Business Bootcamp – nog een stap

Bij deze alweer de derde en voorlopig laatste implementatiehulp, dit keer over het worden van DE expert in jouw vakgebied.

Ook voor dit onderwerp geldt: je hoeft het niet allemaal in één keer te doen.

De eerste stap is werkelijk goed te begrijpen wat het inhoudt om een expert te zijn. Wanneer het duidelijk voor je is hoe de levensstijl van een expert eruit ziet, wordt dát jouw motivatie en inspiratie om de stappen te zetten om de expert te worden.

Bekijk de onderstaande video om je op weg te helpen.


Deze video is opgenomen tijdens de Expert Master Class.

Deze Master Class maakt deel uit van het eenjarige Business Campus programma.

De Business Campus bevat negen krachtige, maandelijkse Master Classes – bedoeld om jou als ondernemer te helpen met implementeren van de beste strategieën in jouw zakelijke, financiële en persoonlijke leven.

Als deelnemer aan de Business Bootcamp van 25 en 26 mei verdien jij een speciale aanbieding om aan de Business Campus deel te nemen…

Let op: de aanbieding loopt nog tot dinsdag 11 juni 17:00 uur, dus wees er snel bij!

Met de Business Campus stel je jezelf in staat jouw momentum te behouden en actief te blijven implementeren! (En het is een fantastische manier om in contact te blijven met mede-deelnemers en elkaar zo te helpen en te ondersteunen…).

Gun jezelf dit cadeau!

Klik hier voor de speciale aanbieding!

Ik hoop je te zien in de Business Campus.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS: als jij vragen hebt over expert woprden, naar aanleiding van de bovenstaande video, plaats deze dan in het commentaarveld hieronder. En kom nog eens terug om bij te dragen aan de conversatie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments