Implementeer! Na de Bootcamp Implementation Day

Dankjewel voor je deelname en bijdrage aan de afgelopen Bootcamp Implementation Day.

Het zal je nu duidelijk zijn dat je succes nooit alleen bereikt. Het inzicht, de steun en de expertise van anderen zijn essentieel voor het waarmaken van JOUW ambities. En andersom geldt het natuurlijk ook – jij helpt anderen in het bereiken van hun business succes.

Je hebt nu nog meer kennis en tools in handen en nog meer contacten om je te helpen. En dit belangrijkste inzicht kan je niet zijn ontgaan:

Blijf DAGELIJKS met dit materiaal aan de slag. Sommigen noemen het zelfdiscipline, wij noemen het liever – gezond verstand of logica:

Jouw gewenste resultaten volgen automatisch als jij de juiste acties onderneemt.

Je hebt houvast aan het MG-SPI systeem systeem en de ondersteuning die je nodig hebt.

Nog even voor jou op een rij:

  • Ga verder met je Business Bootcamp Implementation Plan, pas je plannen aan waar nodig en blijf in actie.
  • Maak concrete afspraken met jouw netwerk contacten. De mensen die je hebt ontmoet spreken dezelfde taal, kennen het materiaal, je hoeft niet uit te leggen, dus hup! Help elkaar.

Vertel je netwerkcontacten over de volgende Business Bootcamp
Je hebt de kracht van ons materiaal nu ontdekt en je kent de kracht van giving first. De mogelijkheid om je VIP kaarten in te zetten is voorbij, maar je kunt jouw netwerkcontacten wel wijzen op de volgende Business Bootcamp. Wacht niet en doe het nu, want de Business Bootcamp van maart 2014 is de laatste Bootcamp die gratis is, de inschrijvingen stromen binnen en vol=vol. Geef je business vrienden deze link om zich aan te melden: www.businessbootcamp.nl

En wij vinden het ook niet erg als je zelf nog een keer op herhaling wilt…

Business Bootcamp Social Media
Als je het nog niet gedaan hebt, ga naar de Business Bootcamp Facebook groep en klik op ‘Lid worden’. En volg ons op Twitter, like ons op Facebookmaak een connectie met me op LinkedIn (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt).

 

 

Houd contact, ondersteun elkaar, deel je inzichten
Ga nog eens terug naar de Business Bootcamp follow-up pagina. De waarde die je elkaar geeft via de comments is van onschatbare waarde. Lees die comments dus. En deel jouw eigen inzichten en resultaten. Je inspireert anderen en wie weet kan jouw ene opmerking, dat ene inzicht HET verschil maken bij de ander. En er is niets mooiers dan eeuwige dankbaarheid! Ook via deze pagina is het mogelijk om ervaringen, inzichten, tips en kennis met elkaar te delen.

Gebruik het het commentaarveld hieronder voor jouw bijdrage. We zijn erg benieuwd naar jouw inzichten na de Bootcamp Implementation Day, de feedback die je voor ons hebt en de resultaten die je behaalt.

Op jouw succes,

Nisandeh en het Business Bootcamp team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments