Een paar dagen na de Financial Freedom

Even een kort bericht zo vlak na de Financial Freedom Intensive training.

Wij hebben ervan genoten om met je te werken en wensen je veel succes op weg naar jouw financiële vrijheid!

Graag willen we je nog een aantal dingen meegeven:

Financial Freedom 90 dagen programma – DOE HET!
Dit programma helpt om alles wat je hebt geleerd in de training te borgen in je dagelijkse leven.
Door dit programma te doen werk je verder aan het veranderen van je mindset en maak je van financieel succes een gewoonte.

Herhalen, herhalen, herhalen
Om je te helpen de stof uit de training te herhalen (weet je nog: 10-24-7?), kun je hier de flip-overs bekijken.

Deel je inzichten!
Wat is het beste inzicht dat je uit de Financial Freedom training hebt gehaald?
Deel het met de overige deelnemers door hieronder jouw comment te plaatsen.
Zo inspireren we elkaar.
En kom nog eens terug om de bijdragen van anderen te lezen en erop te reageren.

Let’s stay in touch
Maak contact met ons op LinkedIn, onze profielen vind je op
www.linkedin.com/in/nisandeh en www.linkedin.com/in/veredneta
En volg ons op Twitter via http://twitter.com/opencircles

We hebben de Financiële Vrijheid LinkedIn groep in het leven geroepen, waar je contact kunt maken met alle andere Financial Freedom Intensive deelnemers…

De volgende Business Bootcamp vindt plaats op 15 en 16 februari 2011!

Breng alsjeblieft ALLE ondernemers en ZZP’ers die je kent op de hoogte en stuur ze naar de Business Bootcamp website, of nog beter: gebruik je persoonlijke referral link , zodat we kunnen traceren wie via jou komt en je een waardebon van 200 euro kunnen geven voor elke 5 nieuwe deelnemers die via jou aan de Business Bootcamp deelnemen.

En vergeet niet, je maakt ook nog kans op de driedaagse Business Makeover!

Tot zover.

We wensen je heel veel succes met het implementeren van alles wat je geleerd hebt en we horen graag van je hoe het je vergaat!

Op jouw vrijheid!

Nisandeh & Vered

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

39 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wout-Jan Slob
11 years ago

Het was een erg verhelderend weekend. Daarbij heb ik vele nieuwe inzichten verworven. Waarbij het voornaamste is dat iedereen het waard is om veel geld te hebben, ook ik.
En dat eerst voor jezelf zorgen ervoor zorgt dat je beter voor anderen kunt zorgen.

Tim van Orsouw
11 years ago

Op het station in Utrecht stond ik lekker mee te resoneren op de frequentie van Overvloed. Ik trok direct een vriendelijke dakloze man aan die mij om geld vroeg voor een slaapplek. Tijdens het interessante gesprek heb ik hem een paar wijze lessen over geld meegegeven + 5 euro uit mijn “Give-jar” en dat voelde erg goed!

Even na ons gesprek kreeg hij 50 cent van een jongedame, en hij kuste het, fluisterde: “I’m a money magnet” en zei ‘Thank you, Thank you, Thank you’! Mooi om te zien 🙂

Daarna op het station in ‘s Hertogenbosch begon een man zomaar spontaan tegen me te praten. Dit is me nog nooit overkomen. Het klikte erg goed en hij bleek na de verkoop van zijn bedrijf tenminste financieel vrij en mogelijk ook conscious millionaire te zijn. Met hem zeer interessante gesprekken gehad in de trein over geld en het verbeteren van de wereld. Zo zie je maar… everything is energy!

Gisteren na wat wisseltrucs en gerommel in de garage 6 mooie identieke glazen potten gevonden. De potten volgens afspraak gelabeld en gevuld. Tot zo ver niks aan het handje…

Toen begon ik met het managen van mijn geld. Maarliefst 54% van mijn OMZET is opgegaan aan EDUCATION. Als ‘avoider’ had ik geen idee hoe de balans was. Conclusie: negatief. Er moet deze week een klein wondertje gebeuren, anders wordt mijn creditcard geblokkeerd. Ben wel blij dat ik er ‘op tijd’ achter kom. Tijd voor actie!

Nisandeh, Vered en ALLE deelnemers: Super bedankt! Dit had ik echt nodig!

PS. doneren kan op rekeningnummer 190429828 t.a.v. TJ van Orsouw 😉

Anouk Plantinga
11 years ago
Reply to  Tim van Orsouw

Wat gaaf om dit te lezen, Tim! Zo werkt het dus echt. Mensen gaan mij ook opeens zomaar gedag zeggen. We zijn echte magneten geworden, voor liefde, geld, tijd, plezier enz.
Dat wondertje komt er wel in een of andere vorm…

Sella van de Griend
11 years ago

Ook deze training was bijzonder waardevol voor mij. Het verbaasde me welke beperkende overtuigingen ik rondom geld had (!). Ik werd er heel verdrietig van te zien hoe hoog de prijs is die ik hiervoor betaal. Het besef van mijn beperktheid en de pijn van de prijs werd tijdens de training groter dan mijn angst om buiten mijn comfortzone te treden. Met plezier ging ik de treurnis uit het verleden aan en her-programmeerde ik vervolgens mijn beperkende overtuigingen tot ondersteunende overtuigingen. Dat is pas vrijheid!!!

En op de derde dag van de training stond er een bericht op mijn voicemail van iemand die vroeg of ik een groep wilde begeleiden. Thank you, thank you, thank you!

Verder was de training ook voor mij een groot feest; ik heb nieuwe mensen leren kennen, bijgepraat met bekenden en vooral heel veel plezier gehad.

Ook deze training was weer een verrijking van mijn leven. En in het kader van de financiele verrijking heb ik meteen de volgende dag de potten gekocht (de juiste!), ook voor de kinderen.

Ik ben vastbesloten om op dit pad verder te gaan en hopelijk lukt het jullie allemaal ook!

Hartelijke groet,
Sella

Anouk Plantinga
11 years ago

Hee Sella. Ik vond het heel fijn om je te ontmoeten en je te leren kennen.

Gaaf dat je gevraagd bent om die groep te begeleiden. Super hoe dat werkt!
Bij mij is het ook een en al wondertjes. Ik heb vanmorgen eerst de dingen gedaan die ik moest doen voor mijn FFA. Meteen daarna kreeg ik voor elkaar dat ik het pakket ga doen: de online en de entrepeneur cursus en dan ook de breakthrough. YES!!!

Wij hebben nog contact want ik denk dat we wat aan elkaar kunnen hebben. Zien doen we elkaar sowieso, bij de schrijfseminar?

Jantina van der Waal
11 years ago

Sta ik daar dus in de winkel met de kleinste potjes in mijn handen. Voorlopig wel groot genoeg denk ik. HO!!! Terug en twee maten groter pakken. Zo werkt dat dus. Ik vond die grote potten wel een beetje te duur, dus maar besloten dat dat helemaal voor mezelf was dus van het speelgeld afging. Toen mocht het.
Groeten allemaal,
Jantina

judith verwij
11 years ago

De financial Freedom training was precies wat ik nodig had na de Master Entrepreneur training in oktober.
Master entrepreneur was wat mij betreft the outergame en Financial Freedom the inner game!
Na de Mater Entrepreneur voelde ik me moe, futloos en megaverkouden met twee dichte oren als flinke fysieke reactie op alle succesmogelijkheden. Mijn energie was low terwijl werken met energie mijn werk is!

Tijdens de Financial Freedom
• nam ik risico in het moneygame, verloor 50 euro vanwege mijn mindset en vond ik 20 euro door de law of attraction
• kreeg ik complimenten over mijn uitstraling en bij bijdrage en werd mijn energie weer higher
• ontmoette ik de juiste mensen om me verder te laten groeien
• veranderde ik mijn believes en liet ik los!
• Nam ik als spaarder een risico door een beslissing te maken gebaseerd op de uitkomst van het opgooien van een muntje

Na de Financial Freedom;
• Zet ik mijn money aan het werk voor mij
• Maak ik een dagplanning
• Verbeter ik mijn relaties met klanten
• Verdiep ik me in investeren
• Is mijn energie weer high

Het enige dat ik nu hoef te doen ik volhouden!
Get in line and stay in line!
Ik heb er zin in!

En jullie?
Groetjes Judith

Anouk Plantinga
11 years ago
Reply to  judith verwij

Judith, ik heb echt van je genoten en wat hebben we samen gelachen tijdens het geldspel, heerlijk!

Goed dat je begonnen bent! Inderdaad, stay in line. Ik wens je ontzettend veel succes met je mooie doel. Dat er maar veel vrouwen door je meegenomen mogen worden in hun proces naar het leven in hun volledige potentieel.

Dubravka Vajagic
11 years ago

Hoi Anouk,

Mooi was de afgelopen lange weekeind en leuk dat je dat meteen kunt gebruiken. Ik heb mijn jar’s ook meteen bij IKEA op de terug weg aangeschaft en ik kwam vol met een tas vol glazen potten. Dali (mijn vriend) vroeg mij wat dat was en ik zei vol enthousiasme: dat is schat onze gouden ganz en meteen die avond hebben wij samen geVAKSt. Heerlijk. Dank je voor je inbreng vooral bij het Geld spel 🙂
groetjes Dubravka

Rob de Graaf
11 years ago

Als echte spaarder heb ik mooie glazen potjes gemaakt voor mijn zoon. En voor mij waren de prachtige jodenkoekenbussen hete moment van liefde.
Ik opende vanmorgen de post en wat: ik kreeg geld terug van gas/licht. Maar liefst 132,-.
Gelijk geschreeuwd natuurlijk.

Mijn zoon staat er helemaal open voor. De Goos is nog wel wat lastig te begrijpen. Maar de PLAY en LTSS worden goed begrepen.

Mijn lieve vriendin Simone is helemaal ondersteboven van mijn enthousiasme en ik mag haar meenemen in de rekensommen van de Goose. Er is al heel wat gerekend wat de Goose dan moet zijn. De grootste vraag is nog: hoe krijg ik m’n Goose beter voor aan het werken dan alleen maar spaargeld. Da’s voor haar wel een risicospel. Nooit belegd, nooit geinvesteerd.
Ik weet dat we het samen gaan redden en dat 3000,- FF-eieren er zullen komen.

Ik ben zelfs een liefdesmagneet, een joymagneet en een timemagneet geworden.
Dinsdag zomaar 2,5 uur extra gekregen.

Het was goed en het was fijn. Dank jullie allen voor het zijn’Zie jullie zeker weer.

Groet, Rob

Hetty Hanekamp
11 years ago

Mijn triomftocht begon bij Ikea. Omdat ik nog 1,5 uur moest rijden besloot ik daar maar even te eten (natuurlijk nadat ik 28 potjes had ingeslagen :). Zweedse balletjes vanwege een gesimplificeerde levensstijl en wat KREEG ik erbij: een stuk taart Een goed begin van mijn nieuwe leven, dus. Ik heb nog wel een dilemma:
Eén van mijn doelstellingen heeft te maken met een weegschaal die wel wat minder kilo’s mag weergeven. Hoe ga ik nu om met een overvloed aan taart…

in dit geval het ik het gratefully geaccepteerd.

En het feest was nog niet over. Ik kreeg 2 tasje gratis toen ik afrekende en bleek dat ik met de kar niet bij mijn auto kon komen. Gisteren kregen we een refund voor de schoolboeken. Vandaag hebben we een goede deal kunnen sluiten voor de ziektekostenverzekering. En volgende week ben ik jarig. Heb ik meteen een doel voor mijn play-jar.

O ja, mijn twee pubers gillen ook al I’m a money magnet, thank you, thank you, thank you MWAH.

Iedereen heel veel succes en FUN!

Groeten en een dikke kus, Hetty

Brigitte
Brigitte
11 years ago

Hallo allemaal,
mijn dochter was vooral verrukt over de GIVE-jar. Daar wilde zij wel het doel voor zijn! 😉

Ben nog wat aan het stoeien met al die potjes. Ik geef er een aantal een virtueel bestaan en er staan er twee achter mijn rug te glanzen. Een is een echte spaarpot die ik net als Joshua alleen kan openen met een blikopener! Dat is mijn FFA-pot. Aan de juiste percentages ben ik nog aan het sleutelen… Eerst moet ik mijn partner overtuigen van dit fantastische systeem en wil hem niet meteen op de kast jagen. We hebben elkaar nauwelijks gesproken na maandag, dus hopelijk kan ik het hem vanavond allemaal uit de doeken doen.

Ik ben al wel een uitstekende Money Magnet: mijn boekhouder vertelde vandaag dat ik ongeveer de helft nodig heb van het gereserveerde geld voor de Belasting! Dus de rest kan ik gewoon INVESTEREN!!! (okee er gaat ook wat naar de LTSS, want die verre vakantie die komt er dit jaar! Zeg ik als Saver…) THANK YOU THANK YOU THANK YOU MWAH!
Geniet allemaal!

Diederik van der Boor
Diederik van der Boor
11 years ago

Leuk om de ervaringen en wonderen te lezen van iedereen. Voeg ik ook graag de mijne aan toe.

Na de training heb ik onderweg op zoek gegaan naar een eetgelegenheid. Iets eenvoudigs was oke, maar niet zo goedkoop als een AC. Na ietswat verdwaald te zijn met de afslagen rond Utrecht kon ik de aanwijzingen volgen voor een restaurant.

Tot mijn verbazing ben ik uitgekomen bij een luxe gelegenheid, met exclusieve uitstraling, en vol gasten in pak of uniform. Even getwijfeld of ik naar binnen zou gaan, maar toen wist ik toch dat dit de plek was om te dinneren. Een mooie plek om de mindset te herzien! Aanvankelijk was het wat onwennig, maar snel voelde ik me er al thuis tussen de andere gasten. Lekker gegeten, met voorgerecht en desert en de rekening: viel best mee; ik had exact contact bij me 🙂

Voor het slapen gaan werk ik de dag nog door met het 90-dagen programma, en dat zet je weer helemaal in de flow en energie van het weekend. Dat werkt goed!

Joshua Schepers
Joshua Schepers
11 years ago

Dank je Anouk!!

@Ivar: ik woon niet in Utrecht echter bij deze doe ik mee met jou groep.

@Brigitte: succes met je potje. En succes met je gesprek met je partner. Ik heb geen relatie nu maar ik weet wel uit ervaring dat je je partner, mocht het gesprek minder gaan ook inspireert door het te doen en zelf hierin te groeien. Succes!

Tony Verheij
11 years ago

Let’s stay in touch, weer zo’n geweldige punchline!

Wat een weekend, wat een geweldige manier om wat te leren!
Ik heb mij geen moment verveeld en ondanks de lange dagen niet moe geweest.
Ik heb enorm veel energie door mij heen, maar ook om mij heen gevoeld.
Wat een fantastische mensen hebben Nisandeh en Vered verzameld, dank daarvoor, dank voor iedereen die is gekomen en meegeholpen heeft om het een fantastische experience ervan te maken!

Gisteren heb ik mijn 6 “jars” gekocht en direct ook 6 met mijn vriendin.
Zij is ook een saver en was in 3 minuten overtuigd van het nut ervan, alleen zijn we beide nog wat onzeker over de PLAY jar 😉
Dank aan Mechtild Paauwe voor de input gisteren!

Mijn grootste inzicht van afgelopen Financial Freedom Intensive seminar was helder, simpel en doeltreffend: met weinig middelen kun je veel bereiken: als je maar vastberaden de geleerde tools toepast!
Ik kom er wel, maak je maar niet druk over mij…

Maar jij, mijn medecursist, ben jij over een paar maand nog net zo vastberaden en nog zo vol energie als toen je maandagavond weg ging?
Bij deze bied ik tijd van mijzelf aan als je nog eens brainstormen wilt, om een boost te geven aan je business of aan je energieniveau.
Verzamelen we een paar andere Financiel Friends en zo geven we de energie weer door en houden we samen de spirit en je business hoog!

Voor wie niet geweest is: meld je aan!
Je haalt er zoveel uit, niet alleen voor je business, maar je zult jezelf ook verbeteren als mens!
Dat krijg je er gratis bij.
Het Financial Freedom Intensive seminar is waardevol voor de rest van je leven, dat is niet in geld uit te drukken…

Dankzij de waardevolle dingen die ik geleerd heb, heb ik deze week al een extra klant binnengehaald, die nooit klant geworden zou zijn als ik niet mijzelf had aangepakt!

Nisandeh & Vered: I want to thank you so much for this wonderfull, lifechanging experience, I’m hugging you right now, feel the warmth!
I can’t wait to hug you guys in real life again!

Love,

Tony

Dubravka Vajagic
11 years ago
Reply to  Tony Verheij

Hoi Tony (buurman),

ik vind super om nog een keer samen te gaan stormen dus laten wij gouw wat afspreken.

Merijn Kegel
11 years ago

De potjes staan klaar en zijn gevuld, rekening bij Triodos bank is aangevraagd. De Timepotjes van Rogier zijn geweldig. Kunnen we dit concept nog verder uitwerken?

Een beginnetje (geen idee of ik voor mijn beurt spreek of dat dit al bestaat):
– 10% FFA-tijd (Passief inkomen genereren)
– 10% LTSS-tijd (iemand?)
– 55% NEC-tijd (Gewoon lekker werken en OVER-deliveren)
– 10% EDU-tijd (@Opencircles)
– 10% PLAY-tijd (lekker freewheelen, social media en dingetjes proberen en -in mijn geval- software installeren en uitproberen)
– 5% GIVE-tijd (hier heb ik wel leuke ideeen over, hierover later meer: keep you posted via LinkedIn: http://linkedin.webalist.eu)

OK, ik wil nu dus een leuk verhaal gaan schrijven en mijn Financial Freedom Alarmbellen weten al waarom… ik moet factureren.
So: thank you for sharing! Ik ga nu eerst factureren!

Hugs voor allemaal en bedankt Vered, Nisandeh en IEDEREEN!

Saskia Bussink
11 years ago
Reply to  Merijn Kegel

De LTSS in tijd is
De geniet-tijd van het kopen en uitzoeken van hetgeen waarvoor je hebt gespaard. Het moment dat je voor die tijd al zo vaak hebt gevisualiseerd. Natuurlijk ook de geniet-tijd die je ervaart als je op vakantie bent.

En geniet je er niet van als je eindelijk die vaatwasmachine mag uitzoeken? Zet je mindset om en kies er bewust voor om daar van te genieten!

Met 10% tijd is dat 365 dagen per jaar = 36,5 dag per jaar! Ik streef naar meer 😉 En gelukkig kan dat als je financieel vrij bent.

Anouk Plantinga
11 years ago
Reply to  Merijn Kegel

Oh, wat een goed idee is dit! Nu begint het meer voor me te leven. Ik ga erover brainstormen.

Rob de Graaf
11 years ago

Wat een prachtige magneet ben ik toch geworden, dankzij de dagelijkse roeping naar het universum/ Je weet wel, die mooie zinnen van Vered over “als die iemand het niet wil, geef het dan maar aan mij”
Ik zal je vertellen wat ik de afgelopen dagen allemaal al heb gekregen:
– een boek vanuit een loterij
– een boek bij een lezing
– tijd door afzegging van een sessie
– onverwachte teruggave van gas en licht
– liefde en aandacht uit onverwachte hoek

Allemaal prachtig
.
En weet je? Ik win of kreeg nooit veel. Ik ben er nu erg ontvankelijk voor.

Jon
Jon
11 years ago

Hierboven zijn afgelopen weekend al enkelen omgeschoold tot geld-magneet. Allen van harte geluk gewenst en dat er nog een hele hoop bij mag komen.
Bij mij heeft het universum een mooie variant bedacht.
Vandaag maakte ik een envelop van mijn leverancier voor technische onderdelen open, waaruit een vorstelijke factuur tevoorschijn kwam: er blijkt, dat iemand op naam van mijn bedrijf zijn dieselmoter heeft laten reviseren. Plaats je zoiets in het potje “Investment” of “Gifts”?
Laat ik alvast beginnen met diegene te bedanken, dat hij in de maand december aan mij heeft gedacht.

Mijn grootste inzicht in het afgelopen weekeinde kwam bij de afsluitende visualisatie, waarin ik mij verbond met mijn persoon over drie, zes en 12 maanden. En die nu op mij zit te wachten en mij al zijn hulp en steun geeft. Het enige wat ik hoef te doen is, elke dag een stap in zijn richting te doen…..
En daaraan is nu mijn levenspad verbonden.

Marit
11 years ago

Deze training heb ik samen met mijn man gedaan en dat was fijn. Gister samen potjes gehaald en erover gepraat en samen de declaration en de VAKS gedaan, bijzonder !

In de afgelopen twee dagen ben ik meer tijd met geld en mijn financiele vrijheid bezig geweest dan in de afgelopen twintig jaar. En dan ben ik er nog niets eens lang mee bezig geweest. Ik realiseer me na dit weekend dat ik een belief had dat geld moeilijk was en tot ruzies leidt. Nu ben ik mijn geld aan het managen en ik vind het … leuk en interessant. Wie had dat gedacht. Ik niet !

Allemaal erg bedankt voor de fantastische training: Nisandeh, Vered, crew en alle andere leuke deelnemers !

Wout-Jan Slob
11 years ago

Overigens ben ik gisteren gelijk gestart met het money management systeem. De potjes gekocht een passende indeling gemaakt voor wat betreft de percentages en de I.O.U. overgemaakt.

Corrine Petrus
11 years ago

Gisteren gelijk gestart met het Money Management System en een bankrekening geopend voor de FFA.

Bij aankoop van de potjes kreeg ik geld teveel terug. 🙂

I’m a money magnet! Thank you! Thank you! Thank you!

Anouk Plantinga
11 years ago

Ik heb twee vraagjes over het pottensysteem:

-Als je gezamenlijk 6 potten hebt, hoe ga je dan om met de PLAY- en de GIVE-pot? Want dat zijn dan potten van het gezin. Verdeel je de inhoud en geeft ieder individueel uit of geef je het samen uit?

-Wanneer je als stel/gezin het systeem gaat doen, neem je elk een bedrag voor jezelf en daarna ga je de 6 potten vullen. Ieder kan individueel weer 5 potten vullen. Doe je dat met dat bedrag dat je als eerste gekregen hebt? Ik vermoed van wel, maar Nisandeh verwarde me door te zeggen dat niemand het recht heeft om jou te vragen wat je daarmee doet. Even checken dus…

Alvast dank voor reacties!

Nisandeh Neta
11 years ago

Hoi Anouk,
1. Als je de 6 potten samen gebruikt – gebruik het ‘Play’ geld dan ook samen (Ga naar de film, of de Efteling…) Hetzelfde geldt voor het ‘Give’ geld – geef het gewoon samen.
2. Als je het samen met je partner doet, neem een vooraf vastgesteld en gelijk bedrag voor jezelf voordat je het verdeeld in de ‘familie’ potten. Verdeel daarna je eigen gedeelte over je eigen potten en gebruik het voor wat jij wilt.
Voor de kinderen, leer hen om hun zakgeld en geld wat ze van anderen krijgen te verdelen over hun eigen potten.

Hoop dat dit helpt,

Nisandeh

Anouk Plantinga
11 years ago
Reply to  Nisandeh Neta

Heel fijn! Dank je wel, Nisandeh.

Ivar
Ivar
11 years ago

Zojuist pas in winkel nr. 6 m’n jars gevonden en gekocht. Ik merk dat ik super-gemotiveerd ben, dus het vinden van de ‘juiste’ jar kon ik me wel even veroorloven 😉 Trouwens ik had zaterdag-avond al m’n FFA-jar: een konisch toelopende vaas, vol met 4-jaar-gespaarde 2-euro munten: een prachtige overvolle money-magneet!

2 keer ge-VAKS-t en elke keer voel ik me erna zo ontzettend rijk. Gedeelde pret is dubbele pret dus ik ga hier in Utrecht als de wiedeweerga een financial freedom fanclub beginnen, zodat we om de ca. 4 weken kunnen afspreken om ervaringen uit te wisselen en elkaar te motiveren. Wie doet er mee!

Go go go, keep up your goed work !

Ivar.

Rogier van de Ree
11 years ago

Zondag heb ik als een van mijn vervangende overtuigingen ge-elastiekt “ik mag onbescheiden zijn” en prompt kreeg ik maandagochtend het idee om het 6-jar-system ook te gebruiken voor time management. Het was een geweldig moment maandagmiddag om overspoeld te worden door zoveel enthousiasme van jullie in jullie applaus!

De potjes staan naast mij op mijn bureau en van de winkel onderweg naar huis vond ik een muntje van 5 cent. Het werkt!!!

Ik wens jullie allemaal een dubbele hoeveelheid positieve en ondersteunende ervaringen toe als jullie mij toewensen!

Hugs, Rogier

Anouk Plantinga
11 years ago

Als de geldpotjes een gewoonte voor me zijn geworden, ga ik eens kijken of ik dat ook kan met de tijdpotjes. Bedankt voor je tip!!

Anna Sofia van Hooijdonk

Heerlijk om direct dinsdag de 6 potjes te halen en ze langzaam maar zeker in de loop van de dag een plek en vooral vulling te geven en aan de slag te gaan met de CD’s.

En wat geniet ik nog van de na-sidderingen van deze dagen. Mijn cellen fluctueren als giegelende licht- en energie centrales!
Mensen om mij heen nemen dit waar en ik ben dankbaar voor de complimenten.
En ik besef dat het gouden ei wat ik al had inmiddels uitgebroed bleek en al een gans is!!!
Ik besef ook dat ik nog niet de tools kende, laat staan gebruikte om deze gans te voeden met de juiste voeding.

Ik ben begonnen met het leren over en het nieuwe werken met het geldspel van het dagelijks leven. En i.p.v. “Money maker” is mijn nieuwe deeltijd job nu verworden naar “een geldmagneet en geldmanager te zijn” en hier ga ik nu dagelijks mee door.
En wellicht ben ik straks behalve een Ganzenmoeder ook een Ganzenhoeder!
Yes, I’ve a miljonairsmind!!
Vered, Nisandeh, E-teammembers en alle deelnemers, Dank! Dank! Dank! Kus!!!!!

Groet,
Anna Sofia

Anouk Plantinga
11 years ago

Wow, Joshua, wat een mooi beeld beschrijf je. Ik wens je ontzettend veel succes met het vaderschap van je twee kindjes!

Sandra Dolk
11 years ago

De potten zijn geïnstalleerd (mijn man doet volop mee!), een paar belangrijke overtuigingen geneutraliseerd of vervangen en mijn doorkijkje naar de toekomst tijdens de afsluitende visualisatieoefening was adembenemend mooi.
Mijn Calimero-schaal heb ik voorgoed afgezet en ik ben bezig om mijn comfortzone, en dus mijn moneyzone te vergoten. Gewoon omdat ik het waard ben!

Bedankt Vered, Nisandeh en jullie geweldige team, maar vooral ook dankjewel kanjers, die ik dit weekend heb ontmoet:
Kristopher, Dick, Roel, Foeke,Tony, Sander, Rogier, Arlando, Arnoud, Evelyn, Ronald, Bert, Freya, Syreeta en Conny,
bedankt voor jullie steun, enthousiasme, geloof, humor en aanwezigheid. Ik kijk ernaar uit jullie weer te zien/ spreken!

Groeten Sandra

Arjen Mol
11 years ago

Na de afgelopen dagen zie ik hoe je intentie en focus je nieuwe ideeen en mogelijkheden bied op financieel gebied. En eerlijk is eerlijk, de mogelijkheden liggen voor het oprapen. Het komt er echt op neer welke zie je en van welke maak je gebruik.

Succes toegewenst aan allen !

gr. Arjen

Mechtild Paauwe
11 years ago
Reply to  Arjen Mol

Voor mezelf gemaakt, maar ik wil ze gratis met jou delen.

Voor alle savers (ze kunnen kosten uitsparen), voor alle spenders (hierdoor kun je het geld van de etiketten in plaats van uit te geven in je FFA doen), voor alle avoiders (alleen printen en plakken) en voor alle moneymoncks (gratis, dus niet vies). GRATIS ETIKETTEN VOOR OP ALLE POTJES in nederlanse tekst en met afbeeldingen die de tekst ondersteunen. Wil je ze hebben MAIL me dan. Alle mensen waarvan ik de kaartjes heb gekregen hebben ze al gehad (en waren erg enthousiast), maar wil jij ze ook, mail me dan op: info@gaverdernaarstart.eu. Een ‘rijk’ 2011 teogewenst. Thank you, thank you, thank you, mwah, open circles. Hartelijke groet, Mechtild

Bas van Rensen
Bas van Rensen
11 years ago

Allereerst,

Vered & Nisandeh, wat een kracht en wat een wijsheid en bovenal wat een inzicht! en wat fijn dat jullie dat willen delen met iedereen die daar oren naar heeft. in de brief op het einde schreef ik: be open to meet people on the same level and have faith. nog voor ik wegging uit de zaal vroeg iemand aan mij of ik mee wilde doen met hun groepje om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. thank you thank you thank you universe, thank you for hearing me allready!

Bas

Anna Sofia van Hooijdonk

Heerlijk om direct dinsdag de 6 potjes te halen en ze langzaam maar zeker in de loop van de dag een plek en vooral vulling te geven en aan de slag te gaan met de CD’s.

En wat geniet ik nog van de na-sidderingen van deze dagen. Mijn cellen fluctueren als giegelenden licht en energie centrales!
Mensen om mij heen nemen dit waar en ik ben dankbaar voor de complimenten.
En ik besef dat het gouden ei wat ik al had inmiddels uitgebroed bleek en al een gans is!!!
Ik besef ook dat ik nog niet de tools kende, laat staan gebruikte om deze gans te voeden met de juiste voeding.

Ik ben begonnen met het leren over en het nieuwe werken met het geldspel van het dagelijks leven. En i.p.v. “Money maker” is mijn nieuwe deeltijd job nu verworden naar “een geldmagneet en geldmanager te zijn” en hier ga ik nu dagelijks mee door.
En wellicht ben ik straks behalve een Ganzenmoeder en een Ganzenhoeder!
Yes, I’ve a miljonairsmind!!

Vered, Nisandeh, E-teammembers en alle deelnemers, Dank! Dank! Dank! Kus!!!!!

Groet,
Anna Sofia

Saskia Bussink
11 years ago

Wat een geweldige Financial Freedom Intensive afgelopen weekend. Als echte saver 😉 heb ik natuurlijk geen geld uitgegeven aan potjes, maar 6 lege appelmoespotten gevonden, die blijkbaar al op me stonden te wachten in de kast. Van Mechtild (dank voor de gift!) precies op het juiste moment mooie creatieve etiketten gekregen en erop geplakt. Goed om ze in beeld te hebben.

Ook heb ik het gelijk met mijn kinderen (9 en 12) gedeeld en verteld dat zij ook potjes krijgen en dat we in de kerstvakantie afspraken gaan maken. Ze reageerden boven verwachting enthousiast, kijken steeds naar mijn potjes en wat ik ermee doe en stellen er vragen over. Mijn zoontje reageerde spontaan met ‘mama dan kan ik vanaf nu ook beter met mijn geld omgaan’. Blijkbaar had hij het idee dat hij dat nog niet kon.

Zelf doe ik braaf de oefeningen en VAKS uit het boek. Ik merk nu al dat mijn energie veel beter gericht is en dat ik zakelijker naar mijn werk kan kijken ipv ‘ik heb toch genoeg, ik bied het je gratis aan’. Ik ontdek dat mensen het zelfs logisch vinden gewoon voor mijn diensten te betalen. Mijn thermostaat is al omhoog aan het gaan!

Laten we elkaar blijven inspireren, juist/ook als het lastig wordt en de mind er met de gans vandoor gaat 😉

Nisandeh en Vered en alle anderen enorm bedankt voor deze boost!

Anouk Plantinga
11 years ago

Natuurlijk ben ik begonnen met mijn nieuwe part-timebaan dinsdagmorgen. Potjes staan op hun plek. Ik vond geen ´perfecte´ in de winkel, dus nu zijn het glazen potten, verre van perfect, maar er kan wat in! Mijn VAKS enz. doe ik met plezier. Het investeren levert me nog wat vragen op, mijn avoidersgedrag komt af en toe de kop opsteken, maar ik verzin steeds iets creatiefs om toch te doen wat ik te doen heb. Ik heb als eerste dinsdag alle ongeopende enveloppen uit kastjes, stapels, laden etc. gehaald, ze allemaal geopend en de goede plek gegeven. YES!
Verder loop ik de hele dag magneet te zijn voor van alles en nog wat: liefde, briefkaarten, plezier, tijd, vrienden, geld enz.

Mijn allergrootste inzicht van de dagen was dat ik nooit een (financiele) toekomst heb gehad, dat mijn toekomst een soort vage leegte was, een nutteloos iets waarvan het geen zin heeft om te werken, iets te doen, te sparen etc. Het gaat toch allemaal naar het grote niets.
Maandagmorgen in bed werd me duidelijk dat ik voor het eerst in mijn leven een (financiele) toekomst heb. En dat ik mijn kind er ook een kan geven! Dat raakte me heel diep. Ik keek opeens heel anders naar de potten die ik als avoider confronterend vond; ze zijn mijn bevrijding, mijn toekomst.
Wat ben ik blij. Ik jubel af en toe en geef mezelf een high five. Ik ben liever raar en rijk dan cool en arm!!!!

Sinds mijn 16e loop ik al allerlei workshops en trainingen af en heb er zelf ook heel veel (mede)begeleid. Deze intensive steekt wat mij betreft met kop en schouders boven alle andere uit. Doordat alle vier nivo´s aangepakt worden en het zo eenvoudig gehouden wordt en omdat het bij mij echt werkt. Daarnaast vond ik het een groot geweldig feest.

Nisandeh en Vered en alle anderen die voor dit succesevenement hebben gezorgd: DANK JE WEL!!!!
Voor mij is de Open Circles Academy de academie van het leven en ik ben een verslaafde student.