Na de Business Elite Coaching – 1e bijeenkomst

Zo! De eerste bijeenkomst van de Business Elite Coaching is achter de rug: je kunt aan de slag!

Je maakt nu deel uit van een groep van gelijkgestemde ondernemers die elkaar kunnen helpen bij het creëren van succes in business. Zorg dat je gebruik maakt van de mogelijkheden die dit biedt.

Hieronder een paar zaken op een rijtje om de komende maand op te focussen:

  • Maak je eigen bio-pagina
  • Kom met je Master Mind groep minstens éénmaal bij elkaar.
    Richtlijnen over hoe te werken met een Master Mind groep, vind je hier.
  • Ga aan het werk met de 2 tot 3 resultaten waaraan je je hebt gecommitteerd voor de komende maand. Houd voor ogen wat je wilt bereiken en zet elke dag een stap in de richting van je doel.

De volgende Business Elite Coaching bijeenkomst vindt plaats op maandag 28 februari, weer in het Mercure Amsterdam Airport. Als je dat nog niet hebt gedaan, noteer dan deze datum in je agenda.

Mocht je vragen hebben, of ideeën willen uitwisselen, om hulp willen vragen of hulp willen bieden aan mede-deelnemers aan de Business Elite Coaching, of verder kennis willen maken met deelnemers die je nog niet hebt ontmoet, dan is daar hieronder de gelegenheid voor!

Laat jouw bericht dan achter in het commentaarveld. En kom nog eens terug om deel te nemen aan de conversatie.

Tot maandag 28 februari!

Nisandeh Neta

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rogier van de Ree
11 years ago

Mijn grootste uitdaging is in actie te komen. Met het Business Elite Coaching programma wordt dit zover en concreet uitgewerkt dat er geen ontkomen meer aan is. Nisandeh, misschien vind je dit niet het leukste om te doen, maar het is voor mensen als ik zeer waardevol! 3…2…1…lift off!!!!!
Groet, Rogier van de Ree

Peter Smith
11 years ago

Wow……!!!!!
Ik druk net op ‘send’ zie daarna een enveloppe onder m’n deur doorschuiven (interne postbezorger) met daarin €700,- aan waardebonnen voor Open Circles-trainingen! I’m a moneymagnet! Kiss, thank you, thank you, thank you.

Gewonnen met de twitteractie van Open Circles (Twitter over de Business Bootcamp op een creatieve manier, met een link naar de Business Bootcamp en je kan 2,3 of 5 honderd € winnen) Ik won dus 2x!

Thank you Open Circles and the Universum!

Anna Sofia van Hooijdonk

Heerlijk om op deze manier, al het inmiddels aangereikte, nog eens de revu te laten passeren, te integreren en vooral te gaan implementeren.
Ik realiseerde me recent dat ik voor het eerst een “opleiding’ doe waar ik zelf zowel de leraar als leerling ben en me graag laat coachen door een Meester als Nisandeh, Vered en anderen.
Ik ervaar de hele Open Circle Academie tot nu toe als een groot geschenk aan mijzelf en daarmee weer aan anderen!
Groet en tot kijk!
Anna Sofia

Claudia Kaldenbach
11 years ago

Ben meteen aan de slag gegaan voor een nieuwe bio.
Geef gerust feedback met TOPS en TIPS:

kijknaarkansen.com/over-mij.html

Ad de Haas
Ad de Haas
11 years ago

Oeps, na de eerste Business Elite Coaching bijeenkomst begint het in mijn hele systeem te kraken en te piepen.

Twee jaar geleden gestart met een eigen trainings- en coachingsbureau en hoofdzakelijk aktief geweest in de re- integratie. Doelstelling hierbij was om een twintigtal clienten jaarlijks naar ander werk te begeleiden en daarnaast allerlei train- klussen op te pakken op het gebied van persoonlijke effectiviteit, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik dacht dat dit een leuke opzet en start was om binnen drie jaar een volwaardig bedrijf te kunnen neerzetten. Binnen vier maanden tijd had ik al 8 goed betaalde clienten. De kurk waar ik op zou drijven, de re-intergatie, bestaat niet meer en is mijn businessmodelletje geploft. Momenteel zit ik in het laatste jaar van een vijfjarige opleiding persoonlijke ontwikkeling bij het Itip.

Vanaf september de Businesss Bootcamp, de Master Entrepeneur en de Financial Freedom courses gevolgd, het Business Elite Coaching traject ingekocht en in jui 2011 de course Passive Income. Ondertussen stevig aan het twijfelen geslagen betreft het ondernemersschap en dan de eerste bijeenkomst van de Business Elite Coaching. Ik word door elkaar geschud. Oh ja de elevatorpitch, het schrijven van een bio, refenties, referrals, mijn diensten, mijn afnemers, de mindmastergroep, de ontmoeting met andere ondernemers die het een en ander al helder hebben. Uit de feedback die ik kreeg bleek dat ik blijf hangen in vage en te algemene bewoordingen en niet afgestemd op mijn doelgroep. Dat was even slikken voor mij.

Nu eenmaal thuis merk ik dat ik het ondernemerschap niet kan loslaten. het kraakt en piept in mijn hele lijf, mijn energieniveau schiet van 0 naar 100% en vice versa. Ik word nu stapsgewijs gedwongen word om alles concreet uit te werken. Een vicieuze (denk-) circel lijkt te worden doorbroken. Wat zijn mijn kwaliteiten, wat is mijn passie, wat is mijn Target Audience, welke diensten wil ik u aanbieden? Die vragen worden voor mij nu heel voelbaar. Onderwerpen om in mijn toekomstige blog te zetten schieten door mij hoofd. Moet ik het roer niet helemaal gaan omgooien. Geen trainer, geen coach maar iets anders? ik voel dat ik uit de loop van slachtoffer en dader loskom. Ik voel opeens vrijheid. Mijn ontwikkeling doorgemaakt in de vijfjarige opleiding wordt weer voelbaar. Ik ben vrij om te doen en neerzetten wat ik wil. Dit voelt goed. Maar ook tegelijkertijd eng.

Ik zit nu immers in de Business Elite Coaching en daar gaat het nu om het gedachtengoed van Open Circles Academy toe te passen en uit te werken in je eigen ondernemerscase. Het concretiseren. Is er nog wel tijd en energie om van nul af aan te beginnen is een vraag die ik mijzelf hoor stellen.

Nu ik dit zo schrijf merk ik dat ik energiek ben en uitkijk naar de volgende bijeenkomst van Business Elite Coaching en de eerste bijeenkomst van de Mastermind – groep. Het ondernemersschap laat ik niet meer los alleen vind ik het ontzettend spannend welke kant het met mij nu opgaat. Waar sta ik over een jaar als ondernemer en in welke hoedanigheid? De Business Elite Coaching voelt nu als een groot avontuur waar ik mij nu volledig aan overgeef. Het voelt als de Business Elite Coaching mij helpt een aantal lijnen te intergreren. dat is precies wat ik nu nodig heb. Wow, als dit zo doorgaat dan kom ik helemaal in mijn kracht te staan en met vol bewustzijn. Ik hoop dat de Business Elite Coaching- bijeenkomsten en opdrachten en de bijeenkomsten van mijn Mastermindgroepmomenten het creatieproces waar ik nu in zit maximaal ondersteunt.

Mijn twijfels over het nut voor mij om nog ik de Business Elite Coaching te stappen zijn er niet meer. Het licht staat op groen. Kom maar op!

Zo dat wilde ik even kwijt.

Groeten Ad.

Giovanca Hooi
11 years ago

Hallo allemaal,

Het was weer fijn om zoveel bekende gezichten te zien.
Dank je wel voor jullie energie!!!

Omdat delen vermenigvuldigen is…..wil ik graag iets met jullie delen zodat we met z`n allen ons inkomsten kunnen vermenigvuldigen.

Ik heb het spel cashflow!!!
Mochten er mastermind groepen zijn die dit spel samen met ons mastermind groep willen spelen zijn jullie van harte welcome.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@consciouslife.nl

Ik wens jullie allemaal veel cashflow toe.

Liefs Giovanca

Peter Smith
11 years ago

Hallo mede-BEC’s

Ik ben niet alleen enthousiast maar ook meer vastberaden na onze eerste Business Elite Coaching-bijeenkomst.
Ik ga iets nieuws beginnen, waarvan ik totaal nog niet kan zeggen of overzien of en wat het gaat opleveren.
Bij het E-team event werd op een gegeven moment iets verteld over of je iets bijdraagt aan de wereld met datgene wat je doet. Nu maak ik mensen vaak blij met mooie foto’s maar om daarvan nu te zeggen dat je iets hebt bijgedragen… of dat je een verschil hebt kunnen maken…?

Daarom heb ik besloten er iets naast te gaan doen, naast mijn fotografie dus.
Ik ga de wereld van het klagen afhelpen (“think big” ;).
Klagen is een killer, het zuigt je energie weg, van jezelf en van diegenen die je geklaag moeten aanhoren. Ik heb het aan mezelf gemerkt, niet dat ik een klager ben, maar die keren dat ik het deed, voelde ik me rot en het luchtte totaal niet op.

Ik klaag dus niet meer (behalve over mensen die klagen ;). Ik ga een beweging, bedrijf, stichting -geen idee wat ik voor naam eraan moet geven- oprichten die het klagen gaat bestrijden en kijken wat dit teweeg brengt.
Een naam heb ik al: KLEAN, Klagen Loont Echt Absoluut Niet!

Als eerste ga ik bij mezelf beginnen; ik erger me al jaren aan het feit dat mensen rommel weggooien op straat, ook al is het maar een snoepwikkeltje (van plastic!). En daar klaagde ik inderdaad weleens over, maar deed er niets aan.
Nu pak ik vuil op en merk dat ik me daar stukken beter bij voel! En eens in de week ga ik -gewapend met vuilgrijper en vuilniszak- ergens op een openbare plek (keurig in het pak) vuil rapen. En aan mensen die me vragen wat ik aan het doen geef ik uitleg. Verder ga ik hier over bloggen, ik ga het filmen, fotograferen en er presentaties over voorbereiden.

Ik heb al veel meer plannen en ideeën.

Ik wil mensen die mij vragen wat ik daar als keurig geklede meneer aan het doen ben iets kunnen geven, iets dat ze niet weggaan gooien. Nu dacht ik aan stickers die je op 5 cent munten kan plakken.
Ook zoek ik iemand die met mij mee wil gaan om deze acties te filmen, fotograferen. Of dat ik film/ fotografeer terwijl de ander vuil raapt.
Ik wil een keer tijdens een of andere grote manifestatie/bijeenkomst een flashmob organiseren, waarbij ineens allerlei mensen met een vuilprikker vuil lopen te rapen.

Natuurlijk wil ik hier ook geld mee verdienen en heb hier al wel ideeën over, maar eerst wil ik het van de grond krijgen met zo weinig mogelijk kosten.

Ik ben dus opzoek naar een filmer/fotograaf die één uur in de week met mij op pad wil (zal wel iets meer worden dan één uur). Ook zoek ik iemand die mij kan sponsoren met munt-stickers.
En misschien ga ik jullie in de toekomst nog wel veel meer lastig vallen met allerlei vragen… Als ik jullie op de een of andere manier van dienst kan zijn als fotograaf… ik hoor het graag.
Maar de belangrijkste reden dat ik dit allemaal communiceer… is dat ik mij committeer!

Hartelijke groet,
Peter.

Ernie van Dongen
11 years ago
Reply to  Peter Smith

Geweldig plan Peter!

Ik baal er vaak van dat mijn werk (mode-ontwerpster/ photoshop elements trainer, etc.) over volkomen onbelangrijke zaken gaat, waarbij ik hooguit een bijdrage aan de hobby van mensen lever.
Maar… ik ga natuurlijk niet klagen 🙂

Jij gaat iets bijdragen aan een betere wereld en nog met een leuk plan ook!

Succes!

Groet, Ernie

Esther Verwoord
Esther Verwoord
11 years ago
Reply to  Peter Smith

Je kunt mij alvast noteren als vrijwillig prikker Peter. Ik heb zo’n actie al eens gedaan met mijn kinderen. Jouw ergernis is de mijne.
Goe gedaan! Laat maar komen die ideeen!

Arwin Baauw
11 years ago

Lekker bezig met mijn bio-pagina. Grappig om te zien dat ik best veel heb, maar nog nooit alles zo bij elkaar verzameld heb.
Eén van mijn doelen vóór 28 februari is om het marktonderzoek bij mijn doelgroep afgerond te hebben en dit te ‘vertalen’ in een front-end aanbod: een workshop van 4 uur.
Lekker om zo gericht bezig te zijn!