Na de Business Bootcamp – januari 2013


Ik wil je graag persoonlijk bedanken voor jouw deelname aan de Business Bootcamp.

Ik hoop dat het waardevol voor je was en dat je niet alleen kennis en tools hebt meegenomen uit het evenement, maar ook de inspiratie en motivatie om je business tot een succes te maken.

Omdat IMPLEMENTATIE het toverwoord is… onthoud:

Business Bootcamp Facebook Groep
Om de Business Bootcamp voort te laten duren en de energie hoog te houden, word lid van de nieuwe  Business Bootcamp Facebook groep.

Ga naar https://www.facebook.com/groups/businessbootcamp/ en klik op ‘Lid worden’.

Business Bootcamp foto’s  
We hebben een flinke verzameling foto’s van de Business Bootcamp geplaatst op Facebook

Tag jezelf en je vrienden! Zo kunnen zoveel mogelijk deelnemers nog nagenieten van de energie en sfeer van het evenement.

Stay in Touch
Volg ons op Twitter, like ons op Facebook, maak een connectie met me op LinkedIn.

Houd contact met elkaar
Gebruik deze pagina om ervaringen, inzichten, tips en kennis met elkaar te delen.
Daar is het commentaarveld hieronder voor.

Delen is vermenigvuldigen!

Op jouw succes!

Nisandeh en het Business Bootcamp team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Crockow
9 years ago

Het is ongeloofelijk wat de Business Bootcamp bij mij in beweging heeft gebracht. Zoals ook anderen ervaren hebben, barst ik van de energie en ben dagelijks bezig met de implementatie.

Het is fijn om je netwerk op deze wijze uit te hebben kunnen breiden met fantastische mensen met geweldige kwaliteiten. Ik benader mensen met een veel sterker bewustZIJN wat me vandaag een leuk compliment opleverde: Leuk je ontmoet te hebben. Veelzijdig met temperament en flair!

De opdrachten komen ineens aanwaaien!
Het is alsof de wereld zich naar mij opent doordat ik me helemaal heb open gezet naar de wereld.

Heerlijk, laat maar komen 🙂

Anne Goldsmits
Anne Goldsmits
9 years ago

ik ben nog steeds overwelmed….ik hoop met de tips hierboven een beetje sturing te krijgen in al mijn ideeen.

Waar ik al wel druk mee bezig ben is; focus en niet meer multitasken. Dat werkt prima en scheelt heel veel tijd….nu alleen die tijd nog omzetten in PRODUCTIEVE actie!

Stap voor stap kom ik er wel!!

Marion Kriele
Marion Kriele
9 years ago

Lekker met de bijenkorfvragen bezig geweest. Wat me wel opvalt. is dat slechts een enkeling vraagt wat die omgekeerd misschien kan betekenen. Waren die anderen misschien naar de wc toen Nisandeh het over Contribution had?
Gisteren een aantal inzichten met een vriendin gedeeld, die er meteen al iets aan had. Zelf ervaar ik een enorme drive, ik doe enorm veel en er zitten te weinig uren in de dag.

Wilko van der Ploeg
9 years ago
Reply to  Marion Kriele

@Marion: Wat flauw zeg, om anderen zo te veroordelen. Hoe kun jij weten, op welke manier de mensen bijdragen aan de maatschappij aan de hand van de vragen die ze in het beehive game stelden? Ik heb bijvoorbeeld een vraag voor mijzelf gesteld, dat neemt echter niet weg dat ik behoorlijk actief ben in het ‘contributen’ aan de maatschappij. Echter zonder op zijn tijd te durven vragen wat ik nodig heb, zou mij nooit zover gebracht hebben, dat ik sowieso enige bijdrage zou kunnen leveren.

Probeer een volgende keer mensen niet te beoordelen naar aanleiding van een enkele vraag!

Vriendelijke Groet
Wilko

Saskia van Velzen
9 years ago

Ondanks dat het mijn derde Business Bootcamp was heb ik de nodige aha’s en oja’s beleefd. Wat nu ineens enorm tot me doorgedrongen is is het belang van een visie. Daardoor wordt alles aangezwengeld en wordt het voorzien van energie.

Sinds de Business Bootcamp barst ik van de energie. Mijn tweede website is bijna af en mijn tweede e-book (gratis bij inschrijven voor de maandelijkse tips & trucs om te blijven lachen) ook. Allemaal de afgelopen week gerealiseerd. Ik zit in een enorme flow en ik kijk of ik op die stroom kan mee blijven drijven.

Mijn visie is:

To create a happier world by helping people to create their own happiness.

Thank you sooo much Open Circles.

Bene Bailleul
9 years ago

en team: proficiat, wat een puike organisatie en wat een massa aan waardevolle informaties. Ik ben alles nog eens opnieuw aan het doornemen.

Wat ik nu al doe (en het werkt):
– weekplanning en dagplanning
– per dag 2 * email en 1 * sociale media
Ik doe verder want hierdoor heb ik echt meer tijd om andere dingen te doen (dingen die echt belangrijk zijn, namelijk mijn nieuwe project in de steigers zetten).
Is af en toe ook wel wat eigenaardig, tijd hebben (ja, en wat doe je er dan mee hé).
Ik doe alvast verder.

Get inline en stay inline.

Anja Kruska
Anja Kruska
9 years ago

Het was weer een boeinde bijeenkomst met een nog meer deelnemers, wauh.

Rob Stalenhoef
9 years ago

Druk bezig met implementeren! Nog steeds ervaar ik de kracht van het weekend en de verkregen inzichten. Mooi ook om het boek te lezen, ook daar veel inspiratie. Mijn omgeving lift mee op de enorme energie die ik heb. Heerlijk om te zien. Zelf merk ik dat ik makkelijker vraag. Of het nou is om hulp of dat ik in de telefoon klim om klanten te bellen.

De kracht van de diverse inzichten is nog steeds voelbaar.

CU soon everybody!
Groet,
Rob

Astrid Tuinder
9 years ago

Geïnspireerd door het weekend en met veel energie begonnen aan de implementatie van mijn inzichten. Onder andere gekeken naar de focus van mijn kindertherapie praktijk.

Al een tijdje voelde ik de behoefte om te focussen op een onderwerp. Tot nu toe niet gedaan omdat ik bang was om klanten te missen.

Nu ik me ga focussen blijkt dat niet het geval: ik kan juist mijn kindertherapie praktijk beter positioneren en beter uitleggen wat ik doe en waar ik expert in ben.

Heel bijzonder om dat zo te ontdekken.

Bedankt Open Circles!

Jet Sebus
9 years ago

Veel geleerd en druk bezig met implementeren van de eerste acties. Veel energie gekregen en uit mijn comfortzone gestapt. Voor mij was het een Business ‘Boost’ camp!

Klaas van Oosterhout
9 years ago

Zoveel energie, zoveel ideeen, zoveel inzichten, etc… Ik voel me een nieuw mens. Ben als een dolle aan het implementeren en samen met de geweldige master ming groep KLHAKL, ga ik als een trein, kan ik bijdragen aan de ontwikkelingen van mijn groeps genoten en kan ik nog beter bijdragen aan deze mooie werled. BIG HUG

Marieke Smeding
9 years ago

Vooral het deel van een plan maken en Implementeren komt nu goed uit de verf. Ik werk vooral aan mijn Financiële onderdeel en het gaat van een leien dakje. Ik krijg allerlei meevallers (financieel) en hulp aangeboden van mensen die me bij het starten van mijn eigen bedrijf willen helpen. Ook ik voel heel duidelijk wie ik wil helpen:
Vrouwen die blijvend van een schimmelinfectie willen genezen.
De sleutel hiertoe is heerlijk leren koken, zonder suiker. Ik geef vrouwen maar ook mannen handvaten over hoe ze deze nieuwe leefstijl kunnen toepassen.

Ik heb er zin in! Ik bewonder de Open Circles dat jullie zoǹ waardevol evenement kunnen organiseren, WOW!

You go!

Liefs Marieke Smeding

Anne Goldsmits
Anne Goldsmits
9 years ago

Marieke,

Hoe heb jij dat aangepakt een plan maken en implementeren voor het financiele vlak….daar zit ook mijn zwakte.

Door de hoeveelheid aan informatie heb ik er nu (een week later) nog moeite mee om in een plan te implementeren.
Ik heb wel kleine brokjes informatie om kunnen zetten naar actie, maar ik voel me nog een beetje (boel) stuurloos.

Wil jij mijn buddy zijn en me helpen?…..(kijk, dat heb ik wel geleerd… vragen!)

contact via; Corpore_sano@ymail.com

Maaike Frankena
9 years ago

Hoe raar het misschien ook klinkt, mijn Master Entrepeneur uit de kast gehaald en alles stap voor stap aan het aflopen en toepassen.
Voor mij heel logisch, na de financial freedom kreeg ik pas grip op mijn doelgroep, money talks…
Succes allemaal!!

Klaas van Oosterhout
9 years ago

Hoi Maaike,

Bedankt voor je tip om extra waarde te geven aan mijn lessen, door mijn leerlingen niet alleen lekker te leren stompen, maar ook extra veel aandacht te besteden aan zaken die voor hun belangrijk zijn buiten de school. Ik ben er goed over aan het nadenken hoe ik dit kan implementeren. Ik hou je op de hoogte. Dikke knuffel, je bent een kanjer!

Wilko van der Ploeg
9 years ago

@Maaike: Het bepalen van je doelgroep is iets waar je nooit klaar mee bent, heb ik gemerkt… ik verfijn mijn doelgroep steeds meer… en daarmee ver-FIJN is mijn werk ook 😀 Het is zoveel FIJNER om voor een doelgroep, dan voor iedereen te werken 😀

Melvin Jansen
9 years ago

Wow, wat een geweldig weekend heb ik gehad. Het was mijn 2e keer dat ik naar de Business Bootcamp ging maar ik vond het weer de moeite waard. Ik heb weer heel veel nieuwe inzichten en bruis nu van de energie!

Krista Steenbergen
9 years ago

Bedankt bedankt bedankt Open Circles!

Wat een flow, wat een energie!

Ik zoek nog naar een constructieve manier om hoge inspiratiegolven te manifesteren..? Waarschijnlijk is “one step at a time” het antwoord, maar daarbij heb ik dan weer weinig focus omdat ik tien dingen tegelijk wil doen. Leerpuntje..! 😉

Maar wel een luxeprobleem, want wat is het heerlijk om mij al maanden iedere dag zo geïnspireerd te voelen! ZIN IN HET LEVEN! Joepie!

Pieter van der Kaaij
9 years ago

Dit weekend heeft me een geweldig inzicht gegeven! Mijn missie is duidelijk geworden! Ondernemen simpeler maken WERELWIJD. Ik ben al in mijn huidige kring begonnen om de administratie voor de ZZP’er te vereenvoudigen door die ZZP’er te “ontzorgen”.

Mijn doel is dat de kleine ondernemer zich kan bezig houden met zijn of haar core business en niet hoeft te gaan boekhouden. Van mij krijgt de ondernemer MAANDELIJKS de stand van zaken, het op dat moment te reserve bedrag aan BTW en IB. Met advies dit apart op een spaarrekening te zetten.

Wereldwijd; in februari ben ik in Kenia om een ondernemer daar te helpen de cijfers van haar onderneming te snappen, de accountant uit te leggen dat er meer nodig is dan alleen een onleesbaar jaarrapport.

Ik bruis van de energie en de passie!!! Open Circles, bedankt!

Marc Ober
Marc Ober
9 years ago

Fantastisch weekend! Waardevolle info en oefeningen, perfect voor het uitbreiden van je netwerk! Nisandeh zegt dat ervaren steeds belangrijker is dan het hebben van items, als je dat niet snapt kom dan naar de volgende Business Bootcamp: een must experiance! Dank Nisandeh, dank hele team!

Vanessa van Loon
9 years ago

Ik heb ontzettend veel inspiratie opgedaan tijdens de Business Bootcamp. Ik ben gestart met wekelijks waardevolle informatie aanbieden op mijn Facebookpagina facebook.com/growtohappiness. Leuk om te doen en ik heb daardoor ook nieuwe inschrijvingen op mijn nieuwsbrief gekregen. Verder ga ik 13 februari naar de Blogging Masterclass en wil op korte termijn dan ook actief gaan starten met bloggen. Tot de 13e voor degenen die daar ook zijn!

Didier Dohmen
9 years ago

Beste Nisandeh,

Allereerst hartelijk dank voor een zeer inspirerend weekend.
Ik heb weer bijzonder veel geleerd.

Deze week ben ik volop aan het implementeren.
ik heb een blog opgesteld incontrolmanagementservices.wordpress.com

Daarnaast heb ik alle contacten opgevolgd.
Ook heb ik alle honing omgezet in mogelijke business contacten.

Weer heel veel inspiratie opgedaan.
Ik kijk nu al uit naar mei en dan kom ik met mijn zoon!

Groet,

Didier

Wilko van der Ploeg
9 years ago

Ik vond het een geweldig Business Bootcamp… opnieuw het beste ooit! Ik vind het opvallend dat de laatste paar keer ieder volgend Business Bootcamp een vorig overtreft. En het zijn de mensen die het doen! Ik merkte het al aan de online discussie vooraf, ik merkte het met de gesprekken in de pauzes en aan de enorme energie in de zaal.

Omdat ik steeds meer mensen leer kennen, kan ik ook steeds meer mensen met elkaar in contact brengen. Dat vond ik ook leuk aan het Beehive game: Ditmaal veeeeeeeeeeeel meer kaartjes weggegeven omdat ik iemand KEN die iets voor een ander kon betekenen, dan dat ik dit zelf kon. Ik merk overigens wel, dat niet iedereen de followup doet… ik heb veel meer kaartjes weggegeven, dan dat ik uiteindelijk terugkoppeling heb ontvangen… Jammer.

Ella Kwakkestein
9 years ago

HELP… ik ben hierboven ineens een monstertje geworden! wat is er gebeurd met mijn foto? Nog even een comment MET foto zodat je weet wie ik ben.

Monique Jans
9 years ago

Geïnspireerd en gemotiveerd ben ik zeker. Dank jullie wel voor de positieve energie en de waardevolle inzichten.
Maandag gelijk aan de slag gegaan. Heb ook al veel positieve reacties op mijn mail nav het beehivegame. Werk aan de winkel dus.

Michiel Prins
9 years ago

Ik ben weer enorm geïnspireerd door het bootcamp. Ik heb weer diverse mooie ideeën voor nieuwe producten gekregen, en ik ben al begonnen met die te implementeren! Mijn eerste product wat ik nu maak is een gratis front-end product om interesse te kweken in andere producten… Change starts today!

Mick Laarman
9 years ago

Wat een inspirerend weekend. ‘T was mijn tweede Business Bootcamp en ik heb er weer hele andere dingen gehoord dan in oktober. Vooral omdat ik zelf verder ben dus anders luister. Het bijenkorf spel vind ik een feest. Waar ik voor mijzelf moeilijk in de benen kom om te vragen, loop ik me helemaal suf voor een ander……en ben blij met elk kaartje dan ik mijn koningin kan geven. Het aantal behulpzame mensen is ook overweldigend, dankzij Suzanne (die van hiervoor) heb ik eindelijk mijn website werkend en zij heeft mij enorm gesteund met het maken van een solide LinkedIn profiel.
Dus verder met implementeren maar. Succes allemaal en tot…… de volgende Business Bootcamp!

Suzanne Wartenbergh
9 years ago
Reply to  Mick Laarman

Graag gedaan Mick 🙂 !

Marleen Deboeck
9 years ago

Ik geniet nog altijd na van het weekend…ttz van de energie en de inspiratie.
was toch wel sceptisch over het concept, maar Nisandeh heeft me echt weten te raken en inspireren. Het gevoel dat de wens te willen bijdragen aan een betere wereld én geld verdienen kunnen samengaan! ik vind het fantastisch hoe Nisandeh en zijn team het aanpakken en het feit dat hij ook echt bereikbaar en beschikbaar is voor de mensen, welgemeend,…dat is wat ik zoek in een “mentor”. En het is alsof hij op mijn schouder zit en me aanmoedigt door te gaan met implementeren en afsrpaen met mezelf na te komen…want inderdaad, we houden zo vaak onszelf tegen (ik pleit schuldig). Ook het inzicht “stay in line ” was heel belangrijk voor me, want vanuit angst en twijfel ging ik telkens weer uit die lijn en verlegde mijn focus! dank je wel Nisandeh

Monique Egberts
9 years ago

Ondanks dat ik slechts een dag aan het Business Bootcamp mee heb kunnen doen, vond ik het een enorm boeiende en waardevolle ervaring. Volgende keer ga ik voor het dubbele!

Sinds maandagmorgen ben ik druk bezig met implementaties, en ik heb nog veel te doen. Aan de slag dus..mailtjes beantwoorden 🙂

Suzanne Wartenbergh
9 years ago

Lieve mensen,

Ben ik zowaar één van de eersten om te reageren 😉

Bijgekomen van een indrukwekkend weekend, kom ik tot de conclusie dat ik nog steeds niet helemaal weet wat ik ervan vond, maar het heeft in ieder geval heel wat in beweging gezet. Dat is altijd goed! Ook heb ik veel geweldige mensen ontmoet en dat is nog beter! Daar ben ik iedereen heel dankbaar voor.

Ik ben druk bezig met implementeren, stap voor stap. En ik merk dat ik veel, veel beter in mijn energie zit en in mijn kracht sta. MIjn ‘Success image’ staat op het werkblad van mijn laptop en op de achtergrond van mijn telefoon. Dat levert me telkens een lach op mijn gezicht op en een energiepulsje om aan de slag te gaan en te blijven.

Ik hoop dat het weekend jullie net zo veel of nog meer heeft opgeleverd. Ik zie jullie in de Facebook groep!

Ella Kwakkestein
9 years ago

Ook ik merk dat er weer veel in beweging is gezet.
Meteen gisteren doorgezet en eindelijk met de eerste pagina van mijn website online gegaan. aan de blogfunctie wordt gewerkt.

Heerlijk om alle reacties op het Bijenkorf spel te lezen.

Verder een inspirerend telefoongesprek gevoerd met Franklin, die toevallig naast me kwam te zitten tijden de Business Bootcamp. Wij hebben elkaar “zomaar” tot buddy’s gebombardeerd tijdens de Business Bootcamp. Gisteren belde hij en het was een geweldig gesprek waarin we elkaar scherper maakten. Hoe cool is dat. Zomaar een buddy erbij!

Voor mij was het mijn 2e Business Bootcamp maar hij had net zoveel waarde voor mij als de 1e keer.

Nisandeh, dank je wel voor je input, je energie, je committent!
Iedereen veel succes en PLEZIER met de implementatie!

Michiel Prins
9 years ago

Wat fijn om te horen Ella! Ik heb ook al enorm veel reacties op de visitekaartjes die ik had ontvangen. Mijn werkbij had enorm goed haar werk gedaan en door mijn vraag DUIDELIJK en KORT te maken, was de conversie naar visitekaartjes enorm.

Op de visitekaartjes die ik heb weggegeven tijdens het bijenkorfspel heb ik maar 2 reacties gehad, terwijl ik er wel 20 heb wegegeven. Ik hoop dat iedereen zijn ontvangen kaartjes wel gaat opvolgen!

Freda Nkansah
9 years ago

The most fantastic weekend ever! Still enjoying every bit of the experience. Every step in implementing the tools given releases more positive energy.
Thank you to open Circles Team.

Eef Worm
9 years ago

Na de Business Bootcamp waren we geinspireerd om een blog te starten.
Deze is nu actief op: blog.uds-ict.nl

Houdt deze in de gaten voor nieuwtjes!

Eef Worm
UDS-ict

Grada Huis
9 years ago

Bij bloggen komt veel discipline kijken. Gelukkig heb ik een goed lopend bedrijf, maar daardoor schiet het bloggen er te vaak bij in. Wat ik van Open Circles zo goed vind, is dat ze altijd weer onderwerpen weten te bedenken waar je echt wat aan hebt. Daarom ben ik blij met het seminar, om meer vaardigheid in bloggen te krijgen.