Na de Business Bootcamp – mei 2013


Ik wil je graag persoonlijk bedanken voor jouw deelname aan de Business Bootcamp.

Ik hoop dat het waardevol voor je was en dat je niet alleen kennis en tools hebt meegenomen uit het evenement, maar ook de inspiratie en motivatie om je business tot een succes te maken.

Omdat IMPLEMENTATIE het toverwoord is… onthoud:

Business Bootcamp Facebook Groep
Om de Business Bootcamp voort te laten duren en de energie hoog te houden, word lid van de nieuwe  Business Bootcamp Facebook groep.

Ga naar https://www.facebook.com/groups/businessbootcamp/ en klik op ‘Lid worden’.

Business Bootcamp foto’s  
We hebben een flinke verzameling foto’s van de Business Bootcamp geplaatst op Facebook

Tag jezelf en je vrienden! Zo kunnen zoveel mogelijk deelnemers nog nagenieten van de energie en sfeer van het evenement.

Stay in Touch
Volg ons op Twitter, like ons op Facebook, maak een connectie met me op LinkedIn (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt).

Houd contact met elkaar!
Gebruik deze pagina om ervaringen, inzichten, tips en kennis met elkaar te delen.
Daar is het commentaarveld hieronder voor.

Delen is vermenigvuldigen!

Op jouw succes!

Nisandeh en het Business Bootcamp team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
39 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Shirly Tjon
9 years ago

Ik ben blij dat ik na veel wikken en wegen naar de Business Bootcamp ben gekomen. Ja, het was gratis….., dat kan toch niet.

Maandag meteen begonnen, stap voor stap.
Ik heb deze twee dagen de bevestiging gekregen, dat mijn acties om nieuwe klanten te krijgen en mijn manier van werken zeker niet slecht waren. Ik geef altijd teveel weg aan klanten, maar kwam erachter ,dat ik mijn vrijgevigheid anders moet inzetten. Meteen mee aan de slag gegaan op facebook en in de praktijk.

Mijn ideeën krijgen langzaam aan handen en voeten.

Nisandeh, je hebt me de tools en informatie gegeven om deze te verbeteren, zodat ik er ook beter van word en persoonlijk kan groeien. Daarom ga ik ook voor de andere trainingen kan niet wachten.

Moet op mijn doelen af gaan en assertiever zijn. En vooral om hulp vragen.

Implementeren, prioriteiten stellen, focussen, bij mezelf blijven, niet op mijn eiland blijven zitten en niet alles tegelijk doen.

Voelt goed.

Nathan Veenstra
9 years ago

Net als Douwe heb ik een flinke boost gekregen. Toch merk ik dat ik er nu wel wat moeite mee heb om dat vast te houden. Dan herinner ik mezelf twee relevante zaken:

– Implementeer
– FOCUS!

En dat allemaal onder het motto: do whatever it takes!

Ik ga weer keihard aan de slag!

Nathalie Leenen
9 years ago

Ik heb na dit weekend ook een enorme boost gekregen om mijn bedrijf neer te zetten.

Je verhaal met betrekking tot contribution raakte mij bijzonder. Het land Zuid Afrika waar jij ook zoveel voor gedaan hebt en doet is ook mijn land waar ik in de toekomst nog zoveel voor wil betekenen. Om daar te komen ga ik nu jou ‘ wijze’ implementeren en er ECHT voor het hogere doel te gaan.

Binnen nu en 2 weken ligt er een plan waarop ik mijn business nog meer op de kaart ga zetten met een gespreid pakket aan activiteiten.

We komen elkaar zeker weer tegen.

Thanks

Simone Swinkels
9 years ago

Ik vond de Business Bootcamp een boost voor mijn bedrijf en ik ga met nog meer energie aan de gang om mijn bedrijf op een hoger plan te tillen. Daarvoor ga ik de geleerde strategieen toepassen, de tools gebruiken die ik in handen heb gekregen, nog meer netwerken en van de expertise van anderen gebruik maken, zodat ik mijn expertise kan inzetten op de plaats waar het gewenst is. Wekelijks gaan mij buddy en ik elkaar mailen om de spirit erin te houden.

Karola Asche
9 years ago

Ik ben erg blij dat ik naar de Business Bootcamp ben geweest. Veel geleerd en veel energie gekregen. Nu samen met mijn zakelijke partner alles op een rij zetten en de vervolgstappen vaststellen. We merken dat we op de goede weg zijn en dat er nog veel moois te creëren en te doen valt. Stap voor stap komen we er!

David Vertegaal
9 years ago

Wow, nog meer goodies ! Ook hier wordt druk geïmplementeerd. Voor de waarde die Open Circles biedt hoeven er van mij geen andere sprekers bij – maar als jullie vastbesloten zijn, dan graag een keer Perry Marshall 😉
Ook aan alle mede-cursisten, hartelijk dank voor je energie en de geweldige open sfeer.

Saskia Frankena
9 years ago

Hoewel dit mijn vijfde Business Bootcamp was, waarvan de derde als deelnemer, merk ik dat ik nooit uit geleerd raak. Met mijn ontwikkeling als persoon en op zakelijk gebied verandert ook mijn luisteren. En zo valt er altijd wat op te pikken.

En het blijft gewoon leuk om zoveel enthousiaste ondernemers tegen te komen om je ervaringen mee uit te wisselen. Juist ook mensen die net beginnen. Dat is anders dan bij de vervolgtrainingen waar mensen al weer wat langer bezig zijn.

Ik vond ook Dave en Dustin erg inspirerend. Nice Guys met een goed verhaal. Dus wat mij betreft voor herhaling vatbaar om gastsprekers binnen te halen.

Henk van Dijk
9 years ago

De Business Bootcamp was weer een geweldig inspirerend weekend.

De Crazy bonussen aangeschaft. Ga er veel van opsteken om mijn business op te bouwen.

WOW, thx Nisandeh, Vered and team! You all Rock!

Lloyd Veira
9 years ago

Volgens mij heb ik veel te veel aantekeningen gemaakt tijdens de Business Bootcamp.

Ik heb mezelf verplicht om ze elke dag te herhalen, maar dat lukt me nog niet in 10 minuten per dag. Het geeft wel elke keer veel voldoening als ik ze weer heb gelezen en er een volgende stap mee heb gezet, door te implementeren.

Peter van Hofweegen
9 years ago

Beste Nisendeh en team!

Nogmaals hartelijk dank voor een fantastisch weekend. Bewust geen negatieve zaken willen lezen op internet van te voren, zojuist wel gedaan en moest er wel om glimlachen, vooral de pro’s en con’s na een artikel van Eric Stam uit 2010.

Ik kan alleen maar zeggen dat de energie top was en de inhoud zeer leerzaam. No hidden agenda, everything out in the open.

De reden dat ik een comment achterlaat is ook, omdat ik even wilde zeggen dat ik er was met mijn vrouw.

Het heeft ons beide goed gedaan, maar dus ook onze relatie. Zie het als bijvangst, en geen geringe! Thanks.

Dan nog een tip: zou een Business Bootcamp junior niet top zijn? Weet je hoeveel kinderen er nu al rondlopen met business plannen? Ik heb er zelf een van 14. Je zult ze na afloop niet een ‘advanced course’ kunnen aanbieden, maar de jeugd is de toekomst, zowel voor Open Circles Academy als voor de BV Nederland.

Verder heb ik je aangeboden om mee te denken aan jullie Support System. Dat aanbod staat.

We zien elkaar volgende maand alweer. Ik verheug me erop.

Groet en keep up the good work! Peter

Petro Sen
9 years ago

Wow….al weer een week verder en alle folow-up (bijna) afgewerkt. Wat een hoop leuke contacten opgedaan en waardevolle reacties ontvangen.

Het was voor mij de tweede keer. Een eye-opener was toch weer om constant je aantekeningen te blijven volgen. Hoe snel kan je verzanden in dagelijkse beslommeringen? Dus regelmatig mijn aantekeningen erbij om koers te blijven houden.

Als er nog mensen zijn die met een hulpvraag zitten, stel deze gerust per mail. Mogelijk kan ik je helpen of iemand vanuit mijn netwerk.
TIP…stel je vraag heel concreet en praktisch. Afgelopen week kreeg ik hulpvragen als “kan je mij aan meer klanten helpen?” Deze vragen zijn voor mij te abstract en niet te vervullen.

Alle andere concrete vragen wil ik je graag helpen.

groet,

Petro Sen
ProZZPect

Silvie van der Zee
9 years ago

Bedankt voor al deze tools! Ik ben erg geïnspireerd afgelopen weekend, heb een hoop leuke mensen leren kennen en ben ook heel gemotiveerd om alles te implementeren.

Ook heb ik me aangemeld voor de 3 vervolgcursussen. Ik kan niet wachten om nog meer te leren, zodat mijn business een succes wordt!

Sigrid van der Laan
Sigrid van der Laan
9 years ago

Dit was mijn tweede Business Bootcamp dus ik wist wat ik kon verwachten. De vorige keer was mijn belangrijkste inzicht: ‘Stay in line’. Dat heb ik inderdaad gedaan en dankzij een aantal seminars heb ik nu een blog met een groeiend aantal lezers en let ik scherper op de communicatie van mijn gesprekspartners.

Mijn inzichten en actiepunten opvolgen, is er een waar ik na vorig jaar te weinig mee heb gedaan. Dit keer heb ik mij voorgenomen om iedere dag een actiepunt op te volgen en ik ben erg gemotiveerd om dit te doen. Belangrijk inzicht voor mij is dat ik eindelijk helder begin te krijgen WAAROM ik eigenlijk wil doen wat ik doe, en mijn mindset te richten op de kansen in plaats van de beren op de weg (ofwel de Missing R).

Ik ben nog op zoek naar een buddy: één van de actiepunten die ik op mijn lijstje heb staan. Heeft iemand interesse?

Esther Molenaar
9 years ago

@Sigrid,

Ik ben ook nog op zoek naar een business buddy. De interesse is bij mij gewekt.

Rolinka van der Hoeven
Rolinka van der Hoeven
9 years ago

Hoi Esther,

Ook ik ben geïnspireerd door de Business Bootcamp en het idee van een business buddy spreekt me aan.
Neem even contact op dan kunnen we kijken of wie iets voor elkaar kunnen betekenen.
Groet Rolinka

Yildiz van der Zijden
9 years ago

Voor het weekend was ik licht sceptisch over de Business Bootcamp.
Hoe zou het nou wat kunnen betekenen voor mij als Oefentherapeut Cesar werkend in het paramedische veld en vastzittend aan contracten en regels?

Maar door de opbouw van het weekend, alle info en de oefeningen heb ik een totaal nieuwe Mindset gekregen!

Ik denk ineens groot en zie veel mogelijkheden het geleerde te implementeren.! Ik ben er al mee begonnen.
En nog belangrijker, ik zie zoveel waarde in alles wat ik heb geleerd dat ik mijn achterban aan het enthousiasmeren ben om in oktober naar de Business Bootcamp te komen.

Ik ben er in ieder geval en grote kans dat je er nog meer Oefentherapeuten tegen gaat komen!

Tot die tijd werk ik mijn plannen uit en kom ik ‘uit mijn comfort zone’!
Succes allemaal!

Aeliane van den Ende
9 years ago

Meer dan voldoende inspiratie en motivatie gekregen dit weekend. De kwartjes gaan langzaam, maar zeker, op hun plek vallen. Gelukkig heb ik geen haast en met de tools en kennis kom ik er wel! Heerlijk zo’n boost! Dank

Anne Buiskool
9 years ago

Mijn vijfde Business Bootcamp. Ik hou van de steeds groter wordende waarde, integriteit en transparatie, de wens om bij te dragen.
Van daaruit een hart onder de riem voor nieuwe (en ook alle andere) mensen.
Het is waar; GET IN LINE EN STAY IN LINE en daar zoekt iedereen zijn eigen ritme, draagkracht en tempo in.
De neiging om te willen zijn waar ik nog niet ben is groot. My bankaccount does not show yet! … en daar heb ik zo’n zin in:-)
Wanneer ik echter kijk wat er wel gedaan en gebeurd is…. dan ben ik trots en weet ik weer dat ik de klus te doen heb en niemand anders.

Gerealiseerd sinds december 2011.
Mijn website,
Een werkende blog
Meer klanten,
Een maatje met wie ik 3x per week een half uur skype puur over alle aspecten van onze business.
Een Mastermindgroep om elkaar scherp te houden.
Een mentor die net iets ouder en wijzer is en in mijn vakgebied meekijkt.
Het begin van mijn boek. werktitel; een luisterrijk gezin 7 stappen naar bewust ouderschap.
Een joint venture met 2 mensen die ik op de bootcamp ontmoet heb, waarmee we deze zomer on line komen en pasief inkomen gaan genereren.
Een interactieve lezing in de maak over praktisch bewust ouderschap.
Op dit moment zit ik in de Business University en dat daagt me uit om overal de puntjes op de i te zetten.
Wat ik doe? Ik help ouders om van reactiepatronen naar volwassen antwoorden te komen.
Wie ouder en kind kwesties wil bespreken kan me benaderen voor een gratis gesprek. samenwijzer.net dat kan ook thuis met skype.

En o ja ik was die netwerker in dat paarse jasje:-)
Een leuk verhaaltje: Afgelopen week op een hondenuitlaatplaats een blind jonge vrouw ontmoet. Blijkt wereldkampioen en paralympics kampioen te zijn. In korte tijd was ze enthousiast voor de bootcamp in oktober en bespraken we de mogelijkheden voor het schrijven van een boek waardoor meer blinde mensen gaan sporten…..Yes I love Life en hou er van als we elkaar groot maken….ook tijdens het uitlaten van een hond:-)

Rozemarijn van der Vinne

Dat is zeker wat ik ook heb meegenomen naast kennis en tools; inspiratie en motivatie. Ik heb nog niet eerder zo’n commitment gevoeld en ook werkelijk gemaakt aan mijn praktijk. Sta te popelen.
Heb in de nasleep van de Business Bootcamp ook concretere vormen voor een superconcept dat al rondspookte in mijn hoofd.

Ik had me opgegeven voor de Master Entrepreneur met crazy bonussen.
Helaas, helaas, helaas, ook weer ingetrokken.
Als ik dit weer lees baal ik er weer extra van. Maar ik zie toch de mogelijkheden niet. Financieel moeilijk rond te breien, maar ook qua tijd.
Om bovenstaande filmpjes te kijken, en met name ook al die goeie tips ook nog te implementeren raak ik al wat zenuwachtig van, wanneer? Laat staan 3 volle trainingen met nog maar goeds. Nog maar niet onderste uit de kan willen, heb ik mij voorgenomen. Eerst dit, dan … .

‘One small step at the day’… Dat vind ik eigenlijk één van de lastigste denk ik.

Nisandeh, super bedankt voor de Business Bootcamp. Hoop er 15 juni wel bij te zijn. En wie weet later de Master Entrepreneur.

Wouter Siteur
9 years ago

Was weer een inspirerend weekend. Heb me aangemeld voor de Master Entrepreneur om meer succes te hebben als Reclame/Filmcomponist & Sonic Branding Consultant.

Saskia Frankena
9 years ago
Reply to  Wouter Siteur

Super Wouter! Daar ga je veel aan hebben. Mijn ervaring was dat als je de informatie uit de Business Bootcamp goed verwerkt tot die tijd je er het meeste uit haalt.

Veel plezier alvast!

Douwe Bethlehem
9 years ago

Ik heb afgelopen weekend weer een enorme boost gekregen, ben druk bezig met de implementatie, dus ik hou het kort.

Barbele Kindt
9 years ago

6 maand geleden schreef ik me in voor de Bussiness Bootcamp. 2 weken geleden kende ik Open Circles niet. Ik wist zelfs niet dat zij verbonden waren aan Bussiness Bootcamp en las de mails niet.

Ik volgde vorig weekend the Business Bootcamp. Ik schreef me onmiddellijk in voor de Master Enterpreneur en Financial Freedom.

In de loop van afgelopen week volgde ik de home cursussen Blogging for Success en Social Media for Success.
Ik las het boek Leef Lekker en deed de visualisaties.

Nu de implementatie en ik heb er zin in! Ik voel me nu al een business women.

Ik heb het gevoel dat ik jaren opleiding achter de rug heb.

Al wat Open Circles me biedt is zo praktish, efficiënt en to the point!

Dank voor jullie vrijgevigheid en kwaliteit. Open Circles ademt gewoon waar ze voor staan. Ik ben fan!

Guido van Dieten
Guido van Dieten
9 years ago

Ik heb de Business Bootcamp van 25/26 mei bezocht samen met en op verzoek van mijn vrouw. Zij is de startende ondernemer maar door samen te gaan dachten we het maximale uit het weekeinde te halen. Ik sta neutraal tegen ondernemerschap en stond neutraal en open tegenover de Bootcamp. Maar mijn oordeel na deelname is zeer positief. Inspirerend, motiverend en leerzaam. Ook voor niet-ondernemers heeft het programma veel te bieden op het gebied van bijvoorbeeld mindset en attitude.

Daarnaast hebben we uiteraard veel aan de lessen gehad om mijn vrouw op weg te helpen. En we zijn inmiddels flink aan de slag.

Bedankt Nisandeh en team!

Ingrid de Bock
9 years ago

Het was top afgelopen weekend! Ik heb mij ook opgegeven voor de Master Entrepreneur en de andere trainingen. Ik ga er voor!!!

Collin Leijenaar
9 years ago

Het was een inspirerend en tot actie aanzettend weekend waar ik al veel aan heb gehad. Ik zie dan ook enorm uit naar de vervolg seminars en ben druk bezig met de implementatie van het al geleerde. Tot 15 juni!

Willy Valk
9 years ago

Geweldig!
Ik had mij een paar weken geleden opgegeven voor een workshop Elevator Pitch maar ik zag er erg tegenop.

Met alles wat ik afgelopen weekend heb geleerd was ik er van overtuigd geraakt dat ik alleen maar beter kan worden en dat succes buiten mijn comfort zone ligt. En dat ik moet focussen op een doelgroep.

Dus, ik stond daar vanmiddag en deed mijn pitch. De reacties: goed, overtuigend, helder!

Ik ben een gelukkig mens ;-D

Rob Stalenhoef
9 years ago

Nogmaals grote dank voor jullie onuitputtelijke inspiratie! Met deze actie en alle andere acties zijn jullie voor mij het grote voorbeeld hoe ik mijn bedrijf wil inrichten. Dank, dank, dank!

Josien Enklaar
9 years ago

By describing my goals, I got the insight that I had to stop immediately with some not related activities to my goal.. It had everything to do with my yes and no. Being more precised in what I want to do in my life gets me more in a positive action.

Thanks for the inspiring weekend. Josien

Anneke van der Kuip
9 years ago

Nisandeh Neta works miracles! I stay in line now, even with the “dullest” chores, for the first times in 7 years I’m systemizing and implementing like crazy, am writing my first blog and newsletter, am tossing my oldfashioned website and old ways, replacing them for new fresh goalgetting ways to generate new business and pamper my clients.
And all the while I’m radiating passion and can’t keep that huge grinn off my face!
I’m in love again with my business and my goals!

Karin Bargeman
9 years ago

Fantastische Business Bootcamp! Ik bruis nog na van alle opgedane energie en ideeën. Thanks Nisandeh en open circles voor alle ideeën energie en kansen die jullie bieden!

Mitchel Heitinga
9 years ago

Het waren 2 inspirerende dagen. Heb weer nieuwe ideeën gekregen die ik aan het implementeren ben. Kleine testjes hier en daar om te kijken hoe de dingen werken.

Belangrijkste inzicht:

1. Wat kan ik voor je doen?

2. Kan iemand me hier bij helpen…

>>
Ik zoek NLP practitioners of coaches die zich verder willen verdiepen in Ericksoniaanse hypnose… en krachtige tools zoeken voor persoonlijke verandering.

Op jouw succes!

Hans Duiker
9 years ago

Na 1 week ben ik nog steeds vol informatie en nieuwe ideeën.

Ik heb veel geleerd en ik heb me ook ingeschreven voor de vervolgopleidingen.

De implementatie lukt wel, maar gaat langzaam!

Rolinka van der Hoeven
Rolinka van der Hoeven
9 years ago

Wat een inspirerende weekend en een week vol energie die daarop volgde. Ik ben de afgelopen dagen druk geweest met implementeren van hetgeen ik allemaal heb gehoord.
Wat heerlijk om nu gereedschap te hebben, zodat ik het bedrijf kan bouwen wat ik al zolang wil!

Nadine Roeleveld
Nadine Roeleveld
8 years ago

Ik kan nog steeds meeliften op de energie die de Business Bootcamp heeft gegeven. En omdat ik toch wel visueel ben ingesteld kan ik niet wachten totdat de illustraties, die het hele weekend zijn gemaakt beschikbaar worden..

Bob Mol
9 years ago

Beste Nisandeh,

Ik was degene die ‘sceptisch’ tegenover Business Bootcamp stond, omdat mijn ervaringen met Business Network International (BNI), een op Amerikaanse leest geschoeide ontbijtclub, niet goed waren. ‘The American Way’ is voor mij vooral ‘overdone’, en ik vreesde dit op Business Bootcamp ook tegen te komen.

Je vroeg mij een paar uur te blijven om dan te besluiten al dan niet weg te gaan. Nisandeh, ik ben de hele dag gebleven. En ik ben de volgende dag (zondag) teruggekomen en tot 15 uur gebleven: toen was ik helemaal op!

Ik heb zo ontzettend veel geleerd! Ik heb dinsdag contacten gelegd met een collega-ondernemer om gezamenlijk workshops te ontwikkelen, een nieuwsbrief te maken en een boek te schrijven. In oktober zullen wij onze eerste workshop aan ondernemers geven.

En ik begin elke werkdag met Black Eyed Peas ‘I’ve gotta feeling!’ Ik heb nog nooit in mijn werkzame leven zoveel energie in dit inmiddels 55 jaar oude lijf gevoeld!

Bedankt!!

(Ik kom in oktober weer naar de Business Bootcamp!)

Nathan Veenstra
9 years ago
Reply to  Bob Mol

Goed verhaal Bob! Je hebt in de laatste uurtjes nog wel wat gemist. Maar kom zeker in oktober weer, met frisse energie en wellicht nog steeds wat scepsis. Niks mis mee, ik blijf ook overal sceptisch over.

Ik wens je veel succes en goede zaken en hoop dat je veel geleerd hebt wat je nu gaat implementeren 🙂

Willy Valk
9 years ago
Reply to  Bob Mol

Beste Bob,

Wat goed van je om hier dat te delen! Mooi om te lezen hoe je er in zat en hoe je er nu, na de twee dagen, tegenaan kijkt.

En dan zelfs in oktober terug komt. Als je een foto toevoegt gaan we elkaar daar zien 😉

Groeten Willy