Na de Business Bootcamp – juli 2012

Even een kort bericht, zo vlak na de Business Bootcamp.

Ik wil graag even van de gelegenheid gebruik maken om hallo te zeggen, en je te bedanken dat je erbij was in de Business Bootcamp afgelopen weekend.

Voor mij was het een geweldige ervaring en ik hoop dat jij er ook van hebt genoten en veel hebt geleerd.

Om de informatie uit de Business Bootcamp te onthouden, vergeet niet om 10 minuten per dag het materiaal uit je werkboek te herhalen. Zo zorg je ervoor dat je ook op de lange termijn profiteert van wat je in het weekend hebt geleerd.

En veel belangrijker nog: vergeet niet je inzichten te implementeren!

Je hoeft niet alles in één keer te veranderen… doe het stap voor stap en je ziet snel de veranderingen in je business.

Volg de contacten die je hebt opgedaan in het Bijenkorfspel op.
Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en vice versa.

Dan nog twee links die ik je heb beloofd:

 

Ook wil ik nog even aanhaken bij wat ik heb gezegd over het gebruik van de social media.
Het is belangrijk om zo snel mogelijk ervoor te zorgen dat je te vinden bent in de social media:

 • als je nog geen LinkedIn account hebt, open er één op www.linkedin.com
  Om meer te leren over hoe je LinkedIn gebruikt én hoe je een geweldig LinkedIn profiel maakt, ga naar:
  Gebruik LinkedIn voor je Business
 • als je nog geen blog hebt, maak er dan gratis één aan: www.wordpress.com of vraag je webmaster om een WordPress blog te installeren op je website. Om meer te leren over bloggen, ga naar: Succesvol Zakelijk Bloggen
 • en als laatste Facebook. Heb je nog geen Facebook account? Open er dan één op www.facebook.com.
 • Als je foto’s hebt gemaakt tijdens de Business Bootcamp, zet deze dan op je Facebook wall – en tag de mensen die je kent. Zo kunnen zoveel mogelijk deelnemers nog nagenieten van de energie en sfeer van het evenement.

Om in contact te blijven en waardevolle informatie en lessen online van me te ontvangen:

 • Volg ons op Twitter – http://twitter.com/opencircles
 • Maak een connectie met me op http://nl.linkedin.com/in/nisandeh
  En wanneer de connectie op LinkedIn er is – neem dan alsjeblieft even een moment om een recommendation te schrijven over wat je hebt ervaren in de Business Bootcamp, en wat je er voor jezelf uit hebt gehaald. Nederlands of Engels is allebei prima.
 • We hebben een LinkedIn groep in het leven geroepen, waar je contact kunt maken met alle andere Business Bootcamp deelnemers…

De volgende Business Bootcamp vindt plaats op 6 en 7 oktober 2012!

Hetzelfde evenement, op dezelfde locatie in Nieuwegein, met dezelfde intentie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen meer succes te creëren!

Breng alsjeblieft ALLE ondernemers en ZZP’ers die je kent op de hoogte van jouw ervaring in de Business Bootcamp en stuur ze naar de Business Bootcamp website om zich aan te melden.

Met elke persoon die via jou naar de Business Bootcamp komt, verdien jij een vriendschapspunt.
Deze vriendschapspunten leveren je waardevolle prijzen op.
Lees hier meer! 

 

En natuurlijk…

Wat was jouw belangrijkste inzicht uit de Business Bootcamp? En welke actie committeer je je aan om te gaan doen?

Deel het met anderen: het geeft je een schop onder je … om aan de slag te gaan en je motiveert anderen om dat ook te doen!

Schrijf jouw inzicht en actie hier
En kom nog eens terug om de inzichten en acties van anderen te lezen en erop te reageren.

Tenslotte: gebruik het commentaarveld hieronder als plaats voor een vervolg op het Bijenkorf-spel – neem de gelegenheid te baat om jouw vraag te plaatsen en te reageren op de vragen van anderen.

En dan tenslotte: aan de slag!

Als jij in actie komt om je business en je leven te verbeteren, en alle andere deelnemers aan de Business Bootcamp komen ook in actie, dan dragen we samen bij aan een betere wereld. En daar gaan we voor, toch?!

Op jouw succes!
Nisandeh en het Business Bootcamp team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Patrick Verheij
Patrick Verheij
9 years ago

Na 2 eerdere evenementen van ieder één dag dit jaar, heb ik me aan het Business Bootcamp gewaagd. Geen spijt van, want het was een leuk en energiek evenement waarin ik in een nieuw perspectief veel terug zag komen van wat ik al eerder heb geleerd en hier en daar weer wat nieuws oppikte. Dat is goed, want het brengt extra focus om nieuwe dingen te gaan doen en niet te blijven hangen in plannenmakerij.

Wat ik vooral leuk vond tijdens dit Business Bootcamp waren de verschillende momenten dat hordes mensen zich als aasgieren op allerlei (al dan niet vermeende) kansen stortten. Vooral als ze dachten dat ze iets gratis konden krijgen.

Herinner je je nog de golf van toeschouwers die zich op het pakketje stortten dat Nisandeh omhoog hield terwijl hij het publiek in liep? De gluiperd die de op het podium uitgestalde DVD’s en boeken wilde meenemen? De windvlaag van wapperende briefjes van 20 op het podium? De golf van mensen die een sprintje naar achteren trokken om van de aanbieding “3 trainingen voor de prijs van 1” te profiteren (en ondertussen denkend dat ze het allemaal voor niets zouden krijgen omdat ze het hele verhaal niet hadden gehoord)?

Wat ik daarvan vooral heb beseft, is dat voor mij niet alles gratis hoeft te zijn. Je business heeft immers ook waarde en waarde mag best iets kosten. Om succesvol te zijn, moet je leren investeren en niet alleen maar op alles wat gratis is afduiken.

Pak je kansen, maar besef je wel goed wat die kans precies is én bepaal wat je ervoor over hebt.

Tot een volgende keer!

Lisette Doesburg
9 years ago

Hoi Patrick,

Volgens mij gaat het niet over gratis weggeven maar over schenken. Dat is gevoelsmatig net ff anders voor mij. Ik realiseer me door het lezen van jouw bericht dat ik dat ik van af nu voorzichtig om zal gaan met het woord gratis. Gratis heeft iets goedkoops in zich alsof het iets minder waard maakt. In geschenk ervaar ik meer de overvloed van waaruit je iets loslaat en de wereld in laat gaan. Zoals Nisandeh zijn kennis uit-deelt. Als je iets deelt wordt het meer. Ik bedoel het concreet en niet “zweverig” zoals Nisandeh zo mooi kan zeggen.

Lisette

Fiorella Martinse Visser

Ik ben een Open Circles recidivist en ging naar deze Business Bootcamp uit solidariteit met drie anderen die ik met klem had aangeraden om het vooral niet te missen. Al hoorde ik dus alles in herhaling, ik vond het weer de moeite waard. Mijn plannen met mijn bedrijf zijn wat ongebruikelijk in dit verband (waarover later meer) en ik vroeg me af waar ik moet beginnen, cq verdergaan met alle Open Circles-informatie die in mijn hoofd en in mijn mappen ligt opgeslagen. Dank Nisandeh, Vered, E-team en de anderen voor deze ‘oppotunity’. Ik ben weer helemaal ‘back on track’!

Marja Duin
Marja Duin
9 years ago

Dit was mijn eerste Business Bootcamp en ben er echt veel wijzer van geworden. Net zoals Marijke al zei heb ik me ook gerealiseerd dat focus heel belangrijk is. Ik heb dat direct geïmplementeerd door me maandag een half uur, maar dinsdag al een hele ochtend af te sluiten van impulsen van buitenaf, lees: email, telefoon en social media. En in termen van productiviteit mocht het resultaat er wezen, terwijl mijn angst om allerlei signalen van buitenaf te missen ongegrond bleek. Verder ben ik druk met het uitwerken van een front-end product. Dat heeft wat tijd nodig, maar er bruist en borrelt van alles in mijn hoofd, dus dat gaat goed komen. Ook heel belangrijk was de ontdekking die ik dit weekend deed dat ik in de benadering van mijn klanten al een stap op de goede weg ben met mijn blog. Ten slotte heb ik me dit weekend gerealiseerd wat de reden is voor mij om te ondernemen, wat mijn diepere drijfveren zijn. En daarmee is een heel nieuwe wereld van mogelijkheden voor me opengegaan.

Op dit moment wil ik de inzichten die ik heb gaan vormgeven in mijn onderneming, als dat gedaan is ben ik van plan om een van de vervolgtrainingen te gaan doen. Ik kijk er nu al naar uit!

Nisandeh and the E-team thanks again!

groeten, Marja

Lisette Doesburg
9 years ago

Hallo Ryan en Martijn,

Voor mij is het nog onduidelijk hoe ik jullie sites kan vinden.
Is het de bedoeling dat we onze gegevens in dit bericht plaatsen?

Tatiana,
Naar aanleiding van de Business Bootcamp zijn we begonnen om contact te maken met zoveel als mogelijk coaches. Ik zou jouw site ook graag kunnen vinden. Zodat we je een gratis dankbaarheidstreng aan kunnen bieden als wederdienst vragen we je ons kaartje te verspreiden bij jouw cliënten. Een samenwerking die onze “gift to the world” bekrachtigt.

Ik weet niet of het not done is (uit mijn comfortzone voor het goede doel…) maar zet mijn mailadres erbij zodat je me gemakkelijk kunt bereiken.
info@dankbaar.org
Lisette

Martijn Baltes
9 years ago

Ik heb je site even snel bekeken. Mooi initiatief, mooie dankbaarheidsnoeren.
Ik ga het Happinez artikel later nog even rustig lezen. Als ik jou was zou ik dat artikel meer belichten op je website. Dus ipv pdf een eigen versie maken van het artikel maar dan als webpagina.
Zag ook een mooie streng met een soort Srivatsa (oneindige knoop) die ik misschien wel ga kopen!
Is het een idee om een speciaal digitaal kaartje te maken van jouw actie dat iedereen makkelijk kan doormailen?

Bene Bailleul
9 years ago

Wauw, wat een energiek weekend, vol met nieuwe inzichten, zoals:
– ‘get in line’ en vooral ‘stay in line’: doorzetten
– ‘from oppo.tunity to oppo.tunity’: geloven
– ‘from hobby to business’: geld en bijdragen, waarde geven
– minder interruption en meer focus: sociale media 1/dag, email 2/dag
– werken naar een ‘remarkable product’
– durf te vragen: vragen = krijgen
– je krijgt wat je vraagt of anders gezegd de kwaliteit van de antwoorden weerspiegelt de kwaliteit van je vragen (zie bijenkorfspel)
– belang van visie en doelgroep: ‘Passie in Organisaties’ en ‘Leidinggevenden’
“You must at least double your score”: Thank You Nisandeh & Your Team

Zeker tot een volgende keer, Bene.

NB: hoe kan mijn netwerk jou verder helpen?

Marijke van der Pluijm

Het was een fantastisch weekend. Ik heb veel geleerd. Mijn belangrijkste inzichten zijn focus, laat je niet afleiden en ga er voor.

Ik ben Virtueel Assistent. Derhalve was mijn vraag tijdens het bijenkorfspel: Ken jij iemand die een secretaresse nodig heeft?

Ben jij teveel tijd kwijt met allerlei secretariële, organisatorische en financiële zaken? Maak eens een lijstje met de werkzaamheden die je allemaal moet doen in een week/maand. Ga vervolgens per punt na of je dit zelf moet doen of dat je het misschien ook kunt delegeren.

Op die manier maak je voor jezelf inzichtelijk waar je zelf meer tijd vandaan kan halen. Mocht je twijfelen of je bepaalde werkzaamheden kan uitbesteden of weet je al precies wat je uit wilt besteden. Neem dan eens contact met me op. Dan kunnen we in een geheel vrijblijvend gesprek kennis maken en kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Ik wens iedereen heel veel succes met het laten groeien van zijn bedrijf.

Groeten, Marijke

Linda Hollander
9 years ago

Ook ik ben nog steeds beduusd en diep onder de indruk van het weekend. Aanvankelijk sceptisch en anti-‘amerikaanse’ hysterie ben ik helemaal om! Alleen… hoe leg ik nu aan ondernemers in mijn netwerk uit wat het Business Bootcamp is? Wat het je oplevert? Wat je er leert? Waarom dit zoveel beter is dan welke training dan ook?

Ik kom telkens maar niet verder dan lyrisch gejuich en veel ‘WOW’! Tja…

Iemand suggesties?

Lisette Doesburg
9 years ago

Hoi Linda,

Suggestie: houd het dicht bij jezelf. Nisandeh heeft ons na ieder pauze gevraagd wat ons het meest aansprak in de lessen voor de pauze. Dat is waar jouw enthousiasme zit en die is aanstekelijk weten we uit ervaring met elkaar afgelopen weekend. En is ook voor ieder verschillend.
Wanneer mensen niet helemaal tevreden zijn over hun onderneming waarom zouden ze de kans laten liggen om op topniveau info te ontvangen? Bij 70% komt de onvrede doordat ze iets niet weten. Hopelijk tref je net niet die paar procent ondernemers die te lui is 🙂

Succes! Lisette

Ryan de Kom
9 years ago

Ik zou zeggen noem de insights die je in je boekje hebt geschreven. Je kan ook het lijstje op de dvd gebruiken. daar staat een krachtige samenvatting van alle punten.

Justine Pardoen
9 years ago

Ik ben alle scepsis voorbij en geniet van alle nieuwe inzichten die ik tijdens de Business Bootcamp heb opgedaan. Stapje voor stapje, niet alles tegelijk, wat het advies is. Ben bezig met de eerste stap, met behulp van contacten die ik heb opgedaan.

Super ervaring, die voor mij precies op tijd kwam.

Dank, Nisandeh, maar ook de vrijwilligers en alle andere deelnemers! Het was een feestje.

Justine

Fleur Klinkers
9 years ago

Voor mij was het ook een echte eye opener. In eerst instantie sceptisch om te gaan vanwege het massale-amerikaanse-bulgaarse idee . Maar ik ben echt blij dat ik terug op mijn levenstraject ben geraakt. Ik sta er weer voor 100% in en kan niet wachten om mijn vleugels nu echt goed open te slaan. Ik ben benieuwd wie er allemaal met me mee vliegt want samen staan we sterk… Off we go!

Lisette Doesburg
9 years ago

Dank je wel voor je feedback Martijn!

Net ondekt dat als je op iemands naam klikt bij zijn site komt…zo simpel dat ik er overheen heb gekeken 🙂 Wel een verrijking moet ik zeggen. Echt leuk om binnenkort meer sites te gaan bekijken!

Jeannette ik heb niet gelijk geld voor je. Binnenkort wel een mooi aanbod hoe we elkaar kunnen steunen en jij heel simpel geld kunt creëren voor je goede doel. Ik moet het nog even op orde maken met het bestuur van de stichting. Zodra dat rond is ik kom ik via dit blog bij je terug.

Succes met geld inzamelen voor je goede doel!
Lisette

Else van der Sloot
9 years ago

De Business Bootcamp afgelopen weekend was één groot leerzaam feest! al direct in het begin was er het overzicht van M G S P I , voor mij als kunstenaar was het wel op mijn tenen lopen af en toe vanwege de zeer zakelijke benadering. Maar nu dus geleerd dat daar helemaal niets mis mee is en dat de kunst best van het eiland af mag komen!
vanaf de Bootcamp al heel druk bezig geweest met het verwerken van o.a. de “honing”van het Beehive-spel.
er valt nog veel te doen! Maar met de support van Open Circles Academy is de kans op slagen zeer groot!

Martijn Engler
9 years ago

Ik vond de Business Bootcamp echt geweldig! Ik ben nog steeds bezig met het opvolgen van contacten en inzichten.

Misschien dat ik er gewoon nog een keer één bezoeken, puur voor het netwerken! 🙂

Ryan de Kom
9 years ago

Hoi Martijn,

Ik ben ook bezig met mijn site.
– Hoe combineer in sfeer met conversie op mijn site.
– Hoe kan een webdesigner mij bij de hand nemen om de succesfactoren van een site goed te implementeren
– Hoe kan je voor relatief lage kosten en op korte termijn een goede site bouwen
– Hoe kan een webdesigner proactief meedenken hoe je je doelgroep het beste kan definieren op je site of sites

Dit zijn een paar vragen waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Martijn Baltes
9 years ago
Reply to  Ryan de Kom

Ryan, bedankt voor je feedback. Mooie interieurfoto’s heb je op je site! Jouw resultaten spreken voor zich.

Conversie en mooie vormgeving zijn niet altijd goede vrienden. Ik heb echt moeten leren om bewust hier-en-daar ‘lelijke’ dingen neer te zetten op websites om de aandacht te trekken. Nog lastiger om mijn klanten hiervan te overtuigen. Maar ook hier geldt: meten=weten.

Heb je overigens de PDF met ’10 tips voor je website’ die je kunt krijgen via mijn site gelezen? Ik ben benieuwd wat je feedback daar op is vanuit jouw perspectief.

Ryan de Kom
9 years ago
Reply to  Martijn Baltes

Dank je Martijn! Ik ga even op jou website kijken en de 10 tips downloaden. Kleine tip: zorg dat jou naam direct doorlinkt naar je site. Ik moet je nu via google gaan zoeken.

Ryan de Kom
9 years ago
Reply to  Ryan de Kom

Hey Martijn,

Bij website url kun je je site invoeren. Dan zou het moeten werken.

Succes,

Ryan

Martijn Baltes
9 years ago
Reply to  Ryan de Kom

Thanks Ryan. Waar stel je die link eigenlijk in? Zag ‘m niet bij mij Gravatar profiel en ook niet bij de instellingen van mijn aanmelding op de Business Bootcamp site. Of kijk ik er overheen?

Marjena Moll
9 years ago

Door de manier waarop je de Business Bootcamp gaf heb ik vanuit de klantpositie alles kunnen ervaren wat je ons in die 2 dagen hebt geleerd. Je gaf ons veel meer dan waar we voor betaald hebben. Je toetste voortdurend of het ons veel opleverde. En je deed een call to action na afloop en vroeg ons als je blij bent zegt het voort.

Vooral de over-delivery maakt de Business Bootcamp een remarkable product. En dat gaf mij als klant een geweldig gevoel en zo wil ik ook met mijn eigen klanten omgaan. Ook je dieper liggende drijfveer was zichtbaar, ons potentieel vrijmaken zodat de we meer kunnen bijdragen aan de wereld. Hoe mooi is dat? Ik ben geïnspireerd en ontstellend veel leerzame lessen verder. Ik heb een buddy en ben bezig met implementeren. Ik kom bij je terug voor een rave review zodra ik oogst. Tot dan heel veel dank Nisandeh!

Fleur Klinkers
9 years ago
Reply to  Marjena Moll

Fantastisch! En laat mij bij Annelies Tak zitten in Amstelveen die mij in geuren en kleuren vertelde over wat ze net gehoord had over meer tijd maken en allerhande andere inzichten maar vooral het passief inkomen genereren…. Dat komt me bekend voor antwoorde ik haar, ben net naar de Business Bootcamp geweest en heb ditzelfde gehoord! Wat gaat het enthousiasme snel, als een lopend vuurtje door Nederland. Ga zo door Marjena. Zo zie je maar weer dat je elkaar helemaal niet hoeft te ontmoeten maar via via zijn we toch in contact.

Anna Sofia van Hooijdonk

Ik ben al vaker naar een Business Bootcamp geweest en iedere keer denk ik deze was geweldig!
Maar deze keer zat de sfeer er al van het begin af aan heel goed in, dus heeft ook deze, de eerdere die ik bezocht heb, weer overtroffen.
Heel fijn om vele mensen te ontmoeten, een aantal van hen verder te helpen en te bemiddelen in hun zoektocht naar de juiste contacten en natuurlijk fantastisch de hele stof weer eens te horen.
Het geeft mij een beeld van waar ik zit in mijn groeiproces en voortgang in mijn business.
Iedere keer leer ik weer en zie ik wat ik nog te doen heb en waar ik mijn aandacht op kan gaan focussen.
De laatste tijd ben ik bezig me verder te verdiepen in de social media. Dit keer heb ik vooral mijn inzichten gehad op het op de juiste wijze formuleren van mijn vragen.
Kortom het was weer fantastisch.
Dank je wel Nisandeh en speciale dank aan het hele E-team. Julie zijn geweldig!

Lex Zwart
9 years ago

Voor mij was het de eerste keer, deze Business Bootcamp, Ik ging er met een open mind heen; geen idee wat het was. En ik moet zeggen, het overtrof mijn stoutste verwachtingen. Zoveel geleerd, en dan bedoel ik niet feiten, maar een state of mind, een instelling of geestesgesteldheid als je wilt. Ik ga alles veranderen, ben daar al mee bezig. Maar bovenal heb ik er nu vertrouwen in dat mijn idee, met de aanpak van Nisandeh en zijn team, door gaat breken.

Wat ik ook erg fijn vond aan de Business Bootcamp is het ‘wij’ gevoel. Dat kwam niet vanzelf: dankzij de inzet van het hele E-team voelde het als een warm bad. Kortom: het was super! Dank allemaal, en tot ziens!

Bart Jansen
9 years ago

Met enerzijds een nieuwsgierigheid (met skeptische trekjes) en aan de andere kant trek in nieuwe inzichten én een open mind ben ik zaterdag 7 juli richting de Business Bootcamp gegaan.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik meer opgestoken heb, dan ik vooraf verwacht had. OK, de vorm van het seminar was dan wel niet 100% de mijne. Maar de inhoud, de kennis, energie en het enthousiasme van Nisandeh én de bijzondere ontmoetingen met collega ondernemers hebben het een waardevol weekend gemaakt.

Thanks!

Jeannette Knoppers
9 years ago

Het afgelopen weekend heeft me in de aktie gezet. Bij de laatste opdracht zaterdag heb ik gevraagd om hulp bij sponsering van een project iin Kenia, daar heb ik een aantal goede reacties op gekregen en die avond, de dag overdenkend, dacht ik: “Ik kan ook in het weekend op staan en de hele groep om een bijdrage vragen!” Maandag had ik zo veel spijt dat ik het niet had gedaan, voor mij is het een les om mijn ingevingen te volgen en uit de comfortzone te stappen, mijn passie te volgen!

Nu wil ik het hier toch vragen: ” Willen jullie een bijdrage geven aan de ondersteuning van de IMANI INITIATIVE DEVELOPMENT GROUP’?” imanigroupkenya.org, simbatek2010@gmail.com, director@imanigroupkenya.org
Het geld kan direct worden overgemaakt en ook heb ik tijdelijk mijn praktijknr. opengesteld voor storting:
INKH Goirle:156767287

Ze hebben dringend geld nodig om de school voor kleermaakster te heropenen, waar weduwen worden opgeleid en zo in hun eigen onderhoud kunnen gaan voorzien. Omdat ik zelf weduwe ben, weet ik hoe belangrijk het is om in je eigen inkomen te genereren, het raakt me!

DOE MEE zodat ze in augustus weer op kunnen starten. Stuur het door en misschien weet je nog andere bronnen of heb je mensen in je netwerk die hierin iets kunnen betekenen.

Het was een geweldig weekend met een inspirerend en toegewijd team mensen, HEERLIJK!

REUZE BEDANKT!

Tatiana van Gaasbeek
9 years ago

Nu, bijna een week verder, speelt de Business Bootcamp nog flink door mijn hoofd en ben ik iedere dag bezig met gerichte acties ondernemen, die mijn coachingspraktijk op de kaart zetten.
Ik zit in de flow…. en het voelt nu meer dan anders dat ik besloten heb in de rij te gaan staan en erin te blijven, totdat ik vooraan sta en mag instappen.
Dankjewel Nisandeh voor je manier van presenteren, leren en bewust maken. Er zaten momenten bij dat je me emotioneel raakte. Dat was toen ik voelde dat je vanuit je hart sprak.
En dank aan iedereen die dit prachtige event mogelijk hebben gemaakt.
Let’s contribute even more. Ik zal mijn steentje bijdragen. Ik wil ook helpen een betere wereld te creëren.

Liefs, Tatiana

Lisette Doesburg
9 years ago

Het was vooral leuk!
Ik kwam als vrijwilliger binnen en als bewuste miljonair weer naar buiten. Het heeft me geleerd om me als vrijwilliger groot te voelen in wat wij met onze Stichting Dankbaar.org doen. Wij zijn allemaal mensen die “genoeg hebben”en met de plukjes tijd die ieder in de Stichting stopt een prachtig product (mensen zeggen met regelmaat letterlijk wouw als ze de verpakking open doen) verkopen ten bate van jongeren en bewustwording. Ik ben zeer dankbaar voor de handvatten die uitgedeeld zijn. Ons hele team is volledig leek ten aanzien van het runnen van een bedrijf. Want dat is wat we per ongeluk zijn geworden. En reken maar van YES dat we gaan groeien! Deze posistieve energie en de enorme bubbel van dankbaarheid in de zaal zal ik niet licht vergeten.

Je wordt bedankt Business Bootcamp team!!!

Thea van Dijk
9 years ago

Het belangrijkste inzicht wat ik gekregen heb is dat mijn aantekeningen doornemen werkt.

De eerste Business Bootcamp heb ik dit trouw gedaan en van verlies draaien ben ik naar quitte draaien gegaan. De volgende Business Bootcamp heb ik niet mijn aantekeningen 7 dagen lang even doorgenomen en er was ook niks veranderd.

Deze Business Bootcamp ben ik weer trouw begonnen om elke ochtend met ontbijt eerst mijn aantekeningen door te nemen. En het grappige is dat ik ideeën heb en oplossingen die ik eerst niet had. Ik verwacht nu wel een inkomen stijging!

Ryan de kom
9 years ago

Ik heb heel veel inzichten opgedaan op de Business Bootcamp. De belangrijkste is denk het stappen uit mijn comfortzone, entrepreneur mindset en de mailinglist…en zoveel meer!

Vraag! Ik ben nog steeds op zoek naar die mevrouw die een makeover voor haar bedrijf wil. Weet iemand wie dat was?

Gr,

Ryan de Kom

Fleur Klinkers
9 years ago

Ik wil heel graag nog een keer gebruik maken van het Bijenkorf spel en mijn vraag herhalen mocht mijn hard werkende bij niet iedereen ontmoet hebben: Ken je iemand in jouw netwerk of misschien ben je het zelf wel die mij kan ondersteunen bij de verkoop van mijn schitterende bruidssieraden collectie in Nederland, rest van Europa of USA/Canada, liefst op zelfstandige basis? Eventuele andere tips zijn ook altijd welkom.
Dank je wel alvast.

Ryan de Kom
9 years ago
Reply to  Fleur Klinkers

Heb je wel eens gedacht aan samenwerking met:
– bruidsfotograven
– bruidsmode zaken
– artikelen/persberichten in damesbladen
– pop-up parties voor sieraden en cupcakes bijvoorbeels…of iets anders dat bij het romantische van trouwen past.
– Zorg voor goede foto’s op je site

Dit zijn een paar ideeën die bij mij opkwamen. Succes!

Dennis Aalbers
9 years ago

Ik ben ook blij dat ik deze leuke levenservaring heb mogen meemaken. Ik ben er het komende jaar bij om mezelf te ontplooien op de gebieden van Breakthrough to Success, Financial Freedom en Master Entrepreneur.

Om in te haken op het doel van deze comments, het vervolgen van het bijenkorfspel maak ik daar graag gebruik van. Ik weet zeker dat mijn hardwerkende bij haar stinkende best heeft gedaan. Bedankt daarvoor.

Voor diegene die mijn vraag niet heeft gehad, gehoord of in eerste instantie niet op heeft gereageerd, hierbij nogmaals:

“Ben jij of weet jij iemand die moe is van al zijn ICT problemen en die bij mij een online werkplek willen afnemen.”