Na de Breakthrough to Success – september 2014


Zo, we zijn een paar dagen verder na jouw Breakthrough to Success training.

Heb je de effecten, resultaten van jouw breakthrough(s) ervaren nadat je de draad van het ‘gewone’ leven weer hebt opgepikt?

Of ben je nog aan het bijkomen?

Weet je nog wat er gecreëerd wordt ‘in het moment’? Nou, hier zijn er een stuk of tweehonderd… MOMENTOPNAMES. Natuurlijk hebben we het over DE FOTO’s van het weekend!

Wij ontzettend blij dat we bij jouw transformatie mochten zijn en een bijdrage mochten leveren aan jouw succes.

Jij hebt afgelopen weekend een nieuwe richting aan je leven als ondernemer gegeven.

Je hebt de regie over de rest van je leven – dat had je altijd al, maar je bent je daar nu waarschijnlijk meer bewust van – en met de tools waarover je beschikt, ben je in staat van jouw leven een groot succes te maken!

Een paar dingen die goed zijn om te doen om het momentum uit de training vast te houden:

Geef je diploma een speciale plek in je huis!

En met ‘diploma’ bedoelen we de doorgeslagen plank die jouw persoonlijke doorbraak symboliseert. Kijk er vaak naar en houd jouw beeld van jouw ideale leven voor ogen.

En maak een foto van je plankje op die plek bij je thuis en plaats je foto via deze link op de Open Circles Facebook pagina

Ontwikkel succesgewoontes

Maak een goede start van elke dag:

  • Maak je lichaam wakker – beweeg en adem, op wat voor manier dan ook.
  • Focus je mind – zet een intentie voor de dag. Zo geef je richting aan je dag.
  • Herhaal de informatie die belangrijk voor je is om te onthouden. Neem de aantekeningen die je hebt gemaakt dagelijks door.

Deel je inzichten op Facebook

Door het delen van je inzichten op Facebook help je anderen. Wie weet heb jij met jouw inzicht een verschil gemaakt, omdat je het zo hebt verwoord dat het bam! – echt bij de ander binnenkomt. En als dat bij jou is gebeurd, laat het de ander weten!

Maar het belang van het delen van je inzicht houdt hier natuurlijk niet op.

Facebook groep Breakthrough to Success september 2014
Er is een speciale Facebook groep in het leven geroepen om je ervaringen en inzichten te delen en elkaar te ondersteunen, contacten te leggen of te verdiepen. En alles wat je daar kunt doen om bij te dragen aan jouw succes en dat van anderen! Klik hier voor jouw Breakthrough to Success Facebook groep

Deel je ervaring in een comment

We waarderen het enorm als je in het commentaarveld onderaan deze pagina jouw antwoorden op 3 vragen met ons wilt delen:

  • Wat waren jouw 3 grootste inzichten tijdens de Breakthrough to Success?
  • Wat zijn de eerste 3 acties die je in de komende week gaat implementeren?
  • Wat zou je iemand vertellen over de Breakthrough to Success?

En vergeet niet regelmatig terug te komen om je te laten inspireren door wat anderen schrijven en mogelijk nieuwe successen en inzichten te delen met ons.

Op jouw succes!

Nisandeh, Vered, Rani and team Open Circles Academy

P.S. We willen je nog wijzen op een geweldige breakthrough kans: Als je het nog niet gedaan hebt, er resten nog enkele dagen om maximaal te profiteren van de aanbiedingen voor de Crowdfunding Mastery cursus.

Investeer in je eigen educatie en de toekomst van je bedrijf door te leren hoe je crowdfunding inzet als de ultieme marketing strategie. Met je investering help je niet alleen jezelf… je helpt ons ook om onze eigen ‘breakthrough visualisatie’ van een maximaal projectresultaat waar te maken. Ga naar Crowdfunding Mastery

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

41 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maureen Mulder
8 years ago

De Breakthrough to Success was erg gaaf!

Hester Verschoor
Hester Verschoor
8 years ago

Mijn grootste 3 inzichten waren:
– Ik sta sterk en in mijn kracht, dus gebruik die kracht om als het moet een met kracht uitgestraalde negatieve feedback te geven.
– Ik ben een sterke krachtige vrouw die weet wat ze wil.
– Ik ben WEL goed genoeg!

De eerste acties die ik ga nemen zijn:
– mijn opt-in afmaken en mijn website laten bouwen door Webalist
– Mijn doelen opnieuw stellen.

Ik wil iedereen vertellen dat als je met een blokkade zit waardoor je het gevoel hebt niet verder te komen in je persoonlijke en/of zakelijke groei, je deze training MOET volgen.
Ik vond het een geweldige ervaring en de energie stroomt nog steeds!

Lambertine ter Haar
8 years ago

Hoi Hester,

Mooi gezegd! Je bent een krachtige vrouw en zeer zeker goed genoeg!

Ga zo door!

Carolina van Rooy
8 years ago

Mijn 3 grootste inzichten:
1. slachtoffer / verantwoordelijkheid, 100% verantwoordelijkheid nemen door de realiteit te erkennen, you own it, de oplossing vinden, de oplossing implementeren! Je weet alleen dat je oplossing werkt door het te doen!
2. Hoe begin ik mijn dag, begin je dag met energizers en zet een intentie voor de dag.
3. de list die ik heb en dat die uit het verleden komt. Laat de lijst je leven niet controleren.
4. als je op je pad bent, dan voel je je gelukkig. Living on purpose

Mijn 3 eerste acties voor de komende week:
1.Raamwerk maken voor mijn nieuwe studiekeuzeaanbod.
2.Tekst schrijven voor de ultieme site moet af voor 25-9.
3. datum inplannen dat eerste studiekeuzetraject begint.

Wat vertel ik iemand over de Breakthrough to Success:

Wat ik al aan meerdere mensen vertelt heb is:

Ik heb een heel bijzonder weekend gehad en bijzondere dingen gedaan. Ten eerste ben ik meerdere keren uit mijn comfortzone gestapt o.a. door op een podium voor meer dan 500 mensen dansbewegingen voor te doen. Maar om daar te komen moest ik eerst zorgen dat ik gekozen werd om dit te doen.

Verder was een heel bijzondere ervaring opgetild te worden door 8 mensen, 16 handen, die mij eerst op schouderhoogte tilden en vervolgens boven hun hoofd. Ik werd in verticale richting op en neer gewiegd en het moment dat ik op het hoogste punt was heb ik ervaren dat ik zweefde. Dat was een geweldig gevoel!

De derde dag was ook een groot hoogtepunt. We moetsen groepen vormen van ongeveer 20 personen. Allereerst ben ik weer uit mijn comfortzone getreden door er voor te zorgen dat ik in de groep terechtkwam van Nisandeh. Ze wilden me wegsturen daar, maar ik stond als een van de eerste en ben gebleven. Daarna ben ik als eerste naar voren getreden om te doen wat we zouden gaan doen. Ik heb met mijn hand een plankje door midden geslagen.

Dat symbool stond voor waar ik afscheid van wilde nemen. En dat was mezelf klein maken, mini me. Dit terwijl ik door een groep van 20 mensen aangemoedigd werd, ze riepen mijn naam en klapten. Het lukt me in 1 keer. En het was zo bijzonder om dit te doen, te kunnen.. En ook bijzonder om de anderen na mij aan te moedigen. Ik was helemaal schor aan het einde. Na het doorslaan van het plankje werd ik omhelsd door Nisandeh en de groep.

Nisandeh fluisterde in mijn oor “You can do anything” De volgende ochtend werd ik wakker met het beeld van Nisandeh hoorde ik de woorden: You can do anything. Dit heeft zeker twee dagen geduurd voor dat het beeld vertrok. Maar ik kan het ieder moment weer oproepen. En het doet mij veel, ik begin er echt in te geloven!

Dat is wat ik vertel, en natuurlijk alle vragen die komen over hoe ik dit dan gedaan heb omdat bijna niemand gelooft dat ik dat plankje zonder problemen doorgeslagen heb. Ik doe het dan voor, maar ze vinden het toch onvoorstelbaar. Ik krijg ook steeds de vraag of het iedereen lukt en of het iedereen in 1 keer lukt. Grappig! Ik vertel ze ook over mijn grootste inzicht en dat is het slachtoffer/verantwoordelijkheid model.

Pascale Van der Werp
8 years ago

Mijn grootste inzicht was dat “self blaming” heel erg mini-me is. Ik zocht altijd de fout bij mezelf en voelde me altijd schuldig, zelfs al deed ik het goed. Ik wist dat ik alleen mezelf kon veranderen en niet de ander, en ik ben in staat heel snel mensen te vergeven. Dit heeft me in situaties gebracht van misbruik, bedrog, bedreigingen enz. door anderen. Ik zag, door de visualisatie met Vered, dat het mijn eigen gebrek aan eigenwaarde was waardoor ik zo met me om liet gaan. Ik zag in dat dit mijn grote ego was die mij mini-me maakte. Ik was voor de visualisatie niet in staat dit slachtoffergedrag te herkennen.

Ik voelde een enorme last van me afvallen en het leek alsof er frisse lucht door al de cellen in mijn lichaam waaide. Ik ga nu met een hele andere energie aan de slag met de zaken die ik oplossen moet en dan met heel veel plezier verder met het opbouwen van mijn bedrijf. Ik heb er zooooooo veel zin in.
-ook heerlijk dat je met de tips van Rani je energielevel kan sturen naar een hoger niveau en daarmee ook je successen kan sturen naar een hoger niveau.
-door de oefening met het zeggen wat je niet leuk vind bij de ander ben ik gaan inzien dat een eerlijke communicatie veel beter is voor goede vriendschap dan niets durven zeggen en bang te zijn dat ik de ander pijn doet.

1 het is toch mijn eigen lijstje (daar kan ik me dan lekker achter verschuilen;-))
2 ik heb het dan toch maar even gezegd, zie ik gelijk in waar ik nog aan kan werken bij mezelf en de ander heeft ook iets om over na te denken.

Prima die openheid en transparantie.

Robert van der Ham
Robert van der Ham
8 years ago

Wat waren jouw 3 grootste inzichten tijdens de Breakthrough to Success?
1. there is more to me,
2. is more to my life, and
3. how to create my breakthrough – fear of failure and the power of visualisation

Wat zijn de eerste 3 acties die je in de komende week gaat implementeren?.
1 listed my values in my partnership and will communicate to a new love,
2. re-defined my goals and visualise them daily
3. energize my body…it is only part of the 4 tools we get on this journey as human

Wat zou je iemand vertellen over de Breakthrough to Success? Daring greatly – how the courage to be vulnerable transforms the way, i live, love and lead…THANKS OC Team

Anita Kornman
8 years ago

Mijn grootste inzicht zit toch echt in mezelf. Mijn lijstjes zijn erg lang en erg beoordelend over mezelf en dat gaat niet langer mijn leven beïnvloeden. De afgelopen week was ik op Tenerife om mijn zus daarheen te verhuizen en gelijk vakantie te genieten. Ik heb hierin de balans kunnen aanbrengen tussen ondersteunen en mezelf verzorgen. Ik heb op afstand wat gewerkt maar ook hierin de balans aangebracht. Dat voelt goed. Ik ben gesterkt teruggekomen en heb in het vliegtuig mijn doelen voor komende week bepaald.

Dat visualiseren helpt was me al duidelijk, maar dat het zo’n krachtig instrument kan zijn wist ik niet. Ik neem nu de tijd voor mezelf om mijn doelen te visualiseren. Ik ben bezig met een moodboard om het voor mezelf nog krachtiger te maken. Een doel voor mij is om iedere dag 10 minuten te tijd te nemen om te visualiseren wat ik die dag aan resultaten behaal.
Mijn laatste inzicht was toch wel dat ik heel veel waardevolle contacten heb, maar die nog kan versterken door intensiever met elkaar in gesprek te gaan.

Wat ik mijn gezin en mijn zus heb verteld over de Breakthrough to Success is vooral de kracht die het mij gegeven heeft en inspiratie om door te gaan met het werk vanuit mijn passie. De bijzondere momenten van kracht en verregaande mogelijkheden wanneer je support krijgt en kan ontvangen. Maar eerlijk gezegd raakte ik niet uitgepraat erover. Vrienden van mij, ook startende ondernemers, zal ik komende week vertellen wat het voor hen kan betekenen om mee te doen. Het geeft je power en veel inzicht om op voor te borduren.

Anja Eggens
8 years ago

Oh, en verder zal ik meer op de voorgrond moeten treden tijdens volgende trainingen: ik sta weer niet op de foto…..

Linda ten Bruin
Linda ten Bruin
8 years ago
Reply to  Anja Eggens

Hallo Anja,

Je staat misschien niet op de foto, maar ik heb een mental picture in mijn hoofd van jou, waarbij je aan het dansen en genieten bent…

Op de voorgrond hoeft dus niet altijd heel belangrijk te zijn.

Fijne dag!

Willy Valk
8 years ago

Een van de inzichten van de Breakthrough to success was dat de ‘stories of the past’ mij ervan weerhielden echt succesvol te zijn. De zin uit te schreeuwen die hiermee afrekent was erg indrukwekkend om te doen en deed mij veel goed. De prijs die ik betaalde voor mijzelf niet echt te laten zien stond mij zo helder voor ogen dat ik absoluut door wilde breken.

De zaterdag gaf mij het inzicht dat ik door vanuit mijn hart te spreken mijn ‘lijstjes’ los kon laten. Die dag heb ik mijn partner minutenlang in de ogen gekeken en toen echt verteld wat ik van onze relatie vond. Wat mij vreselijk out-of-my-comfortzone leek, bleek mooi en veilig om te doen.

De visualisatie had een voor mij bekend thema en had alles met vriendschappen te maken. Door de personen te vergeven die mij het jonge leven vaak moeilijk maakten was zo’n opluchting. Het leek de uren, dagen erna alsof ik overal vrienden had en heb. En mensen waar mijn contact eerder stroef mee liep zijn ‘opeens’ veel plezieriger naar mij toe. Mijn inzicht is dat dit alles te maken heeft met mijn eigen zelfbeeld.

De acties waar ik mee doorga 🙂 is elke dag een intentie aan mijn dag geven. Elke avond opschrijven waar ik dankbaar voor ben. En de belangrijkste: zodra ik voel dat ik iets in mijn relatie niet lekker vind lopen pak ik een ‘speaking tool’ en vertel ik wat ik op mijn hart heb.

Wat ik zou vertellen over de Breakthrough is dat je ongelofelijke grote stappen maakt in maar drie dagen tijd. Het verandert je leven als je echt wilt werken aan je succes, je geluk, relaties.

Bianca van Rooij
8 years ago
Reply to  Willy Valk

Hoi Willy,

Mooi verwoord en ik herken heel veel van mezelf daarin. Dank je voor het delen!

Groeten,
Bianca

Sandra van den Heuvel-Banse

Tijdens Breakthrough to Success dansend door het weekend gegaan, als ik de muziek maar hoorde ging het al als vanzelf. Zelfs tijdens het tandenpoetsen en het naar bed gaan. Ook nu nog sta ik veel te dansen tussendoor. Het geeft me energie en een goed gevoel.

Mijn 3 grootste inzichten zijn:

-Delen in een netwerk is veilig en elkaar steunen tijdens ieders ontwikkeling is hartverwarmend.
-wat mijn zwakte leek te zijn, is in werkelijkheid een van mijn krachten.
– wil je je heden en toekomst laten beheersen door je verleden was een heel verhelderende vraag.
-Als natuurgeneeskundig en energetisch therapeut me altijd al bewust geweest van de kracht van energie en daar werk ik natuurlijk mee met anderen en ook voor mijzelf, maar vond nu voor mijzelf een hele nieuwe lading in deze materie. Superblij met deze ontwikkeling. Ik denk dat ik hier ongelooflijk veel plezier van zal hebben.

Implementatie:
Focus en uitvoering hebben een nieuwe betekenis. Opt-in is nu net af. Nu aan het werk met mailchimp. Falen is geen optie meer. Ik vind gewoon oplossingen of betere wegen dan ik voor ogen heb. Overleg met collega’s en mede cursisten is waardevol voor beide partijen. Beter nog, als ik iemand een vraag stel, vinden ze mij niet lastig maar voelen zich zeer gewaardeerd heb ik ondervonden en waardevolle tips ontvangen.
Nieuwe wegen bewandelen is onwennig maar ook leuk en avontuurlijk plus ik leer veel van deze ervaringen.

Breakthrough to Success is een aanrader.

Rob Meijer
8 years ago

De Breakthrough to Success was een ervaring om nooit te vergeten! Over persoonlijke ontwikkeling gesproken…………..Van alle cursussen, workshops, etc. die ik ooit op dit gebied gevolgd heb was dit er eentje van het allerhoogste niveau. Nog nooit ben ik zo diep gegaan als dat weekend. Ik had echt maandag en een groot gedeelte van dinsdag nodig om hiervan bij te komen en alles op een rijtje te krijgen.

Grootste inzichten:
1. Je kunt niet verder zonder te vergeven. Ik ben daarom direct begonnen verbroken en verstoorde relaties te herstellen en/of contact op te nemen om onverwerkte zaken uit te praten.
2. Laat contacten die je tegenhouden in jouw ontwikkeling los. Dit proces was ik al aan het doormaken en is nu in een stroomversnelling geraakt. Niet makkelijk hoor, want je loopt tegen een muur van onbegrip aan, maar muren kun je(net als een plankje) doorbreken, als je maar 100% wilt!
3. Er is véél meer uit het leven halen, maar ik moet het echt zelf doen. Dit wist ik natuurlijk onbewust wel, maar door allerlei invloeden (lijstjes) was ik veel eerder geneigd mezelf weg te cijferen om het voornamelijk anderen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Dat doe ik nu totaal anders, zónder overigens mijn medemens uit het oog te verliezen!

Resultaat van dit weekend: ik ben veel meer gefocust op wat ik uit het leven en mijn carrière wil halen, heb mijn doelen duidelijk voor ogen en laat mij daar niet meer van afbrengen!

Jos Groote
Jos Groote
8 years ago
Reply to  Rob Meijer

Hallo Rob,

Zeer herkenbaar verhaal, dank voor het delen.

Greetz Jos

Carine de Winter
8 years ago

Mijn grootste inzicht: wat het mij heeft gekost om niet uit te spreken wat voor mij belangrijk was.

Het heeft mij ver van mijzelf gedreven en nu ik het pad achter me heb gezien, wil ik daar niet meer over terug. Dat is nu voorgoed achter me.

De Breakthrough to Success betekent een nieuw begin, een verzameling van ervaringen en dingen die ik wist, maar niet goed met elkaar combineerde. Nu is het zo duidelijk voor me. Mijn zin die ik uit geschreeuwd heb herhaal ik in mijzelf: Ik mag me uitdrukken. Dat doe ik en ik schrijf mijn boek, waar ik nu voor uit durf te komen. Langzaam aan begin ik weer zichtbaar te worden na jaren onzichtbaar te hebben geleefd. Mijn eerste stappen naar een linkedinprofiel en de eerste contacten heb ik gelegd. Ik wil graag met dit profiel veel mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in mijn boek over het mysterie van liefde en muziek.

Naast mijn werk voor ons organisatieadviesbureau, pak ik mijn grote liefde, pianospelen weer op.

Ik heb direct na de bootcamp de 7 doelen gesteld. Het geeft mij richting en vertrouwen dat ik ook succes kan hebben. Het resultaat is dat ik plezier en geloof heb in wat ik kan. Ik doe veel meer op een dag en last but not least, samen met mijn man hebben we alle inzichten al geïmplementeerd.
Ik heb nu kracht en energie over om met anderen te delen.

Jessica Versluijs
8 years ago

Mijn 3 grootste inzichten waren:
* dat ik mijn relaties opnieuw aan het bekijken ben, nu vanuit mijn values en effect direct merkbaar is.
* hoe krachtig visualisatie is en ik dit nu aan het toepassen ben op mijn doelen en het werkt, wow!
* dat we hier allemaal bij de ‘lucky sperm club’ horen en we hier zijn met een reden. En we telkens onze koers bij moeten stellen om op ons pad te blijven.

De eerste 3 acties die ik in de komende week ga implementeren zijn:
* elke ochtend mijn intentie bepalen voor de dag, opschrijven en aan het eind van de dag evalueren.
* met mijn partner vanochtend aangekaart om onze waarden voor een succesvolle relatie met elkaar te delen, na 20 jaar al samen zijn.
* mijn 7 doelen, die ik een aantal weken geleden uit Leef Lekker heb opgesteld, nu concreet maken met een eindresultaat.

•Wat ik mensen vertel over de Breakthrough to Success is:
* ik heb met me dochter en partner de visualisatie oefening gedaan met hoever je je arm kan draaien, en me dochter was in positieve shock door hoeveel verder ze kwam na de visualisatie;
* hoe bijzonder ik deze training vind, dat we met zó veel mensen mét elkaar de verbinding ervaren van ‘in het moment zijn’, zoals twee uur lang in stilte en in contact elkaar hebben gedragen;
* afgelopen dagen ‘toevallig’ met veel mensen in contact geweest en gesproken over het belang van mooie relaties om ons heen, minder bezig zijn met verwachtingen, meer dankbaar mogen zijn voor wat we hebben en wanneer iets niet werkt dat we 100% verantwoordelijkheid moeten pakken.

Willy Valk
8 years ago

Hi Jessica,

Fijn jouw inzichten te lezen. Ik realiseer mij nu dat we inderdaad zo’n twee uur in stilte hebben gewerkt. En in contact zijn geweest. Op dat moment zo vanzelfsprekend, zo mooi, maar als ik het van jou terug lees denk ik, nee zo vanzelfsprekend is dat niet. Een prachtige ervaring!

Carine de Winter
Carine de Winter
8 years ago

Hallo Jessica,

We zijn elkaar tegen gekomen op de Breakthrough to Success. Wat geweldig om ervaringen van elkaar te lezen en ik kan me er ook zelf in herkennen.

Ik heb ook de visualisatieoefening met mijn zoon gedaan en hij stond paf. Zo heb ik hem kunnen overtuigen om positief tegen een nieuwe uitdaging te kijken. Hij heeft het ter harte genomen en de uitdaging slaagde.

Ik heb de 7 doelen al na de Business Bootcamp gesteld en ik ben hard op weg. Het geeft me veel energie en mijn onzekerheid en faalangst behoren nu tot het verleden.

Veel succes.
Hartelijke groet, Carine de Winter

Anita van Arem
8 years ago

Visualisatie heeft mij veel gebracht. Voor mij was de boodschap Er wordt voor je gezorgd. Vertrouw erop en ontvang het in dankbaarheid. Ik heb dat op een flipover in mijn werkkamer gehangen.

Verder het fenomeen minime en maximi. Hoewel de theorie voor mij niet nieuw is is het goed om daarmee concreet nu ten aanzien van mijn project mee bezig te zijn en steeds weer even aan terug te denken. Ik zie dit blok meer als een luxe voor mij. Ik zou het niet los gekocht hebben maar ben wel blij dat ik het heb kunnen doen voor mijzelf en heb er ook echt van genoten en geleerd.

Plankje doorslaan heb ik een paar jaar eerder binnen een andere groep ook gedaan. Of beter 10 mensen voor mij gingen erdoorheen maar mij lukte het na meerdere pogingen niet. Heel frustrerend. Dus ik ben blij dat het nu in 2 keer wel gelukt is. Dat geeft mij ook een boost. Het gaat niet altijd om het weten. Het ervaren nu was wel belangrijk.

Linda ten Bruin
Linda ten Bruin
8 years ago

Mijn grootste inzicht: het liefdeslijstje is voor iedereen anders.

Zo simpel en toch leren we dit soort dingen niet op school. Dank jullie!

Mijn vriend en ik hebben direct lijstjes gemaakt, bekeken en begrijpen elkaar nu veel beter. De relatie is al een jaar super, maar nu weet ik dat het voor de rest van ons leven super kan blijven, omdat we weten dat we de “shit” op moeten ruimen.

Iris Luppenga
8 years ago

Grootste inzichten:
1. there is more in live for me- I have to make it happen (I knew this already).
2. There is nothing to learn for me in this workshop. It is a lost of energie, time and money. I had to ask more about te workshop before I payed for it.
3. The screaming in this event, is not my way to give and share… about my product.

Implement:
1. Be authenthec, just be yourself
2. Let everyday be a adventure.
3. Stop be loyal at my mom and dad.

Breakthrough to Success is fine when you don’t have a notion who you are, what you are and how you are as a person.

Helena van Dijk
8 years ago

Mijn drie grootste inzichten zijn: Laat niet je lijstjes je leven sturen, overgave en support geven vertrouwen, het is beter je eigen verhaal te kennen zodat dat geen onbekende stuurman wordt op je schip! Mijn story zat in het niet genoeg weten. Nu ben ik een uitmuntende student, heerlijk om te leren, te vallen en weer op te staan!

Mijn eerste acties waren contact maken met de dierbare mensen van het seminar. Geweldig om te merken hoe die, ook al lijken ze alleen maar voorbij te komen, toch bepalen dat je komt waar je moet zijn. Ten tweede: Mijn lijstjes bespreekbaar maken met mijn partner en ten derde had ik sinds eind februari geen vakantie gehad, niet kunnen ontspannen. Dat klopt niet en staat niet in de verhouding tot wat ik lever. Het harde werken van een ZZP-er….. pffft….

. Ik plan vandaag dus mijn vakantie voor over drie weken! Ten vierde heb ik hulp gevraagd aan een oud studiegenoot om helder te krijgen welke informatie uit mijn studie ontbreekt bij mij. Dat was heel wat, want daarvoor moest hij bereid zijn een middagje aan mij te besteden. Maar hij was alleen maar enthousiast! Morgen is de afspraak.
Wat ik zou vertellen? Dat dit een niet te missen ervaring is!

Anja Eggens
8 years ago

Het heeft voor mij even geduurd voordat ik weer geland was na Breakthrough to Success.
De dingen die ik in ieder geval geleerd heb zijn:
Ik ben wie ik ben en niet wie ik wil zijn.
De mening van een ander is gewoon dat: de mening van een ander. Als mensen die dichtbij me staan mij “kritiek” geven is dat voornamelijk uit liefde.
Ik KAN loslaten en vertrouwen.
Ik kan vergeven.
Verder heb ik geleerd dat ik een goed team om me heen moet verzamelen. Aan “vrienden” die me neerhalen heb ik niets, met vrienden die niet daar zijn waar ik ben of wil zijn, ga ik van tijd tot tijd een kopje koffie drinken, verder niets.
Bovendien stel ik doelen voordat ik naar een netwerkbijeenkomst ga. Ik beslis met wie ik (van de deelnemerslijst) in contact wil komen. Ik merk dat dat dan ook lukt, ook al hoef ik er dan helemaal geen moeite voor te doen.
Heb veel oude rommel uit het verleden opgeruimd en kan vooruit.

Als ik kijk naar een jaar geleden, voordat ik de Business Bootcamp en de Breakthrough to Success had gedaan, ben ik erg veranderd: kan beter focussen, voel me sterker en ben niet meer bang om succes te hebben.

Mirjam van Hasselt
8 years ago

Mijn belangrijkste inzichten zijn:
Dat als ik weet waar ik heen wil het zoveel makkelijker is om door beperkingen heen te breken.
Dat eerlijk zijn in relaties, mij waardevolle relaties opleveren waarin we weten wat we aan elkaar hebben en waarin ik echt contact heb.
Dat ik situaties en anderen beoordeel a.d.h.v. lijsten in mijn hoofd. Het is de moeite waarde die lijsten helder te krijgen zodat ze niet mij gaan beheersen.

Ik heb, mezelf uitgesproken in een aantal belangrijke relaties, ben flink uit mijn comfortzone gestapt, dat levert spannende gesprekken op en tegelijkertijd kom ik samen met de ander tot een heel nieuwe situatie.
Ik visualiseer elke dag mijn doelen met een bijbehorende stap voor die dag, ook al is die klein.
En probeer deze doelen steeds specifieker te maken, want dat is nog nodig.

Robert van der Wulp
8 years ago

Mijn grootste inzichten waren:
– Hoe kleine stappen kunnen leiden tot grote resultaten
– Hoe je zelf tot in detail je leven kunt inrichten voor succes
– Hoe emotionele rotzooi kan leiden tot fysieke klachten

Deze week implementeer ik:
– Een implementatieplan dat loopt tot aan mei 2015 voor alle dvd`s die ik nog heb liggen(de eerste is al verslonden)
– Een maandplanning voor oktober voor àl mijn 7 doelstellingen
– Dagelijks meditatie
– Dagelijkse visualisatie van mijn doelen

Ik zou iemand vertellen dat als je er voor open staat, je leven iedere dag kan veranderen. Je zelf de regie hebt om er iets moois van te maken.
En als je dat echt wilt, met heel je hart, je dan deze cursus moet doen.

Guido Vrencken
8 years ago

Door de vele werkvormen en werken in 1 op 1 en grotere groepen was deze Breakthrough een ervaring die op diep diep niveau me heeft geraakt en in actie gezet. Wat me het meest is bijgebleven is hoe ik de woede en frustratie over oude pijn heb gevoeld, de relatie met de mensen die er toen bij waren heb hersteld en vandaaruit in vol vertrouwen de stap heb gezet om elke breakthrough die er is te overwinnen. De maxi-me in mij is a life en in actie !

Bianca van Rooij
8 years ago

WAUW, wauw, wauw! Dat is het eerste wat in me opkomt. Ik heb enorm genoten van het weekend en ik was er ook helemaal aan toe.

Mijn 3 grootste inzichten:
1. Als ik iets echt wil, kan ik dat ook realiseren
2. Dat ik erg goed ben in visualiseren en ook de kracht erachter heb ervaren
3. 100% verantwoordelijkheid nemen voor je leven.

Mijn 3 acties:
1. Mijn 7 doelen verder uitwerken en daar helemaal een beeld bij vormen zodat ik focus blijf houden
2. ik mag succesvol zijn (en heb daar ook doorheen gebroken) dus daar ga ik naar leven en (aan) werken
3. echt uit mijn comfortzone komen en mensen sneller aanspreken

Wat ik mensen vertel over deze cursus:
Als jij echt succesvol wilt zijn in je leven, maar het lukt je maar iedere keer niet om dat te realiseren. Dan kan ik je breakthrough to succes van Open Circles van harte aanbevelen. Daar leer je om obstakels te identificeren, te zien, te ervaren EN er doorheen te breken. Het is van voor tot achter erg intensief en wordt goed opgebouwd gedurende het hele weekend maar je bereikt er in 1 weekend meer mee dan jarenlang zelf worstelen.

Vered, Rani en Nisandeh; thank you very much for this experience. Hopefully I can do this course again in a couple of years!

Bernard Vuijk
Bernard Vuijk
8 years ago

Mijn drie grootste inzichten zijn:
– onmogelijk bestaat niet, blijf jezelf uitdagen – ontdek en verleg voordurend je grenzen
– ook al ligt het blokerende gevoel diep verborgen en lijkt het onbereikbaar geef niet op, want eenmaal gevonden krijgt het een plek en kan ik verder groeien
– de juiste mensen om mij heen en delen werkt versterkend voor mijn business

Acties:
– de juiste mensen ontmoeten en elkaar helpen om zakelijk en persoonlijk succes te bereiken
– relaties met een slimme marketing strategie benaderen en nieuwe interesante producten aanbieden
– onderzoek en wat ik echt wil, wat is het beste

Prachtige ervaringen opgedaan tijdens dit weekend, Vered was fantastisch bezig, vooral de visualisatie betekende voor mij een breakthrough.

Leni Minderhoud
7 years ago
Reply to  Bernard Vuijk

Mooi om te lezen Bernard. Ik heb je ontmoet, ook bij Brian Tracy geloof ik en wat me opviel hoe jij in een split second contact maakt. Daardoor vooral blijf je bij mij hangen. Dat is een ongelooflijke kracht van je waar je in business veel plezier van gaat hebben!
warme groet
Leni

Jessica Krul
Jessica Krul
8 years ago

Een unieke ervaring om met zoveel mensen samen zoveel voor elkaar te betekenen.

Heb genoten van alle reacties hier de overeenkomsten zijn prachtig.

Mijn grootste doorbraak was te blijven staan in het team van nNisandeh voor het eerst van mijn leven liet ik me niet weg sturen in DIT team wilde ik het plankje door slaan ervaren.

Het plankje ging niet door tijdens de eerste poging maar juist in die seconde van besef werd ik zo intens gelukkig met de nieuwe kans die ik zag eindelijk kunnen door te zetten en het leek wel een plankje van papier bij de tweede keer.

Wauw wat een doorbraak na zo een giga mooie 3 daagse met dank aan alle deelnemers en Open Circles team die dit mogelijk maken.

Melanie Lo
8 years ago

Ik had vele inzichten. Maar velen komen nu langzamerhand

Er waren twee mensen die niet door de plank heen kwamen. Een man en een vrouw. Deze mensen hebben mij een geweldige les geleerd.

De man zei op een bepaald moment: Zo is het genoeg! Ik ga er nu doorheen. En hij ging.
Het NIET opgeven. En toch tegen de zelfde “plank” oplopen. En er toch doorheen gaan. WOW.

Dus:
Niet opgeven. Maar volhouden. Maar wel zorgen dat je de juiste support krijgt.

Mariska Jansen
8 years ago

Inzichten:
– Het is niet erg om van je lijstjes af te wijken;
– Doen wat nodig is; daarom zit ik hier nu bijna 50 enveloppen met de hand te schrijven naar humane collega’s om te proberen onze doelgroepen te verenigen.
– Er is meer mogelijk dan je denkt.

Acties:
– Humane collega’s benaderen;
– Praktijkruimte voor een aantal dagdelen te huur aanbieden;
– Verder schrijven aan mijn boek.

Breakthrough to succes is absoluut de moeite waard. Het is een manier om relationeel en spiritueel te groeien.

Martine Verweij
8 years ago

Mijn grootste inzichten:

1. Wat 100% verantwoordelijkheid nemen precies betekent. Het betekent niet te verzanden in de slachtofferrol. Tot mijn grote verbazing bleek ik in deze rol te zitten, maar ik uitte het niet naar de buitenwereld.

2. Tijdens het geven van negatieve feedback zei iemand tegen me ‘Ik vind dat je te veel aandacht opeist. Ik vind dat je je bescheidener moet opstellen’. BAM dat kwam wel bij me binnen. Dat was zo’n eyeopener voor me, waardoor ik me bewust ben geworden van waarom ik doe zoals ik doe en wat de achterliggende conditionering daarvan is. Bij deze wil ik die persoon bedanken! Ik ben er enorm door gegroeid.

3. Het ontstaan van de persoonlijkheid vond ik heel verhelderend. Opeens begreep ik mezelf veel beter, waardoor ik oude angsten en emotionele pijn heb kunnen loslaten. De ‘spaceship’- meditatie erna was mijn breakthrough. Ik heb na zoveel jaren pijn, mijn vader eindelijk kunnen vergeven.

De drie acties die ik heb genomen zijn:

1. ‘onmogelijk’ en ‘moeilijk’ letterlijk uit al mijn woordenboeken (Nederlands, Engels, Frans en Duits) met een pen doorgestreept. Dat voelde geweldig.

2. Mijn overtuigingen die ik in mijn notebook had geschreven, eruit gescheurd en verbrand. Wow wat een vlammen waren dat. Het papier van Open Circles brandt geweldig!

3. De 7 doelen gesteld. Eindelijk een duidelijke richting van wat ik het komende jaar wil bereiken.

Wat ik zou vertellen over de Breakthrough to Success aan een ander:
Een MUST HAVE als je jezelf verder wilt ontwikkelen en alles uit je leven wilt halen wat er in zit. Niet alleen voor ondernemers, maar voor iedereen! Ik begon aan deze training als een 4 en nu voel ik me een 7. De problemen die ik vóór de Breakthrough to Success had, zijn opeens niet meer zo groot.

Ontzettend bedankt aan iedereen die erbij was. Zonder jullie had ik niet zo’n grote doorbraak kunnen hebben.

Warme groet,
Martine

Peter Wuyts
8 years ago

How does your life look after 1 week..
On Sunday we had the visualization exercise with the balloons… and the 5 new skills we want..
And on the end one of the questions was with this new 5 skills, how would you life look like, 1 one week, 1 month, 1 year… just imagine… how would your life look like…
That made me see what I’m blocking myself not doing… so 1 week later….
What a different life I have now, so many positive changes for me and people around me.. mainly on relationships, positive attitude and energy…
Going through the board was the major breakthrough as proof, but that visualization exercise was probably realize most of the positive changes to my life!
THX!
So how different looks your life after 1 week…

Dick Roemeling
8 years ago

Mijn 3 grootste inzichten waren:
1. Breakthrough’s zijn altijd mogelijk.
2. Verhoog je energie.
3. Ga zoveel mogelijk uit je comfort zone.

De 3 dingen die ik deze week wil implementeren:

1. De goede klanten vinden;
2. Visualiseren;
3. Naar de CD’s luisteren van “Leef Lekker”

Wat ik wil vertellen over de Breakthrough:

Dat het een geweldige manier is om van negatieve overtuigingen af te komen, die je je hele leven al bij je draagt . Dat het ontzettend waardevol is om dit samen met anderen te doen die net zo worstelen met hun eigen negatieve overtuigingen als jij doet. En dat er een geweldig team klaar staat om je te helpen.

Carine de Winter
Carine de Winter
8 years ago
Reply to  Dick Roemeling

Hallo Dick,

Wij zaten samen in de eerste bijeenkomst in het groepje van 4. Ik heb je zien groeien gedurende de training. Ik geloof dat je echt uit je comfortzone bent gekomen. Wil je nog wel terug?

Ik wens je heel veel succes met je bedrijf en last but not least: you made the breakthrough!

Hartelijke groet,
Carine de Winter

Danka Husken-Smit
8 years ago

Mijn 3 grootste inzichten:

1. 100% focussen op je doel. Dat helpt je om te bereiken wat je wilt. Iemand vertlde me tijdens één van de oefeningen (negatieve feedback): je bent zo klein, waarom ga je niet op het podium staan? Ik heb deze raad, die ik goed kon gebruiken aan het einde van het weekend fysiek opgevolgd en heb in ieder geval even op het podium gedanst! En 3 oktober geef ik weer een Presentatie, dus…

2. Start elke dag met 100% inzet om je doel te bereiken. Wil je succesvol zijn, dan is het nodig je daar iedere dag weer opnieuw op te focussen. Blijf niet hangen in kleine succesjes, maar blijf focussen en vaar je koers, ook al ga je niet altijd recht op je doel af: je zult aankomen!

3. Nooit opgeven maar doorgaan, ook als het tegenzit. Vallen en opstaan hoort evenals succes hebben tot de belangrijkste manieren om te slagen. Durf fouten te maken en ze toe te geven, sta op en ga verder!

Mijn 3 grootste acties:

1. Website 1 Coaching en 2 Opleiding EMI realiseren. Deze week spant het erom: mijn nieuwe websites afmaken zodat ze de wereld in kunnen. De prijzen verdubbelen oort daar ook bij. Spannend, maar het lukt!

2. Authoriteit uitdragen – Social Media, Presentaties etc.
Op het “Podium” staan vanuit mijn authoriteit en expertise, mijn kracht tonen waar het maar kan en uitdragen, ik ben begonnen en op alle fronten -fysiek, mentaal en spiritueel – in focus!

3. Nieuw Jaarprogramma en driejarige Opleiding Educatief Mandala Instituut met nieuwe prijzen aankondigen en opstarten. Audit aangaan over de opeiding, voorbereidingen treffen.

Wat ik wil zeggen…

Dit hele jaar was voor mij een groot feest, maar tegelijkertijd ook: constant uit mijn comfortzone treden, mijn plaats innemen, mij n innerlijke grootte waarnemen en uitdragen.
In dit laatste programma: Breakthrough to Success heb ik heel goed begrepen, dat je fysiek klein kunt zijn maar innerlijk tot de groten behoort. Dit is wat ik ben en dit is wat ik uit te dragen heb: Ik ben een Powervrouw, geef nooit op, ben jong van hart en helder en wijs van geest en heb veel te delen met jong en oud!

Mirjana Scheepens
8 years ago

Inzichten:
1. Eigenlijk is het zó simpel; be present!
2. I serve the world when I stand out
3. Choose wisely

Acties:
1. Dagplanning

Niek Sjaardema
8 years ago

Ik ben na de Breakthrough to Success meestal om 5.30 wakker, sta op en dans 10-15 minuten in de kamer en doe oefeningen, waarna ik een uur aan het werk ga. Dan maakt ik de keuze: teruggaan naar bed of doorgaan, afhankelijk van mijn doelen voor die dag.

Mijn belangrijkste inzichten zijn dat niets onmogelijk is en dat ik “Out of the box” moet denken.

Ik werd de maandag erna geconfronteerd met de situatie dat mijn partner de andere 2 bestuursleden had uitgeschreven uit onze stichting. Hierdoor leek het dat elke grond voor het realiseren van de 7 doelen die ik me in de training gesteld had onder mijn voeten weggeslagen te zijn.

Dankzij Nisandeh en Vered was ik in staat OUT of the BOX te denken en heb dinsdag mijn eigen stichting opgericht met hetzelfde doel, meer naar mijn wensen, andere netwerkpartners en een nog betere naam: Stichting Nationaal Steunpunt. we hebben nu een zeer krachtig bestuur, dat wel op 1 lijn zit en hebben nu voorstellen gedaan om op basis van onafhankelijkheid samen te werken.

Daarnaast hebben we besloten om niet alleen een Crowdfundactie starten, maar de crowdfundactie omhelst het ontwikkelen van een nieuw Nationaal Crowdfundplatform voor stichtingen, verenigingen, zzp en mkb om tegen minimale kosten en maximale opbrengen deze groepen te helpen in hun doelen door ze bij te staan met het maken van Video’s teksten en ideeen.

Voor een stichting zonder winstoogmerk en het mega netwerk van de Open Circle is het haalbaar om het 2e gestelde doel in zicht te brengen. “Binnen 2 jaar de omvang krijgen van de consumentenbond” Iedere trainee die denk wat te kunnen betekenen voor de groei van de stichting en kennis heeft van ICT, kan een mailtje sturen naar info@nationaalsteunpunt.nl

Ik kijk al uit naar 28 september Crowdfunding Mastery. Ik vertrouw volledig op Nisandeh dat hij mij voldoende zal meegeven dat ik in staat ben om het meest vernieuwende en krachtige crowdfundplatform van Nederland te bouwen.

Dirk de Lange
8 years ago

1. Streef happiness na, ipv materiële zaken
2. Alle resultaat begint met de gedachte (gevolgd door gevoel en actie). Verander de gedachte en ik verander het resultaat.
3. Samenwerking (co-operation): samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken, bezien vanuit het perspectief van de ander.