wat je je vrienden zou vertellen als ze je vroegen wat je aan de Business Bootcamp hebt gehad.

Schrijf je testimonial s.v.p. hier!

En dan tenslotte: aan de slag!
Als jij in actie komt om je business en je leven te verbeteren, en alle andere deelnemers aan de Business Bootcamp komen ook in actie, dan dragen we samen bij aan een betere wereld. En daar gaan we voor, toch?!

Op jouw succes!
Nisandeh Neta

PS. Vergeet niet je testimonial op te schrijven. Daarmee inspireer je anderen om serieus aan de slag te gaan met hun business!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eric Willems
Eric Willems
11 years ago

Dit was mijn tweede Business Bootcamp; febr. 2010 de eerste en nu dus febr. 2011 de tweede.

De BUSINESS BOOTCAMP is de investering van 2 dagen TIJD en nog geen € 100,00 aan GELD dubbel en dwars waard!!!

Daarom raad ik ELKE ONDERNEMER aan om de Business Bootcamp te volgen; dit is een van de meest inspirerende, enerverende en leerzame seminars/workshops die JIJ kan beleven.

Wat JIJ hier in 2 dagen leert en ervaart is onvoorstelbaar veel waard. Dit event levert JOU heel veel op, nl. meer ENERGIE, TIJDBESPARING en HEEL VEEL CONTACTEN! Wanneer JIJ het geleerde vervolgens in de praktijk brengt levert dit JOU ook nog eens GELD op!

Dit event kun je niet vaak genoeg herhalen, dus ik ben er in in de toekomst opnieuw bij!

Wil JIJ er in april 2011 ook bij zijn? Klik dan op de link:
http://bit.ly/g5xGxW

Succes, Eric

Aram Yilan
Aram Yilan
11 years ago

Dagelijks praat ik met famillie, vrienden, collega’s en zakenrelaties over mijn ervaringen in de Business Bootcamp. Ik heb er zelfs met mijn kapper over gehad.

Vandaag zelfs een persoonlijke overwinneg door te gaan joggen voordat ik moest gaan werken.

Ik ben the new and improved Aram 2.0

Mariëte Verlaan
11 years ago

Thank you, I loved it again! More ‘kwartjes’ landed in my brain and will wire my pockets. Everything is energy! Money is energy! There is so much power in the process and using the gold that is in my open hands (my talents, my enthusiasm and all that I might not even be aware of) will make the difference for me.

My biggest insight is that I have to define a goal, make a plan and go for it. The result lies outside my comfortzone.
My mindset is: I am successful, it is easy and fun, I enjoy an abundant life!

I recommend business owners to open up and get the energy of Business Bootcamp and discover how to be in business the smart and successful way. Look beyond the struggle to survive!

Met een zonnige tuingroet, Mariëtte

Barry vd. Heuvel (Fruitcake Studio)

Bedankt voor de 2 erg nuttige dagen Nisandeh!
Ik ga de info zeker gebruiken om van ons webdevelopment bedrijf een nog groter succes te maken!
Hopelijk tot de volgende cursus!

Wim Feijen
11 years ago

Nisandeh,

Dankjewel voor de geweldige training!

Iedereen die dit leest, deze tips zijn waardevol, gebruik die goed!

Hella van der Zwan
11 years ago

Mijn 2e Business Bootcamp. Ik wist dus meer wat me te wachten stond en had meer tijd om me voor te bereiden op “de vraag” bij het Bijenkorfspel.
Meer inzet van mijzelf leverde ook meer ‘honing” op. Met de verkregen “honing” ga ik een E-book schrijven! Dank aan Nisandeh en aan jullie allemaal! Tot ziens bij de Financial Freedom!!

Elsert Sikma
11 years ago

Fantastische training! Erg inspirerend en nu hard aan de slag!
Super!

Nhan Leenaars-Do
Nhan Leenaars-Do
11 years ago

Hi, I certainly got a big boost during and after the Business Bootcamp! Thanks Nisandeh and his team for organizing it. Have a great day!

Margareth
Margareth
11 years ago

Superdagen, ik voldeed niet helemaal aan de doelgroep, (ik heb een erg goed lopende zaak) maar het lijkt me superwijs om van een real decent living een stapje hoger te komen om te kijken wat mijn potential is.

Dus ik ga voor t vervolg, maar ik kan Business Bootcamp iedereen aanraden die bereid is tot een open mind en een bereidheid heeft om zaken te veranderen.

Hermine van Loon
Hermine van Loon
11 years ago

Ik raad iedere ondernemer aan de Business Bootcamp te volgen, omdat je leert hoe je gefocust je doel kunt bereiken.

Elise Ledderhof
11 years ago

I wrote a blog about both days => http://wp.me/p1mxMK-h, cause I’m so enthusiastic about it all.

Today I got a client who’s perfect material to beat Nisandeh’s and Wim Belt’s score. I’m very excited about it, I’ve promised to write a checklist in my blog to help him out. This will be continued…

Monique te Giffel
Monique te Giffel
11 years ago

Als er 2 dagen waren dat ik uit m’n zzp-er dak ben gegaan was het wel tijdens dit laatste bootcamp! Inmiddels mijn 2e bootcamp. Wat ik mij realiseer is dat ik sinds de laatste keer lekker op weg ben naar mijn financial freedom, langzaam maar zeker is er een hoop aan het veranderen en met name tussen mijn oren! Toen in thuiskwam woensdag avond ontving ik een mailtje van mijn 2e klant! (en niet een uurtje factuurtje project!) Dit houdt in dat ik mijn omzet deze maand meer dan ga verdubbelen!
Ik ga in April weer en waarom? Het is zo makkelijk te vergeten en nog veel makkelijker om op de R te focussen. Alleen al om die reden is het een goed idee om iedere zzp-er mee te nemen naar dit bijzondere evenement. tegen die tijd heb ik ook het geld bij elkaar voor de vervolg cursus. Ik ben echt super excited. Thanks for the great days en oh ja Money is great, I will never say it stinks again, that’s a promiss!

Bert Wiersma
11 years ago

Wow, i’m still in à rush.
I’ve meeted new contacts and talked with contacts That i already met before. Now i need to make contacts in to friends :).

I cant wait apr 1st.
THE energy was again very high.
Many thanks Nisandeh & E-team.

Love ya all.

Els de Groot
11 years ago

Voorafgaande aan het Business Bootcamp een ontspannen vakantie om uitgerust aan het Business Bootcamp te beginnen. Welk een inzichten ontvangen en energie gekregen!! En op een positieve manier spierpijn van de constante, gemeende glimlach die op mijn gezicht staat.
En toch een opmerking, ik krijg inmiddels te horen dat ik meer spreek over het Business Bootcamp dan over de 3 weken wilde dieren in Afrika. Misschien omdat ik nu, na het Business Bootcamp, zelf de energie heb van een wild dier?

Ellen Mertens
11 years ago

Ik kan bijna niet meer slapen sinds Business Bootcamp (heel belangrijk ;-): al die inspiratie vliegt heen en weer door mn hoofd. Ik heb vandaag iemand spontaan een commercieel advies gegeven waar ze stijl van achterover sloeg (en ik ook… waar kwam dat ineens vandaan?). Ik heb door het netwerken al heeel veel kansen gekregen en geboden. Ik kan niet meer stoppen met werken en het mooiste is… ik weet gewoon dat het gaat werken. Just follow the steps. Action!