Na de Business Bootcamp

Even een kort bericht, zo vlak na de Business Bootcamp. Ik wil graag even van de gelegenheid gebruik maken om hallo te zeggen, en je te bedanken dat je erbij was in de Business Bootcamp afgelopen weekend. Voor mij was het een geweldige ervaring en ik hoop dat jij er ook van hebt genoten en veel hebt geleerd.

Om de informatie uit het weekend te onthouden, vergeet niet om 10 minuten per dag het materiaal uit je werkboek te herhalen. Zo zorg je ervoor dat je ook op de lange termijn profiteert van wat je in het weekend hebt geleerd.

Om je te helpen de aangereikte informatie te blijven onthouden, hebben we de presentatie van flip-charts uit het seminar beschikbaar gemaakt voor je.
Klik hier om de presentatie van dag 1 te downloaden en
hier voor de presentatie van dag 2.

Neem ze elke dag door!

En veel belangrijker nog: vergeet niet je inzichten te implementeren!
Je hoeft niet alles in één keer te veranderen… doe het stap voor stap en je ziet snel de veranderingen in je business.

Vergeet niet de contacten die je hebt opgedaan in het Bijenkorfspel op te volgen.
Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en vice versa.

Ook wil ik nog even aanhaken bij wat ik heb gezegd over het gebruik van sociale media.
Het is belangrijk om zo snel mogelijk ervoor te zorgen dat je te vinden bent in de sociale media:

Om in contact te blijven en waardevolle informatie en lessen online van me te ontvangen:

  • Volg ons op Twitter – http://twitter.com/opencircles
  • Maak een connectie met me op http://nl.linkedin.com/in/nisandeh
    En wanneer de connectie op LinkedIn er is – neem dan alsjeblieft even een moment om een recommendation te schrijven over wat je hebt ervaren in de Business Bootcamp, en wat je er voor jezelf uit hebt gehaald. Nederlands of Engels is allebei prima.
  • We hebben een LinkedIn groep in het leven geroepen, waar je contact kunt maken met alle andere Business Bootcamp deelnemers…

De volgende Business Bootcamp vindt plaats op 15 en 16 februari 2011!

Hetzelfde evenement, op dezelfde locatie in Nieuwegein, met dezelfde intentie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen meer succes te creëren!

NIEUW aan deze Business Bootcamp is dat het plaatsvindt op twee achtereenvolgende doordeweekse dagen in plaats van in het weekend.

Breng alsjeblieft ALLE ondernemers en ZZP’ers die je kent op de hoogte en stuur ze naar de Business Bootcamp website – www.businessbootcamp.nl, of nog beter: gebruik je persoonlijke referral link , zodat we kunnen traceren wie via jou komt en je een waardebon van 200 euro kunnen geven voor elke 5 nieuwe deelnemers die via jou aan de Business Bootcamp deelnemen.

En vergeet niet, je maakt ook nog kans op de driedaagse Business Make Over!  Klik hier voor meer informatie.

Om van de volgende Business Bootcamp een nog groter succes te maken, horen we graag van je wat je goed vond en wat we kunnen verbeteren. Dus als je feedback voor ons hebt (wat we beter zouden moeten doen, wat we er vooral in moeten houden…), laat dan een comment hieronder achter.

En dan tenslotte: aan de slag!
Als jij in actie komt om je business en je leven te verbeteren, en alle andere deelnemers aan de Business Bootcamp komen ook in actie, dan dragen we samen bij aan een betere wereld. En daar gaan we voor, toch?!

O, voor ik het vergeet: als jij de sociale media serieus wilt gaan inzetten voor jouw business en je weet er nog niet voldoende van… dan is er voor jou het Social Media Secrets seminar. Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

Op jouw succes!
Nisandeh Neta

PS. Vergeet niet je feedback te geven (wat was goed en wat kunnen we verbeteren) in het commentaarveld hieronder. Als je ziet dat je feedback al was genoemd in een eerdere comment, klik dan op het duimpje van dat betreffende comment. Dat leert ons wat de hoogste prioriteit heeft…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jinny Thielsch
11 years ago

Na het Business Bootcamp weekend kwam ik razend enthousiast thuis. Ik heb me dan ook ingeschreven voor de Financial Freedom Intensive en Master Entrepeneur seminars. Ik heb veel bijzondere mensen ontmoet en goede contacten kunnen leggen. Buiten dat het een geweldige kans is om te netwerken, krijg je ook heel veel nuttige tips, met name over Social Networks.

Op aanraden van Nisandeh meteen mijn LinkedIn netwerk aangeschreven voor recommendations (zooo onnederlands). Dat zou ik vroeger nooit doen, maar na de oefening in nee en ja leren ontvangen, is daar de lading van gêne af en was het een fluitje van een cent. Binnen een uur had ik al behoorlijk wat aanbevelingen binnen, die bovendien zo complimenteus waren, dat ik het er warm van kreeg. Lekker hoor! Wat krijg je daar een boost van! Net als van de Business Bootcamp, die ik iedereen kan en zal aanraden!

Leo van Veenendaal
11 years ago

Ik heb het meest geleerd dat concurrenten meer bij de oude economie horen en dat samenwerken in dit tijdsbeeld het meest optimaal is.

Tevens heb ik geleerd dat mijn product “remarkable” moet zijn.
Meer dan een 10 anders niet. Daar ben ik op dit moment mee bezig om het te verbeteren.

Ik heb nog net niet geleerd dat ik veel sneller mijn mogelijkheden onder de ogen moet zien en sneller moet gaan handelen.

Ik heb andere mensen aangetoken met het virus, wat ik enthousiast kan. Ik doe dat via linkedin, Twitter, via mijn blog en op mond op mond reclame natuurlijk.
Ik heb me opgeven voor de Social Media Secrets.
Ik kijk er naar uit.
Tot dan!

Gracia
11 years ago

Hoi Nisandeh,

Business Bootcamp is een must voor iedere ondernemer, startend of ervaren maakt niet uit. Het geeft je inspiratie, enorm veel inzichten, leuke contacten en heel veel energie. Na de Business Bootcamp is alles anders!

Mijn goals is om voor februari 2011 25 mensen aan te gaan brengen, dat is één van mijn 3 doelstellingen.

Witte Wintergroet, Gracia

Janine Dumont
Janine Dumont
11 years ago

Jane omschrijft perfect zoalsik het ook ervaren heb,sluit me hier van harte bij aan. Je vraagt ook om feedback over wat beter kan en dan heb ik evenement technisch wat aanbevelingen.
Er kunnen bij de locatie meer uitgiftepunten komen tijdens de lunch en andere pauzes, er ontstonden nu onnodig lange rijen.

Het inschrijven de 2e dag, voor de extra trainingen verliep ook minder gestroomlijnd. Ik schreef me met vele anderen in en omdat het wachten te lang duurder was één medewerker zo attent om de reeds ingevulde aanvragen op te halen bij de wachtenden. Wij konden als alles gereed was terug komen om nog te ondertekenen. En toen was er bij terugkomst chaos. Ik werd naar 3 verschillende personen verwezen (iedere keer in de rij voor gestaan) die niets hadden. Ik was niet de enige. Uiteindelijk gingen 2 personen alle reeds gereed zijnde inschrijvingen uitdelen door de naam op te noemen (op mijn suggestie), maar ook dat verliep erg onhandig en langzaam. Dat kan effectiever en makkelijker.

Verder heb ik intens genoten, op naar de volgende 2 trainingen!

Willem Frans de Lange
Willem Frans de Lange
11 years ago

Thank you for a great business bootcamp.
Went to dinner with my wife afterwards. Got home, she checked the bill. Our wine cost €70. On my way to a rich mindset. Thanks. By the way, the wine tasted great.

See as many of you boys and girls as possible in the courses the Master Entrepreneur and the Financial Freedom Intensive.

Hans Peeters
11 years ago

Wat was goed?

Alles is energie, het wrijven in je handen, het dansen op de stoelen, de tips van Nisandeh, zijn enthousiasme, het elkaar masseren . Ik ben mij bewust gworden dat echt alles energie is.

Het focussen op je business. Heb je een hobby? Stop It!

De MGSPI methodiek. maakt helder wat je moet doen en wat niet.

Hoe haal je jaarlijks eenvoudig meer inkomen uit je business
.Simpel uitgelegd en nu aan de slag ermee.

Business is een spel, spreekt mij als spellenman erg aan.
Het bijenkorfspel was voor mij wel het hoogtepunt.

Ik ga niet verder op de inhoud van de bijeenkomsten door wat die was gewoon goed.

De organisatie was ook perfect. Wat een team van vrijwilligers die klaar stonden voordat de 2e deelnemer er al was en dat was ik toevallig. Ze renden met de microfoons op en neer om het tempo er goed in te houden. Fantastische gasten.

Ik vind het ook goed dat je zelf je notities moet maken voordeel hiervan is dat je alleen bezit wat jij belangrijk vind en de rest later niet nogmaals hoeft door te nemen.

Het netwerken met alle aanwezigen levert je veel potentiële nieuwe klanten op maar ook nieuwe inzichten in jouw business en die van anderen en met de vragen waar anderen mee worstelen.

Kortom een goede organisatie en locatie, veel business en netwerken en veel nieuwe kennis en inzichten.

Wat er beter kan?

Dat is vaak heel persoonlijk. Ik zou zeggen ben een optimist niet over zeuren. Wat je krijgt op zo’n Business Bootcamp is remarkabel.

Carla Warnaar
Carla Warnaar
11 years ago
Reply to  Hans Peeters

Hallo Hans,

Dank voor je berichtje. Het klopt via mijn site http://www.juweliersplein.nl kom je uit bij de bouwer van de site die er mee bezig is, medio februari 2011 ga ik de lucht in.

Succes met het adressen programma, ik gebruik het ook en vind het super.

Hartelijke groet Carla

Hans Peeters
11 years ago
Reply to  Carla Warnaar

Carla,

Ik heb het programma gedownload en ga er volgende week mee aan de slag.

Jan de Lange
11 years ago

A live changing event! Ik stond op het punt om te stoppen als ondernemer. Dat gaat nu niet gebeuren. Bedankt voor alle energie mijn nieuwe motto is “Stop met energie besparing!!” het is schadelijk voor de ondernemer (and still save the planet).

Een ander belangrijke ervaring was voor mij dat concurrentie alleen in je hoofd bestaat. Dus hou ik nu veel vaker de deur open en maak veel meer contacten.

Ik heb mijn linkedin onderhanden genomen en geinspireerd door de Beehive-game op LinkedIn ook een groep aangemaakt linkd.in/groepnetwerkenmetresltaat het blijft maar doorborrelen met nieuwe ideen,

Poul van Hooijdonk
Poul van Hooijdonk
11 years ago

Saturday was very good and Sunday became remarkable.

That’s the result of teaming up!

It reminded me of sailing with a new fresh team, sailing the Solent , 7 skippers to start with and during the real regatta “the competence was created in that moment”

Dear Nisandeh,
e-team
and all who did stay till the finish
thanks
Poul

Isabelle de Vries-Geiger

Hi Nisandeh,

When I read all the messages I am asking myself “what else is to add”. I will just speak for myself. I was in a difficult period because as a business woman I have the pressure from people who work as employees and don’t understand why I have a business. They prefer to see me in an office, to have a comfortable life. I could take care of my business in the evening.

Well, after 8 hours work, 1 hour seating in the car, taking care of my child, making diner, etc… I don’t feel like checking my emails, making offers, place order etc. I want to go to bed. And my business becomes an hobby. Does this ring a bell? Well have heard it often lately.

After your Business Bootcamp, my batteries are recharged and I learned argument, such as: “STOP IT!, Do you have an hobby or a business?” So no more evening work for me.

I am sure we will meet again.

B. regards

Isabelle de Vries-Geiger

Jeroen van Baardwijk
11 years ago

I also attended the previous Business Bootcamp so I could (and did) compare notes. Some changes I liked, some I didn’t.

The MGSPI system (which was new) is good but my intuition tells me it isn’t fully developed yet and needs more work. I really haven’t had the time yet to think about that very much; let’s organise a brainstorming session!

First thing I missed: the Business Success Declarations (second-to-last page in your notebook), which were completely ignored this time. For those who weren’t there in September: these were repeated a number of times (standing up, hand on your heart, saying them out loud) throughout the weekend. Skeptical as I was about it at first (it looks sooooo American!), doing that is actually a quite powerful tool to create the right mindset.

Second thing I missed: the “Opportunity Knocks” at the end of the first day, which was a great way to find prospects and other potential business contacts. Many people got several leads from it. Why did opportunity not come knocking this time?

Fortunately there are also lots of things that were great! I still got a lot of information, lots of energy and lots of fun! The previous Business Bootcamp generated a number of leads, this weekend I finally got to meet some of those people in person, which was great. I also met some people I already knew from previous trainings and of course met a lot of wonderful people I had never met before.

However, the most beautiful part of the weekend didn’t have anything to do with the training itself. That was on Saturday when Nisandeh asked Vered to join him on the stage, told everyone it was their 17th wedding anniversary and then told and showed her in front of 900 people he still loves her! That’s true love!

It was again a fantastic experience! Will I be at the next Business Bootcamp in February 2011? You try and keep me away!

Misha Benschop
11 years ago

Tja, wat kan ik nog zeggen wat nog niet gezegd is?
Inspirerend weekend met heel veel herkenning, leerpunten en nu; implementeren en zien wanneer mij het gaat lukken een consious millionair te worden,
groetjes en succes,
Misha

Hans van den Berg
Hans van den Berg
11 years ago

Beste Nisandeh,

Bedankt voor de geweldige ervaring.
Je hebt, met je unieke stijl en presentatie, bij mij de juiste snaar geraakt. Mijn gedachten en dromen zijn al dagen in het Engels, terwijl ik normaal gesproken echt in het Nederlands denk. Veel bruikbare tips, maar vooral de intensie waarmee je dit doet is aanstekelijk. Business heeft voor mij veel meer betekenis gekregen. Voor mij begint het spel nu echt en wil nog graag meer spelregels van je leren om daarmee goede veranderingen in te zetten en te kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Hans van den Berg

Carla Warnaar
Carla Warnaar
11 years ago

Beste Nisandeh,

Dank voor het waanzinnige weekend ik heb ervan genoten en veel mogen leren en integreren. Als startende ondernemer die medio februari 2011 met een nieuw product concept op de Nederlandse markt komt was het voor mij een leer – check weekend. Heb ik me goed voorbereid, zijn er zaken die ik mis of kan bijstellen – veranderen in mijn plan ? Ik heb veel nieuwe inzichten en ideeën opgedaan (mindset, goals, strategie en plan, impl.) en ga ze allemaal toepassen om mijn zaak tot een groot succes te maken en financieel onafhankelijk te worden.
Elements of Success en Breakthrough to Success heb ik reeds gedaan. In december kom ik naar de Financial Freedom Intensive en in april 2011 naar deMaster Entrepreneur omdat ik graag bij wil leren.

Op eigen kracht ben ik tot hier gekomen en heb bereikt dat ik na het schrijven van mijn ondernemersplan een financiering heb gekregen voor mijn nieuwe concept en ben daar erg trots op.
Vind het super dat ik door jou op dit moment te mogen ontmoeten de kans krijg om mijn zaak zo in een keer goed op te zetten met alle kennis en inzichten die ik nu krijg aangereikt kan toepassen, uitsluitend door ervoor te gaan en het te doen, maar dat is ook niet te stoppen in mij, ik weet wat ik wil !!!!!!

Daarnaast geeft het me de kans om meer tijd vrij te maken voor het vrijwilligerswerk wat ik erg graag doe voor ouderen en zo mijn bijdrage kan en mag leveren aan een betere wereld.

Voor de zzpers die nog op zoek zijn naar een programma om een mailing list mee te maken via de onderstaande ilnk kun je dit programma gratis downloaden erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

adressenprogrammapro.nl

Succes allemaal.

Groet Carla

Hans Peeters
11 years ago
Reply to  Carla Warnaar

Hallo Carla,

Je positieve verhaal en de kennisdeling door een link te vernoemen voor een gratis mailing list te kunnen downloaden lokte mij uit om je website op te zoeken. Helaas die link werkte niet. De mailing list zal ik zeker downloaden.

Bedankt hiervoor.

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
11 years ago
Reply to  Carla Warnaar

Dank je wel, Carla, voor je link. Dat is precies een van de dingen die ik wilde onderzoeken! Dat hoeft nu dus niet mee.
Ik zie jou over 1,5 week!

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
11 years ago

Wow, wat een weekend!
Ik heb hulp gevraagd en gekregen en ga over 1,5 week naar de Financial Freedom Intensive. Da´s ongelooflijk, zo zonder geld mee te kunnen doen!

Ik ben me erg bewust van hoe ik de neiging heb steeds weer uit de rij te stappen en daardoor iedere keer mijn doel uit het oog verlies. Ik heb het traject naar de intensive aangegrepen om de focus te houden en ervoor te zorgen dat ik ga en dat is gelukt! Ik ben wel uitgedaagd uit de rij te stappen, maar ook weer geholpen er weer in terug te stappen. Dat alleen al was zeer leerzaam en boeiend.

Dank Nisandeh en al die andere honderden mensen voor dit ongelooflijke en gewldig georganiseerde evenement!

Jane Haridat
11 years ago

Beste Nisandeh,
Ik ben als een veranderd persoon teruggekomen. Ben meteen aan de slag gegaan met mijn netwerkcontacten, beehive kaartjes etc. Ik ben inmiddels ook lid van de Conscious Netwerkgroup die opgezet is door een collega van de Business Bootcamp. Ben bezig met het opstarten van een blog.

Ik ben weer actief geworden door de wijze waarop jij alles aan kennis, inzichten, je eigen waarden en normen (zowel prive als zakelijk), je eigen geloof in jezelf en het Universum en dat wat nodig is voor een betere wereld, voor het eigen succes, hebt laten samensmelten. Het is een geintegreerd geheel geworden. Ik ben weer gaan vertrouwen en geloven in mijn eigen succes, dat nu in wezen om de hoek kijkt. Gisteren tijdens mijn yogales heb ik de 6 nullen van mijn eerste miljoen gezien, duidelijk zichtbaar.
Ik heb mijzelf op de lijst gezet van Conscious Millionaire en daar blijf ik op!

Wat ik nog meer goed vind is dat je goed kunt aanvoelen wanneer je de energie moet veranderen in zo’n groep om verder te kunnen. Je verbinding is heel sterk met de groep. Je hebt mij er opgewezen door het boter en kaas spelletje, dat ik geen concurrenten nodig heb, maar samenwerkingspartners. Dat ik mezelf de beste mag vinden om mijn gebied, en dat ik toch goed samen kan werken met anderen om er meer uit te halen voor allen. Dat heeft te maken met geloof in mijzelf en mijn kunnen.

Ik heb geleerd dat ik sneller moet zijn om de opportunities binnen te halen. Vertrouwen op mijn intuitie en snel reageren.

Ik heb gezien hoe ik allerlei opportunities uit het verleden heb laten schieten. Ik heb de les uit geleerd en zie hoe het anders kan. Oh boy, wat heb ik geslachtofferd in mijn bedrijf.
It’s done!

Ik laat je via mijn vele lessen zien dat Open Circles een enorme impact heeft op mij als persoon en bedrijf. Met andere worden: het was remarkable wat jullie samen hebben neergezet!

Wat minder goed was? Ik zou het niet weten.

Het was erg veel, lang en net behapbaar. Maar dat houdt in dat ik bij de Master Entrepeneur goed uitgerust naar jou toe moet komen. Dat zal ik ook doen! Tot dan.

Lia Grasdijk
11 years ago

Hoi

Ik ben ook gelijk aan de slag gegaan, heb mijn clienten sms en mail gestuurd en zoveel reacties gehad. Normaal had ik afgewacht wie mij zou bellen, nu heb ik de stap genomen…
voelt geweldig goed,

Lia

Hiske Huiting
11 years ago

Ik vond de Business Bootcamp flabbergasting good.

De inzichten van uurtje-factuurtje, het verschil tussen hobby en businness, WI+PI+value en remarkable product waren voor mij het meest opvallend.
Ik heb besloten niet meer op uurtje-factuurtje basis te gaan werken. Vandaag eerste offerte opgestuurd op basis van value!

De zondag sprak mij iets minder aan. De inhoud was voor mij bekend en pas ik grotendeels al toe. De beehive was natuurlijk erg leuk.

Naast inhoud vond ik vooral de manier waarop erg sterk. Het confronterend zijn, met een glimlach, zet iedereen aan het denken. En dan pas kan de inhoud zijn plek vinden.

Wat kan beter?
Ik zal niet die zaken benoemen welke ik al wist of al toepas, dat is immers persoonlijk.
Wat kan er nog bij in? Het volgen van je passie.

Een goed draaiende business hebben is leuk.
Een business waarin je je passie leeft is geweldig!

Natan van der Ploeg
Natan van der Ploeg
11 years ago

Hallo Nisandeh

This was my expierence

If you have a business its a perfect way to learn some new things and get some new mindsets.
but what i expiernced was the most learning moment in my life.
i dont have a company or business yet but i am working on it
and Nisandeh opend my eyes about how we can change the world
im gonna change the world and im sure about it
and what i want to say to all off you other zzpers
yes we can change the world and go for it.
and i recommend the business bootcamp to all of you.
its an oppurtunity that you have to make.

Natan van der Ploeg

Francis Gastmans
11 years ago

Ik ben na het Business Bootcamp ook onmiddellijk aan de slag gegaan met het herbeklijken van mijn prodfuct en mijn manier om relatie te leggen met klanten.
Ik ben met scepsis gekomen en met minder scepsis weggegaan.
Een hip hip hoera gevoel was er niet bij. Ik reageer vaker bedachtzaam.
Wel met een gevoel van beslistheid: ik moet het DOEN.
Ik nodig graag zoveel mogelijk collega’s uit om in februari 2011, net voor het nieuwe Business Bootcamp, samen te komen in Maastricht.
Laat ons dan eens kijken wat ieder van ons werkelijk heeft ondernomen.
Geen intenties maar acties en resultaten.
Wie me een mailtje stuur, stuur ik een Doodle.
francis@dialoguelearning.be

Marcel Luntungan
11 years ago

I thought I was inspired the 1st day, I was sad having lost my notes the 2nd day, I was flying the 3rd day!!