Na de Business Bootcamp – juli 2014

Ben je ook nog aan het nagenieten van de enorme boost en energie?

Als het goed is heb je niet alleen krachtige strategieën, systemen en tools meegenomen, maar ook de inspiratie en motivatie om serieus te werken aan de groei van je business.

Maar het hebben van kennis, inspiratie, structuur, tools, etc… is nog maar het begin. Wil je succes hebben, dan is het belangrijk dat je met het materiaal aan de slag gaat.

Onthoud ook dat je succes nooit alleen bereikt. Het is essentieel dat je elkaar helpt bij het implementeren. Deze pagina biedt je – via het commentaarveld onderaan – alle gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Maak er gebruik van!

Je kent nu het systeem met de 7P’s die je van Passion naar Profit brengt.

IMPLEMENTATIE is waar het nu op aankomt!

Nog even voor jou op een rij:

  • Neem je Business Bootcamp Implementation Plan erbij en… doe wat je van plan was!
  • Herhaal 10 minuten per dag de aantekeningen uit je werkboek (denk aan de kluis met code 10-24-7)
  • Volg de contacten op uit het netwerk proces. Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en andersom.
  • Ga slim om met Social Media – dit zijn je top 2 prioriteiten: Blog en LinkedIn.
  • Start met bloggen. Klik hier om meer te leren over bloggen
  • Gebruik LinkedIn voor je Business
  • En… heb je je ingeschreven voor het Business Growth Acceleration Seminar na het invullen van de enquête van maandag 7 juli? Als je het nog niet gedaan hebt, ga naar je e-mail met het onderwerp “Beloofd…“of “[Reminder]…

En schiet op! Geef je VIP kaarten cadeau

Heb jij jouw VIP kaarten al weggegeven? Doe het heel snel, want de VIP-code voor de speciale prijs van €132 (excl. BTW) is slechts geldig t/m 18 juli 2014. Onderschat nooit het belang van “giving first“. Laat jouw contacten zich zo snel mogelijk aanmelden via de URL die staat vermeld op de VIP-kaart: http://businessbootcamp.nl/vip

Business Bootcamp Facebook Groep

Om de Business Bootcamp voort te laten duren en de energie hoog te houden, ga naar de Business Bootcamp Facebook groep en klik op ‘Lid worden’.

Bekijk nu de Business Bootcamp foto’s

We hebben voor jou een flinke verzameling foto’s van de Business Bootcamp geplaatst op Facebook.
Tag jezelf en je vrienden!
Zo kunnen zoveel mogelijk deelnemers nagenieten van de energie en sfeer van de Business Bootcamp.

Stay in touch

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook, maak een connectie met me op LinkedIn (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt).

Delen is vermenigvuldigen!

Door jouw ervaringen, inzichten, kennis, vragen en resultaten te delen, vergroot je niet alleen je commitment om het Bootcamp materiaal te implementeren… je inspireert en motiveert anderen ook om hetzelfde te doen.

Deel dus jouw ervaringen, inzichten, kennis, vragen en resultaten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

En kom regelmatig terug op deze pagina om te leren, te sparren en je voordeel te doen met de comments van anderen. Het is echt een waardevolle resource die je niet onbenut mag laten.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Richard Dam
7 years ago

Na de Business Bootcamp heb ik mij meer en meer gericht op wat ik het liefste (en dus met veel passie) doe! Heerlijk om met kennis binnenhalen bezig te zijn en dat ook aan anderen kan ‘geven’. Want mijn kennis bestaat uit het verzorgen en maken van websites in WordPress met de mogelijkheid om een mooie nieuwsbrief te versturen naar klanten. Helemaal geweldig en misschien ook wel handig voor jullie allemaal.

Met vriendelijke groet,
Richard Dam

Anita Kornman
7 years ago

LinkedIn aanpassen heeft mij geholpen om mijn focus meer te bepalen en te formuleren. Hiermee is een proces gestart voor mij van het aanvaarden van mijn keuzes en het loslaten van al het andere wat ik deed.

Eén van mijn inzichten van de Business Bootcamp was namelijk dat ik te veel bleef hangen in mijn ervaring en de oude rollen die ik gekregen en gekoesterd heb.

Jeannette Eisses
7 years ago

Je doelgroep specificeren lijkt logisch maar krijgt nu pas mijn aandacht.
Het iedereen gunnen, maar juist mijzelf en daarmee mijn business serieus nemen dat is wel het belangrijkste dat ik uit dit weekend haalde.
en voor iedereen die op nieuwe gedachten wil komen in bedrijfsvoering: laat een knop omdraaien door gesprek met een kunstenaar (bv mij)! goeie tip van Annemarie!

Nol Kirchyunger
7 years ago

Als klein administratiekantoor heb ik me gericht op de zorgsector. Ik geef trainingen aan zelfstandige in de zorg voor de pilot AWBZ ZIN (Zorg In Natura, reguliere zorg vanuit de huisarts). Op deze manier bereik ik mijn publiek. Voor deze trainingen verleen ik ook ondersteuning voor betreffende traject.

Na de Business Bootcamp heb ik informatieformulieren gemaakt en uitgedeeld tijdens mijn trainingen die ook na de bootcamp begonnen. Door het uitdelen van deze formulieren heb ik al nieuwe klanten geworven. Puur uit het feit dat mensen voordelen afnemen en geen nadelen. Ik bied ze aan meer tijd te kunnen besteden aan dingen waar ze goed in zijn.

En het heeft zijn vruchten nu al afgeworpen. Nu is het zo dat er aankomende maanden 1200 zzp’ers getraind moeten gaan worden. Ben benieuwd naar het eindresultaat. Nu ik deze mensen binnen mijn netwerk heb wil ik deze gebruiken als mijn ambassadeurs en met de intentie om nog meer van mijn producten te verkopen.