Na de Business Bootcamp – januari 2014


Dankjewel voor je deelname en bijdrage aan de afgelopen Business Bootcamp.

Ben je ook nog aan het nagenieten van de enorme boost en energie?

Ik wens voor jou dat je niet alleen kennis en tools hebt meegenomen uit het evenement, maar ook de inspiratie en motivatie om je business-dromen waar te maken.

Maar het hebben van kennis, inspiratie, structuur, tools, etc… is nog maar het begin. Wil je succes hebben, dan is het belangrijk dat je met het materiaal aan de slag gaat.

Je kent nu het MG-SPI systeem systeem en dit wil ik je op je hart drukken:

IMPLEMENTATIE is waar het nu op aankomt!  Nog even voor jou op een rij:

 • Neem je Business Bootcamp Implementation Plan erbij en… doe wat je van plan was!
 • Herhaal 10 minuten per dag de aantekeningen uit je werkboek (denk aan de kluis met code 10-24-7)
 • Volg de contacten op uit het netwerk proces. Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en andersom.
  En onthoud deze simpele vraag die deuren opent: “Hoe kan ik je helpen?”
 • Ga slim om met Social Media – dit zijn je top 2 prioriteiten: Blog en LinkedIn.
 • Start met bloggen!
  Klik hier om meer te leren over bloggen
 • Verbeter je LinkedIn profiel – lees hoe op Gebruik LinkedIn voor je Business
 • En… als het het nog niet gedaan hebt:  vul de korte enquête in die je maandag 20 januari per email hebt ontvangen.
  Daarna kun je je GRATIS inschrijven voor de Bootcamp Implementation Day.

En schiet op! Geef je VIP kaarten cadeau
Heb jij jouw VIP kaarten al weggegeven? Doe het heel snel, want de VIP-code voor een gratis VIP-status is slechts geldig t/m 31 januari 2014. Daarna betaal je de reguliere prijs van € 475 (excl. btw) voor VIP toegang.  Onderschat nooit het belang van “giving first“. Laat jouw contacten zich zo snel mogelijk aanmelden via de URL die staat vermeld op de VIP-kaart: http://businessbootcamp.nl/vip

Business Bootcamp Facebook Groep
Om de Business Bootcamp voort te laten duren en de energie hoog te houden, ga naar de Business Bootcamp Facebook groep en klik op ‘Lid worden’.

Bekijk nu de Business Bootcamp foto’s
We hebben voor jou een flinke verzameling foto’s van de Business Bootcamp geplaatst op Facebook.
Tag jezelf en je vrienden!
Zo kunnen zoveel mogelijk deelnemers nagenieten van de energie en sfeer van de Business Bootcamp.

 

 

Stay in touch
Volg ons op Twitter, like ons op Facebook, maak een connectie met me op LinkedIn (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt).

Delen is vermenigvuldigen!
Ook via deze pagina is het mogelijk om ervaringen, inzichten, tips en kennis met elkaar te delen.
Gebruik het het commentaarveld hieronder voor jouw bijdrage. We zijn erg benieuwd naar jouw inzichten en de resultaten die je behaalt.

Now… go and implement!

Op jouw succes,

Nisandeh en het Business Bootcamp team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hans van Tol
8 years ago

De hele week al in flow, linkedin contacten opgevolgd en profiel aan het updaten, klanten helpen en positieve reacties op mn website van tevreden klanten ik ben happy!

Anna van der Wel
8 years ago

Wat is er nog meer veranderd na Business Bootcamp:
*ik werk met een timer, en daardoor heel efficient.
*ik laat me niet meer afleiden door emails
*ik lees de aantekeningen of kijk een dvd
*ik durf hulp te vragen
*ik bruis van de energie, en mijn hobby wordt business.

Dankjewel Nisandeh voor je bruisende enthousiasme en dat je leert wat je leeft: daarom: alle vertrouwen in je teachings.
Dank ook voor je team.

Dankjewel de deelnemers aan Business Bootcamp die me helpen, met het formuleren van mijn doelgroep, tips geven vanuit hun vakgebied, en goede feedback: DANK

Is er iemand die handig is en de foto van mijn website als logo kan neerzetten op deze Business Bootcamp pagina?

Dankjewel
Anna

Esther Molenaar
8 years ago

Hoi Anna,

Dat kun je zelf doen via http://www.gravatar.com. Daar link je een foto aan je e-mail. Waar je dat e-mail adres ook gebruikt, dan komt jouw foto naar voren.

Let er wel op het een foto van jou is, niet je logo.

Hartelijke groet,
Esther Molenaar
Open Circels Academy

Anna van der Wel
8 years ago

Ha Esther, dank voor je antwoord.. Ik ga het doen.

Dankjewel
Anna

Marjan 't Lam
8 years ago

Dit was voor mij de tweede Business Bootcamp, na de eerste Bootcamp kwamen er zoveel dingen op me af dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Nu na de tweede Business Bootcamp zijn er heel wat kwartjes gevallen en ik doe er nog wat mee ook!

Binnen 1 maand moet mijn Ultieme website online zijn, deze week gaat mijn nieuwsbrief de deur uit, mijn LinkedIn profiel heb ik aan gepast met de tips van de Business Bootcamp en ik heb inmiddels de tips van Nisandeh ontvangen dus ik kan het nog meer verbeteren.

Mijn eerste netwerkavond heb ik er al op zitten en de 2de in februari staat al in de agenda. Elke dag werk ik aan het implementeren en iedere dag zet ik weer een stap! En wat helemaal leuk is: ik heb er drie cliënten aan overgehouden!

Ik kijk uit naar de implementatiedag op 14 februari!
Helemaal happy!

Carolina van Rooy
8 years ago

Maandag had ik een overleg met iemand waar ik een samenwerking mee aan het opzetten ben. Ik heb het weekend met haar gedeeld en natuurlijk de VIP kaart gegeven. Zij werd zo enthousiast van mijn informatie, dat ze meteen aan de slag is gegaan en allerlei keuzes heeft gemaakt die goed voor haar bedrijf zijn.

De volgende dag had ze iets neergezet wat ik graag zelf had gedaan, ze ging als een trein. Ik merk dat ik het met iedereen deel, mijn enthousiasme.

Maar ik vind het ook moeilijk om het voor me zelf toe te passen. Waar begin ik. Wat is mijn eerste stap. Door de veelheid raak ik het overzicht kwijt en het is voor mij moeilijk om te focussen.

Maar door het iedereen te vertellen wordt het wel meer van mezelf. Ik ga door!

Hartegroet,
Carolina

Ludka Vloemans
8 years ago

Hi Carolina,

Je bent wel heel goed bezig hoor! Door met iemand er over praten hou je de energie stromen.

Als je zelf niet goed weet, waar je moet beginnen, kijk op je “Succes Inventory (dashboard)” lijst. Kijk bij welke groep je de laagste score heb gehaald en daarvan weer de laagste cijfers- daarmee begin je. Kies maar één en BE CREATIVE.

Succes en veel plezier en FUN.
Ludka

Eddy van Herk
8 years ago

Hallo allemaal en Nisandeh in het bijzonder,

Na het weekend Business Bootcamp ben ik aan de slag gegaan en heb mijn linkedin bijgewerkt en gestart met de website(blog) waar ik in WordPress een blog heb opgezet.

De afgelopen week heb ik ook met een aantal mensen gesproken en gemaild dus de vaart zit er lekker in, vandaag naar de gezondheidsbeurs en morgen naar Open Circles in Amstedam Zuid.

Ik hoorde dat er een aantal mensen uit Gouda op Business Bootcamp zijn geweest wellicht kunnen we met elkaar in contact komen om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.. laat het weten !

In ieder geval tot 14 februari voor degene die dan naar Amsterdam komen.

Paul Steur
8 years ago

Implementation!
LinkedIn profile updated:
– professional photo
– CV deleted
– I help ….etc.

Website adjusted:
– professional photo (same as linkedIn)
– Tried opt-in for blog posts (works, but put it offline because:)

Updating my list (several sources, getting them into one list!)

Gravatar adjusted (Thanks Esther Molenaar!)

Marjolein Kalter
8 years ago

Na deze Business Bootcamp merk ik dat ik op mijn pad zit.

Deze week 6 intakegesprekken.
Mijn website begint te converteren,
samenwerkingsverbanden beginnen te ontstaan op een natuurlijke manier.
Artikel dat ontstaan is is gepubliceerd, een presentatie in het verschiet

Kortom, met het helpen van anderen bij het vinden van hun niche, het precies maken van hun doelgroep, het toetsen van hun beelden en het aanscherpen van hun communictatie daaromheen.

Het heeft me meer dan 1 Business Bootcamp gekost, sterker nog, de vervolgtrainingen heb ik ook gevolgd. Ik bleef teveel in de rij staan met kanotochten. Om daar een business van te maken zou betekenen dat ik uit de kano moest stappen en dat was hetgeen mij het meeste boeide.

Dus stay in line, JA! En ik ben er ook achter gekomen dat het vaststellen of je in de goede rij staat heel belangrijk is.
En daar help ik anderen nu ook bij.

heel heel heel inspirerend!

Annemiek de Crom
8 years ago

Druk bezig met de uitwerking van de zaken die ik afgelopen weekend opgeschreven heb. De energie die ik het weekend heb opgedaan zijn nog dagen blijven hangen. Een heerlijk gevoel.

Mijn doelgroep wordt kleiner. In plaats van mensen met chronische gezondheidsklachten ga ik me met mijn bedrijf helemaal richten op het begeleiden van mensen met reuma. Ik help hen hun energie zo te gebruiken dat ze ondanks pijn en vermoeidheid kunnen doen wat ze graag willen doen .

Aanpassingen aan mijn website in gang gezet. En alle ideeën die bij mij binnenkomen in projectjes aan het omzetten zodat mijn focus en doelen helder blijven.

Simone Snel
8 years ago

Dank voor het warmhouden van het contact, dat geeft een goed gevoel van betrokkenheid! Er is sinds de Business Bootcamp zoveel gebeurd. Vooral op het gebied van energie. Het was voor mij een meer dan broodnodige BooStcamp.

Ben meteen (door)gestart met LinkedIn en ineens komen er ‘uit het niets’ allemaal contacten bij. Dinsdags een onverwachte lunch met een oud collega die totaal iets anders doet dan ik maar de ideeën om elkaar te versterken en samen iets te ontwikkelen rolden over tafel. Wordt vervolgd.

Ook meteen het dashboard overgetypt, er naast cijfers (waardering) getallen bij gezet waar ze op gebaseerd zijn zodat ik ook objectief kan beoordelen hoe de ontwikkelingen zijn en voor elk kwartaal in m’n agenda gezet.

Al m’n ideeën en uit te werken zaken op het gebied van MGSPI ben ik aan het opschrijven, rubriceren en inplannen. Ik ben mailinglisten aan het maken en heb voor volgende week m’n eerste blog op de agenda staan. De ongestoorde bloktijden helpen supergoed om m’n werk op tijd af te krijgen. Dat geeft veel rust in m’n hoofd.

Kortom: WOW en dank je wel Nisandeh & team!!

PS….wel een beetje last van afkickverschijnselen…gevoel van missen…

Wietske Zoethout
Wietske Zoethout
8 years ago

Ruim een week na de Business Bootcamp ben ik nog steeds geïnspireerd! Elke dag mijn aantekening gelezen en het werkt echt!

Vandaag ga ik samen met mijn vormgeefster aan de slag met mijn website en vrijdag weer contact met mijn buddy! Ik verheug me nu al op juni want ik ga naar de Master Entrepreneur.

Blijf me volgen en geef me advies als iets op mijn site niet duidelijk voor je is. Ik heb jullie zo nodig!

Joost van Diepen
8 years ago

Ben mijn blog intensief aan het voorbereiden. Nieuw voor mij dus loop volop tegen praktische dingen aan (goede naam v.d. site, how to…) Rondvragen brengt me wel steeds een stukje verder.

Ben diverse mensen in mijn omgeving aan het stimuleren naar de volgende Bootcamp te gaan, ik vind het echt een must have.

Ik zou ik er nu heel anders voorstaan, en meer hebben betekend voor anderen, als de inhoud van de Business Bootcamp onderdeel was geweest van mijn schoolopleiding! Maar, beter laat dan nooit.

Thanks Nisandeh!

Linda Gloudemans
8 years ago

Deze week druk geweest met van alles en nog wat.

Mijn linkedin profiel bijgewerkt, een WordPress Blog aan de website laten koppelen, een nieuwsbrief site gevonden die kan koppelen met mijn website en mijn “list” gedigitaliseerd.

Vandaag verder met de website op zich.
Er is nog veel te doen maar ik heb er zin in!

Mijn hobby word een business 🙂

Marlies Phielix
8 years ago

Ben nu een beetje “geland”. Bezig alles stap voor stap te doen, niet zo “koortsachtig” te werk te gaan. Ik ben bezig me over mijn duistere linkedIn angst heen te zetten, aan t uitzoeken hoe ik een gecomputeriseerde mailinglist kan gaan aanleggen via mijn website en schreef een waanzinnig blog.

Beetje jammer dat het blog via de landelijke website moest lopen omdat ik daarvoor blog, dus alle hits zijn op die website en niet op de mijne….. Maar ipv mezelf daarop af te rekenen omdat ik een “fout” heb gemaakt, kijk ik er anders naar! Heb het gastenboek opengesteld op mijn eigen website, wat ik eerst te spannend vond.

Ik wist mijn eigen zwakke plekken wel, maar merk dat ik er nu opbouwender naar kijk. Breakthrough to Success zou een goeie voor mij zijn 😉 Ineens ook, binnen 2 weken, drie aanvragen! Hoofd vol ideeën….. hart vol gevoel. Mooi!

Dank je, Nisandeh. Je bent een mooi bijzonder mens.

Harmke Kroeze
8 years ago

Wat is er een stroom aan creativiteit en dadendrang in mij op gang gekomen. In het begin was ik er vooral onrustig van, nu begint het steeds leuker te worden. Mijn grootste eye-opener was: het hebben van een target-doelgroep. Ik ben klassiek homeopaat en in onze beroepswereld is dat heel ongewoon.

Na mijn eerste weerstand gingen de sluizen open: geweldig! Ik ga me inzetten voor vrouwen met borstkanker. In Gouda ga ik een multidisciplinair centrum voor deze vrouwen opzetten. Een warme plek waar zij ondersteuning kunnen krijgen van kundige therapeuten op weg naar herstel en bij verwerking van de emotionele gevolgen van de ziekte. Ik heb de eerste contacten al gelegd. Ik ga informatie-avonden geven en krijg van alle kanten hulp, bijv. bij het vinden van een locatie.
Ik ben heel dankbaar dat ik deze totaal nieuwe manier van kijken naar mijn potentieel heb leren kennen. Ik heb me opgegeven voor de vervolgcursussen en er heel veel zin in.

Lois van den Goorbergh
Lois van den Goorbergh
8 years ago

Gisteren heb ik de tekst van mijn LinkedIn profiel herschreven en vandaag werken we verder aan de website.

Mijn doel is om binnen twee weken de website van Tiskelion pubercoaching in de lucht te hebben!

Alles is energie!

Succes iedereen!

Ludka Vloemans
8 years ago

Heel goed Lois!!

Ik heb een eerste stuk van “summary” van LinkedIn geschreven. Ik ben begonnen met mijn email lijst. Ik lees elke dag het boek “Leef Lekker” en ik doe ook de oefeningen die er in staan.

Bedankt voor de inspiratie en energie! Om in de flow te blijven ga ik morgen naar de opendag in Amsterdam.

Ik wens iedereen veel plezier met implementeren.

Hele fijne dag,,
Ludka

Elske van de Fliert
8 years ago

Na een hele week vol energie en plannen en ideeën, was ik vanochtend ook zo opgestaan, maar na de netwerk-ontbijtsessie was ik even ingezakt. Ik heb net een klapoefening gedaan (1 van mijn inzichten: als ik energie nodig heb, de klapoefening doen, langzaam beginnen, sneller en dan JA!). Hoppa, weer energie.

Verder heel veel inzichten opgedaan, waarvan: verbind een actie aan het inzicht 1 van de belangrijkste.

Ook heeft dit keer het inzicht van waarom ik het doe, wat ik te geven heb aan deze wereld veel beter gepakt.

Gister trouwens het interview met Ali B in het NRC gelezen: Letterlijk zegt hij dat je moet geven om succesvol te zijn. Erg inspirerend om te lezen.

Jolanda Duyvesteyn
8 years ago

Zoveel energie opgedaan van het afgelopen weekend dat ik merk dat de week echt te kort is terwijl ik nog zoveel op de planning had staan. Gelukt is in ieder geval om mijn LinkedIn profiel ‘shining’ te maken. Volgende doel is mijn eigen blog op te zetten met daaraan gekoppeld natuurlijk een planning wat betreft inhoud en frequentie.

Ik ben blij dat ik twee mensen blij heb kunnen maken met mijn VIP-kaarten. De Business Bootcamp mogen zij echt niet missen.

Ik ben heel erg gefocessed en vol energie. Nisandeh, bedankt!
Hartelijke groet,
Jolanda

Sanne Miltenburg
8 years ago

Na de Business Bootcamp is er een hele stroom aan nieuwe inspiratie en kracht losgemaakt! Over sommige grote zaken van mijn bedrijf zat ik al langer te twijfelen, het voelde niet helemaal goed, maar tijdens het weekend begreep ik steeds beter WAAROM. En daardoor kon ik deze week al flinke spijkers met koppen slaan, want ik wist dat het goede beslissingen waren.

De maandag erop ben ik gelijk begonnen met implementeren.
Ik besloot van werkplek te verhuizen en heb mijn huur er opgezegd. Gisteren ben ik van mijn eerdere gezamenlijke werkplek naar mijn werkkamer thuis verhuisd, zodat ik ongestoorder kan werken. Daarnaast heb ik een coach geregeld met wie ik wekelijks overleg. En ik ben bezig een coachinggroepje op te zetten van gelijkgestemde illustratoren en illustratoren, waarvoor ik al vier geinteresseerden heb.

Daarnaast heb ik flink gesnoeid in mijn doelgroep en heb gelijk de teksten en inhoud van mijn site aangepast. Gisteren heb ik een mooie illustratieopdracht die wel buiten mijn gekozen focus lag afgeslagen. En ik heb besloten om mijn nieuwste prentenboek niet aan uitgevers aan te bieden, maar als introductiegeschenk voor nieuwsbriefleden te geven (link om er online doorheen te bladeren) zodat ik iets echt interessants kan weggeven. Vanmorgen heb ik genetwerkt. En nu ben ik nog maar op mijn vierde werkdag na het weekend belandt. : ) Voelt goed om je energie met een goede focus te kunnen gebruiken!

Voor degenen die zich er ook voor hebben ingeschreven, tot ziens bij de Master Entrepreneur-training in Juni! En natuurlijk iedereen succes met het implementeren van alle kennis!

Groet, Sanne

Leonie Linssen
8 years ago

Ik heb het contract dat ik met mezelf had afgesloten op de Business Bootcamp verbroken: In plaats van 200.000 inkomen heb ik mezelf ten doel gesteld om in 2014 1 miljoen te verdienen. Ik ga iedere dag werken vanuit transformationeel leiderschap, waarbij het mannelijke en het vrouwelijke in de mens en leider is verenigd.

Dat betekent voor mij passief en verbindend leiderschap: met zo min mogelijk energie, het maximale uit mezelf en anderen halen. Uiteraard in verbinding met anderen, want de tijd dat we het alleen moeten doen is voorbij. We doen het alleen nog maar SAMEN!

Mijn vijf jaars doelstelling is om een OPEN HEARTS ACADEMY te hebben samen met anderen. Natuurlijk komt er een moment dat ik samen met Nisandeh de Business Bootcamp ga doen, waarbij mensen verschillende leiderschapsstijlen kunnen ervaren. Dan kunnen ze voelen en ervaren welke stijl bij hun als mens past. Of misschien is dit een idee voor Nisandeh dit met meerdere, andere leiders te doen. Er is natuurlijk zoveel mogelijk. Iedereen moet het er wel over eens zijn natuurlijk: 100% verantwoordelijkheid voor jezelf, voor de andere leider, en voor de groep.

Persoonlijke doelstelling voor 2014: het uitbrengen van twee van mijn romans. Ook hier gaat het over het maken van cruciale keuzes. Maar uiteindelijk gaat alles naar een doel: het ervaren van onvoorwaardelijke liefde, voor jezelf, voor de ander, voor de wereld.
De groepsdoelstelling is natuurlijk hetzelfde: het maken van een betere wereld.

Ik kijk uit naar de toekomst! Met meer fun, verwondering, en wonderen. Dankbaar dat ik dit mocht ervaren, ook al ga ik geen cursus doen. Gelukkig heb ik een maatje die ik wekelijks ga spreken om de lessen van Nisandeh te integreren in mijn wereld. Zo vormt zij de brug tussen mijn wereld en die van Nisandeh.

Ik ben zo dankbaar! Namaste!

Bea van der Mei
8 years ago

Mooi dat we kunnen delen wat er deze week is gebeurd! Ik kwam met plenty energie bij de Business Bootcamp vandaan, en ben maandagmorgen meteen begonnen met een plan maken wat eerst en laatst.

– Mijn linkedin profiel pimpen kwam eerst (nog niet naar de zin van Nisandeh want we zijn nog niet gelinked 🙁 ) maar working on it!
– Toevallig (?) kwam mijn Ideale Klant ‘s middags dus ik heb haar meteen de 10 vragen uit de video voorgelegd om ambassadeur te worden en dat vond ze prima. Ook een atlete met Olympische ambities heb ik gevraagd om mijn vaardigheden te onderschrijven.
– Ik heb contact gezocht met een netwerk van ondernemers in mijn regio om aan te schuiven bij hun ‘netwerkontbijt’ en dat is pas écht uit mijn ComfortZone (lees: warme bedje) komen!
– Ik heb gisteravond een kraam bezet op een netwerkavond voor vrouwen en een weggevertje gemaakt in ruil voor emailadressen.
– Ik heb een marathonorganisatie gecontact of ik voor hun een info-avond zal organiseren en dat vonden ze een goed plan.

Dus de hele week aan het implementeren geweest!!

Marijke Timmerman
8 years ago

Het Bootcamp heeft me vooral een energieboost gegeven. En me duidelijk gemaakt dat ik vooral meer dingen moet doen. Heb afgelopen week meteen actie genomen en merk dat dat allerlei zaken in gang zet. dank jullie voor deze fijne energieboost!

Pauline Böckling
8 years ago

Na de Business Bootcamp logeerde ik 3 dagen bij een vriendin. Ik las daar het inspirerende boek dat we allemaal meekregen, ik nam mijn aantekeningen door en bepaalde de doelgroep waar ik het liefst mee werk.

Ik schreef gisteren mijn nieuwste blog (Pijnpraetjes) precies een week na de vorige. Ik kreeg veel inzichten over mijn passie en mijn doel en ik kijk naar de dvd’s die ik als VIP ontving.

Ik nam contact op met de ‘Networking Process’ contacten en voegde mensen toe aan mijn LinkedIn account.

En dit is nog maar het begin. De nieuwe tips maken dat ik me beter kan focussen omdat mijn doel(groep) duidelijker is geworden.

Werk aan de winkel en ik heb er zin in!

Frans Schoenmakers
8 years ago

Hi all,

Heb op de laatste Business Bootcamp mensen ontmoet waarmee ik wil gaan samenwerken.

Wij zoeken nu een Marketeer om ons te helpen ons product bij bedrijven te promoten.

Wie kan ons daarbij helpen?

Wil je a.u.b. je reactie sturen aan Frans@QualityConsultancy.nl

Bij voorbaat dank,

Grt Frans Schoenmakers (06 4111 4675)

Anne Buiskool
8 years ago

Het is waar gebleken…nu ik mijn niche heb gevonden kan ik opeens met veel meer gemak implementeren.

Opnieuw naar de Business bootcamp gaan en herinnerd worden aan de inzichten die ik eerder kreeg hebben er toe geleid dat ik afgelopen week:

1 mijn nieuwe website on line heb gezet met OPT-in formulier en een PDF met tips als dank voor het inschrijven. goedgescheidenouders.nl
De site is nog niet af.
Er wordt hard gewerkt:-)

2 meer heb verdiend dan de afgelopen 3 weken bij elkaar. Nieuwe klanten en een onverwachte aanvraag voor begeleiding van een oude klant.

3 vandaag met een goed resultaat mijn dag-training afgesloten heb en het vervolg ook al is vastgelegd…yes! Deze dag-training gaat over het thema: van reactiepatronen naar wijze antwoorden.

En de week is nog niet om…morgenmiddag een scheidings-ceremonie met 2 ouders die al een paar jaar uit elkaar zijn en die de wens hebben om de laatste losse eindjes als geliefden een plek te geven en om als goede ouders in samenwerking verder te gaan.
Lange leve dit prachtige werk!

Lang leve Open circles waar ik veel steun ondervind van de gegeven kennis en ervaring.

Anna van der Wel
8 years ago

I am so happy: for years already I have a desire to be ready one day before, I give a trainingday.

Tomorow the first day of a five day program start. …..And….yesterday I have finished all the work that I have to do: cleaning the room, make the program ready, flowers, music everything is ready and today I can do other things and I am relaxt!!!!

It works: set the goal and implementeer!!

With love Anna