Een dag na het Ultimate Succes weekend

Zo, de kop is eraf!

Met het Ultimate Success weekend heb je een stevige basis gelegd om van 2012 jouw beste jaar ooit te maken!

Nu is het aan jou om de stappen te nemen die nodig zijn om je doelen te bereiken.

Hieronder een paar dingen op een rijtje die belangrijk zijn voor de komende tijd.

Werk met je buddy
Zorg dat je wekelijks contact hebt met je buddy – in levende lijve of per telefoon of Skype.
Doe minimaal eens in de twee weken een coachingsessie met elkaar, op de manier zoals je dat zondag hebt geoefend.

Werk met je ‘gang’
Zorg dat je eens per maand met je gang bij elkaar komt. Deels voor de gezelligheid, ontspanning en vriendschap en deels om elkaar te motiveren, te helpen, een schop onder de kont of een aai over de bol te geven. De dingen die nodig zijn om op het juiste spoor te blijven.

Zorg er ook voor dat je met je gang de opdracht voorbereid voor het volgende Life Skills University weekend.

De opdracht bevat de volgende elementen:
–    visitekaartjes
–    een gang outfit
–    een lied
–    een optreden

En verder…
Mogelijk dat je het gevoel hebt dat er veel op je af komt. Geen paniek!

Zet gewoon de ene stap na de andere, het hoeft niet allemaal tegelijk.

Vraag om hulp, aan je buddy of je gang. Of aan andere mensen in je leven (je weet nu hoe het voelt om te vragen om wat je wilt…).

Blijf ademhalen en bewegen, gebruik de kracht van intentie en geniet van de successen die je boekt!

Tenslotte vind je hieronder de gelegenheid om met de andere LSU-ers te communiceren.

Plaats eenvoudigweg je opmerking in het commentaarveld en kom regelmatig terug om bij te dragen aan de conversatie.

Op jouw succes!

Vered, Rani en het LSU-team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien Bos
10 years ago

Wat heb ik genoten afgelopen weekend! Er is zoveel gebeurd dat het net is alsof de wereld er vandaag heel anders uitziet. Ondanks dat ik nog behoorlijk moe was vanmorgen ben ik toch naar een heel intensieve Pilatesles geweest. Waarom? Because I said so!

Ook heb ik vandaag al heel vaak gezegd: thanks for sharing! Een andere heel krachtige tool die ik gelijk heb geïmplementeerd.

Ik ben heel erg blij dat ik me heb aangemeld voor dit programma en wat een cadeautje dat ik deel uit mag maken van deze groep.

Het universum geeft. Ik kreeg twee posters mee… op de eerste stonden de drie vormen van angst. Op de tweede de formule T -> F -> A -> R

Tja, ik kies ervoor om er geen verklaring voor te zoeken.

Lieve groepsleden, tot binnenkort!

Janneke Bruins
Janneke Bruins
10 years ago

Hallo lieve vrienden van de Life Skills University!

Bedankt voor een mooi weekend, voor alle energie en plezier.
In tegenstelling tot vorig weekend, voel ik me nu niet zweven, maar ben ik zo geaard als de pest. Hahaha, en staat mijn man te kijken van mijn helderheid en kracht. En mijn kinderen luisteren ineens super goed. Mijn zoontje zegt na één keer vragen ‘oké’, daar sta ik dan weer van te kijken!! Heerlijk.

Ik focus me vandaag op de dingen die fijn zijn en die me helpen en die positief zijn en dat is een hele winst.
Normaal na een papa-weekend lijkt het hele huis alsof er een tornado heeft plaatsgevonden, maar ineens zie ik de dingen die hij wél gedaan heeft en kan hem daarvoor met oprechtheid voor bedanken of complimenteren. Het voelt fijn om dat zo oprecht te doen!

Verder is het even afkicken zonder de enorme energie van afgelopen weekend, maar heb ook vandaag gemerkt dat IK die kan genereren, dat is niet afhankelijk van anderen. Dat heb ik namelijk de afgelopen training ook gedaan. Tuurlijk werkt het opwekkend, maar ik was degene die de keus gemaakt heeft die energie te genereren en er vol voor te gaan. Als ik nu denk, ja maar nu ben ik thuis en gaat het me vast minder goed af dan denk ik: dank je voor het delen en ga ik me nog meer geven.

Wraaaauuwww…. here I come!!!!!

liefs Janneke

Lisette Heijboer
10 years ago

Wat een mooi, inspirerend en vooral leerzaam weekend heb ik gehad! Vanmorgen om 6:00 uur opgestaan, visualiseren wat mijn intenties van deze dag zijn en die dan gewoon DOEN! Op naar de volgende mooie dag!

Dank voor de mooie momenten en gesprekken dit afgelopen weekend.

Warme groet,
Liset

Ingrid van Lith
Ingrid van Lith
10 years ago

Dag lieve vrienden,

Ik wil mijn successen met jullie vieren!

Ik heb vandaag zoveel successen behaald, dat ik een beetje overrompeld ben.
Afgelopen weekend heb ik door het lot van het universum de poster “how to ask for what you want” te pakken gekregen.

Vandaag een opeenstapeling van kortingen en voordelen.

Mijn auto moest een beurt hebben en gekeurd worden. Ik had al tegen Mirjam gezegd dat ik op z’n minst de APK gratis wilde hebben. Maar eigenlijk vond ik dat een beetje magertjes, dus had al besloten meer te vragen.

Toen vanmorgen alle service en onderhoud voor mijn auto werd berekend, zou de rekening op 400 euro uitkomen. Dus Ing kwam in actie…en ik zei: ik betaal 300 euro voor alles.
Na 30 minuten veel bezwaren van zijn kant en ik zeggen dat hij me niet goed begreep, liet ik het toch maar gaan. Het ging mij toch om het proces.

Maar mijn inspanningen zijn door het universum beloond. Toen ik vanmiddag mijn auto ging ophalen, was de rekening tot mijn verbazing wel 300 euro. Plus dat er nog meer service en onderhoud was gedaan en als kers op de slagroom was mijn auto ook van binnen en van buiten blinkend schoon.

Toch bleef het niet hierbij. Ik heb vanmiddag ook een nieuw mobiel abonnement afgesloten. Al weken probeert Vodafone mij te bellen en mij een nieuw abonnement aan te praten. Dus vandaag dacht ik ok…laten we eens kijken wat ik voor elkaar kan krijgen.

Tot nu toe moest ik voor de Blackberry 9900 ruim 200 euro of zelfs meer bij een 1-jarig abonnement bij betalen. En dat heb ik er niet voor over.

Dus ik zeg tegen de medewerker van Vodafone. Ik wil de Blackberry 9900, met een 1 jarig abonnement, minder belminuten en slechts 150 euro bij betalen voor het toestel.
Om een lang verhaal kort te maken, heb ik uiteindelijk de 9900 met een veel lagere belbundel, een 1-jarig abonnement met gratis internet en betaal maar 175 euro bij voor het toestel.

Mijn dag kan niet meer stuk! En dat wilde ik even graag met jullie delen.
Ik ben benieuwd wat jullie allemaal aan het toepassen zijn.

A very BIG hug,
Ingrid