Na de Master Entrepreneur – juni 2012

Weer met twee benen in de dagelijkse realiteit terechtgekomen?

Een dagelijkse realiteit die er anders uitziet dan voor afgelopen vrijdag… nietwaar?

Je hebt tijdens het Master Entrepreneur seminar een enorme hoeveelheid aan informatie aangereikt gekregen en waarschijnlijk een heleboel nieuwe ideëen bedacht en inzichten gehad.
Nu wordt het zaak om dit allemaal te implementeren.

Maar niet alles tegelijk!

Implementeer je ideeën stap voor stap, dan houd je overzicht én je geestelijke gezondheid…!

Een paar dingen die ik je aanraad direct te doen:

 • Vorm een MasterMind groep met mede-deelnemers aan de Master Entrepreneur
  Gebruik het commentaarveld onderaan deze pagina om in contact te komen met potentiële MasterMind groepsleden
  Om praktische redenen is het handig om je vermelden waar je woont/werkt. Dan kun je mensen bij jou in de buurt vinden.
  Wanneer je een MasterMind groep hebt gevormd, gebruik dan de pdf MasterMind Groups om de bijeenkomsten met je groep structuur te geven.
 • Op 7 en 8 juli 2012 vindt weer een Business Bootcamp plaats.
  Je bent uiteraard van harte welkom om zelf aanwezig te zijn. En nodig dan ook ondernemers die je kent uit om deel te nemen!
  Gebruik hiervoor jouw persoonlijke link die je in onze wekelijkse e-mail krijgt toegestuurd.
  Dit levert jou ook weer wat op! 
 • We hebben een LinkedIn groep in het leven geroepen, waar je contact kunt maken met alle andere Master Entrepreneur deelnemers…

Wat heb jij uit het Master Entrepreneur seminar gehaald?
We zijn benieuwd wat jij uit het seminar hebt gehaald, wat waren jouw belangrijkste inzichten en natuurlijk… welke acties ga jij de komende tijd ondernemen?

Laat het ons (en de andere 300 mededeelnemers) weten door een comment hieronder te plaatsen. Zo kunnen we elkaar inspireren tot het nemen van actie!

En kom ook nog eens terug naar deze pagina om geïnspireerd te raken door de inzichten en ervaringen van anderen.

Op jouw succes, Nisandeh Neta

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

85 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maaike Frankena
10 years ago

Nadat maandag de man met de hamer vriendelijk gedag heeft gezegd ben ik gisteren met meer bewustzijn aan de slag gegaan. Mijn 6 punten bijna helemaal gehaald! Iets te ambitieus nog:-)
Stap voor stap maar wel super gemotiveerd.,In mijn regio; den haag zijn we ook bezig met het opzetten van een Master MInd, belangstelling?–> reply!
Het grappige is dat ik dit bericht zit te schrijven vanaf een bedrijf waar ik STOP met stoelmassages geven omdat de conversie 0,0 is.
Kan ik beter aan mijn eigen bedrijf werken, lekker een goede beslissing!!

Gonny de Wit
9 years ago

Wat een weekend. Nu twee maanden later is er zoveel gebeurd.

De maandag lukte het nog met de 6 voorgenomen akties, maar daarna kwam alles als een boomerang terug wat ik in gang heb gezet met alle gesprekken die je voert met mede master entrepreneurs.

Het lijkt wel of the universe nu mijn acties voor mij uitzet, want mensen komen naar mij toe – die ik zocht. Ondertussen lopen de gesprekken met reeds 3 franchisesnemers. Mijn concollega heeft ingezien dat we gaan samenwerken – jippie

Het aantal klanten: explosie.

Energie: Ik bruis nog steeds.

Marco te Kloeze
10 years ago

Wat betreft Mastermind opzetten ik woon in Westervoort, omgeving van Arnhem. Los hiervan heb ik ook afspraken met anderen gemaakt. Hoe meer synergie hoe beter.

Wie wonen er ook redelijk in de buurt van Arnhem en lijkt het leuk een MasterMind groep op te zetten.

Heidi van de Vrugt
Heidi van de Vrugt
10 years ago

Dat ik nu mijn doelgroep weet -namelijk vrouwen in de menopauze- een groep waar ik gek genoeg op m’n dertigste al m’n hart aan verpand had, heeft alle verschil gemaakt! Ik heb focus, ik weet wat me te doen staat en ik doe het eindelijk ook.

Het systeem van planning is zó simpel dat het zelfs mij lukt! En ik heb een stok achter de deur in de vorm van Ingrid Louwerse (dankjewel Ingrid) waar ik iedere dag even heel kort mee skype om de planning door te nemen, werkt fantastisch voor mij!
Eindelijk kom ik in een structuur die voor mij werkt!!
En tussendoor doe ik even een dansje op Earth wind & Fire om de energie erin te houden.

Dankjewel Nisandeh, Vered, E-team en groep voor deze ommekeer.

Anja Leinders
10 years ago

Hey Heidi,
Ik ben blij voor je dat je deze focus hebt gevonden.
Heb je er ook al aan gedacht om een BE-dienst voor de mannen van deze vrouwen te voorzien?
Veel succes ermee!

Edmee Schalkx
10 years ago

Thanks Nisandeh and team!!! Quite a bag full of learnings. As I wanted to know more about the best way to set up a great front-back end I went to look for more information. I like to share this link as the author expands on the Master Entrepreneur.

entrepreneurs-journey.com/631/front-end-internet-marketing

Enjoy the success you started creating today Edmee

Rogier Neefe
10 years ago
Reply to  Edmee Schalkx

Tx for sharing this great article, Edmee. Explains everything clearly.

Roland Scholten
10 years ago

Ik kwam met heel veel vragen uit de Master Entrepreneur thuis. Vooral mijn target audience was een vraagstuk. Heb ik de goede target audience? Are they most willing to buy what I offer? Ik dacht dat ik misschien moest switchen van target audience. Maar ik ben er nu achter dat ik mijn target audience en ‘verkoopkanaal’ door elkaar haalde . Wow, wat een eyeopener. Nu krijg ik meteen de acties helder die ik moet doen. Als eerste een goed front-end ontwikkelen en een bonussysteem voor het verkoopkanaal.

Ook het vormen van een team is al opgepakt. De afspraak is gemaakt met een ervaren ondernemer die mij wil begeleiden in het traject dat ik gestart ben om te komen tot groei van mijn bedrijf (of dat nu via personeel, tijdelijke inhuur of een bepaald samenwerkingsverband is).

Graag zou ik een MasterMind groep opzetten. Omdat ik het belangrijk vind dat we elkaar ook regelmatig in real life kunnen ontmoeten en ik weinig tijd kwijt wil zijn aan reistijd zoek ik mensen uit de regio Arnhem-Nijmegen. Als je mee wilt doen, laat dan een reply op dit bericht achter en ik neem contact met je op.

You’ve a genius business mind!

Hartelijke groet,
Roland Scholten

Saskia van Velzen
10 years ago

Dag Roland,

Ik wil graag meedoen met jouw MasterMind groep. Ik woon in Doorwerth, dus dichtbij Arnhem. Let me know!

Fred van de Wijgaart
10 years ago

Hoi Ronald,

Ik woon in Arnhem, wil graag meedoen met de MasterMind groep.

High Five!

Fred van de Wijgaart
10 years ago

Checkte net mijn mail nadat ik het 10/24/7 systeem had toegepast en het timemanagement en de planning voor vandaag had doorlopen 😉 Dat laatste werkt voor mij heel verhelderend het is effectief en het geeft me ook rust om de dingen goed te doen.

Ik ben volop bezig om mijn doel te halen voor deze week dat is namelijk het FEBE i.c.m. mijn website. Er staat een 10 voor dus…no excuse

Dit zijn natuurlijk maar een paar items uit het seminar, het afgelopen weekend heeft me echt waanzinnig geïnspireerd en gestimuleerd. Het heeft me zoveel meer waarde gegeven dan alleen tools voor zakelijke groei. Inderdaad your business can only grow if you grow.

Tamara Maerschalck
10 years ago

Ik heb interesse in een Mastermind groep. Voor mij is de provincie Antwerpen in Belgie centraal maar uiteraard zijn omliggende regios ook geen probleem. Wie doet mee ?

op ons succes !

Marco te Kloeze
10 years ago

Na 3 zeer intensieve Master Entrepreneur dagen en 2 volle werkdagen van max. 5 uur geslapen, bruis ik nog van de energie. Ik help franchise organisties aan franchisenemers en zoek dus ondernemers c.q mensen die ondernemer willen worden. Ik merk dat ik in eerste instantie, onbewust, bij kandidaten die denken aan ondernemersschap hun mindset ga veranderen. Hun Mindset van werknemer naar ondernemer. Als mensen hun leven in eigen hand willen nemen en “zekerheid” dan moeten zij ondernemer worden en niet in loondienst blijven werken. Job staat tenslotte voor Just Over Broke. Deze overtuiging is sterker geworden dan ooit en dat straal ik uit.

Machalyn Monshouwer
10 years ago

Ja, na dit weekend ziet de wereld er inderdaad heel anders uit! Ik zou een MasterMind groep wel heel prettig vinden ter ondersteuning en inspiratie van elkaar. Ik woon in Zwijndrecht, regio Dordrecht, Rotterdam. Iets verder weg? Geen probleem!

Emmy Soplantila
10 years ago

“Be ON your business instead of IN your business” triggerde bij mij het plaatje van een remarkable product. Ik neem de topondernemer of -manager mee naar een vliegveld voor een vliegsimulatie en een live experience achter de stuurknuppel in een vliegtuig en laat hem fysiek ervaren dat hij het leven van bovenaf kan bekijken en alleen hij de stuurknuppel in handen heeft en richting aan zijn leven kan bepalen en kan landen wanneer en op de manier waarop hij dat wilt. Wanneer hij weer volledige verantwoordelijkheid neemt voor zijn leven (zakelijk en privé) in plaats van zich in meer of mindere mate laten sturen door verschillende belangengroepen is hij weer in goede verbinding met zijn innerlijke kracht. De verbinding met wie en wat hij werkelijk is maakt dat het niet meer lonely at the top is. 🙂

Yvonne Casander
10 years ago

Emmy, dat vind ik een geweldig idee! En het sluit zo goed aan bij de taak van een topondernemer. Zo komt het heel duidelijk bij hen binnen. Succes!

Ellen Boere
10 years ago

Vol energie ben ik begonnen met het implementeren van mijn doelen van deze week. Mijn grootste inzichten zijn de positionering en de geometrische groei.
Henk, je weet al dat ik deel wil nemen aan een Master Mind groep in Gouda. Wie doet er nog meer mee?

Margriet Belder
Margriet Belder
10 years ago
Reply to  Ellen Boere

Hallo Ellen,

Ik woon in Woerden, vlak bij Gouda, en zou graag meedoen in een MasterMind groep.
Groeten van Margriet, je weet wel, die zwangere vrouwen helpt bij het bewust beleven van zwangerschap en bevallling.

Ellen Boere
10 years ago

Dag Margriet,

Leuk dat je mee wilt doen.
Zullen we even contact hebben? Je kunt me mailen op info@praktijk-lente.nl.

Groeten,
Ellen

Henk-Jan de meer
10 years ago

Drie dagen, vele ideeën, en vele pagina’s papier met krabbels, aantekeningen verder. Wat een boost was dat. Sommige dingen ga ik anders aanpakken, daar heb ik plannen voor die ik eerst ga testen in de Mastermind groep. Dat is een must voor elke ondernemer.

Arianne van den Berg-Jonkers

Ik wil graag een MasterMind Groep voor het gebied Hilvarenbeek, Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout.
Ik werk en woon zelf in Hilvarenbeek, tegen Tilburg aan.
Groetjes, Arianne

Emmy Soplantila
10 years ago

Hoi Arianne,

Ik zit in Tilburg. Vanaf afgelopen weekend help ik topondernemers en topmanagers om het plezieriger aan de top te hebben. Vanuit coaching, maar ook vanuit een andere en heel brede professionele en ervaringsachtergrond kan ik input leveren. Je kunt me via LinkedIn altijd bereiken. Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet,
Emmy

Annet Eveleens
10 years ago

Wat betreft het maken van afspraken met je Mastermindgroep: het maken van afspraken met meerdere mensen is vaak lastig. De site afspreken.nl is een superhandige tool die je hierbij helpt. Is van dezelfde makers als lootjetrekken.nl.

Enrico Lammers
10 years ago
Reply to  Annet Eveleens

Handig wel lijkt me die afsprakenplanners. Ik had er nog nooit van gehoord. Meestal gaat het via de mail, maar ik denk dat dit handiger is.

Patries Post
10 years ago

Dag geweldige ondernemers;

Ik bruis ook nog steeds van de energie…. en moest maandag en dinsdag naar mijn werkgever…. ik wilde implementeren op maandagochtend in mijn eigen bedrijf!!!

Dus maandagavond, dinsdagavond aan de slag met mijn linkedin profiel…
en nog ruim 800 mensen te gaan voordat de kritische massa bereikt is.

Gerda sluit me graag aan bij de MasterMind groep omgeving Eindhoven zelf woon ik in Middelrode (vlakbij Den Bosch)

big hug Patries

Anja Leinders
10 years ago
Reply to  Patries Post

Hey Patries,
Dat is er dan nu weer eentje minder. Ik ben toegevoegd aan je profiel.
Ben zelf ook bezig met toevoegen. Dagelijks 20 uitnodigingen versturen en het resultaat na 5 dagen is 53 connects. Gaat een vaartje dus.

Yvonne Casander
10 years ago
Reply to  Patries Post

Hoi Patries, wat top dat je je eigen boekje hebt uitgegeven. Je aangeraden oefeningen doe ik enkele keren per dag. Heb wel belangstelling en wil graag gebruik maken van je leuke aanbieding.
Groetjes van Yvonne

Gerda Hekker
10 years ago
Reply to  Patries Post

Hoi Patries,

Leuk dat je wilt aansluiten. Je staat op de lijst. Je hoort nog van me.

Karin van Noort
Karin van Noort
10 years ago

Heerlijk inspirerend om te voelen dat ik met velen van jullie in contact blijf na deze geweldige 3 daagse. Mijn grootste inzicht was dat ik mijn target audiance heb kunnen formuleren: eenzame leiders. En zonder nog een website te hebben, heb ik daar afgelopen week al mijn eerste resultaten in weten te behalen! Het is nu mijn top-of-mind en popel om mijn 1e frontend producten te gaan aanbieden, die al te lang op ‘de stapel’ lagen 😉 .

Wie wil er meedoen aan een mastermind groep in Amsterdam?

Gonny de Wit
9 years ago

Ik vind het echt helemaal super te zien hoeveel manieren er zijn om met elkaar in contact te blijven na de training.

LinkedIn de groep: Master Entrepreneur
Facebook besloten groep: OCA Master Entrepreneur.
Facebook OCA Bloggers
MasterMindGroup

en natuurlijk dit blog.

Anja Leinders
10 years ago

Weer twee punten van mijn checklist gedaan: mijn doelgroep is bepaald en ik heb de lijst af om mijn doelgroep te bevragen.
Volgende punt is het uitwerken van de FEBE funnel.

Leni Minderhoud
10 years ago

Mooi de herkenbare verhalen te lezen hier!
Deze week deed ik als vrijwilliger mee aan een paar grote events voor werkzoekenden, om daar workshops te geven. Mijn hoofd tolt nu want dit was voor mij een prima frontend gelegenheid mijn expertise te laten zien. Aangeboden om wel 30 LinkedIn-profielen te checken… Of dat een verstandig aanbod is ….het kost heel veel tijd….maar het levert veel connecties op en fijne reacties.

Mijn inzicht was dat ik mijn tijd veel beter moet managen. Ik maakte lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes maar het was te hap snap. Ik ga nu bewuster werken ‘on the business’ , en wil één groot plan maken met alle gebieden waar korte en lange termijn acties moeten gebeuren. En dat schrijf ik nu eerst uit op een groot vel en hang het op. Die visualisering helpt me bij het overzicht.

Heel blij dat ik mijn target audience scherper heb: Ik help 45plus hoger opgeleiden mannen die werkzoekend zijn of een carrière switch overwegen om werk te vinden dat past bij hun kwaliteiten en (levens) ervaring, waardoor ze weer krachtig in het leven staan.
Voor het laatste, het resultaat, zoek ik nog een betere zinsnede dus suggesties zijn welkom!

Ik heb tijdens de events al gemerkt dat dat altijd een vraag oproept nl ‘Waarom alleen mannen’. Dat triggert en dan kan ik mijn verhaal goed kwijt.

Het geeft rust al moet ik nu wel steeds afwegen of een actie het belang dient van deze groep, naar welke events ga ik wel of niet. Ik sta nog in de modus alles aangrijpen.

En ik kom nog wel om in de vele acties die te nemen zijn. Ook met mijn business zelf. Ik red dat niet in 6 uur per dag en werk nu veel te veel, ook in het weekend. Voorlopig zit ik nog in een flow en voelt het goed. Maar ik wil dit wel beter gaan managen.

Ik heb geen thuisfront dat me afremt, behalve een zoon van 17, die het allemaal wel goed vindt. Dus voor mij zou enige afremming welkom zijn. Bijvoorbeeld in een mastermind groep.

Ik woon in Leiden. Iemand uit deze buurt?

De zoon van bijna 18 tracht ik wel af en toe te delen in de video’s. Nisandeh vindt hij heel cool dus daar is een begin 😉

Hij kan er ook al veel van leren om gemotiveerder te leren. Voorlopig kan ik zijn aandacht nog niet lang vasthouden hiervoor.

Ik vond het dan ook geweldig om jullie dochter te zien Nisandeh, en haar prachtige plannen.

Iedereen tot september in ieder geval! En succes!

Gonny de Wit
9 years ago

Super Leni,

Dat je dit zo open deelt. Ik heb je ondertussen al een persoonlijk bericht gestuurd.

Wil je meer weten over time management / systematiseren van werkzaamheden.

Ik heb verschillende frontends, omdat mijn ideale klanten op verschillende manieren bij mij binnenkomen – dit moet ik wel nog op de website verwerken.

Ingrid Louwerse
10 years ago

Het ziet er bij mij nog steeds wat heftig uit, na de drie dagen intensief de Master Entrepeneur met ontzettend veel plezier gevolgd te hebben had ik de volgende dag Masterclasses van meesterkoks. En als afsluiter een top catering met heel veel Open Circles mensen! Dus nu brak maar vast besloten áán de gang. De belangrijkste inzichten zijn een team vormen en mijn persoon buiten het bedrijf plaatsen. Mijn Mindset moet daar nog drastisch voor veranderen en ook daar werk ik aan. Zo nu mijn aantekeningen doornemen. Succes allemaal! Knuf

Jose van Gijn
10 years ago

Ook mijn hoofd loopt nog over van inzichten, ideeën en plannen. Om overzicht te krijgen heb ik besloten om het rustig aan te doen. Ik heb eerst mijn aantekeningen van Business Bootcamp nog een doorgelezen en overgeschreven in een boekje. Vanavond g ik door met de aantekeningen van de Master Entrepeneur! Mijn (letterlijke) zwarte boekje als leidraad voor mijn acties!
Mijn inzichten zijn vooral de funnel en dat er wel degelijk meer back ends mogelijk zijn. De mogelijkheid om een 5 of 10 duizend euro product te ontwikkelen. Dat je klanten mag vragen om wat ze willen. Maar vooral om te gaan werken aan een expert status, wat ik vooral zie als persoonlijke overwinning omdat ik ben opgevoed met het idee dat je vooral niet mag opvallen en een flink eind onder dat maaiveld moet blijven. Een team is belangrijk, maar ik heb ondertussen al een behoorlijk team om me heen opgebouwd! Heel prettig!

Satish Narayanan
10 years ago

Erg inspirerend weekend! Ik ben begonnen met m’n time management en aan de kort termijn doelen te werken..En dat gaat redelijk goed..Dus, nu maar volhouden!

Roland Scholten
10 years ago

Heeft iemand trouwens een idee wat een ideale omvang van de MasterMindgroep is? Ik heb nu een groep gevormd met 6 personen in de omgeving Arnhem.

Evguenia Kouznetsova
10 years ago

Hoi Roland,
Heb je eventueel nog plekje voor 1 extra Master-Minder in jouw Arnhem groep? Ik woon ook in Arnhem en zou graag willen aansluiten.
Groet,
Evguenia

Anja Leinders
10 years ago

Dag Roland,
Ik zit zelf al een tijdje in een mastermind groep en daar zijn we met 6. Dat werkt heel goed, tenminste als het goed gestructureerd is. In het ideale geval krijgt ieder 20min om zijn verhaal te doen en vragen te stellen. Een half uurtje nemen we dan reserve tijd en uit de praktijk blijkt dat deze toch steeds wordt gebruikt.
Succes ermee!

Emmy Soplantila
10 years ago

Om je een extra keuzemogelijkheid te geven, ik maak wel eens gebruik van datumprikker.nl voor het maken van groepsafspraken.

Anja Leinders
10 years ago

Mijn grootste inzicht van het weekend is dat ik groot mag denken. Het backward thinking principe is dan ook een geweldige tool om hierbij te gebruiken.
Nu nog wat brainstormen wat mijn € 10.000 dienst kan inhouden.

Eline van de Veen
10 years ago

Ik ga zorgen dat de website een goede virtuele assistent wordt!

Anja Leinders
10 years ago

Ja, zo kan het natuurlijk ook. Goed plan Eline!

Gonny de Wit
9 years ago

Dat vind ik een goede implementatie. Graag zou ik willen weten hoe je dat hebt aangepakt.

Bedoel je de autoresponder of heb je nog meer tips, want alles wat we kunnen systematiseren moeten we vooral doen.

Karin Bloem
10 years ago

Ik heb zo ongelooflijk veel nieuwe inzichten gekregen, dat daaruit een enorme actielijst is voortgekomen. Te lang om hier te schrijven (o.a. FE-BE, website, blog, social media etc.), maar ik heb er zin in. Ook zou ik graag een MasterMind groepje opzetten. Dus hoor graag wie hier interesse in heeft. Omgeving Den Haag.

Jolanda van der Horst
10 years ago

Mijn grootste inzicht was de positionering. Ik ben mijn ‘over Espracom’ pagina geheel aan het herschrijven, evenals verschillende advertenties (marktplaats) en introducties op LInkedIn etc. Daarnaast ben ik met al mijn aantekeningen van 2x Busines Bootcamp en deze Master Entrepreneur aan de slag gegaan. Mijn dagrooster staat op de schop en mijn mail staat het grootste gedeelte van de dag uit. Verder heb ik al zo’n 70 mensen uitgenodigd voor LinkedIn. En dan blijkt toch dat een aantal hiervan niet reageren. (nee niet jullie haha).
Gewoon doorgaan maar en inderdaad: er zal iets zijn dat ik niet weet (of wist) aangezien ik nog niet echt een inkomen heb met mijn bedrijf. Ik heb wel het vertrouwen dat dit gaat komen.

Ik heb interesse in een Mastermind groep in de buurt van Zoetermeer.

Emmy Soplantila
10 years ago

Waanzinnig weekend! Inspirerend, richtinggevend en focusvernauwend. Vóór de Master Entrepreneur had ik richting en ideeën en concepten, maar de cohesie ontbrak en de focus zwevende. De Master Entrepreneur heeft die cohesie gebracht, waardoor de focus wel heel scherp is geworden. Thanks for that!

En wat het weekend werkelijk mooi heeft gemaakt is de warme verbinding tussen de deelnemers. Thanks for overdelivering on sub-level!

En nu terug naar de optimalisatie van de website!

Merlijn Smeele
10 years ago

It’s not about the money!!!, FEBE, Simple is doable, 6 hats en negtiation game gaven mij belangrijke inzichten. En ook de positionering en intro van jezelf die een “Hoe dan” vraag oproept!

Ik had gister een Halehluja moment wat betreft mijn remarkable product en FEBE. Dat heeft mijn prioriteit en daarna zet ik het op een nieuwe WordPress site en blog zodat ik het met mijn doelgroep kan delen. Ondertussen lopen mijn Linkedin contacten al lekker op:-) Iedereen bedankt en succes!!

Annet Eveleens
10 years ago

Goh, ik was erg verbaasd over mijn energie tijdens en na het weekend. Ik was vaak moe, maar nu weet ik: everything is energy!! Dus als ik moe wordt zet ik swingende muziek op en dans lekker door de keuken, dan kan ik weer verder. Het geeft me veel meer zelfvertrouwen. De nachten tijdens en na de cursus heb ik ‘s nachts heel wat keren het licht aangedaan om mijn inspiraties op papier te zetten. Ik heb de ‘over mij’ pagina geschreven en naar een professionele tekstschrijfster gestuurd die me nog supergoede tips gaf (Meta Groot Antink, Friesland) Gedelegeerd dus. Verder heeft Annelies Wiersma een supermooie flyer voor me vormgegeven voor een profielfotoshoot voor Federation4women. Heerlijk, dat delegeren. En en en….ik heb zoveel inspiratie gekregen dat ik tijden verder kan!! En de mastermindgroep Noord-Nederland is zich al aan het vormen, we zijn al met ons vijven!

Julia Arnscheidt
10 years ago

Open Circles, bedankt voor weer een inspirerend weekend!
Ik ben goed aan het oefenen met het plannen en het levert me een heel tevreden gevoel op omdat ik meer gedaan krijg!
Verder ben ik hard bezig om mijn doelgroep te bepalen. Het grootste inzicht wat nu écht tot me is doorgedrongen is dat elke doelgroep haar eigen marketing nodig heeft en dat het dus écht niet handig is om je op individuen én groepen/teams te richten. Mochten ze toch komen de groepen, prima, maar het is niet mijn focus.
Het lijkt er nu heel sterk op dat ik me ga richten op gedreven hoger opgeleide vrouwen tussen de 20 en 50 en hen ga helpen om hun ambities waar te maken!
De volgende stap voor mij: een survey houden onder mijn doelgroep en een advisory board oprichten… en dan: FEBE!

Een MasterMind groep zou ook erg goed zijn voor mij. Ik woon helemaal in het noorden (Schiermonnikoog), maar Groningen of Friesland is ook wel goed. En als er hier in het noorden geen MasterMind-geïnteresseerden zijn dan wil ik in ieder geval ook graag met een groepje blijven mailen of bellen.

Voor jullie allemaal: heel veel succes met het implementeren!

Ineke Swen
10 years ago

Ik ben met heel veel inzichten en ideeen thuis gekomen, en nu hiermee aan de slag!

Een van de acties: een MasterMind groep vormen!
Ik woon in Rotterdam.

Iedereen heel veel succes gewenst met de implementatie!

Louise Jenei
10 years ago
Reply to  Ineke Swen

Hi Ineke,

Ik woon in Spijkenisse en wil me graag bij jouw MasterMind Groep aansluiten. Ik heb je ook een uitnodiging op LinkedIn gestuurd.

Inspirerende groet,

Louise Jenei

Pauline van der Veeken
10 years ago

Belangrijkste wat ik heb geleerd: dat het anders moet, kan, maar vooral dat ik het anders WIL.

Met energy, focus, een systeem en een planning gaat dat ook lukken!

Vandaag eerste aanbieding voor nieuwe frontend de deur uit – workshop ‘sexy en zakelijk’ voor secretaresse summer school – (met daarin de 2e frontend en daarin al de eerste backend), vrijdag gesprek over 2e fronted ‘kleurrijke teambuilding’ (met heldere vervolgstappen volgens FEBE funnel).

O ja, en ik woon in Bergen op Zoom.

Kleurrijke groet en succes allemaal
Pauline

Christiaan de Groot
10 years ago

Wat een weekend! Ik heb wel even wat slaap in moeten halen…..
Maar vanaf maandag wel gestructureerd aan de slag gegaan met implementatie; 6 punten per dag bepalen en een weekdoelstelling. Om mij te helpen het consequent toe te passen mail ik mijn weekdoelstelling naar Gerard, die ook op de Master Entrepreneur was. Zo houden we elkaar scherp.
Succes allemaal!

Yvonne Casander
10 years ago

Nisandeh en Vered, dank je wel dat jullie je genegenheid voor elkaar en jullie prachtige, daadkrachtige dochter met ons hebt willen delen.
Het weekend had een grote impact op mij. Ondanks dat ik nog steeds mijn target audience niet heb kunnen bepalen en mijn product niet helder voor ogen heb, ga ik ervoor.
Toen ik dinsdag thuiskwam was mijn hele mindset veranderd. Mijn inkomsten zijn nihil, maar toen ik de tuin in liep, waar het één en ander aan moest gebeuren, was mijn eerste gedachte: Ik moet nodig een tuinman in de arm nemen! …Bij een kast die al jaren wacht om afgemaakt te worden, dacht ik dat ik maar snel een klusjesman moest zoeken….. Door die laatste visualisatie voelde ik me een conscious miljonaire en zo dacht ik ook. Dat geeft een goede energie. Net als `s morgens bij het opstaan even te dansen en te roepen: I have a genious busymind! Ik merk dat ik mij met alles veel meer focus op het grote geheel en aan minder belangrijke dingen minder aandacht besteed. Ik doe dagelijks drie acties van mijn checklist. Ik neem niet zoveel hooi op mijn vork, omdat ik na deze dagen niet meer kan zitten en alles dus staande moet doen. Zijn er mensen in de buurt van Meppel die aan een Mastermind groep willen deelnemen? Het zou heel fijn zijn om in de goede energie te blijven door elkaar regelmatig op te krikken. Wie oh wie?
Ik wens iedereen dàt wat je er uit wilt halen en bedankt voor de fijne contacten.
Warme groet van Yvonne, de Brillenglaskunstenaar (dan weet je het wel!)

Dali Lutz
10 years ago

Iemand in Twente of Overijssel wil een Mastermind met ons creëren?
Wij hebben 3 mensen tot nu toe.

Dubravka van E-Team, Dali Lutz (ik) en Marja van Aggelen…

Wij zitten in Almelo en Marja bij Heino (Zwole)…

Laat mij weten…
Dali Lutz

Definition of Mastermind:
“Coordination of knowledge and effort, in a spirit of harmony between two or more people, for the attainment of a definite purpose.” Napoleon Hill

Karin van Toor
10 years ago

Na de Master Entrepeneur buitelden alle gedachten nog door elkaar. Inmiddels heb ik mijn reader alweer 2x doorgenomen (10/24/07) en er begint een structuur te ontstaan.

Mijn belangrijkste inzichten zijn toch wel;
– Blogartikelen hoeven niet lang te zijn, waardoor ik het nu niet langer hoef uit te stellen.
– Geometric growth; door de prijs, het aantal klanten de frequentie dat ze komen 25% te verhogen heb je al een verdubbeling van je inkomen.
– Eigenlijk was ik alleen bezig met de mensen die zich in mijn Circle of Trust bevinden en helemaal niet met de vraag hoe meer mensen binnen deze cirkel te krijgen.
– Mijn Focus is bepaald doordat ik mijn target audiënce heb gevonden, kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Inmiddels heb ik een coach gevonden voor jonge ondernemers en ga nog verder met zoeken naar mensen om een team te vormen.
Alle back end producten zijn ontworpen, staan netjes op papier, maar nu moet er een prijskaartje aan en moet dit gecommuniceerd worden naar mijn bestaande klanten. Hier hik ik toch nog behoorlijk tegen aan, maar deze klus ga ik DEZE week klaren.

Graag zou ik een MASTERMIND groep willen opzetten in de buurt van Rotterdam of Breda. Natuurlijk is skype ook een optie.

Met een hartelijke, muzikale groet,
Karin

Denis de Vries
10 years ago
Reply to  Karin van Toor

Hey Karin wat leuk. We spraken elkaar in de eerste lunchbreak en toen zag ik inderdaad nog wat worstelingen van je met je doelgroep.

Helemaal herkenbaar,ook wij waren te breed, we hebben het de dag erna vernauwd tot:

wij helpen zorgprofessionals in de eerste lijn met innovatie

Het mooiste, de eerste prospect naar aanleiding van ons gecreëerde FE, voor de mensen die bij de Business Bootcamp waren, heeft zich al gemeld. Een therapeute die wij gaan helpen met the-ultimate-zorgwebsite!

Karin van Toor
10 years ago
Reply to  Denis de Vries

Hartelijk Denis voor je reactie.

Goed zeg, dat het bij jou zo lekker loopt.
Inmiddels ben ik er ook uit, mijn doelgroep wordt toch kinderen en zo help ik kinderen van 9 t/m 12 jaar om gelukkig te worden en te blijven en zich optimaal te ontwikkelen. Hier past zowel mijn piano-onderwijs bij als mijn aanbod van workshops Meervoudige Intelligentie die ik op de basisscholen aanbied.

Met een hartelijke, muzikale groet,
Karin

Alexander Biesheuvel
10 years ago

Het is inderdaad leuk om een MasterMind groep te vormen.

Mijn zakenpartner en ik zijn als sinds de Business Bootcamp bezig om een dusdanige groep te vormen, die daadwerkelijk iets voor elkaar betekenen.

Eén van de speerpunten is dat we willen zorgen dat bedrijven elkaar daadwerkelijk gaan ondersteunen! Dit wordt gedaan door kleine groepen te creëren die elkaar in iedergeval 5 maanden gaan ondersteunen.

Na 5 maanden kom je dan in een nieuwe groep terecht die je daar weer kan gaan ondersteunen.

Uiteraard sta je vrij om alsnog contacten te onderhouden met je “oude” groep.

De bedoeling is om dit op locatie’s te doen die voor iedereen centraal ligt. Dus waarschijnlijk zal het omgeving Utrecht worden. Wel zijn we continue opzoek naar unieke locatie’s voor deze bijeenkomsten zodat je er ook een uniek gevoel bij krijgt.

Ik heb dit systeem uitgelegd aan diverse personen die ik heb ontmoet op de Business Bootcamp en de Master Entrepreneur.
En zij vonden het allemaal een fantastisch idee! Inmiddels zijn er 30 gegadigden en meer is uiteraard altijd welkom.

Voor zover het zakelijke doel.

We hebben ook een maatschappelijk doel gesteld: namelijk dat wij ervoor willen zorgen dat zoveel mogelijk terminaal zieke kinderen hun laatste wens kunnen laten vervullen.
Dit willen we in samenwerking met Stichting Doe een Wens doen.

Ik zal niet teveel verklappen, als je geïntereseerd bent, wil ik je vragen om via linkedin te contacten en daar je vraag te stellen.
Tevens kan je ook daar aangeven als je geïntereseerd bent.

Ik hoop dat het een beetje helder is wat wij willen bereiken.

Hartelijke groet,

Alexander Biesheuvel

Arianne van den Berg-Jonkers

Wat hebben jullie al gedaan aan implementatie? En de 10 min per dag stof doornemen?
Ik heb maandag heel even tijd gehad om mijn prijzen te verdubbelen en en toekomstplan te schrijven, dat beeld in de laatste visualisatie werkte super goed voor mij. Ook met andere ondernemers wat dingen gedeeld maandag en dinsdag, mijn manier van de stof doornemen. Morgen verder met implementeren!
Mijn eerste ding wat ik ga organiseren is een brainstormsessie hoe mijn toekomstbeeld te bereiken, waarbij ik inbreng vraag van experts en netwerktechnisch interessante mensen uit en aan mijn huidige netwerk.
Verder niet eens tijd gehad om mijn mail te beantwoorden… Komt ook morgen.
Succes allemaal!!

Edmee Schalkx
10 years ago

Ik zoek ook een actieve groep mensen die graag samen elkaar willen ondersteunen
Ik woon in Rhenen – dus dit zijn mensen die tussen Utrecht – Amersfoort – Arnhem – Tiel wonen.

Ik ben gecomiteerd om mijn best te geven.
Bedankt Edmee

Lex de Prieële
10 years ago

Lekker bruised weekend gehad, mijn hoofd borrelt nog na. Ik heb echt enorm veel nieuwe ideeën opgedaan. 10/24/7 werkt op volle toeren en time management krijgt nu eerst de voorkeur…

Veel succes !!

Lex de Prieële,
Breda

Gerda Hekker
10 years ago

Alweer een heel bijzonder en inspirerend weekend achter de rug. Ontzettend veel inzichten aan over gehouden. Mijn start na dit weekend is de doelgroep goed definiëren, mijn front-end en back-end funnel verder uitwerken en de website aanpassen om mijn front-end op de homepage te plaatsen.

Ik kom uit Nuenen.
Degenen die willen meedoen aan een MasterMindGroep in de omgeving van Eindhoven, laat het even via een comment weten.

Martin Hollander
10 years ago
Reply to  Gerda Hekker

Hierbij nog een aanmelding voor de MasterMindgroup Eindhoven. Ik werk vanuit mijn studio in Son en Breugel, die ik graag ter beschikking stel voor de MasterMindGroup.

In de Master Entrepeneur heb ik ervaren hoe fijn en nuttig het is om een goed team te hebben. Ik heb een heel sterk en remarkable product, maar moet nog een keuze maken in het vernauwen van de doelgroep. Tijdens de Master Entrepreneur heeft een aantal mensen hun hulp toegezegd bij het bepalen van die doelgroep, helemaal super!!!

Denis de Vries
10 years ago

Zoals waarschijnlijk velen onder ons zit ik een paar dagen later nog te tollen van alle informatie. Gelukkig was ik er met mijn compagnon,en hebben we meteen op maandag alle informatie in een mindmap gezet,en plannen we volgende week maandag compleet uit om het uit te gaan werken.
Dan hebben we beide deze week even om het te laten zakken en landen,en kunnen we mooi voor de zomer al de eerste acties nemen.

Monique Slikkerveer
10 years ago

18 juli 2012 komt de mastermind groep Noord Nederland voor de eerste keer bij elkaar van 15.00-17.00 uur in ‘t Gerecht in Heerenveen. Je bent van harte welkom.

Henk-Jan de Meer
10 years ago

Een Mastermindgroep is een must have!

In Utrecht komen we begin september weer bijeen. Iedereen die graag deel wil nemen, stuur me een bericht via henkreports.nl

Ingrid Louwerse
10 years ago

Vandaag mijn eerste succes, de zin wij helpen zo goed als gevonden! En dat na anderhalf uur gefocust aan het werk. Time managment werkt! Overigens voel ik wel de onrust als ik daar mee bezig ben maar ik blijf oefenen!
Wilko van der Ploeg ik woon in Meppel en wil wel aan de MasterMind groep deelnemen.
Knuf

Hannie Mommers
10 years ago

De eyeopener was: “als je alles doet wat er nodig is, en nog altijd je doel niet bereikt, dan is er iets wat je niet weet”. Wat heerlijk!! Ik hoef dus niet meer tegen mezelf te zeggen dat ik iets fout doe (waarmee ik mezelf steeds dieper de put inpraat, omdat het een negatieve lading heeft), maar dat er gebieden zijn waar ik niets of niet genoeg van weet. En daar kun je aan werken.
En ik heb tijdens het weekend ontdekt welke gebieden dat zijn.
Dus ik ben al flink aan de slag gegaan. 🙂

Er komt een Bredase MasterMindgroep, waar René en Finica van Esch, Trudy Engering en ik al deel van uitmaken, dus ik nodig 076 van harte uit om zich aan te sluiten.

Daarnaast wil ik graag een kunstMasterMindgroep. Om te starten heb ik een LinkedIn-groep gemaakt ME+K (Master Entrepeneur + Kunsten) linkedin.com/groups?home=&gid=4504579&trk=anet_ug_hm waarvoor ik mijn mede-kunstenaars van harte uitnodig.

Op ons succes! Dank jullie, Nisandeh en team Open Circles voor deze boost!

Wiepke de Jong
10 years ago

Mijn belangrijkste inzichten waren:
1) Dat je met 5% van de inzet 95% van de resultaten kunt behalen met social media!
2) Dat je wint als je met een team bent.
3) En wanneer ik mijn FEBE nog verder uitbreidt dat, het verkopen dan veel minder vervelend wordt.

Mijn acties:
1) Ik ga mijn social media uitingen structureren volgens de strategie van Nisandeh
2) Ik ga met ondernemers sparren en samenwerkingspartners zoeken.
3) Ik merk dat ik het leuk vind om blog artikelen te schrijven, en daarmee bevestig ik mijn autoriteit. Dat is pas een win win situatie 🙂

Iedereen heel veel succes gewenst!

Wilko van der Ploeg
10 years ago

Hoogtepunt was voor mij het nieuws, dat de Open Circles Foundation een feit is geworden. De eerste Business Bootcamp die ik meemaakte (november 2010) deed Nisandeh voor het eerst zijn verhaal over de plannen met de foundation en voor mij was dit de voornaamste reden om opnieuw ondernemer te worden: Omdat je het verschil kunt maken!

Het was dus heel goed te horen, dat het nu -ondanks alle tegenwerking en tegenslagen- de foundation eindelijk een feit is.

Mijn website heb ik ondertussen flink onderhanden genomen. Niet direct naar aanleiding van Nisandeh zijn verhaal – mijn website paste al aardig binnen het kader wat hij schetste, maar de kinderen van de bakker eten oud brood, ik had zogenaamd de tijd niet om de veranderingen die ik wilde doorvoeren ook daadwerkelijk door te voeren… maar nu is het eindelijk een feit: Een volslagen ‘responsive’ website, die op je telefoon net zo makkelijk te lezen is als op je 21″ beeldscherm… en natuurlijk MET de nieuwe ‘Over mij’ pagina, waar ik besloten heb mijn visie openlijk te uiten.

Het bedenken van een 10.000 euro product (feitelijk een 24.000 euro product) kostte me 30 seconden, daarna nog eens 30 seconden voor het bedenken van een paar potentiële afnemers en toen ik hen het product -wat nog gemaakt moet worden- beschreef en vertelde dat dit een jaar lang 2000 euro per maand zou kosten, gaven twee aan interesse te hebben, nummer drie zou interesse hebben, als hij het geld zou kunnen missen… De komende maanden staan dus onder meer in het teken van het realiseren van het product om in januari 2013 de aftrap te kunnen geven.

Veel geleerd? Ik heb ruim een jaar samengewerkt met DE Master Entrepreneur… kun je dan nog veel halen uit zo’n training? JA… Allereerst natuurlijk een geweldige erkenning van mijn expert status: Ik bleek dag 1 bij de eerste koffie al bij meer mensen bekend te zijn dan ik dacht. Anderhalf jaar bloggen over WordPress en het gratis beschikbaar stellen van informatie werkt dus.

Vervolgens: referrals zijn machtige zaken, als ze door de juiste persoon gegeven worden. Toen Nisandeh op het podium vertelde, dat ik hem had getipt met betrekking tot een geweldige Twitter plugin, werd ik in de pauze belaagd door mensen, die vragen over Twitter hadden… Ik heb ze teleur moeten stellen, ik ben geen Twitter, maar een WordPress expert, maar het geeft wel aan hoe krachtig een referral is.

En natuurlijk 300 prachtige mensen ontmoet! Bedankt iedereen…

En even een praktisch puntje : Master Minders gezocht in de omgeving Apeldoorn!

Veel succes allemaal!

Heidi van de Vrugt
Heidi van de Vrugt
10 years ago

Hoi Wilko, ik wil je nogmaals langs deze weg laten weten dat je heel inspirerend voor me bent en dat ik heel dankbaar ben. Ik krijg gewoon precies wat ik nodig heb, zoals ook uit jouw verhaal blijkt dat je krijgt wat je waard bent als je je hart op de goede plaats hebt. Ik hoop dat veel mensen jouw 10.000 euro product gaan kopen zodat jij steeds meer de bijdrage kan zijn voor de wereld die je bent. We hebben contact! Heidi

Gerda Hekker
10 years ago

Nog plaats in de MasterMindGroep regio Den Bosch-Eindhoven.
Als je nog interesse hebt om aan te sluiten, laat het snel even weten.
Binnenkort zal de uitnodiging voor de eerste bijeenkomst worden verstuurd.

Gonny de Wit
9 years ago
Reply to  Gerda Hekker

Onze MasterMindgroep in Eindhoven – zal misschien wel uitbreiden met 3/4 nieuwe master entrepreneurs die willen deelnemen.

We weten dat de agenda’s soms heel snel gevuld zijn en dat er altijd mensen afwezig zijn (persoonlijk of door de branche).

Ben erg benieuwd wat er in het nieuwe jaar allemaal gebeurt. Wat we van elkaar kunnen leren.