Na de Business Bootcamp

Even een kort bericht, zo vlak na de Business Bootcamp. Ik wil graag even van de gelegenheid gebruik maken om hallo te zeggen, en je te bedanken dat je erbij was in de Business Bootcamp afgelopen weekend. Voor mij was het een geweldige ervaring en ik hoop dat jij er ook van hebt genoten en veel hebt geleerd.

Om de informatie uit het weekend te onthouden, vergeet niet om 10 minuten per dag het materiaal uit je werkboek te herhalen. Zo zorg je ervoor dat je ook op de lange termijn profiteert van wat je in het weekend hebt geleerd.

En veel belangrijker nog: vergeet niet je inzichten te implementeren!
Je hoeft niet alles in één keer te veranderen… doe het stap voor stap en je ziet snel de veranderingen in je business.

Vergeet niet de contacten die je hebt opgedaan in het Bijenkorfspel en vanuit het Opportunity Knocks proces, op te volgen.
Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en vice versa.

Ook wil ik nog even aanhaken bij wat ik heb gezegd over het gebruik van sociale media.
Het is belangrijk om zo snel mogelijk ervoor te zorgen dat je te vinden bent in de sociale media:

Om in contact te blijven en waardevolle informatie en lessen online van me te ontvangen:

  • Volg ons op Twitter – http://twitter.com/opencircles
  • Maak een connectie met me op http://nl.linkedin.com/in/nisandeh
    En wanneer de connectie op LinkedIn er is – neem dan alsjeblieft even een moment om een recommendation te schrijven over wat je hebt ervaren in de Business Bootcamp, en wat je er voor jezelf uit hebt gehaald. Nederlands of Engels is allebei prima.
  • We hebben een LinkedIn groep in het leven geroepen, waar je contact kunt maken met alle andere Business Bootcamp deelnemers…

Om nog te kunnen nagenieten van afgelopen weekend, bekijk dan de fotos die Karen Voshol heeft genomen tijdens het weekend.

De volgende Business Bootcamp
vindt plaats op 27 en 28 november!

Hetzelfde evenement, op dezelfde locatie in Nieuwegein, met dezelfde intentie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen meer succes te creëren!
En, nog steeds vrijwel KOSTELOOS (op een klein bedrag voor koffie/thee en lunches na).

Breng alsjeblieft ALLE ondernemers en ZZP’ers die je kent op de hoogte en stuur ze naar de Business Bootcamp website – www.businessbootcamp.nl, of nog beter: gebruik je persoonlijke referral link die in de e-mail vermeld staat, zodat we kunnen traceren wie via jou komt en je een waardebon van 200 euro kunnen geven voor elke 5 nieuwe deelnemers die via jou aan de Business Bootcamp deelnemen.

En vergeet niet, er zijn nog veel meer interessante prijzen te winnen als je mensen aanbrengt!  Klik hier voor de prijzen.

Om van de volgende Business Bootcamp een nog groter succes te maken, horen we graag van je wat je goed vond en wat we kunnen verbeteren. Dus als je feedback voor ons hebt (wat we beter zouden moeten doen, wat we er vooral in moeten houden…), laat dan een comment hieronder achter.

En dan tenslotte: aan de slag!
Als jij in actie komt om je business en je leven te verbeteren, en alle andere deelnemers aan de Business Bootcamp komen ook in actie, dan dragen we samen bij aan een betere wereld. En daar gaan we voor, toch?!

Op jouw succes!
Nisandeh Neta

PS. Vergeet niet je feedback te geven (wat was goed en wat kunnen we verbeteren) in het commentaarveld hieronder. Als je ziet dat je feedback al was genoemd in een eerdere comment, klik dan op het duimpje van dat betreffende comment. Dat leert ons wat de hoogste prioriteit heeft…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

42 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nisandeh Neta
12 years ago

There’s an interesting article about this Business Bootcamp at: Recensie: Nisandeh Neta on Stage

Feel free to leave him a comment with your experience.

Doralin
Doralin
12 years ago

Here goes my two cents:

Quality of video could be improved. Too much contrast and too low brightness. Or the beamers are not functioning at their best or the video engineers could make adjustments.

Let them film you from the other side other the room, I saw you look more to your left, and then you come better in the picture.

Place your microphone on the other side of the camera-s so that will be less visible.

Place your notes holder lower, so that your upper body will be still visible if you are behind it and read from your notes. Also the black color it come in an less pleasant contrast with the blue-marine background. Have its color changed according with the background you use.

Use less words but more powerful. Speak a little slower, leave them to the listener to understand what you mean. Make longer brakes between your phrases. I have had no troubles to hear and understand you but I had to keep myself in a high “alert” receiving you. I did saw many people around different places I was in the room where at some times quite hardy following. Some of them make negative comments about it. Accentuate with your tone and volume voice the key words of your presentation (as Tony Robbins, Stephen R. Covey).

Two coffee brakes instead of one (so late) would increase the self-motivational mood of your audience.

Have a A4 sheet with feedback questions already printed with each one the name and contact data of each participant. Give it to each one when you give them the batches. Before the end ask them to complete / fill in the feedback form and have them collected.

Judith van Lohuizen
12 years ago

Het boek “Leef Lekker” maakt me al net zo blij als het Business Bootcamp! Heerlijk praktisch, met opdrachten en aanwijzingen. Ik heb te vaak gehad dat ik heel enthousiast thuis kwam van een seminar of cursus en er dan toch te weinig mee doe. Je vervalt dan toch al snel weer teveel in je oude routine! Heb jij dat ook?

Ik heb nu de commitment gemaakt om elke dag minimaal een half uur per dag het boek te lezen en de oefeningen te doen. In ieder geval tot eind oktober de Master Entrepreneur begint. Doe je mee? En dan misschien tot eind oktober?

Groetjes,
Judith, Gigakids

Frans Coenraad
12 years ago

Wil beginnen met te zeggen, dat ik nog niet eerder zo’n waardevolle seminar heb gehad. In het begin was ik huiverig van de manier van presenteren, maar kreeg al snel het gevoel dat ik veel aan deze 2 dagen zou hebben.

Heb veel input gekregen, en ben hier afgelopen week ook gelijk mee aan de slag gegaan. Ben bij lange na nog geen miljonair, maar de handvaten die ik gekregen heb heeft mij nu al wat opgeleverd. Het is bijna niet te geloven, maar door anders te denken en prospects anders te benaderen, heeft mij al 2 mogelijke klanten opgeleverd. De instelling van geef eerst voordat je ontvangt blijkt een gouden tip.

Maakte al gebruik van Twitter en Linkedin, en nu sinds deze week heb ik ook een BLOG purchase-evolution.nl/blog. Op deze blog komen, leveranciers, klanten in inkopers bij elkaar.

Ik weet zeker dat ik nadat ik de vele handvaten die ik afgelopen weekend heb gekregen, ga ik de training Master Entrepeneur volgen, om zo nog meer tools te krijgen om te groeien .

Nisandeh bij deze wil ik je dan ook bedanken voor een leerzaam weekend.

Groet,
Frans

Manon
Manon
12 years ago
Reply to  Frans Coenraad

Dat klinkt goed, dat wil ik ook graag.

Ga me ook inschrijven voor een seminar.

Heb nu moeite met het vinden van klanten, en kan wel een tips gebruiken. Misschien kunnen we in contact komen, zodat jij je ervaringen van het weekend met mij kunt delen?

Goed idee om een blog te starten waar leveranciers, inkopers en klanten bij elkaar komen. Zal je blog in de gaten houden om te kijken wat het resultaat is.

groet,
Manon

Martijn van der Horst
Martijn van der Horst
12 years ago

Mijn 2e Business Bootcamp dit jaar en gelukkig weet ik dat het belangrijk is om informatie te herhalen. Regelmatig een Aha-moment, nieuwe mensen ontmoet en oude bekenden weer gezien. Focus en prio stellen, dat waren de inzichten voor mij. Bedankt voor het organiseren en ik zal de Business Bootcamp zeker blijven aanbevelen.

Quiriene den Oudsten
12 years ago

Being in the Business Bootcamp was an exciting and challenging experience. A good combination of learning, doing and having fun.

A lot of the information was a recognition of what I learned over the past 20 years, but it was never so fast, concentrated and energetic told as you did! with a lot of interaction with your public. I am awake again and willing to play the game.

Some things may be presented a bit more subtle way:
the music in the morning. I love music, but not as loud as you thought it was necessary to be. It took my energy in stead of giving me energy.

Why are there so many coaches in the room looking for prospects? I came to get inspired by you, not to get in contact with them.

The program in the afternoon was far too long. The Dutch are drinking tea around 4 and having dinner between 6-7.

The links you offer to sent to my ZZP friends I won’t use. It is very clever, but I’m gonna loose some of my friends by using the links. If they’re interested in the Business Bootcamp they visit the website, ask me for more info and be there in November. : )

Thank you for sharing your knowledge and energy. : )
kind regards, Q

Marco C. de Bruin
12 years ago

Ik STUITER nog steeds!!!

Christel Nolle
12 years ago

Hartelijk dank voor de follow-up mail. Ik zit klaar met mijn aanTEKENINGEN van afgelopen weekend. Niet alleen voor de herhaling maar ook om voor mij het belangrijkste van het weekend [FOCUS] te gaan toepassen.

Wat was goed, de energie, de informatie, de inspirerende mensen, het E-team, uiteraard de training op zich, het kunnen netwerken met vrijwel gelijkgestemde mensen en nog veel meer.

Wat kan er verbetert worden, de eindtijd. Met name op zondag. Een uur uitloop vond ik persoonlijk lang. Eerder weggaan had uiteraard gekund, maar door de uitslag van de tweet wedstrijd vond ik dat ik moest blijven. Onze dochter (8) werd rond 19.00 uur gebracht. We hebben dit opgelost door haar mee de zaal in te nemen. Het kruisje/nulletje vond ze erg leuk. En dankzij Kees van het E-team, met zijn mooie aaptekening heeft ze zich niet verveeld.

Nu wil ik me uiteraard niet focussen op de ‘missing R’ want het was het absoluut waard om tot (bijna) het einde te blijven.

Dank voor jullie inzet en de mogelijkheden voor alle nieuwe inzichten. Welke uiteraard door mij ook in actiepunten worden uitgewerkt.

Esther Buijs
12 years ago

Ik bedacht mij dat ik nog een tip heb, nu voor de Business Bootcamp deelnemers;

Ga na afloop lekker eten in het NBC. Je kan de diner bonnen de gehele dag kopen bij de receptie zodat je niet in de rij hoeft te staan.

– Je staat niet in de file om het parkeer terrein af te rijden én je gaat met een gevulde maag naar huis!!
– Je kan zó aanschuiven, het buffet staat klaar.
– Je ontmoet nog meer andere deelnemers waarmee je gezellig eet
– Je kan rustig naar huis vertrekken zodra je klaar bent met eten.

Ik heb er twee avonden een heel goede ervaring mee, dus ik zou zeggen; probeer het een keer!!

Groet,
Esther Buijs

Hella van der Zwan
12 years ago
Reply to  Esther Buijs

Het eten was van uitstekende kwaliteit en smaak en het restaurant was een oase van rust, verrukkelijk om na zo’n intensieve dag te kunnen ” dalen””

Maarten Smit
12 years ago

Nisandeh,

Thank you for the energy and friendship which you are able to share with so many people.

What disturbed me a little in my focus, concentration and energy was the questions you allowed people to ask. Most of the time it was difficult to hear and the questions were almost always out of scope.

But please leave everything as it was, wunderfull music (and I am addicted to classical music).

Again,
thanks

Diana (Di)
12 years ago

Alweer een week geleden maar beleving en inhoud van het weekend “hangen” nog steeds in de lucht.
Een goed teken, maar nu ……. verder…?

Eerst maar een (persoonlijke) uitleg.
– van nature sceptisch (eerst zien dan geloven)
– geen muurbloem (maar zeker ook geen ellebogenwerker of altijd op de voorgrond)
– geen kuddedier
– luister naar advies maar neem niet alles klakkeloos over
– praktijkgericht en minder theoretisch ingesteld • (handleidingen lees ik pas wanneer ik ze moet toepassen)
– zelfkennis
– leergierig

Waarom naar de Business Bootcamp?
Voornaamste reden was dat ik meer zou willen DURVEN zonder gene maar wel bij mezelf blijven. In het weekend MOET je dat wel doen (of weggaan, iets wat ik in de loop van zaterdag wel serieus heb overwogen maar me door de mensen die ik toen al had leren kennen heb laten overtuigen dat niet te doen).
Contacten leggen en met anderen praten, geen probleem. Op stoelen dansen, HI5, schreeuwen, rennen…..DAT was wennen. Maar voelde wel goed toen ik het eenmaal had gedaan en voelde steeds beter naarmate ik dit bleef doen.

Waar ik niet voor kwam (dacht dat ik dat wel had)  FOCUS
Oh, ik weet heel goed waar ik nu sta en waar ik naar toe wil, maar de FOCUS om dat te bereiken, daar mankeert het nog wel eens aan.

Absoluut GEEN spijt van het weekend. Een hele goede en nuttige investering die ik een ieder kan en zal aanraden. Maar, haal er wel uit wat voor JOU van toepassing is en WERK daar aan.

Klein minpuntje….(dat heb ik al een paar keer zien voorbij komen) , is de zondag….
laat pauze en daarna had ik het idee dat de animo weg was (net als een aantal mensen omdat er achterin opeens minder rijen stoelen stonden).
Wel jammer want juist het einde blijft in je beleving hangen en neem je ook mee in je mening.

Tenslotte …een liedje dat momenteel in mijn hoofd zit… van Travie McCoy
“I wanna be a billionaire so fricking bad,……..”
heb ik aangepast naar
“I am gonna be a millionaire so fricking fast”

Karen Voshol
12 years ago

Geen commentaar!! Ik vond het zoals altijd geweldig. Misschien toch een kleine tip. Loop een paar keer de zaal in naar achteren, zodat ook zij die daar zitten meer contact met je krijgen!

GRATIS!!

2 foto’s naar eigen keuze uit de slideshow worden naar jou gemaild in hoge resolutie. In ruil daarvoor zou ik graag je e-mail adres willen hebben, zodat ik die kan gebruiken voor een speciale Business Bootcamp-actie!
Nummers zijn te vinden door bij de slideshow op het vakje met de vierkantjes te klikken en de foto van je keuze te vergroten. Onder de foto staat het nummer zoals ze bij mij bekend zijn.

Misschien had ik dit ergens anders moeten posten, maar heb geen idee waar!! 🙂

Groetjes
Karen Voshol

Anja
12 years ago

I did enjoy the business bootcamp and I will recommend it to every business starter I know.

Yes, it’s “American”, but not half as much as it could be, and besides, what’s wrong with that? 🙂 I liked that there was no hard sell, but mostly “subtle sell”.

Points for improvement:
– I would have been VERY happy about another break in the afternoon. I was sitting there hungry and longing for coffee both days. The pee break might as well be a tea break – why not?

– I was cringing sometimes on behalf of the people who asked questions. Maybe the Dutch can handle Nisandeh’s bluntness 🙂 but I’m not Dutch so when he responds to a question with “Come on! Let’s try and be a bit intelligent about this!” it makes me not want to raise my hand. Ever. In a seminar that teaches about losing fear of rejection and encourages to ask for help, I do find this a bit counterproductive…

– Someone mentioned about the music being too loud, I felt the same. Yes, it needs to be loud, however for the people in the room, waiting for everyone else to file in, it’s hard to have a conversation and deepen the new contacts and relationships that are being made.

I think it’s a really valuable seminar, jam packed with eye openers for starters.

Thank you,
Anja

Sonja Schaap
Sonja Schaap
12 years ago

Allereerst wil ik kwijt dat ik een ontzettend leerzaam weekend heb gehad. Ik moest even wennen aan het Amerikaanse tintje, maar op een gegeven moment ben je daar overheen en merk je dat het ook wel leuk is en energie oplevert. Vooral het dansen op de stoelen (move lunch) vond ik geniaal. Ondanks dat ik helemaal gaar was toen ik thuis kwam zondagavond, heb ik het erg naar mijn zin gehad en was ik blij dat ik me aangemeld had.

Complimenten ook voor het E-team. Ik organiseer zelf ook events en weet hoeveel daarbij komt kijken. Geweldig om te zien hoe enthousiast het team was en hoeveel belangeloze inzet er getoond werd. Dikke pluim!

Noem het beroepsdeformatie, want ik heb nog wel een paar ‘missing R’s’. Absoluut niet als kritiek bedoeld, maar opbouwend, zodat het een volgende keer misschien nóg beter wordt!
Allereerst de muziek: ik begrijp dat de muziek nodig is voor een bepaald energielevel op sommige momenten tijdens het programma, maar bij binnenkomst is dat niet fijn omdat je niet fatsoenlijk kunt praten met je buurman of buurvrouw. Veel mensen hadden hier last van. Netwerken is ook een belangrijk item tijdens de Bootcamp, dus ik zou hier echt rekening mee houden.

Dan de middagbreak: het middagprogramma was veel te lang. Mensen snakten naar een bak koffie. Normaal kun je ongeveer anderhalf uur geconcentreerd blijven. Nu was dat zo’n vier uur. Bovendien kregen we dan eerst een plaspauze en een uur later pas de koffiepauze. Bovendien had iedereen trek rond die tijd (begrijpelijk). Ik zou jullie aanraden deze twee breaks samen te voegen en om een uur of 4, half 5 te zetten, en een snack/koek/chocola o.i.d. toe te voegen (ik denk dat niemand er problemen mee heeft als de 47 euro iets meer wordt i.v.m. de snack/koek/chocola).

Tot slot nog een laatste tip: laat de mensen van het E-team niet achteraan in de zaal staan met de microfoons, maar verspreid in de gangpaden (zoals ze met het uitdelen van de papieren deden). Dan zijn ze veel sneller bij de mensen en hoeft Nisandeh hier niet steeds aandacht voor te vragen.

Nogmaals, het is opbouwend bedoeld. Hoop dat jullie er iets mee kunnen voor een volgende keer. Ik ga zeker mensen wijzen op de Bootcamp van november!

Oscar Frederiks
12 years ago

Nisandeh,

Een zeer nuttig besteed weekend. Zet de schroom van je af en kom tot actie. Ik wist niet dat dit zo zwaar op de schouders kon drukken. Na dit weekend was ik extra kennis, energie en motivatie rijker en …. 1,5 KG lichter! (LOL … maar wel waar!)

Gé Kruitwagen
12 years ago

De Business Bootcamp van afgelopen weekend was geweldig enerverend en inspirerend voor mij en ik had het voor geen goud willen missen.
Ik wil Nisandeh en alle betrokkenen bij dit fantastische event bedanken voor dit geweldig weekend.
Het heeft me precies gebracht wat ik nodig had voor mijn bedrijfje.

Many thanks

Line Raaijen
Line Raaijen
12 years ago

Je hebt me een schop onder m’n kont gegeven! Precies wat ik nodig had. Hup, de wijde wereld in en mijn potentie ten volle benutten en beschkbaar stellen. No more excuses… go for it!

Richard Knoop
Richard Knoop
12 years ago

Waanzinnig weekend! Geeft weer voldoende stof tot nadenken en natuurlijk ACTIE te ondernemen.
Wat een energiek weekend!
You got a genious business mind…. HIGH FIVE!

Michel
Michel
12 years ago

De vel direkte contacten met mensen vond ik eng, wegens trekjes van autisme.

Hella van der Zwan
12 years ago
Reply to  Michel

Trekjes van autisme? Ik vind je een kanjer dat je gekomen bent en tot het einde gebleven. Duimpje op jou!

Merlijn Heemskerk-Kooyker
Merlijn Heemskerk-Kooyker
12 years ago
Reply to  Michel

Fantastiesch dat je er was en meedeed. Ondanks je angst voor het directe contact met zoveel (nog onbekende) mensen. Je krijgt van mij een oorverdovend applaus.

Wilma Meuwissen
12 years ago
Reply to  Michel

Hoi Michel

DANK JE WEL voor je bijdrage bij het weekend, ik heb je niet persoonlijk ontmoet , wat ik echter knap vondt en direct mijn aandacht heeft getrokken was dat je Rechtop stond en duidelijk verwoorde betreffende je droom en miljonair zijn.
Toen je op het podium stond SUPER!
Voor mij een opsteker in mijn werk wanneer ik met jonge mensen mag werken met allerlei “plakplaatjes” en hun kan ik zeggen “durf te dromen”
Wilma smiles to you!

Esther Buijs
12 years ago

Fijn dat ik je / jullie via deze weg nog kan bedanken voor afgelopen weekend.

Wat jullie zeker in het Business Bootcamp weekend moeten houden is de positieve energie en enthousiasme wat het complete team uitstraalt!! Wat ik ook erg leuk vond was de openheid en mogelijkheid tot netwerken. Én de opdrachten die daarmee verbonden waren.

Ook sluit ik me aan bij de opmerking of er in de middag een andere manier gevonden kan worden qua tijdsindeling. En hiermee bedoel ik; graag liever een (langere) pauze om een uur of vier, dan twee keer een een korte……
Uitlopen van tijd (na 19.00 uur) vind ik niet zo erg…..

Wat ik mis is de mogelijkheid tot carpoolen. Er komen zo veel mensen uit heel Nederland….ook veel uit dezelfde buurten. Is het een idee om iets op de site in te bouwen dat Business Bootcamp-deelnemers zelf een match kunnen maken per regio o.i.d?

Wellicht tot ziens in November!
Esther Buijs

Danielle Terpstra
12 years ago

Never quit the 2 3×3 grid game on the end.. Or, don’t quit any game in it! They are very useful! Those games give also a lot of energy and thinking. Besides that it helps you to convert the theory in the field.
Good luck with all, and it give me a lot. So I will tell all the people I know to go to the Business Bootcamp in November!

Paul Holst
Paul Holst
12 years ago

Toen ik me inschreef voor Business Bootcamp wist ik niet zo goed waarom ik er naar toe zou gaan, behalve dat ik mezelf daarmee dwong om (grootschalig) te netwerken. Naarmate de datum dichterbij kwam had ik al meer vragen waarop ik antwoorden hoopte te vinden. En ik voelde de zekerheid dat ik moest gaan groeien. Ik heb er meer gekregen dan ik had durven dromen. En daarbij heb ook nog enorm genoten.

Wat misschien beter kan is de inschrijving voor vervolg. Je moet in ieder geval duidelijk maken dat er een rij is voor aanvullende vragen en welke rij dat is.

Learning to be imperfect but excellent.
Bedankt Nisandeh

Giovanca
12 years ago

Business Bootcamp was voor mij fantastisch…
Ik ben in April geweest en had besloten om weer te gaan. Ik heb veel van het geleerde toen toegepast in mijn onderneming en zag mijn omzet en klandizie met 80% omhoog schieten.
Door dit te zien gebeuren in mijn onderneming ben ik gaan netwerken en wist 6 anderen te motiveren om ook deel te nemen afgelopen weekend.

Business Bootcamp heeft me no veel meer mooie dingen gebracht in het leven… Ik heb het boek LEEF LEKKER gelezen en ben aan de slag gegaan.

Ik wilde graag een partner om mijn leven mee te delen… ben gaan visualiseren en implementeren… Ik heb hem op waar denk je Business Bootcamp gevonden… precies zoals ik me heb voorgesteld… en vrijdag hebben we onze eerste DATE…
Business Bootcamp heeft mijn leven verrijkt in alle aspecten!!!

Nisandeh contribute echt aan een beter wereld… wie weet komt er een Business Bootcamp bruiloft… dus stay tuned.!!!!!
Een aanrader!!!!!

Betsy
Betsy
12 years ago

Ik ben 1 dag geweest en heb toen best wat opgestoken, dus Open Circles: bedankt daarvoor.

Toch ben ik op zaterdag om 16.00 uur afgehaakt:
– Harde muziek kost mij energie i.p.v. dat het me energie geeft.

– Het aantal deelnemers vind ik te groot (als je in de achterste helft van de zaal zit, verlies je het ‘contact’ met Nisandeh).

– ik ergerde me aan de afgezaagde verkoopstrategie: eerst je producten op een (te) hoge prijs zetten om ze vervolgens als speciale aanbieding ‘weg te geven’ (dat was m.i. tegen een normale prijs) en dan ook nog eens druk op de ketel zetten door je snel te laten beslissen (in de pauze) en bovendien te zeggen dat er maar een beperkt aanbod is. Dit vind ik niet echt vernieuwend en ook niet sympathiek maar gezien het resultaat (lange rijen voor de verkooptafels) is het kennelijk nog steeds een effectieve methode.

– Nisandeh gaf keer op keer aan dat wij als toehoorders wel wat beters te doen hadden gehad als we succesvol zouden zijn met onze ‘business’, maar dat dit kennelijk niet of in elk geval onvoldoende het geval is en daarom een weekend naar hem toe gaan. Dit zette mij aan het denken: ik ben wel degelijk succesvol en kon mijn tijd inderdaad (nog) beter besteden.

Marie Anne Borst
12 years ago

My new sandwich for the day: BLT!
Looking forward to Master Entrepreneur and double my revenue & profit & income!

Nisandeh, your useful insights…. keep them coming!
I’m ready!

See you October 29th.

Peter Bruun
12 years ago

In de eerste plaats vond het fantastisch zo’n groots evenement mee te maken en heb mooie nieuwe inzichten en energie opgedaan.

Punt van verbetering:
zowel vrijdag als zaterdag daalde het energie niveau en de participatie om 15:00 (wellicht een verlate lunchdip)

Dank je wel

Tom Zoethout
12 years ago

Ik heb al diverse cursussen gedaan en dit was mijn 2de Business Bootcamp. M.n. weer even helder hebben wat belangrijk was en nieuwe energie opsnuiven is van grote toegevoegde waarde!

En dit was zeker niet mijn laatste! Ook zou ik zomaar weer eens de Master Entrepeneur kunnen doen. Er zitten weer nieuwe onderdelen in en zelf zit je dan ook weer in een nieuwe fase…

Ook goed te weten dat er steeds weer wat nieuwe items in de Bootcamp zitten en… Waar ontmoet je 2 dagen lang meer dan 1000 ondernemers??

Arja Roozemond
12 years ago

On Saturday I had to pay 47 euro´s, because I was not on your list, although I paid already in June 2010. Someone promised me that I would get that money back immediately by calling 020 6916122.
This morning I heard that I had to wait for a phone call from your staff, that she was going to do her best to look after that call and that she hoped it would take place this week.
In your own words: “Doing your best is not enough, nobody cares, you have to do what it takes.”
Well, if you want me to trust you, it takes another answer when I ask to get my money back.
With kind regards,
Arja Roozemond

Nisandeh Neta
12 years ago
Reply to  Arja Roozemond

Hi Arja,
I’m personally going to take care of this.
However, as you’ve been told – Marina, our office manager, is very ill, so I might need a few more days.
My apology for the delay, Nisandeh

Nisandeh Neta
12 years ago
Reply to  Nisandeh Neta

Hi Arja,
My team was way faster than me. It seems that all is fixed. The money was returned, and you’ve got the confirmation.
Thanks again for the feedback, and I’m happy it was sorted so quick.

Geart
12 years ago

Afgelopen weekend heeft me op de rails gezet. The right thing at the right place on the right time. Het was perfect. Nu 25 relaties laten meedoen in de volgende Boo(s)tcamp. Daar zet ik op in de komende weken. En .. Afgelopen dagen het startdocument van MooiRood.nu gemaakt. De puzzelstukken zijn in elkaar gaan passen. Zo meteen het 1e gesprek met mijn huidige baas. Hoe gaan we uit elkaar zodat we beide winnen.

Liefs, Geart

Heleen Parre
12 years ago

Wat een energie, overweldigend. Ik heb het als heel heftig ervaren in positieve zin. We zaten achterin de zaal iets wat me niet goed heeft gedaan, want regelmatig moest ik ‘buiten’ bijkomen. Dus maw ik heb ook heel veel gemist.

Dit festijn wil ik heel graag opnieuw meemaken. En van de fotograaf kreeg ik de tip; ga voorin de zaal zitten.

Dus bij deze ‘reserveer’ ik een plekje voorin de zaal in het weekend van eind november.

Nisandeh, dank je wel – ik ben heel erg onder de indruk – god bless you …

Wilma Kuus
Wilma Kuus
12 years ago

Ik wil maar één ding kwijt: DANKJEWEL Nisandeh, voor dit gewéldige weekend!!

Bas van Rensen
Bas van Rensen
12 years ago

EVERYTHING IS ENERGY, and Nisandeh Neta, YOU have the RIGHT energy to heal and help making the world a BETTER PLACE!

much love, Bas.

Ron van der Vlist
12 years ago

Zo’n evenement heb ik nog niet eerder meegemaakt!! En zeker ook niet dat ik nu drie dagen later nog loop ‘na te trillen’…Wat een energie en wat een hoop ‘tools’ voor mijn business en voor het leven! Ik ben zeer, zeer onder de indruk en voel me bevoorrecht om Nisandeh aan het werk te zien in de combinatie van ‘hard voor de zaak’ en ‘zacht’ voor de mens. Op zondagochtend staan dansen was werkelijk een knal uit mijn comfortzone en daarmee een ‘huge eye-opener’ : weg die angst: gewoon gaan voor succes!!

En dan die follow up: het gaat maar door, geweldig. Steeds weer ff die reminder (ook op Twittter) om bij de les te blijven. Enne: door al die openheid die ik nu uitstraal ontmoet ik ineens veel aardige mensen.

Nogmaals: dankjewel Nisandeh en het hele Business Bootcamp- team, maar vooral ook jullie allemaal!!!

Marleen Hofman
12 years ago

Voor mij was het de meest efficiënte twee daagse tot nu. Ik hou er kracht, enthousiasme en focus aan over.

1/ ik ben geraakt door de vraag: ‘wat is je potentieel en zet je dat 100% in’. De tranen sprongen in mijn ogen, een signaal van mijn lichaam dat ik veel meer te bieden heb dan wat ik tot nu toe doe. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel is daarbij aangesproken. Jullie zijn een voorbeeld van ‘je eigen ontwikkeling ten dienste stellen van anderen’ en dat wil ik graag volgen. Ik organiseer woestijnreizen, in eerste instantie om de Bedoeïenen te steunen. Nu besef ik dat ik meer kan. De ideeën vliegen enthousiast in het rond, ik zie overal opportuniteit, benieuwd waar het toe leidt

2/ Het tweede belangrijke voor mij is het inzicht in mijn (beperkende) overtuigingen (die nog niet helemaal getransformeerd zijn)
overtuiging 1: Bewustzijn is voor mij het grootste kapitaal. (dus geld is niet zo belangrijk).
Overtuiging 2: Geld creëert (meestal) ‘macht & onmacht’, en dat moet uit de wereld.
Overtuiging 3: (Veel) bezit leidt eerder tot last dan tot ondersteuning.
Mijn nieuwe overtuiging: Je moet je kwaliteiten zodanig inzetten dat je overvloed creëert en zo kunt delen met diegenen die er nood aan hebben.

Feedback die ik heb.

1/ Ik ga in alles op zoek naar het mooie, bij jullie mapjes, contract met sportauto, spandoeken… was dat toch een hele uitdaging.
Als Art Director kijk ik er misschien anders/kritischer naar dan de gemiddelde ondernemer maar voor mij is het vanzelfsprekend dat het totale plaatje klopt en de kwaliteit in alles op het zelfde niveau aanwezig is. De look and feel van de huidige communicatie klopt niet met jullie dynamiek, professionaliteit, enthousiasme, creativiteit,… Het logo en de kleuren zijn niet krachtig genoeg, de beelden uit de tijd. Het idee van de druppel in het water die alles in beweging zet is ok, maar de visuele uitwerking kan stukken beter. De communicatie heeft totaal geen persoonlijke uitstraling, stijl, imago (zou voor gelijk welk be-to-be bedrijf kunnen gebruikt worden). Het geeft de indruk dat er esthetische intelligentie ontbreekt in de organisatie. In het visueel vertalen van wie jullie zijn en wat jullie doen is veel verbetering mogelijk. Ik vrees dat een vriend dat voor jullie doet, misschien daarin kwaliteit boven vriendschap kiezen. Op de content heb ik niets aan te merken, de teksten, structuren zijn heel duidelijk, educatief of wervend.

2/ Op de blaadjes die de eerste avond op de stoel lagen om een verzoek in te vullen zou ik de website ook laten vermelden.
Ik merk dat ik liefst even ga kijken op een site om een beeld te krijgen van de persoon, vooraleer ik een mail stuur.

3/ Als Belgische vond ik het jammer te horen dat je enkel Nederlandse LinkedIn aanvragen accept.

Maar vooral, ik ben zeer dankbaar dat ik er bij mocht zijn!

Nisandeh Neta
12 years ago
Reply to  Marleen Hofman

Hai Marleen. Foutje in mijn communicatie. Toen ik zei dat ik alleen Nederlandse contacten accepteer in LinkedIn, bedoelde ik Nederlands-sprekende contacten. De belangrijkste reden is dat ik, ondanks dat ik in het Engels communiceer op LinkedIn, het mijn doel is mensen en hun contacten naar de Business Bootcamp en vervolgtrainingen te krijgen. Dan heeft het niet zoveel zin om Amerikaanse, Braziliaanse of Israelische contacten te hebben.
Sorry voor het misverstand. Ik connect graag met je op LinkedIn – stuur me een uitnodiging en in accepteer deze.