Na High Performance 2015

Hallo High Performer!

Bij deze een aantal zaken op een rijtje om het High Performance weekend af te ronden en jou te helpen die duurzame hoge energie te genereren die jou maakt tot een High Performer.

Er is zoveel informatie aan bod gekomen tijdens het weekend, dat het bijna onmogelijk is om er een overzicht van te geven op deze pagina.

Hierbij daarom de belangrijkste punten en reminders.

Allereerst, de vier gebieden waaraan je als High Performer aandacht wilt geven:

 • Mindset
  – What if…?
  – Doing great work
 • Body
  – Voeding, beweging, rust, omgeving
 • Productivity 
  – 1-Day Productivity Planner
 • Influence
  – CUP-system (Connection, Uplift, Praise)

Ga hiermee aan de slag en…

 • Houd gedurende een week bij wat je doet, wat je eet, hoeveel en wanneer je slaapt en rust en wat jou afleidt.
 • Gebruik de 1-Day Productivity Planner om jouw dagen vorm te geven
 • En… stay in touch!

Gebruik de kracht van de groep.

De groep van het High Performance weekend is een krachtige resource voor het realiseren van nieuwe initiatieven, en het geven en krijgen van support. Wanneer je in contact met elkaar wilt blijven, stuur dan een e-mail naar Kees van Oosterhout (kees@vigor.nl)

Wij adviseren je om dit zeker te doen. Als je een groep creëert, kun je elkaar blijven ondersteunen in het bereiken van je doelen en het groeien als High Performer.

En onthoud het allerbelangrijkste:

High Performance takes… practice!
Dus blijf jezelf oefenen in steeds een stapje hoger en verder te gaan in wat je doet.

En aarzel niet om jouw ervaringen en resultaten te delen in het commentaarveld hieronder. Je blijft hierdoor zelf alerter en motiveert en inspireert anderen om hetzelfde te doen.

Op jouw succes,

Vered en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marnie van Dinther
Marnie van Dinther
6 years ago

Deze week vooral heel bewust bezig geweest met het bijhouden van bad – good en great werk. Een eye-opener, maar vooral een enorm goede stok achter de deur wanneer ik dreig te vervallen in mijn niet productieve start van een dag, die nog veel energie kost ook!

Alle high performers: enorm veel implementatie succes en high energy gewenst, always! Greetz

Brenda serree
6 years ago

I’ve started immediately implementing many of the Body things. Meditation every day, jogging Tuesday and tomorrow, walking in the Vondelpark almost every morning, drinking lots of water. My workshop yesterday went really well because of fit body/mind but also because of the interaction I now stimulated, energizing meanwhile and the contact I make more easily. Thanks Vered for what you’ve taught us last weekend, Brenda

Simone Swinkels
6 years ago

Het weekend kwam voor mij precies op het goede moment. Door een crisis in mijn privé leven was mijn energiepeil behoorlijk gezakt. Nu ben ik weer op dreef, sta vroeger op om ‘mijn valkuil’ dicht te gooien, elke dag een beetje. De productiviteit is gestegen en ben maandag meteen begonnen met implementeren. Bedankt voor dit enerverende weekend!

Brenda Serree
6 years ago

Wat goed om te horen, Simone!