Na de laatste Business Bootcamp – juni 2016

Wat goed dat je erbij was tijdens de 25e editie en de LAATSTE Business Bootcamp ooit.

Je bent nu officieel Business Bootcamp Graduate en die status komt met vele voordelen.

Nu komt het erop aan om de vruchten te plukken van jouw 2-daagse tijdsinvestering en de nieuwe contacten die je hebt opgedaan.

Als je resultaten wilt behalen, dan is het belangrijk dat je blijft IMPLEMENTEREN!

Get in line, stay in line…

Onthoud ook dat je echt succes nooit alleen bereikt, dus maak gebruik van de kracht van jouw netwerk en blijf dit versterken. Deze pagina biedt je – via het commentaarveld onderaan – ook alle gelegenheid om met elkaar in contact te komen en te blijven.

Nog even voor jou op een rij:

En snel! Verzilver jouw Golden Ticket

Heb jij jouw gouden ticket al verzilverd en een exemplaar gegeven aan een bevriende Business Bootcamp Graduate in jouw netwerk? Doe het alsjeblieft deze week nog, want de codes voor het CADEAU (t.w.v. €2.497) is slechts geldig t/m 10 juli 2016

Maak gebruik van jouw bevoorrechte positie, want alleen DANKZIJ JOU (als Graduate van de laatste Business Bootcamp ooit) kunnen mensen in bezit komen van een felbegeerde code.

Laat jouw bevriende ondernemer zich zo snel mogelijk met jouw code aanmelden via onderstaande link:

https://opencircles.nl/gold

En als je nog meer Business Bootcamp Graduates kent die jij een gouden ticket wilt geven, en je komt een code tekort, dan kun je bij Sylvia extra codes aanvragen. Stuur in dat geval een e-mail naar support@opencircles.nl

Business Bootcamp foto’s

Klik hier voor het prachtige fotoalbum van het weekend.

Stay in touch

Like ons op Facebook, maak een connectie met me op LinkedIn (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt).

Delen is vermenigvuldigen!

Deel jouw ervaringen, inzichten, kennis, vragen en resultaten in het commentaarveld onderaan deze pagina

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monique van Dam
5 years ago

Wat een speciale Business Bootcamp deze laatste. Weer veel zetjes in de goede richting. In mijn hoofd is inmiddels veel duidelijker welke producten ik wil gaan neerzetten (naast uurtje-factuurtje) om ondernemers te helpen beter zichtbaar te worden op internet.

Bedankt Nisandeh en het hele team voor een geweldig weekend.

Carolina van Rooy
5 years ago

Leuk Monique, volgens mij hebben wij contact gehad met elkaar en ik ben benieuwd naar je aanbod. Veel succes!

Carolina van Rooy
5 years ago

Het was voor mij de tweede keer, zelfs na het hele eerste jaar gedaan te hebben. Ik wilde het gewoon nog een keer ervaren. En het was weer reuze inspirerend. Al is het maar vanwege de ontmoetingen. Maar vooral voor de positieve energie die gegenereerd wordt.

Ik had een buurvrouw meegenomen en zei stuiterde helemaal. Het heeft haar veel opgeleverd, veel eye-openers gegeven. Vooral ten aanzien van mindset. Ze gelooft er nu weer in en gaat haar plan om voor zichzelf te starten weer oppakken en systematisch uitwerken.