Business Bootcamp – en weer een stap…

Na de implementatiehulp met betrekking tot blogging van een paar dagen geleden, wil ik je met deze pagina een steuntje in de rug geven met betrekking tot een andere belangrijke stap voor jouw business – netwerken.

In de Business Bootcamp hebben we flink wat aandacht besteed aan netwerken, zowel tijdens de sessies als in de pauzes.

Ook voor dit onderwerp geldt: je hoeft het niet allemaal in één keer te doen.

Je hoeft nu niet meteen 5x in de week naar netwerkbijeenkomsten te gaan. Maar het is wel belangrijk om een eerste stap op dit pad te zetten. Zodat je netwerken in kunt zetten als strategisch marketinginstrument, waardoor je kans op resultaat met sprongen toeneemt!

En dus deze keer weer een vraag om mee bezig te zijn: “H0e vraag je om wat je wilt?”

Bekijk de onderstaande video om je op weg te helpen.


.
Deze video is opgenomen tijdens de Networking Master Class.

Deze Master Class maakt deel uit van het eenjarige Business Campus programma.

De Business Campus bevat negen krachtige, maandelijkse Master Classes – bedoeld om jou als ondernemer te helpen met implementeren van de beste strategieën in jouw zakelijke, financiële en persoonlijke leven.

Omdat jij hebt deelgenomen aan de Business Bootcamp van 25 en 26 mei vinden wij dat jij een speciale aanbieding verdient – en maken we het je gemakkelijk om deel te nemen aan de Business Campus.

Met de Business Campus stel je jezelf in staat jouw momentum te behouden en actief te blijven implementeren! (En het is een fantastische manier om in contact te blijven met mede-deelnemers en elkaar zo te helpen en te ondersteunen…).

Gun jezelf dit cadeau!

Klik hier voor de speciale aanbieding!

Ik hoop je te zien in de Business Campus.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS: als jij vragen hebt over netwerken, naar aanleiding van de bovenstaande video, plaats deze dan in het commentaarveld hieronder. En kom nog eens terug om bij te dragen aan de conversatie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments