Na de Business Boost Day voor Master Entrepreneur Graduates

Dankjewel voor je deelname aan de Business Boost Day voor Master Entrepreneur Graduates van zaterdag 16 november 2013

Ik heb al een paar berichten gehad van deelnemers die hun e-books af hebben!
Hoe is het met de jouwe? Laat me weten in het commentaarveld van deze pagina of je je e-boek af hebt en hoe je deze gaat inzetten voor je business.
We zijn met z’n allen heel benieuwd.

Heb je de rest van het materiaal van zaterdag ook een plek kunnen geven?
Je hebt nu flink geroken aan de impact die de Business University kan hebben voor je business…

En ik wil je van harte feliciteren als je hebt besloten deel te nemen aan de Business University of Life Skills University.
Je gaat geen spijt krijgen van deze laatste unieke kans in 2014

En nu…

Als je het nog niet gedaan hebt, maak je e-book af en laat het me weten in het commentaarveld hieronder.En deel ook je inzichten, feedback en de effecten van de Businss Boost Day op je business.

Ik ben namelijk heel benieuwd.

Op jouw succes,

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cindy Groeneveld
8 years ago

To begin with: I loved to see the chemistry between Nisandeh and Vered… very much recognition.

Furthermore: it was nice to experience a smaller group. At first I was in shock…so few people, will it not kill the energy! It didn’t and i look forward to working in smaller groups than in the trainings i followed this year.

My e-book is ready and in the market. Not yet via the website and opt in but I’ve sent it to part my list…responses are great and I’ve made a plan for a sequence… it is fun to share what i know in such a way and easy to do.
It’s always difficult for me to find time for blog writing… I did it much like Anouk… but now i dictate blogs as well and have them typed out for me. Much more efficient!

Thanks for another valuable day!

Robert Benninga
8 years ago

Super Day again. Thank you for allowing me to share my view/experience on the huge impact and power from the Business University on Profit (MUNTJES) and the Life Skill University on People (MENSEN).

A great and very imporatnt combination as Vered and Nisandeh demonstrate every time again.

In gratitude, respect and joy!
And with Love, Light and Laugher, x Robert

Vanessa van Loon
8 years ago

Bedankt voor de inspirerende dag! Ik heb zondag alles wat ik had opgenomen uitgetikt. Super simpel en leuk om te doen. E-book is dus zo goed als af. Moet nu nog door mijn partner goedgekeurd worden want we geven samen relatiecoaching dus hij moet er ook achterstaan. Succes allemaal met implementeren!

Gonny de Wit
8 years ago

Vanessa kun je ons al de titel van het E-book laten weten ?

Voor welke doelgroep heb je het E-book geschreven?

Anouk Beekman
8 years ago

De hele week zit ik op een soort ‘roze’ wolk van afgelopen zaterdag. Die ene dag was zo waardevol om van ideeën, plannen, concepten over te gaan naar concrete acties die leiden tot resultaat.

Het eerste stukje was het schrijven van mijn e-book. Nu heb ik voor mijn pilot training al 3 e-books geschreven, maar dat kostte me ontzettend veel tijd en energie. Want wat deed ik: terwijl ik achter mijn scherm zat, bedacht ik wat ik wilde schrijven. Gaande weg bedacht ik de hoofdstukken en wat daar in moest komen te staan. Vooraf had ik geen idee van hoe lang het book zou worden.
Dus niet gek dat ik als een berg hier tegenop zag.

En dan laat Nisandeh je in een oefening (waar je in het begin eigenlijk niet weet wat het doel is) ERVAREN hoe simpel het is om een e-book te maken. Echt geweldig!!!
Opnieuw werd ik mij ervan bewust dat ik veeeeel te moeilijk denk en doe over dingen die gedaan moeten worden voor mijn business (maar geldt ook voor je privéleven).

En toen kwam Vered en vertelde over haar ervaringen als trainer en spreker. Tranen van ontroering, herkenning en beangstiging schoten in mijn ogen. Ze gaf een aantal tips om de grootste angsten weg te nemen voordat je voor de zaal staat. Echt fantastisch!
Met het uur voelde ik mijn passie, gedrevenheid en enthousiasme groeien.

Natuurlijk kwam ik die dag met de volle intentie om me in te schrijven voor de Life Skills University, want voor de Business University had ik de vorige keer al gedaan. Maar na deze geweldige dag, kon ik gewoon niet wachten!

Ik ben er zoooo KLAAR MEE! en er zoooo KLAAR VOOR!!!
Dus kom maar op: 2014 wordt mijn university year!!

Gonny de Wit
8 years ago
Reply to  Anouk Beekman

Anouk ga jij nu je gemaakte E-boeken herschrijven? Welke onderwerpen hebben die?

Wat is je volgende E-book? Weet je de titel en de hoofdstukken al?

Klopt inderdaad ik heb last van nieuwsgierigheid en zo weet ik of ik met mijn snode plannen jouw kan inzetten bij toekomstige trainingen.

Anouk Beekman
8 years ago
Reply to  Gonny de Wit

Hai Gonny,

Inderdaad, een vloed van vragen, hahaha!!

Ik ben inderdaad van plan om mijn e-books te gaan herschrijven. Ze maken een onderdeel uit van de online training die ik ga aanbieden. De vier thema’s waar de opvoedtraining uit bestaat zijn:
Bewustwording en Inzichten, Communicatie, relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Het e-book waar ik nu mee bezig ben, gaat over de 7 meest gestelde vragen over Managing Moms. Denk hierbij aan vragen als ‘Waarom nog een opvoedprogramma?’ of ‘Waarom alleen voor werkende moeders?’
Het e-book is bijna klaar (een weekje later dan gepland ;-/, maar het komt er!) en daarna ga ik verder met de training en bijbehorend materiaal.

Ik hoop je nieuwsgierigheid hiermee gevoed te hebben.
Maar nu ben ik natuurlijk ook reuze benieuwd naar wat jij doet en welke snode plannen jij hebt 😉

Ik hoor/lees het graag van je.
Met inspirerende groet,

Anouk

Marijke Slieker
8 years ago

Het was zoals altijd weer een inspirerende dag. Mijn eerste e-book is al online en de volgende zal nog meer zijn zoals het is bedoeld. De eerste dus nog niet helemaal ok, maar wordt al wel veel gelezen.

Zo blij dat ik kon besluiten om de Business University te gaan doen en kan niet wachten om al het reeds verzamelde materiaal voor mijn boek bij elkaar te plaatsen. Wil gewoon niet verder zonder het eerste Business University weekend.

Zou ook zo graag de life skills hebben gedaan, maar het kan niet allemaal tegelijk, dus dat moeten even wachten.

En de kleinere groep? Het wordt nu echt serious business! Binnenkort gesprek met een nieuwe medewerker…….

Eerst nog de Financial Freedom!
Succes iedereen komende zaterdag op de Master Class. kan er helaas niet zijn omdat ik naar Istanbul moet (voor werk)

Marijke Slieker

Jolanda Schoorl
Jolanda Schoorl
8 years ago

Ten eerste vond ik het wel eens verrassend om op een Open Circles dag te zijn met een kleinere groep mensen; dat geeft duidelijk een totaal andere vorm van energie in de groep. Heel bijzonder.

Na deze dag was ik wel weer helemaal geladen voor actie, zag ik weer nieuwe patronen voor mezelf voor begin 2014 én heb ik genoten van de simpelheid van sommige inzichten.

Mijn eBook is gelijk geschreven en wordt nu in een mooie “boekvorm” gegoten (omdat ik daar zelf niet zo handig in ben). Uitbesteden is tenslotte beter dan er zelf veel tijd aan te besteden heb ik (ook) geleerd.

Ik heb super veel zin in de Business University volgend jaar, waarvan ik weet dat een aantal mensen die ik ondertussen vriend of vriendin ben gaan noemen, er ook bij aanwezig zullen zijn. HEERLIJK!!

Geniet van de dag,
Jolanda

Anouk Beekman
8 years ago

Ja Jolanda, dat vond ik ook heel fijn die ‘kleine’ groep. Goede energie!

Dat belooft wat voor volgend jaar 🙂