Implementeer! Na de Business Bootcamp – oktober 2013


Wow, wow, wow – wat een energie tijdens de Business Bootcamp, gonst het bij jou ook nog na?

Dankjewel voor je deelname en bijdrage!

Ik wens voor jou dat je niet alleen kennis en tools hebt meegenomen uit het evenement, maar ook de inspiratie en motivatie om je business tot een succes te maken.

Je kent nu het MG-SPI systeem systeem en dit wil ik je op je hart drukken:

IMPLEMENTATIE is waar het nu op aankomt!  Nog even voor jou op een rij:

 • Neem je Business Bootcamp Implementation Plan erbij en…doe wat je van plan was!
 • Herhaal 10 minuten per dag de aantekeningen uit je werkboek (denk aan de kluis met code 10-24-7)
 • Volg de contacten op uit het netwerk proces. Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en andersom. En onthoud deze simpele vraag die deuren opent: “Hoe kan ik je helpen?”

  Klik om te vergroten
 • Ga slim om met Social Media – dit zijn je top 3 prioriteiten: Blog, LinkedIn, Facebook.
 • Start met bloggen! Klik hier om meer te leren over bloggen
 • Neem het rapport LinkedIn geheimen voor jouw business succes” door en implementeer!
 • Verbeter je LinkedIn profiel – lees hoe op Gebruik LinkedIn voor je Business
 • Doe je voordeel met 7 tips voor marketing met Facebook
 • En..wil jij die opdracht? Natuurlijk! Dus, zoals beloofd, hier is de link naar de online cursus “10 Best Ways to Get the Deal”

Laat de VIP kaart  voor je werken! 
Heb jij jouw VIP kaarten al weggegeven? Doe het heel snel, want de VIP-code voor een gratis VIP-status is slechts geldig t/m 21 oktober 2013. Denk aan de “karma points” die je verdient. Gisteren hoorde ik dat een gulle gever – hij gaf zijn VIP kaart aan zijn business contact – direct een geweldige deal had binnengehaald! Onderschat nooit het belang van “giving first“. Laat jouw contacten zich aanmelden via de URL die staat vermeld op de VIP-kaart: http://businessbootcamp.nl/vip

Maak kans op een Make Up Your Mind! pakket
Heb jij een geweldig inzicht én een mooie foto of video van het afgelopen Business Bootcamp? Plaats dan een berichtje met je inzicht én foto/video op jouw eigen Facebook profiel met de hashtag #opencircles. Doe dit vóór zondag 13 oktober 23:59 uur.

Wij struinen Facebook af en kiezen 3 winnaars die ieder het thuis-studiepakket Make Up Your Mind! – 10 steps to create a mindset for success (2 DVD’s en 3 CD’s t.w.v. € 475) krijgen toegestuurd. We zijn benieuwd!

Business Bootcamp Facebook Groep
Om de Business Bootcamp voort te laten duren en de energie hoog te houden, ga naar de Business Bootcamp Facebook groep en klik op ‘Lid worden’.

Bekijk nu de Business Bootcamp foto’s  
We hebben voor jou een flinke verzameling foto’s van de Business Bootcamp geplaatst op FacebookTag jezelf en je vrienden! Zo kunnen zoveel mogelijk deelnemers nagenieten van de energie en sfeer van de Business Bootcamp.

Stay in touch
Volg ons op Twitter, like ons op Facebook, maak een connectie met me op LinkedIn (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt).

Delen is vermenigvuldigen!
Ook via deze pagina is het mogelijk om ervaringen, inzichten, tips en kennis met elkaar te delen.
Gebruik het het commentaarveld hieronder voor jouw bijdrage.
We zijn erg benieuwd naar jouw inzichten en de resultaten die je behaalt.

Now…go and implement!

De wereld zit op jou te wachten…

Op jouw succes,

Nisandeh en het Business Bootcamp team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marjolein Kalter
8 years ago

Na de Breakthrough to Success lijkt de Business Bootcamp van vorige week op een hoge plan te landen.

Dank!

Dit weekend werd de relatie tussen doelen, strategie en focus me duidelijker dan ooit.
Meestal had ik een (vaag) doel en dan ging ik aan de slag waarbij ik een afleiding die langs komt makkelijk als een opportunity bestempel (en dan mag het wel 🙂 ).

Is mijn doel een echte attractie of is het een leeg frontje? waarachter niets ligt?
Welke strategiën kan ik bedenken (met anderen) om naar dat doel te komen?
Waar zijn mail, social media etc ondersteunend en waar zijn dit afleiders?

Ik merk dat ik met steeds meer ontspanning kan kiezen en mijn stappen zetten, de ene voet voor de andere.

Heel erg top!
Bedankt!

Jacqueline Crijns
8 years ago

Ik vond het een fantastische weekend, heb me voor genomen bovenstaande stappen een voor een af te werken. Deze mail werkt prima voor me. Zo blijf ik in de flow van het weekend!

Verder heb ik plannen voor de toekomst, wat kan ik met een eenmanspraktijk op langere termijn bereiken? Hoe kan ik passief inkomen genereren en een kapitaal opbouwen met mijn business, zodat er inkomen vrij komt als ik met pensioen wil.

Jenny van Beek
Jenny van Beek
8 years ago

Super weekeinde, ook hoe het nawerk!!!

Ik wil meer hiervan leren dus hoe kan ik nu de enquête invullen voor de gratis workshop Social Media?

EvaMaria de Belder
8 years ago

Wat een geweldige comentaren. Het boek over de koplopers is uit , dat was een makkie daar ik veel tijd had op de trein en de luchthaven …. Het boek lekker leven is ook al begonnen en gisteren ben ik met de woorden van Vered in slaap gevallen / iets wat ik vanavond ook weer ga doen….

Ben al begonnen met mijn keuken schoon te maken > de echte wel te verstaan en mijn achterstand in mails even weg te werken zodat die me ook niet kunnen storen …. Vanmorgend ook even de notas doorgenomen en ik was verbaasd over hoeveel informatie er wel was … en dan maandag, ja dan komt het echte werk…. Goed vooruitzicht

Prettige zondag nog
en lieve groet
EvaMaria

Mirjam Meinhardt-Seij
Mirjam Meinhardt-Seij
8 years ago

Wow, what a powerfull and inspirational weekend! Thank you Nisandeh and Tom for your personal inspiring stories and vision. I finally decided to set a goal for myself. Six months from now I am sure I know what my contribution to the world will be (I am thinking about it all my live, but I haven’t seen the light yet).

This Business Bootcamp gave me the tools and confidence that I will figure it out. I will put energy, time and money in achieving this goal, so that my life will have more value.

Vered, it was so nice to meet you after hearing your voice so many times while meditating.

Frank Hupse
8 years ago

Wat geweldig de Business Bootcamp. Mijn goal gezet maandag een aantal mensen die ik tijdens het netwerken heb ontmoet.

Maandag was een drukke dag waarin ik eigenlijk geen tijd meer had. In de trein al wel een groot deel van mijn aantekeningen uitgewerkt. Kwam rond 23:30 thuis. Maar Goal is een goal.
Toch nog aan het netwerken gegaan. Ik had een tip gehad voor mijn website… ook die aangepast. Dus twee vinkjes, alleen 01:30 pas op bed. Maar wel met een heeeeeel goed gevoel.

Wat heeft de bootcamp me veel inzichten gegeven.
– Als je een goal zet, stel hem niet uit.
– Wanneer je jouw goal haalt of er in ieder geval mee aan het werk bent krijg je enorm veel energie.

Al met al heel inspirerend. Heel veel succes iedereen met implementeren en ik hoop dat jullie net zo veel energie als ik krijgen van je gedane werk.

Groetjes Frank

Saskia van Velzen
8 years ago

Voor de derde Business Bootcamp. De ‘kick in the ass’ is iedere keer weer een feest. Inmiddels Master Entrepreneur gedaan en volop in de Business University. Toch heerlijk en heel goed om weer het begin te horen. Mijn grootste inzicht deze keer: ook als ik denk het weten dan weet ik eigenlijk nog niets, of half.

Implementatie: alle visitekaartjes gemaild en voor zover mogelijk gelinkt via LinkedIn. Weer nadenken over telefoonservice, uitbesteden offertes en nabellen. Daar contacten voor gelegd. Televisie de deur uitgedaan (digitenne wordt vandaag opgehaald). Afleiding stoppen en lekker hard aan het werk.

Dianne van Dommelen
8 years ago

Geachte heer / mevrouw,

Bedankt voor de mail en weer de te gekke tips!!!
Hoe kan ik nu de enquête invullen voor de gratis workshop Social Media?

Met vriendelijke groet,
Dianne van Dommelen

Josien Enklaar
8 years ago

Dit was mijn tweede Business Bootcamp waarvan er vanaf het eerste moment zo veel meer bij mij binnen kwam en de nieuwe inzichten en realisaties. Ik ervaar hernieuwde inspiratie mbt tot focussen op goede bij mij passende doelen te leren stellen doelen. Ik verheug me op de weg er naar toe.

Loop nu wat met mijn tong op de schoenen met al die nieuwe to do’s deze week.

Veel dank Nisandeh voor je fantastisch mooie overdracht en delen van jouw kennis en ervaring !

Martijn Luimes
Martijn Luimes
8 years ago

Wat een weekend! Mijn mindset is veranderd en ik heb heel veel geleerd! Praktische dingen die ik meteen heb toegepast bijv het contactformulier op mijn website. Die is nu heel kort Naam Email en bericht.

Het mooiste is dat ik de opvoeding van mijn kinderen meer baseer op succeservaringen. Lukt het niet? Probeer het maar en kijk wat er gebeurt en geef niet op. Bij elk succes is er een feestje! Geweldig die gezichtjes!

Deze blog staat vol info die ik systematisch ga doornemen en implementeren!

Bedankt!

Koen Lucas
8 years ago

Het herhalen van de stof is geen enkele moeite. Ik vind iedere keer opnieuw iets nieuws dat tot actie oproept.

Die actielijst is inmiddels ontmoedigend lang, maar gelukkig brengt Open Circles er wat prioriteit in aan middels deze follow-up, praktisch!

Robin van Wees
8 years ago

Enorm veel inzichten en inspiratie opgedaan afgelopen weekend! En sindsdien blijven de ideeën maar bij me opkomen. De ene nog beter dan de andere. Mijn mindset is écht veranderd en heb een erg veel energie gekregen.

Business BOOST-camp zou ook een goede naam zijn!

Wilma Franke
8 years ago

Anderhalve week geleden the Breakthrough to Success, afgelopen weekend Bussiness Bootcamp, Ik heb meer uren in een dag nodig om alles in te gaan zetten. Het is geweldig!

Ik ervaar alleen 1 probleempje. Hoe meer ik bij Open Circles lees, des te meer linken ik tegen kom naar dat ene artikeltje dat ik nodig had en dan nog een en nog een en ……..

Voor nu moet ik even een pauze inlassen. Kinderen komen thuis van school, de tafel moet nog gedekt worden en als de jongens thuis zijn dan hebben ze recht op 100% van mijn aandacht. Vanavond om half 8 is het weer werk tijd.

Seranie Jeroe
Seranie Jeroe
8 years ago

Putting an amount on my Open Circles contract with myself scared me.
Despite my fears I signed it.
It made me realize that my self-worth needed a BIG boost. BIG TIME!!!
A few moments later I made my first billion dollars #TomBeal.
Anything is truly possible
I determine my worth.
I am worth more than a piece of paper (=money) so any amount is still worth less than I am.
So I promise myself to AIM BIG EVERYDAY ALL DAY!!!

Lambertus van Uunen
8 years ago

Thanks for another great weekend. Loaded with energy I’m totally gung-ho implenting my insights

Klaske van Coeverden
8 years ago

zondagavond: thuis, aan een stuk doorgerateld naar mijn achterban. geslapen!
Maandag: vol energie achter de computer, 9 x NO niks lukte
Dinsdag lesgegeven in mozaiektechnieken tijdens de coffeebreak mijn ervaringen verteld aan mijn cursisten plus systeem verteld stranger-client-ambassadors.
Woensdagochtend 4.30uur email gestuurd naar cursisten, met o.a. verzoek be my ambassador 10de keer JA gekregen!
Zit nu met veel heel veel positieve energie de hele middag te werken aan database, blog op zetten, plannen, telefoon uit en het lukt!
Dank
met mozaiekale groet Klaske

Lambertine ter Haar
8 years ago

Wauw Nisandeh! Wat een informatie allemaal, het duizelt mij.

ik ga deze informatie vandaag nog een keer doornemen en wel vanmiddag. Ga nu eerst verder met implementeren van hetgeen we hebben geleerd op de geweldige Business Bootcamp en ga stap voor stap en never give up!

Ellen Faber
8 years ago

Deze week ben ik druk bezig geweest met het huiswerk. Eigenlijk voel ik me nu nogal moe ( door teleurstelling) Kan iemand me even helpen?

EvaMaria de Belder
8 years ago
Reply to  Ellen Faber

Hoi Ellen, ik ben een beetje jaloers op je. Je hebt de hele week al kunnen toepassen. Terwijl ik er nog aan moet beginnen. Omdat ik uit Spanje ben gekomen, heb ik nogal wat reistijd achter de rug en is het er nog niet van gekomen. En daar voel ik me nu een beetje down bij. Want ik moet er nog helemaal aan beginnen. Bekijk het maar zo > je bent nu een hele week bezig geweest met te zaaien ….. het duurt wel een tijdje voor je resultaat ziet, maar dat komt er heus wel …. dus jezelf morgen even belonen voor die drukke werkweek en even de boel de boel laten en aan jezelf denken …. komt heus in orde

Lieve groet
EvaMaria

Astrid Wakkermans-Heggelman
Astrid Wakkermans-Heggelman
8 years ago
Reply to  Ellen Faber

Hey Ellen, even door de zure appel heen bijten. Weet je nog, PERSISTANCE! Je bent al ver gekomen. Kijk eens achterom wat je al bereikt hebt. En wanneer je even vastzit, ligt de overwinning binnen handbereik!!!!!!! Volhouden! You have a genious businessmind!

Leni Minderhoud
8 years ago

Wat een geweldig weekend was het weer, mijn 4e business bootcamp. Ik vond het een enorme eer om op het podium te mogen staan. Zoveel reacties gekregen van mensen waarbij de boodschap over was gekomen en die oa hun doelgroep veel scherper gaan stellen. En FOCUS blijft een aandachtspunt voor velen op allerlei gebied.

Voor mij breed in mijn leven, dagindeling, aandacht voor anderen etc. Als je dit op allerlei gebied oefent en in je systeem brengt, groei je als een speer, en dus ook je bedrijf!

Cindy Groeneveld
8 years ago

Mijn eerste Business Bootcamp was afgelopen mei en toen kwam ik met bakken energie thuis. Mijn man heeft het afgelopen bootcamp ook meegemaakt en deelt nu de energie! Dat heeft er toe geleid dat we voortaan samen aan de business gaan bouwen, we hebben ontdekt wat ieders rol erin kan zijn en hoe we elkaar daarin aanvullen om de business een enorme boost te geven.

We stellen samen doelen, iedere dag!
We creeren samen zo’n energie dat we elke dag op verbeterde ideeen komen.
En we implementeren elke dag minstens 1 ding!

Wat heerlijk om dit zo te kunnen doen! Bedankt voor inspiratie en waardevolle informatie.

Mariëlle Jansen
8 years ago

Wauw Cindy … wat goed zeg! Dan zal het echt een gedragen creatie worden! Kijk er naar uit meer van jullie te zien! Succes!

Karin Methorst
8 years ago

Hoi Cindy,

Het was een fantastisch weekend. Nogmaals dank voor de gouden tip.
Vond het erg leuk jullie samen te zien stralen. Als ik iets voor jullie kan betekenen dan hoor ik dat graag.

Vriendelijke groet,

Karin

Jaap van der Linde
8 years ago

Dank je wel voor de informatie die ik tijdens de Business Bootcamp mocht ontvangen.

Ik weet nu weer waar ik mee bezig ben en heb veel inspiratie opgedaan
What the hack, just go for it

Met vriendelijke groet,

Jaap van der Linde

Pauline Smit
Pauline Smit
8 years ago

Het was weer een fantastische Business Bootcamp. Ik heb mezelf als doel gesteld elke dag minimaal een half uur aan mijn programma te werken. Dit is haalbaar, want ook al heb je een drukke dag gehad, je kunt dan altijd nog wel een half uurtje vrijmaken, al is het door bv vroeger op te staan of iets later naar bed. Op de dagen dat ik het minder druk heb, ga ik er natuurlijk meer tijd aan besteden.

Ik heb ook besloten dat ik ‘s ochtends mijn computer langer uit laat en blokken reserveer voor het checken van de mail en bv Facebook.

Om mijn kinderen ook de volle aandacht te geven, zal ik vaker alles uitlaten, zodat ik geen afleiding heb en er helemaal voor ze ben.

Verder heb ik ook nog met een vriendin afgesproken elkaars buddy te zijn en elke week gaan we bepalen wat we gaan doen, wat we hebben gedaan en wat kan ik voor je doen?

Michaëla Wierdsma
8 years ago

Hi everyone,

Great to receive the mail with this follow up, Nisandeh. I feared I was lost in the busy Business Bootcamp not receiving mails anymore. I hope I will get your blog Tuesday too.

I had a great weekend. Still working all the ideas out but got really tired today. I gave myself a break. Walked 2 hours in the rain, took a bath during the day and am back in business again.

The great part of this weekend was having my partner with me. He felt the energy, took his responsibility and is finishing ‘Leef Lekker’. Sunday we make our paper with 7 goals, Monday we start with the 6-week program. We will fall asleep with Vered…

We gave 3 out of 4 tickets away to people we really think they will feel the energy and potential to go for their business. It is so great to see their eyes glow when I tell them about the Business Bootcamp. One of my introducees this weekend told me yesterday she is becoming a ‘Open Circles Groupie’ herself. Will go to the next Business Bootcamp again and sign up for the program of 3 x 3 days. Her boss is not supposed to know this…

I am looking forward to the next energize day. That will be 24th November, joining the introduction of the e-team.

Have a great weekend,
Michaëla

Caro Buiskool
8 years ago

Hello Business Bootcamp team,

Ik want to thank you for the inspiring weeknd, The follow up (really zorgvuldig) and of course the extra gift we got yesterday.

I have such a good feeling about this!

Caro

Anne Buiskool
8 years ago
Reply to  Caro Buiskool

Lieve zus,

Zo tof dat jij er al zoveel uitgehaald hebt en nog veel meer uit gaat halen

We hebben afgelopen weekend rondgelopen als zussen en wat me daaraan het meest geraakt heeft is dat we beseften dat we opgegroeid zijn in een gezin wat ‘BIJDRAGEN’ hoog in het vaandel had staan.

Omdat ‘BIJDRAGEN’ het uitgangspunt van Open Circles is, is Open Circles voor mij de beste plek om met mijn business de juiste resultaten te krijgen voor mijn klanten en voor mij.
XXX

Tirzah Z.B. Libert
8 years ago

It is more blessed to give than to receive, is also a biblical principle. We don’t give back, we give forward. Like that!
Thanks to Nisandeh and his OCA team.

Peter Waalkens
8 years ago

Na mijn eerste Business Bootcamp in mei was dit een herhaling en het gaf een enorme verdieping.

Vooral de “Why” en mijn doelgroep heb ik nu veel scherper. Ik ben nu volop aan de slag met de implementatie van alle informatie.

Els van Maurik
8 years ago

Open Circles is een fantastische contribution to the world.
Direct aan de slag gegaan met de inzichten en praktische tips.
Talentontwikkeling in leiderschap en teamwerk is onze focus.
In actie!