Na het Elements of Success seminar

Nu komt het op jou aan…

Want je kunt pas succes creëren als je in actie komt!

Daarom nog even kort op een rijtje wat we je in het seminar hebben aangereikt, zodat je aan de slag kunt met het implementeren ervan.

Erken je successen (en vier ze!) 
Door je successen te erkennen, te benoemen en te vieren, geef je jezelf energie om te gaan voor je volgende succes. Én, je inspireert anderen om ook succesvol te zijn!

Doe datgene waar je gepassioneerd over bent
Als het goed is heb je nu een lijst met prioriteiten – zaken die voor jou belangrijk zijn. Dus nu weet je waar je je aandacht aan moet besteden om vol passie te leven.

Neem verantwoordelijkheid
In het seminar nodigden we je uit om slechts 5% meer verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, voor je welzijn, voor je relaties en voor het behalen van je doelen. Houd het de komende week maar eens in de gaten – geef 5% meer aandacht aan die zaken die jij hebt opgeschreven – en zie het verschil in resultaat!

Wees dankbaar!
Succesvolle mensen zijn zich bewust van wat ze wél hebben of doen. Zij focussen zich niet op wat ze niet hebben of doen. Door dankbaar te zijn voor je leven, voor je relaties, voor je werk en voor je gezondheid geef je jezelf een solide basis voor je succes.

De perfecte dag
Je hebt het recept voor een perfecte dag nu in handen:
1 minuut van dankbaarheid aan het begin van je dag
1 minuut aan het begin van de dag waarin je je intentie voor de dag zet
1 minuut van dankbaarheid aan het einde van de dag
3 beloftes voor morgen

Gebruik de ingrediënten van dit recept dagelijks en je bent van succes verzekerd!

En vergeet je afspraak met jezelf niet – breek geen beloftes gedurende deze maand!

Wat heb jij uit het Elements of Success seminar gehaald?

We zijn benieuwd wat jij uit het seminar hebt gehaald, wat waren jouw belangrijkste inzichten en natuurlijk… welke acties ga jij de komende tijd ondernemen?

Laat het ons (en de andere ruim 200 mededeelnemers) weten door een comment hieronder te plaatsen. Zo kunnen we elkaar inspireren tot het nemen van actie en het inzetten van de elementen van succes!

En kom ook nog eens terug naar deze pagina om geïnspireerd te raken door de inzichten en ervaringen van anderen.

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
40 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Amalia Arrindell
10 years ago

De Passietest was een eye opener.
Door doelen met elkaar te vergelijken werden mijn prioriteiten helderder. Ik dacht dat mijn prioriteiten helder waren, maar nadat ik de Passietest had gedaan merkte ik dat mijn prioriteiten anders lagen. Confronterend, inspirerend en duidelijk!

Wilko van der Ploeg
10 years ago

Het mooiste van de dag was voor mij wel, dat ik iemand meenam en hem vertelde vooral NIET naast mij te gaan zitten, zodat hij de kans had nieuwe contacten op te doen… en prompt gaat er iemand naast hem zitten, die werkelijk alle juiste contacten voor zijn toekomstplannen bleek te hebben….

Toeval ? Vast niet! Een duidelijk teken dat hij (ik hoop dat je het leest) nu eindelijk eens door moet zetten met zijn plannen!

Bert Wouters
10 years ago

Elements of Success was voor mij een enorme ervaring.
Ontzettend veel gehoord en geleerd.
Ook veel dingen gelijk al toegepast.
Na de Business Bootcamp was dit weer een energy-boost.

Voorbeelden van mijn vroegere successen hangen nu aan de muur…kijk ik iedere dag naar. En er zijn al haakjes (nog leeg) voor de komende successen.

Ik focus nu op mijn doelen. Schrijf vol passie verder aan mijn eBook. Het wordt zeker een opmerkelijk product om zzp-ers / MKB-ers te helpen.

Ik hoef mijzelf niet te motiveren om aan de slag te gaan. Moeilijke klanten laat ik mijn dag niet verpesten. Ik focus mij op nieuwe klanten. Het netwerken gaat mij nog niet zo goed af maar dat komt nog wel. De seminars van Nisandeh hebben mij op de juiste weg gezet voor persoonlijke groei en nog meer plezier in mijn werk.

Oh ja, het eerste nieuwe success:
mijn website op nr. 1 in Google op 10-tallen zoekwoorden. Levert mij nu al meer klanten op!
YEAH

Jeremine Holt
10 years ago

Voor mij was ‘de curve van succes of mislukking’ een grote eyeopener.
En ik snap niet dat ik zoiets niet eerder heb bedacht. Het is zo logisch als wat.
Wat zo’n simpel tekeningetje al niet voor impact kan hebben. Ineens zie ik het nut van volhouden op lange termijn, ook als het op korte termijn nog geen verandering brengt.

Wel natuurlijk regelmatig checken of het daadwerkelijk de curve naar succes is waar je op zit. Want iets volhouden dat eigenlijk niet werkt is zinloos. Dan werkt dat volhouden niet in je voordeel.

Jeannette Bal
10 years ago
Reply to  Jeremine Holt

Hi Jeremine

Ik ben een volhouder !
Jarenlang volgehouden op de verkeerde weg …

Inderdaad heel belangrijk om je focus te verleggen naar waar jouw passie ligt en te luisteren naar je hart in plaats van anderen.

SUCCES
Jeannette

Jeannette Bal
10 years ago

Ik was aangenaam verrast dat ik al zoveel dingen in mijn dagelijks leven toepas en geen moeite had om te vertellen waar ik goed in ben.
Het delen hiervan in je gezin ben ik gaan toepassen. Doel is om elke dag ieder gezinslid op deze manier aandacht te geven zodat onze banden nog sterker worden.
De “passion” test was inderdaad geweldig en zo simpel. Die hou ik erin.
Dankbaarheid is in heel mijn wezen al verankerd en zit ook in de kleine dingen. Wij hebben er ook nog een mooi spreekwoord voor: “Wie het kleine niet eert, is het grootte niet weerd”
Ik ben in ieder geval dankbaar voor de uitnodiging die ik van Open Circles gekregen heb om aanwezig te zijn bij de Elements of Succes.

BEDANKT

Klaartje Loose
10 years ago

Vorig jaar was het Elements of Succes seminar mij eerste life kennismaking met Nisandeh en Open Circles. Toen viel ik bijna van mijn stoel van schrik na de Passietest, ik bleek 90% van mijn energie te besteden aan zaken die op nummer 9 en 10 stonden plus aan zaken die de lijst niet eens haalden…

Hoe heerlijk om te ontdekken dat dat dit jaar compleet anders was, hoe mijn lijstje bijna geen bijstelling behoefde en dat ik voor bijna alles op mijn passielijst een 5 of hoger kon scoren!

Wat ben ik gegroeid het afgelopen jaar, bewust geworden van mijn drijfveren en verlangens, bewust gaan werken aan succes. Sinds vorig jaar heb ik al een dankbaarheids- en succesdagboekje, en het is zo’n krachtige tool bij een gelukkiger en meer gericht leven.

Goed om weer even stil te staan bij de kleine stapjes en de longterm effects van de keuzes die ik maak; af en toe ben ik ongeduldig…

Heel dankbaar dat ik de tweede keer dat ik dit seminar won, de moeder van mijn lieve bonuskind mee kon nemen en haar zo een stukje inspiratie en steun bij groei uit kon delen waar ik zelf zoveel aan gehad heb.

Voor ons alletwee buiten onze comfortzone, zo samen op stap, en laat succes zich nou net buiten die comfortzone bevinden 😉

Dankjewel voor weer zo’n inspirerende dag!!

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
10 years ago
Reply to  Klaartje Loose

Wow, Klaartje, dat is leuk, om een jaar later te ontdekken dat je lijst volledig anders in elkaar zit. Goede gedaan!

Saskia van Velzen
10 years ago

Het was heerlijk om weer ondergedompeld te worden in een zee van energie. Mijn prioriteiten hebben mij hogelijk verbaasd, vooral de volgorde waarin ze terecht kwamen. Een enorme eye-opener en ik ben heel blij dat ik mee mocht met Ariadne. Thanx 🙂

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago

Voor mij was het uitspreken van al je successen echt geweldig, zeer verhelderend de passietest alhoewel ik hem niet in het nu had gemaakt. Dit ga ik zeker ook nog doen.
En dan die curve van failure of succes! Eerder mailde ik het al dat mijn zoon van 15 ‘m uitgetekend heeft en op zijn plafond heeft gehangen met eronder Small steps for Succes on the long term. Echt ontroerend. Aan mijn leerlingen vraag ik nu niet; en.. fijne dag gehad, maar wat heb je vandaag allemaal goed gedaan? We moeten toch klein beginnen. Het boek ben ik aan het lezen en de DVD aan het bekijken. Na de 24e ga ik keihard implementeren, want dan is mijn examen achter de rug, heb ik weer een succesje behaald en ben ik klaar voor het grote werk.
Geweldig, de hoeveelheid energie die je krijgt van zo’n zaterdag met Nisandeh. Bedankt Nisandeh, het team, maar zeker ook al die geweldige mensen die zich 100% gaven op deze zaterdag.

Lieve Leysen
10 years ago

Net zoals bij vorige trainingen was ik opnieuw erg dankbaar voor al wat ik bijleerde en voor de ontvangen energie.
De passietest was voor mij het interessantste onderdeel.
Zo simpel en toch zo effectief!

Wat mij deze keer het meeste blij maakte was dat de persoon die ik had meegenomen ontzettend dankbaar was hiervoor en dat heel dikwijls heeft gezegd. Dat maakte me heel blij.
Daar doe ik het voor 🙂 .

Anna Sofia van Hooijdonk

Elk grote succes begint met de erkenning van en dankbaarheid voor de kleine successen. Eigenlijk bestaan er dus geen kleine successen, want toen ik die behaalde waren ze groots!
Alles aan mij is goed!
Ik leef meer en meer mijn passie, stel steeds beter prioriteiten en focus mijn aandacht en energie daarop, ik kom in actie en verheug mij in dankbaarheid op het feestje van het vieren van mijn succes.

Anita Brinkman
10 years ago

I feel the same way Anna Sofia.

Ik heb de stappen die ik heb gezet de afgelopen jaren voor mijn bedrijf op papier gezet. Deze kleine succesjes zijn niet in klantenaantallen uit te drukken maar wel in bewustwording en groei. En ik ben dankbaar dat ik dit pad mag lopen.

En wellicht is dit enkel wat ik wilde toen ik voor mezelf begon. Mezelf zijn, mijn eigen inzichten combineren met een dienst/product en er voor mijn gezin zijn natuurlijk. En als straks de jongste ook naar school gaat in 2012, zal ik zeker ook als entrepeneur knallen!

Jessica Doude van Troostwijk

1. Wat mij vooral is bij gebleven is het verhaal over ‘the tipping point’. Dat de vele kleine stapjes die ogenschijnlijk niets opleveren toch het verschil kunnen maken tussen succes of failer.
Dus gewoon volhouden.

2. Het stellen van prioriteiten aan de dingen die je graag wilt/ waar je passie ligt. Dat wat ik eigenlijk graag wil stop ik niet voldoende energie en tijd in.

3. Dat ik dankbaarder mag zijn voor de dingen die wel goed gaan en wat ik wel ‘ontvang.’ Kleine stapjes maken uiteindelijk een grote sprong.

Iris Mollet
10 years ago

Het was voor mij wederom een zeer waardevolle dag Nisandeh en E-team.
Bedankt Giovanca dat ik deze van je heb gekregen, thank you thank you thank you!

Wat de toppers van deze Elements of Success voor mij zijn:

1. De waarde van Dankbaarheid beseft en her-innerd

2. Ik vond een flinke confrontatie in mijn ‘Ik heb-lijst’ en met name het prioriteren ervan. Dat heeft nog flink na gedeind in mij.

3. En inderdaad de vele kleine keuzes voorafgaand aan het splitspunt van het pad naar succes of failllure. Daardoor houd ik mijzelf aan de 3 beloftes die ik met mezelf heb gemaakt. Elke dag: Minimaal 1 stuk fruit per dag, mijn oefeningen doen en mediteren. Ik kies ervoor!

Gerda Brussé
10 years ago
Reply to  Iris Mollet

@Iris, ik sluit me aan bij jouw lijstje.

De prioriteiten hebben mij het meest verbaasd en tot nadenken gestemd. Direct zondag heb ik hier al actie op ondernomen. Één van de vele kleine stapjes is weer gezet.

Ook heb ik me vanaf zondag aan de beloftes aan mezelf gehouden. Toch de fiets als het regent en ook op de fiets al is het nog vroeg. (zondagochend om 7.15 fietsen was echt vroeg)
En het geeft me toch zo’n goed gevoel. Beloftes aan mezelf waren altijd minder belangrijk als de belofte aan een ander. Vanaf nu zijn ze evenveel waard 🙂

Liselotte Visser
10 years ago

Bedankt voor de email. Wat op mij de meeste indruk heeft gemaakt afgelopen zaterdag is het tekeningetje van succes/failure. Je staat niet op de splitsing, maar ver daarvoor en elke actie die je nu doet draagt wel of niet bij aan het succes. Dat beeld staat me nu helder voor ogen en draag ik ook uit aan anderen. Simpel en oh zo waar! Nisandeh en team: bedankt!

Edmee Schalkx
10 years ago

Nisandeh, Thanks for the 2 inspiring weekends!
Wanted to share with you the information of someone I met at The ICF conference in Las Vegas. His name is Michael Geld. He is an author on creativity and innovation and wrote the book” How to think like Leonardo Da Vinci: 7 principles.
I think that you complement each other in the way you think. Your life styles are different but even there I see Ying and yang!
You both gave me ways of looking at my business in a quite different light. Thanks
For people reading this the 7 principles are:
CURIOSITA:
Approaching life with insatiable curiosity and an unrelenting quest for continuous
learning
DIMOSTRAZIONE:
Committing to test knowledge through experience, persistence and a willingness to
learn from mistakes
SENSAZIONE:
Continually refining the senses, especially sight, as the means to enliven experience
SFUMATO
Embracing ambiguity, paradox and uncertainty
ARTE/SCIENZA
Balancing science and art, logic and imagination – ‘whole-brain thinking’
CORPORALITA
Cultivating grace, ambidexterity, fitness, and poise
CONNESSIONE
Recognizing and appreciating the interconnectedness of all things – ‘systems
thinking’

As of next week I will expand on the principles in my blog

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
10 years ago
Reply to  Edmee Schalkx

Beautiful Edmee.
Thank you for sharing…

Anita Brinkman
10 years ago

Distraction?
Ik zet altijd mijn email maar 2x aan………………. maar dan wel heeeeeeeeeeeeeeeel lang haha

Ben er direct mee gestopt en dat werkt!

Daarnaast heb ik heel veel (en hoe simpel kan het zijn) aan de tip; doe 3 dingen. Dat werkt nu al voor de 3e dag op rij. Veel meer focus en effectiviteit.

Bovendien kreeg ik het inzicht dat ik vroeger makkelijker dingen afrondde met muziek. Tenminste, als ik dan een elpee draaide. Als die stopte, ging ik op naar de vlg taak. Ga ik weer iets mee doen.

Die ene pringel heeft me ook aan het denken gezet. Ik verkondig dit soort dingen altijd (effect van leefstijl op termijn) maar merk het effect van een tastbaar voorbeeld. Heel erg bedankt.

Ik ben trouwens dol op appels, dus dat is handig.

Dankbaarheid tja. Toen ik in de oefening allemaal opnoemde waarom ik so ‘great’ ben, dacht ik later. Wauw, wat heb ik toch een hoop om dankbaar voor te zijn en wat heb ik een hoop te danken aan anderen.

We willen met de kinderen op vrij avond een ritueel maken met het positief uitspreken over jezelf. Krijg het alleen steeds maar niet voor elkaar mijn man te spreken om te starten ……….

Oh ja, you have to work every day on your relationship, right Nisandeh? Want dat vind ik dan weer heerlijk om te horen. Hoe anderen stellen zich verhouden buiten hun comfortzone. Dat herken je dan. Niet dat steeds harder gaan praten, dat doe ik nou nooit (ahum)

gr anita

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
10 years ago
Reply to  Anita Brinkman

Goh Anita, wat je schrijft over de vrijdagavond met je gezin plannen herinnert me aan mijn jeugd. Wij hadden 1 avond per week een ´wrevel/spinsel/knuffel´-avond.
We begonnen met allemaal iets tegen elkaar zeggen wat niet helemaal lekker zat (wrevel), dan iets neutraals (spinsel) en dan iets positiefs (knuffel). Ik zat altijd op het puntje van mijn stoel, ik vond het geweldig. Dank voor de reminder, ik wil dit ook gaan invoeren in mijn eigen gezin!

Anita Brinkman
10 years ago

He Anouk,

Wat leuk om te horen! Fijn dat zo’n herinnering weer terug mag komen. Zullen we later nog eens ervaringen delen hoe het gaat op de vrijdag?

Ik word ook door bepaalde dingen/mensen op zo’n dag enorm geinspireerd, soms uit onverwachtse hoek. Heerlijk.

Ik heb overigens nu 3 ochtenden bij het wakker worden mijn taken en intenties gezet, voelt goed. Apart dat ik nu uit mijn eigen wakker word ineens ipv door de wekker en ik vanmorgen in mijn ‘sluimer wakker worden moment’ een naam doorkreeg van een bekende nederlander.

Ik heb vanmorgen contact met diegene opgenomen voor hulp en samenwerking. Super spannend. Ik laat het jullie weten als er wat uit voortkomt.

gr Anita

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
10 years ago
Reply to  Anita Brinkman

Hee Anita, gaaf wat je gedaan hebt. Ik ben natuurlijk helemaaaaal niet nieuwsgierig. 🙂
(Ik heb trouwens toevallig vandaag ook contact gezocht met een BN-er, maar dan omdat ik hem gister op een poster zag hangen en ik hem van heel lang geleden ken)
Ik moet zeggen dat het nog geen patroon is om elke ochtend en avond dankbaar te zijn en 3 doelen te stellen, maar het begint te komen.
Ik bepaal ook ´s morgens de intentie van de dag. Dat deed ik al voordat ik mijn les (BodyBalance) geef, zodat ik elk uur een extra dimensie geef. Maar om dat ook voor de dag te doen, is erg fijn.

Anita Brinkman
10 years ago

Hoi Anouk,

De intentie van de dag stellen, moet ik nog wat meer mee doen. De 3 punten vind ik nog steeds heerlijk om te doen. En ik denk dat ik met een dankbaarheidsdagboekje voor de avond het meest gebaat ben.

He wat leuk, ook een bekende nederlander. Ik ga 19 nov naar mijn adresje en ik hoop dat er wat uitkomt.

gr anita

Joyce Regensburg
10 years ago
Reply to  Anita Brinkman

Ik merk dat ik heel graag mijn gezin mee wil nemen in dit groeiproces. Ik ben meteen dezelfde dag nog begonnen om ‘s avonds als we met z’n allen aan tafel zitten het rondje te doen: wat zijn je successen? waar ben je goed in? Leuk om te zien wat dat oplevert.

Lotte van Kessel
10 years ago

Ik voelde me zo dankbaar tijdens de Elements of Success en nog steeds! Ook vandaag terwijl het giet van de regen zong ik met mijn kinderen vanochtend op de fiets: ‘I’m singing in the rain’, mijn kinderen vonden het nogal apart….maar ook heel leuk.

Ik ben zo blij met mijn leven en de dingen die ik doe. Door de Elements of Success is mij ook duidelijk geworden hoe heerlijk eenvoud kan zijn. We –en ik- zijn zo geneigd om de dingen ingewikkeld te maken, terwijl alles is wat je er van maakt!

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
10 years ago

Hihi Lot, fijn dat je mee was!
En ja, de regen is een goede leermeester. Na heel even mopperen ben ik opeens blij dat ik fit genoeg ben om uberhaupt te kunnen fietsen! En dan ga ik ook vanzelf zingen.

Joyce Regensburg
10 years ago

Ik ben Lydia Brewster dankbaar dat ik met haar mee mocht naar dit inspirerende seminar. 3 taken per dag helpt me om focus te houden. Elke avond bedenk ik ze en ‘s ochtends ga ik er mee aan de slag.

Boven mijn bureau hangt nu een opvallend blauw briefje: “begin met de moeilijkste taak!” En dat helpt. Ik heb mezelf erop betrapt dat ik de neiging had om moeilijke dingen voor me uit te schuiven. Maar ermee beginnen werkt veel beter!

Ben dus lekker bezig om een perfect leven te creëeren. Nu de rest van de familie nog!

Arianne van den Berg-Jonkers

Elements of Success was mijn eerste kennismaking met Open Circles en Nisandeh. Geen idee wat ik kon verwachten, ik ging er met een open en afwachtende instelling naar toe. En het was leuk!! Heel mooi hoe mensen gestimuleerd worden zichzelf leuk te vinden en dat te leren uiten – aan meerdere mensen, je komt er niet heel makkelijk vanaf :-), de passietest, high energy, de leuke mensen met wie ik in contact kwam (Frits, Emilè, Siem, Joyce, Caroline, Louise, Daniel, Slavica, Linda, Astrid, Annemiek), de praktische dingen die gelijk toepasbaar zijn, heel enthousiasmerend.

Erg leuk om te merken dat veel elementen die ik in mijn module ‘Regie over je leven’ ook bij Open Circles gebruikt worden: wij zijn goed bezig!

Wat ik ervan heb toegepast? Meer aandacht voor mijn top-prioriteiten, 3 doelen voor de volgende dag, dankbaarheid voor mijn leven, mijn dierbaren etc., niet blijven hangen in ‘crappy day’ uitdagingen :-). Tijdens de oefening noemde ik als mogelijke reden tot crappy day onderbroken nachten door de kinderen die ‘s nachts wakker zijn. Zondag werd onze zoon ‘s nachts ziek, meerdere keren spugen, troosten, opruimen en weer in slaap proberen te komen. Volgende dag was ik heel trots op mezelf: ik bleef er niet in hangen, maakte er een topdag van. Helaas de volgende nacht bijna hetzelfde verhaal… En toch weer een topdag ervan kunnen maken gisteren. Wat ik zaterdag heb gehoord en meegemaakt, maakte dit mede mogelijk. Ook mijn coach bij wie ik donderdag was heeft hierin een belangrijke rol gespeeld, en ik zelf natuurlijk. Je bent er tenslotte zelf bij om hetgeen je aangereikt wordt op te pakken…

Succes iedereen en geniet ervan!

Hartelijke groet, Arianne

Joyce Regensburg
10 years ago

Hoi Arianne,

Ik kan me jouw verwondering nog goed herinneren. En ook je opmerking over gebroken nachten door je kinderen. Ik ben heel blij voor je dat je negatieve kant daarvan nu niet meer meeneemt. Geniet lekker van de mooie dingen in je leven!

Groetjes,
Joyce

Hillie Koning
10 years ago

In één woord: geweldig.

Het blijft borrelen als een bron die net aangeboord is. Ik ervaar mijn aanwezigheid bij de verschillende events als het beleven van de succeslijn. Ik heb stappen genomen en de creatie komt tot leven. Ik kan eindelijk mijn passie benoemen en zie nu ook duidelijker dan ooit wat me te doen staat.

De beweging gedurende de dag en vooral de aerobics na de lunch hebben mij er in ieder geval ook toe aangezet om vanaf maandag op dieet te zijn. Dat was al één van mijn gekleurde ballonnen maar nog niet zo fanatiek. Maar om met mijn gewicht met twee benen tegelijk te springen gaf me de laatste push.

Ik zie uit naar overmorgen, ben dankbaar dat ik weer kan deelnemen en drie dagen 100% kan meedoen in een sfeer waarbinnen ik me prettig voel en waar mijn laatste voorbehouden worden weggenomen.

Aan iedereen een welgemeend dank je wel, want mede door jullie aanwezigheid voel ik me more than inspired.

Hillie

Marné van Veenendaal
10 years ago
Reply to  Hillie Koning

Hoi Hillie, Go for it!

Na mijn eerste Business Bootcamp in april van dit jaar vooral geraakt door de zigzag lijn van je startpunt naar doel. Zoals in de rij bij de pretparken. Steeds weer opnieuw op dieet en steeds weer opnieuw beginnen. Get in line and stay in line vond ik wel een sterke uitspraak van Nisandeh. Ik wil fit, gezond, wakker en alert door het leven en ben erin geslaagd dit te bereiken, wat veel energie en vertrouwen geeft ook de volgende doelen te behalen.

7 kilo kwijt, 2x p wk i.p.v. 1x p wk sport en energiek.

Wat fijn voor je dat je de 3-daagse gaat doen. ben benieuwd naar je ervaring.

Hartelijke groet, Marné

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
10 years ago

De toepasbaarheid en kleine stapjes vond ik prettig.
De Ritssluiting, zoals ik het ben gaan noemen, was erg verhelderend. Met elke actie ga je opwaarts of juist naar beneden. Een hele goede om steeds in het bewustzijn te hebben.
Mijn dankbaarheidscurve is al flink omhoog geschoten. Ik ben over het algemeen blij met het leven en merk ook dat ik helderder word, minder vergeet en blijkbaar beter prioriteiten kan stellen.
Ik zat nogal op een kruispunt in mijn leven en merk nu dat ik richting krijg, helder heb wat ik wil doen en wil bereiken. En ga bereiken!

Marné van Veenendaal
10 years ago

Lieve mensen,
Geweldige boost na de eerste like, love, appreciate oefening. Geniet er nog van na.
Geweldige eye opener de Passie test!

Geimplementeerd: 2 successen van de dag in mijn gezin.En welkome aanvulling daarop de wrevel/spinsel/ knuffelavond van Anouk Planinga. Ook heel bemoedigend stukje van Klaartje Loose.
Zit sinds 3 weken in het Leef Lekker progamma, met sparring partner Elfriede Krauth (dank ook voor je uitnodiging voor deze dag) en jawel het werkt! Zowel de sparring partner als het programma.
Kleine stapjes , long term geeft ook een goed gevoel.
Prioriteiten van de passietest en de 7 doelen zijn bij mij wel erg uiteenlopend. herkenbaar?

N.B. Dank voor de reakties op mijn comment over niet enthousiaste partner. Helaas niet geholpen, maar heb er vrede mee. Kan vooruit met andere akties die me weer veel energie geven.
Haretlijke groeten, Marné

Jonathan Joosten
10 years ago

Als eerste wil ik Boudewijn dV bedanken die me in de gelegenheid stelde om Elements of Success bij te wonen! Het seminar heeft me een aantal onverwachte inzichten gegeven waar ik voor mezelf mee aan de slag kan. Er kwamen ook dingen voorbij die ik al elders had gelezen, maar in de vergetelheid waren geraakt. Prettige reminder dus. Nu nog alles gaan toepassen 🙂 Om te beginnen maar eens mijn succes van vandaag (12-10-2011) vieren: een kwart van pagina 5 in de Telegraaf gaat over mij en mijn boek 🙂

@ Nathalie die op het podium haar lijstje mocht opnoemen: neem eens contact op, wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen 🙂

Brigitte Olislagers
Brigitte Olislagers
10 years ago

De prioriteitenlijst was voor mij een eye opener, omdat het me bevestigde in veel dingen die ik al doen maar ook duidelijk maakt dat dingen waarvan ik denk dat ze belangrijk zijn toch niet zo waardevol zijn en vice versa. De omgekeerde stelling vond ik hierbij een zeer handige tool, als ik dit wel krijg maar dat dan niet is dat wat ik wens.

Nisandeh en team bedankt!

Daarnaast bewonder ik de manier hoe jullie je product/dient in de markt zetten, petje af!

Thea van Dijk
10 years ago

Hallo Brigitte

De prioriteitenlijst was ook voor mij een eye-opener. Daar waar ik veel aandacht en energie instopte, kwam onderaan de lijst terecht.
Het geeft zo veel meer rust en voldoening om aandacht te geven aan zaken die ik echt belangrijk vind.
Voor mij was het hier alleen al voor een waardevolle dag.

Jacqueline Lammerts
10 years ago

Wat ik erg mooi vond was de Passiontest.
Zo helder en “simpel”.
Mooi om hiermee je prioriteiten en focus helder te krijgen én te houden.
En ja, het is heerlijk je successen te uiten én te delen (en vergeet ze niet te vieren 😉 en je dankbaarheid te uiten.
Door deze test heb ik mijn focus nog helderder gekregen. FIJN!
Nisandeh en team DANK voor weer een zeer inspirerende dag!

Paul van Aarle
10 years ago

Wat voot mij een echte EYE-OPENER was tijdens het Elements of Succes Seminar was de 3e tip: Take Full Responsability (als je dat zo schrijft 😉

En dan vooral het inzicht dat kleine stapjes iedere dag op de korte termijn GEEN zichtbaar resultaat geven in de richting van succes OF van failure, maar dat het na verloop van tijd wel degelijk voor of tegen je gaat werken.

Dat was voor mij echt een inzicht en enorme waarheid voor de rest van mijn leven.

Griet van Dingenen
10 years ago

De passie test gaf me een heel belangrijk inzicht en heeft me geholpen om los te laten wat niet echt meer bij me past, en wat ik krampachtig aan het vasthouden was. Ondertussen maakte ik een nieuwe keuze die me veel dichter bij mijn diepste verlangen brengt. En dat geeft een boost aan energie !