Doorgaan na de Breakthrough to Success


Zo, we zijn een paar dagen verder na jouw Breakthrough to Success training.

Heb je de effecten, resultaten van jouw breakthrough(s) ervaren nadat je de draad van het ‘gewone’ leven weer hebt opgepikt?

Of ben je nog aan het bijkomen?

Wij zijn ontzettend blij dat we bij jouw transformatie mochten zijn en een bijdrage mochten leveren aan jouw succes.

Jij hebt afgelopen weekend een nieuwe richting aan je leven als ondernemer gegeven.

Je hebt de regie over de rest van je leven – dat had je altijd al, maar je bent je daar nu waarschijnlijk meer bewust van – en met de tools waarover je beschikt, ben je in staat van jouw leven een groot succes te maken!

Een paar dingen die goed zijn om te doen om het momentum uit de training vast te houden:

Ontwikkel succesgewoontes

Maak een goede start van elke dag:

  • Maak je lichaam wakker – beweeg en adem, op wat voor manier dan ook.
  • Focus je mind – zet een intentie voor de dag. Zo geef je richting aan je dag.
  • Herhaal de informatie die belangrijk voor je is om te onthouden. Neem de aantekeningen die je hebt gemaakt dagelijks door.

Facebook groep Breakthrough to Success

Er is een speciale Facebook groep om je ervaringen en inzichten te delen en elkaar te ondersteunen, contacten te leggen of te verdiepen. En alles wat je daar kunt doen om bij te dragen aan jouw succes en dat van anderen!

Klik hier voor de besloten Breakthrough to Success Facebook groep en klik op ‘Lid worden’

Geef je diploma een speciale plek in je huis!

En met ‘diploma’ bedoelen we de doorgeslagen plank die jouw persoonlijke doorbraak symboliseert. Kijk er vaak naar en houd jouw beeld van jouw ideale leven voor ogen.

En maak een foto van je plankje op die plek bij je thuis en plaats je foto via deze link op de Open Circles Breakthrough to Success Facebook pagina

Deel je inzichten

Door het delen van je inzichten op Facebook help je anderen. Wie weet heb jij met jouw inzicht een verschil gemaakt, omdat je het zo hebt verwoord dat het bam! – echt bij de ander binnenkomt. En als dat bij jou is gebeurd, laat het de ander weten!

Maar het belang van het delen van je inzicht houdt hier natuurlijk niet op.

Deel je ervaring in een comment

We waarderen het enorm als je in het commentaarveld onderaan deze pagina jouw antwoorden op 3 vragen met ons wilt delen:

  • Wat waren jouw 3 grootste inzichten tijdens de Breakthrough to Success?
  • Wat zijn de eerste 3 acties die je in de komende week gaat implementeren?
  • Wat ga je doen om de (onvermijdelijke) tegenslagen of obstakels op je pad te overwinnen?

En vergeet niet regelmatig terug te komen om je te laten inspireren door wat anderen schrijven en mogelijk nieuwe successen en inzichten te delen met ons.

Op jouw succes!

Nisandeh, Vered en team Open Circles Academy

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wibo Hendriks
5 years ago

Mijn grootste inzicht is het feit dat we allemaal lijstjes hebben en dat deze lijstjes (gedachten) jouw realiteit vormen!! En je dus door je gedachte te veranderen je je eigen werkelijkheid kunt veranderen.. als acties heb ik mijn doelen uitgeschreven en heb ik voor ieder item iedere dag een doel welke ik ga behalen.
Daarnaast sta ik iedere morgen op om 6 uur om me te energizen en stel ik voor mezelf 4 dingen die me happy gaan maken die dag!

Ria Nijenhuis
5 years ago

1. Dat ik het kan als je je maar concentreert.
Hoe je een conflict kunt voorkomen.
En dat woorden een mening is van een ander.
2.Mij zelf laten zien dus aangemeld voor beurzen en ziekenhuizen gebeld en gemaild om mijn foldermateriaal neer te leggen en bij 1 mag ik langs komen.
Afspreken met vrienden en familie.
3. aan onze relatie werken en naar een nog hoger niveau te tillen waardoor we nog meer waardering/ liefde voor elkaar hebben.

Henri Goertz
5 years ago

Lieve vrienden,

Ik kom binnen kort terug om de gestelde vragen te beantwoorden. Maar eerst wil ik het onderstaande kwijt:

Soms zijn er dingen in je leven waar je naar uitkijkt. Meestal valt het dan achteraf tegen. Maar heel soms worden alle verwachtingen totaal overtroffen. En laten je compleet overdonderd achter. En dat, is hier gebeurd.

Ik dank Nisandeh, Vered en het team van Open Circles voor deze enorme en indrukwekkende ervaring. Ik dank alle lieve mensen voor hun steun, hun aanmoedigingen en hun energie.

Door alle processen, emoties, spanning en ontspanning heb ik maar weinig visitekaartjes verzameld. Terwijl er erg veel mensen zijn waar ik graag contact mee zou willen houden. Mocht er een deelnemerslijst beschikbaar zijn, dan zou ik die graag ontvangen. Mochten mensen met mij contact willen opnemen, dan ben ik te vinden op LinkedIn. Dien een verbindingsbezoek in. Of als je in het Limburgse komt, bel me. Dan maken we een afspraak voor bij te praten met natuurlijk een stuk Limburgse vlaai!

Iedereen bedankt!

Succes,
Henri

Shirley Jane Jasper
5 years ago
Reply to  Henri Goertz

Hi Henri, ik heb de moderator gevraagd je lid te maken van de facebook groep Keep up the energy! waar je veel gezichten terug zal zien.
Verder heeft Jeffey Schirrmann (ook op fb te vinden) een lijst verzameld met allerlei namen en adressen van Breaktrough-ers. Misschien heb je daar wat aan?
Was leuk om jou te ontmoeten en mocht je eens in de buurt van Wassenaar komen, neem dan maar zo’n fabtastische vlaai mee, tracteer ik op mega-stroopwafels 😀

Henri Goertz
5 years ago

Shirley Jane,

Ik ‘zit’ nog niet op Facebook (vanwege iets van ‘Fulfilling my potential’). Maar dit is een goede reden om me toch aan te melden. En ik wilde ook een zakelijke Facebookpagina opzetten.

Ik vond het ook leuk om jou te ontmoeten en ik heb genoten van je onuitputtelijke energie. En de wedstrijd tussen onze vlaai en jullie stroopwafels wil ik best een keer aangaan …

Dank je voor je tips,
Henri

Jorge Ober
5 years ago

3 grootste inzichten
1) my mind decides, my body follows (oefening met wijzen en draaien van je arm)
2) Kijk achter je en ontdek het pad van succesvolle keuzes richting jouw purpose
3) If you were not successful, you were not born in the 1st place. Beeing alive = beeing successful

De eerste 3 acties
1) uitschrijven van mijn 7 goals + first steps
2) opvolgen van alle kaartjes & contacten
3) iedere ochtend bewust een doel stellen

Hoe de obstakels overwinnen
Voornamelijk mijzelf eraan blijven herinneren (diploma) dat de enige weg er doorheen is. Blijf gefocussed op je purpose en stem daarmee alle keuzes af!

Heel veel success iedereen!

S. Jasper
5 years ago

Je hebt van alles een lijstje. Laat dat lijstje je niet controleren. Jij ben 100% verantwoordelijk voor alles wat je tegenkomt in je leven. De notities teruglezend zag ik dat ik al het hele weekend bezig was met ‘dichter bij mezelf komen’, waaronder de intentie: alleen praten als ik iets waardevols heb te zeggen. In feite ben ik hier al een heel jaar op de goede (ipv lijdende manier) mee bezig, dit weekend was de kers op de taart!
Al een paar dagen loop ik met zoveel ruimte in mijn lijf, ik kan écht ademen, zo heerlijk! De beste implementatiestap: (het bordje met) de intentie: ‘I NEVER EVER step out of my circle again’ regelmatig zien, voelen en denken. En bij elke gebeurtenis denken ‘ben ik nog in mijn centrum of zet ik mezelf nu opzij voor een ander?’ Confronterend, maar wat een ademruimte! En wat een heerlijke rust in het lijf! En tegenslag? Had ik meteen de eerste dag thuis, maar ipv gefrustreerd blijven, mezelf tot actie gezet, beslissingen genomen hoe dat de volgende keer beter aan te pakken. Dus.. er hangt een belangrijk gesprek met een bepaald persoon in de lucht. Ik overhaast dat niet, het gaat om de gezamenlijke groei, maar soms betekent dat wel overgroeide takken afknippen. Snoeischaar al in de hand…

ria Knol
5 years ago

Wauw, mijn grootste inzicht is dat ik het echt niet zonder hulp kan noch wil doen, ik wil alleen nog maar samenwerken! Tja, als je van jongs af aan zelfstandigheid als het hoogste goed hebt beschouwd, dan zie je dat na 40+ jaar niet meer zo goed. Ik kap dus met Beeldverhaal.nl
Verder heeft de wens ‘make wise choices’ aan de jonge dochter van de famille Neta me geraakt, het vat ongeveer alles samen wat ik aan het opbouwen ben voor mijn nieuwe business T-zine.nl

ria Knol
5 years ago
Reply to  ria Knol

En de 3 acties die ik deze week hiervoor onderneem:
1 afmaken van een lopende video opdracht, de laatste!
2 alvast 1 nieuwe video over het maken van keuzes op het Youtube kanaal van T-zine zetten
3 met mijn kinderen de Council gebruiken, waarna manlief hopelijk spelenderwijs inhaakt
Wat ik ga doen om obstakels te vermijden:
-ik kijk voorlopig geen TV meer (bye bye ‘ontspannend uurtje Modern Family om 22 uur, snik!’ zodat ik het excuus ‘geen tijd’ niet meer kan gebruiken

Jeroen van Buuren
5 years ago

Hoera, ik ben de eerste.
Mijn grootste doorbraken waren:
1. In de visualisatie kwam ik iets tegen waarvan ik dacht dat ik dat helemaal afgesloten had. Ik heb twee dagen in coma gelegen en toen ik terugkwam was er niemand. Ik heb kunnen zien dat ik dat nog steeds mijn ouders kwalijk nam en heb dat helemaal kunnen helen
2. Mijn allergrootste is dat succes = je 100% geven. Ik heb mezelf altijd gezien als een mislukker, omdat ik maar weinig heb wat echt aantoonbaar nog bestaat. Maar ik ben wel iemand die zich altijd voor alles wat ik doe 102% inzet. Ik ben dus ineens een heel succesvolle man geworden!
3. Bij het breken van de plank zag ik dat diegene die pas na de tweede of derde keer door hun plank heengingen vele malen blijer, trotser en verbaasd waren dan wanneer iemand er direct doorheen sloeg. Ik zie nu dat het heel waardevol kan zijn als dingen niet meteen lukken, omdat het gevoel van succes dan zoveel groter kan zijn.

Mijn acties:
1. Hulp vragen: ik kan het niet alleen. Heb al een afspraak gemaakt.
2. Contact opnemen met Dave: ik wil meer mannelijke vrienden
3. Mijn familie uitnodigen om aan te geven wat ze van mij nodig hebben.

Overwinnen van obstakels zal ik doen door meer verbinding te zoeken met anderen. En, mijn inzicht te gebruiken dat tegenslagen de overwinning alleen maar nog zoeter maakt en DOORZETTEN.

Jeroen van Buuren, vanuitstilte.nl

Hannie Mommers
5 years ago

Mijn grootste inzichten:
* ik dacht dat ik stilstond, maar realiseerde me dat ik wel degelijk hele grote stappen heb genomen de afgelopen jaren;
* ik dacht dat ik iemand vergeven had de afgelopen jaren, maar dat bleek puur rationeel te zijn en nu VOELDE ik dat ik haar vergeven heb;
* ik hoef niet 15x tegen die plank te slaan. Dit keer heb ik die hele plank niet gezien. Mijn mogelijkheden zijn grenzeloos!
Mijn acties:
* ik heb de 7 deelacties die we van het weekend hadden opgeschreven al gedaan en met name het weggeven van een boek waar ikzelf dol op was, maar waarvan ik wist dat het ook goed bij mijn vriendin past, was even slikken. En leverde toch heel veel op natuurlijk.
* ik ga vandaag 7 nieuwe deelacties maken
* ik heb vandaag een skypemeeting met mijn zoon om verder te gaan aan het beter maken van onze website.
Obstakels overwinnen:
* Vertrouwen, rust. Als ik de paniek voel opkomen, dat toelaten en zeker weten dat ik alles aan kan.

Elske van de Fliert - Zero-e

Inzichten:
Doelen vereisen drijfveren, anders stuur je wel, maar ga je er niet hard op af.
Als ik door wil breken, kan ik dat.
Ik ben verantwoordelijk hoe ik reageer.

Acties:
Aantekeningen verwerken
Buik/beenspieroefeningen ‘s ochtends met vliegende vaart doen
Een moeilijk gesprek voeren.

Overwinnen:
Alle 8 de punten, maar daarbij is voor mij het hulp vragen het grootste aandachtspunt.

Gerdy Heek
5 years ago

3 biggest insights:
1. Stop worrying about what other people think.
2. Vulnerability is power. Without vulnerability no connection.
3. Set your goals to what you ACTUALLY want to achieve, not on what you think you CAN achieve. Think BIG! That means you might fail, but that’s ok! It’s about giving your 100%.
4. Hugging from the heart is connecting on a deeper level. And it’s ok.

3 actions:
1. vlog. With how I am implementing. Dare to be vulnerable in this. Also show what goes wrong. Want to follow? https://www.youtube.com/user/ECMVision
2. 30 days challenge: NO unasked advice.
3. energise every day before I start.

If I let other people’s opinions influence me, I have to do an assessment that I KNOW people will have an opinion on it. This morning I had to sing a song, with ears in (so I could not hear myself) LOUD, while other people that KNOW me, can hear it.

This was the best training I have ever had. I am so curious, what my potential will be! I am changed for the best, thank you so much… Big HUG for team, Nisandeh & Vered & most of all all of you peeps, I loved being part of you and I made so many new friends! Let’s help each other in staying focused!

Cecil Westerhof
Cecil Westerhof
5 years ago

Even over de foto. Ik heb meerdere keren foto’s voorbij zien komen. Maar dat is dan altijd met de ‘goede’ kant.
Geeft dat niet een verkeerd signaal? De plank is namelijk wel doormidden geslagen. Ik heb hem zelf naast mijn bureau staan, maar dan wel met de slechte kant naar mij toe, om me eraan te herinneren dat ik daar niet meer voor val.

Jaap Nauta
Jaap Nauta
5 years ago

Wat een weekend… Wat een ervaring… Dank aan jullie allemaal!
Mijn 3 grootste inzichten zijn:
– Dat mensen lief, mooi en goed zijn
– Dat geluk een keuze is
– Dat een imago ophouden vermoeiend is

tjitske jansen
tjitske jansen
5 years ago

Ik ga een grote schrijven inspiratie dag aanbieden. Gratis dus (kost normaal 125 euro). Wordt waarschijnlijk maart omdat ik dan weer in Nederland ben.

Gert Mossink
Gert Mossink
5 years ago

Mijn inzichten zijn:
– ik laat me snel afleiden – de actie is: bewuste focus en doelen stellen
– Ik begrijp nu veel beter wat commitment inhoud. Nu ik het ook herken (zeker bij een belangrijk persoon) kan ik er wat mee doen, zoals beter communiceren.
– mijn ‘winners’ mentaliteit laat het regelmatig afweten. Sinds 3 dagen haal ik het maximale uit wat ik doe! Mijn plankje!

Een boven verwachting resultaat!

Ozlem Koper
5 years ago

INSIGHTS IN 3 WORDS:
UNIVERSE “SUPPORTS” INTENTION

3 ACTIONS:
1. NO FACEBOOK FOR 30 DAYS
2. REASEARCH ON HOW TO GET 100 YEARS OLD
3. GET THAT 5 DIGIT “DEAL”

WHEN OBSTACLE COMES TO MY WAY I WILL SAY “I AM BIGGER THAN THIS PROBLEM”

Shirley-Jane Jasper
5 years ago

Gezocht: master entrepeneurs die de online trainingen van de business university hebben gekocht.
Rens de Nobel bedacht om deze trainingen samen in bijv. een gehuurd huis of andere ruimte op een groot scherm te bekijken. Zo kunnen we elkaar stimuleren, enthousiasmeren, feedback geven op plannen + vragen van elkaar en van alles wat je nu mist in de iife-trainingen. Mail mij of Rens en we houden je op de hoogte! lachendeengel@gmail.com

Ashirda Oosterloo
Ashirda Oosterloo
5 years ago

Dear all,
Super om onszelf zo n groot cadeau te geven.
Drie grootste inzichten waren:
Happinez is most important value
Find Happinez ” wij zijn het grootste geluk dat bestaat”.
Fullfill your potential “alleen mensen stellen uit”.
Understand principal of small> comfortzone” with comfort you Will find no Stones”.

Drie acties die ik afgelopen week heb ondernomen:
No tv ( at least till 27 dec 2016.
Participate ” bewust ondernemende vrouwengroep”.
Try to fix ” epilepsie ” with Neurofeedback I made an apointenment for my daugter with Francis Koopmans on fryday 2-12-2016.

Wat ga je doen om je obstakels op je pad te overwinnen?
Dat komt op goede moment?
1 lees mijn aantekeningen van Business Break Through
2 zoek samenwerking en support each other.
3 Cruciaal van slachtoffer naar verantwoordelijke waarbij Trust and love is the secret behind iT.
WOO
Ashirda

Monique van der Hart
Monique van der Hart
5 years ago

Zoveel nieuwe inzichten, maar de allerbelangrijkste:

– ik kan het ECHT !
– focus, focus, focus
– richt je op doelen waar je warm voor loopt, maak ze niet kleiner omdat je onzeker bent, THINK BIG!

Allerbelangrijkste actie:
– ‘s ochtend vroeg focusmoment, doelen opschrijven voor de dag
– plannen, dus ook tijd voor implementatie inplannen
– bij tegenslagen : analyseren, nieuwe acties implementeren, niet meer vermijden (plank is dwars door midden geslagen).