Na de Networking Master Class – maart 2013


Welkom op deze follow up pagina na de Networking Master Class.

Wij hebben ervan genoten om met je te werken en wensen je veel succes met het creëren van effectieve netwerkrelaties en daarmee betere resultaten in je business!

Om nog even na te genieten van dit speciale evenement, ga snel naar de foto’s! Herken jij jezelf of anderen in de foto’s, tag ze dan.

EN DE WINNAARS ZIJN….. (tromgeroffel)….!

Drie winnaars zijn gekozen in de Facebook competitie tijdens de Networking Master Class:Gefeliciteerd Sandra, Dominique en Jan!

Het Make Up Your Mind thuisstudiepakket wordt jullie per post toegestuurd.

Business Campus Q&A sessie  
Wanneer jij je hebt ingeschreven voor de gehele Business Campus, waarvan de Networking

Master Class deel uitmaakt, dan ontvang je van ons een separate e-mail met daarin de details van de aankomende Q&A sessie op 3 april aanstaande.

Hieronder vind je een aantal zaken die woensdag de revue zijn gepasseerd:

  1. Netwerken gaat over het opbouwen van relaties. Wees werkelijk geïnteresseerd in de ander.
  2. Bedenk voordat je naar een netwerkbijeenkomst gaat wat je wilt bereiken. Hoe duidelijker je bent over je doel, hoe groter de kans dat je je doel bereikt.
  3. Geef eerst – in de vorm van kennis en/of contacten. Zo verstevig je je expertpositie en word je de persoon naar wie mensen toegaan.
  4. Breng een conversatie op gang door middel van het stellen van vragen (en neem de tijd om naar de antwoorden te luisteren…).
  5. Schrijf op de achterkant van het visitekaartje van de ander iets waardoor je je deze persoon gemakkelijk herinnert.

En nu aan de slag met netwerken voor jouw business! 

Je kunt hier op deze pagina meteen beginnen – of eigenlijk verder gaan waar je in de Networking Master Class was gebleven – met netwerken.

Gebruik het commentaarveld hieronder om te blijven netwerken met je mede-deelnemers aan de Networking Master Class!

Je kunt hier je vragen aan elkaar stellen, elkaar tips en support geven, en uiteraard de contacten die je hebt opgedaan verder uitdiepen om te zien welke zakelijke mogelijkheden zij voor jou bieden.

En dan tenslotte…

De volgende Business Bootcamp vindt plaats op 5 en 6 oktober 2013!

In de Business Bootcamp leer je hoe je gemakkelijker meer klanten werft, hoe je meer vrije tijd voor jezelf creëert en hoe je met jouw business meer kunt bijdragen aan de wereld.

We hopen je (weer) te zien in de Business Bootcamp!

We wensen jou heel veel succes met het implementeren van wat je geleerd hebt en we zien je graag terug op deze pagina!

Op jouw succes!

Nisandeh en Open Circles team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Verheij
9 years ago

Wat een mooi inzicht van Jan Olijve, mooi spelen met woorden!

Funfactor en Gunfactor

Jan, ik dank je voor het inzicht!

Annelies Vroomans
9 years ago

Naast sparring-partners (zie mijn reactie op Maaike) ben ik op zoek naar een MARKETING ADVISEUR, die denkt en handelt zoals dat bij Open Circles wordt geleerd.

Ik heb inmiddels gesproken met marketing-adviseurs die op andere leest geschoeid zijn, maar die hebben toch andere ideeën. Ideeën die niet aansluiten bij wat ik heb geleerd over Nieuwe Marketing.
Dus als er zo’n marketing adviseur ‘in de zaal’ is…Ik houd me aanbevolen!

Uiteraard tot wederdienst bereid! Via mijzelf of via mijn netwerk.
In de aanbieding o.a. Journalist, Pianist, Zangeres met huwelijksrepertoire, Grafisch Ontwerper, Koordirgent, Outdoorinstructeur met bushcraft en bushcooking-ervaring, iemand die bekend is met het implementeren van een call-centre, muziekproducer, vertaler Ned><Jap.
Ik ben benieuwd waar ik jou mee kan helpen.

Eduard Bosch
Eduard Bosch
9 years ago

Great day, lot’s of interaction = great FUN!

Tamara Maerschalck
9 years ago
Reply to  Eduard Bosch

Hi Eduard,

Jammer dat ik je die dag niet ben tegengekomen. Ik had graag eens met je van gedachten gewisseld over je yogalessen en hoe jij dat aanpakt. Ik stel voor om te linken op LinkedIn en daar verder uit te wisselen.

Vriendelijke groet,
Tamara

Dominique van de Wijgaart

Wouw, ik ben een van de winnaars van het make Up Your Mind thuispakket, bedankt! Kan ik nóg meer leren!

Eigenlijk voelde ik mij sowieso een winnaar, want ik heb zeer interessante en prettige contacten opgedaan! Het was even (te) rustig in mijn bedrijf, maar deze Networking Master Class heeft mij helemaal uit mijn dipje getrokken! Vol gas vooruit!

Thieu van Kaathoven
Thieu van Kaathoven
9 years ago

Waaauuuw gefeliciteerd…

Leuk joh, ik heb ook nog enkele dvd’s liggen kunnen we een keer uitwisselen. En fijn dat de woensdag je weer op weg heeft geholpen. We houden contact!!!!!!!!!

Maaike Frankena
9 years ago

Hallo allemaal,

Nisandeh dank je wel, enne.. ik vond het een erg leuke dag en zeker waardevol! Niet in de laatste plaats omdat ik gebeld werd voor een interview in een landelijk blad. Ik hou het op karmapunten die terugkwamen. JOEPIE!!!

Ik merk zo tijdens de Master Classes dat we elkaar steeds meer leren kennen, aan de buitenkant, wat doe je ongeveer..Leuk!

Ik heb via via 1 kaartje gekregen (dank daarvoor) van een mede-kindercoach/sociale vaardigheidstrainer, zou dat de enige zijn geweest? Nee toch…?!?!?

Wie kan mij helpen? Ik wil graag in contact komen met trainers sociale vaardigheden/life skills die les geven binnen het onderwijs. Ik wil graag uitwisselen en elkaar versterken. Volgens mij levert dat veel op, bijvoorbeeld in onze kwaliteit van werken en ons bereik. Mocht je deze persoon zijn of kennen.. ik lees je bericht of hoor je graag!

Fijne Ker ik bedoel Pasen

Annelies Vroomans
9 years ago

Ik ben die ene persoon van wie jij via via dat kaartje kreeg. Wij vonden in elk geval elkaar 🙂

Ik heb een andere ingang tot het ondersteunen van kinderen, nl: Ik help kinderen die op school onderpresteren door een emotionele gebeurtenis als echtscheiding / hooggevoeligheid/ verlegen.
Mijn misie: “Eerst het kind, dan de leerling!”. Pas als kinderen hun balans hebben hervonden maakt leer-moeheid weer plaats voor leer-zin.

Als ondersteuner van kinderen en adviseur van hun ouders sluit ik me graag aan bij je vraag om sparring-partners.
1+1 = meer dan 2, dus met nog meer personen kunnen we voor deze kindern ook meer betekenen.

Marga Sijm
9 years ago

Volgende week ga ik voor het eerst naar een ontbijt-netwerkbijeenkomst van 25 mensen! Deze week mijn 60 seconden pitch maar goed voorbereiden!

Zijn er mensen die nog meer do’s en don’t weten voor dit evenement, naast de tips die we van Nisandeh hebben gekregen, woensdag?

Ik lees het graag!

Hugo Van Verdegem
9 years ago

Ik zag er woensdag tegenop om 3 u vanuit Brugge te rijden naar deze netwerkdag, op alle vragen waren ik meeworstelde kreeg ik waardevolle tips en personen die me kunnen bijstaan. Gans het jaar volg ik het Business bootcamp. Omdat ik van zover kom wil ik ontmoetingen en ook lezingen in Nederland geven. Ik ben een expert in Aura en (Levens) Energiemetingen. Neem contact op met mij als je een mooie plek hebt waar een lezing kan doorgaan in ruil ervoor schenk ik je een persoonlijke Energiemeting. Moge Nederland en België samenbundelen – netwerken met elkaar – why not ? . m’n doelgroep is vooral mensen die te weinig energie hebben naar een hogere Levenskwaliteit brengen zodat men inzichten en manieren vindt om zich weer beter in zijn vel te voelen.

Jet Sebus
9 years ago

Thank you, Nisandeh and Open Circles team, for another inspiring day!

I enjoyed networking for the first time in my life. The exercises are very useful and it was fun to introduce another person to strangers. It’s also really good for me to practise the sentence ‘I help professionals explain their expertise to people who don’t have a clue’ in many variations.

And I got a lot of useful tips about publishing my book ‘Brugwachterverhalen’. Its a huge experience for me, to ask for advice and getting such helpful responses. Thank you all!

Marjolein Kalter
9 years ago
Reply to  Jet Sebus

Hi Jet,
Je hebt mijn aandacht helemaal met ´brugwachterverhalen´. Is dat letterlijk?

Ik ben op zoek naar mensen die boeiende verhalen kunnen vertellen langs de verschillende waterkanten van Nederland.
Van kanotochten met verhalen in en om Utrecht ben ik aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om te verbreden naar kanotochten in Nederland. of……. Nederland langs de waterkant.

hartelijke groet, Marjolein

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
9 years ago

The networking seminar was a lot of fun. The day had a few miracles stored for me. The daughter of a long lost boyfriend found me, but also the knowledge Nisandeh gave that networking is about the fact: that I help my clients create space in set habits and ways to be able not only to make necessary changes, but as the leader find ways to play a fun game in they own organization

Didier Dohmen
9 years ago

Beste Nisandeh,

Hartelijk dank voor het delen van je geweldige inzichten in daadwerkelijk netwerken.
Ik heb nu ervaren dat ik tot nu toe zonder doel en zonder focus heb deelgenomen aan netwerkbijeenkomsten.

Ik ervaar nu dat het leuk is om te netwerken en ik weet nu precies achter welk kaartje welke persoon schuilt wanneer ik thuis kom van een netwerk event!

Ik ben zeer benieuwd hoe het zal zijn als ik Jacqueline ga introduceren bij Pim, een HR manager van een grote internationale leasevliegtuigen firma!

Hartelijke groet,

Didier

Jacqueline ter Haar
9 years ago
Reply to  Didier Dohmen

Didier, Thank you so much for introducing me to Pim…I will give him te peace of Easter but will be on the phone on Tuesday morning!

The impact of this Networking Master class has been so huge that I feel ‘guilty’ for not being able to help you right now. Just know that whenever you are stuck with something and you need some help (you don’t necessarily have to be an expat to use my services!) I will do it with pleasure.

That,, by the way,, goes for all my ‘network’ class mates!

Have a great weekend!

Marjolein Kalter
9 years ago

Hi Jacqueline,
Gefeliciteerd met dit nieuwe contact! Ik ga voor je duimen.
En ik had dezelfde vraag opmerking als Maaike: hoezeer wil jij je op Amsterdam focussen?
In Utrecht zijn ook veel expats, bijvoorbeeld rondom de universiteit.
Een heel goede vriend van me is hoogleraar in Delft, ook een internationale business.
En pas had ik een afspraak bij ASML in Veldhoven dat bulkt van de buitenlanders. Vrijdag maar eens over doorpraten.
groetje Marjolein

Maaike Frankena
9 years ago

Hallo Jacqueline,

Wij hebben Didier als gemeenschappelijke “leuk” factor.
Fijn om te weten wat jij doet! Hier in Den Haag kom ik soms expats tegen die jouw diensten kunnen gebruiken.
Wat mij dus op de volgende vraag brengt… Hoe Amsterdam gebonden ben jij? Of ken jij iemand in Den Haag?
Over iets terugdoen, er komt eens iets uit een onverwachte hoek wat jij weer voor iemand anders kan doen, let maar op (en geniet ervan).

Jacqueline ter Haar
9 years ago

Hai Maaike,

Ik zit niet zo vast aan Amsterdam hoor…zeker niet als het gaat om Nederlandse dingen! Huizen in Den Haag en omstreken wordt moeilijker maar daar heb ik een Open Circles contact voor waar ik graag mee wil samenwerken!

En je hebt gelijk…ik geef eigenlijk al best veel..ik ben onderdeel van een Mastermind groepje waarin ik mijn opgedane kennis deel met anderen die de trainingen niet konden betalen (en ben daarin uiteraard een enorme ambassadeur voor Open Circles!) en ik probeer 3 andere vrienden ieder afzonderlijk te helpen met het stimuleren om naar de Business Bootcamp te gaan, om hun doelgroep helder te krijgen, om te leren netwerken etc.

Ik kan me alleen nog niet helemaal ontdoen van het adagio: Voor wat, hoort wat…en dat dat altijd terug moet naar dezelfde persoon! Karmapunten zijn universeel…en niet persoonsgericht, toch?

Fijn weekend allemaal!

Frank Janssen
9 years ago

Vanmorgen (dus 2 dagen na de Networking Master Class) had ik een networking bijeenkomst (via LinkedIN).

dankzij de mindset over netwerken die we geleerd hebben van Nisandeh, heb ik nu een aantal contacten gelegd waar waarschijnlijk wel een paar klanten tussen zitten.

En ik heb ook reclame gemaakt voor de Business Bootcamp.

Jacqueline ter Haar
9 years ago

Despite my 20 years of experience in my own company I never needed to network. This seminar was an eyeopenar on many different levels…I am implementing and scheduling network meetings, learning the 7 questions by heart and am very excited about the possibilities!

For the people I did not get to speak:

I would love to hear what I can do for you! What is your business, who is your target group? And maybe I can link you to someone in my circle!

Tony Verheij
9 years ago

Dank voor afgelopen woensdag, het was waardevol!

Nieuwe dingen geleerd om te implementeren!
Nieuwe personen leren kennen en oude vrienden begroet.

Voor wie mij niet gezien heeft: voeg me toe op LinkedIn en Facebook.
Ik werk graag met personen die het gedachtegoed van Open Circles begrijpen.

Mijn zin van woensdag: ik zoek coaches / sprekers die klaar zijn voor een groter podium

Als je iemand bent, of iemand weet die niet meer alleen maar voor kleine groepjes wil staan, mail me dan…

Tony Verheij