Na de Master Entrepreneur – juni 2014

Hoe is het nu, een paar dagen (en WK wedstrijden) verder?

Je hebt tijdens de Master Entrepreneur een enorme hoeveelheid informatie gekregen en waarschijnlijk ook een heleboel nieuwe ideeën en inzichten.

Nu komt het erop aan om met het 12-stappen implementatieplan aan de slag te gaan.

Implementeer stap voor stap, dan houd je overzicht én je geestelijke gezondheid.

Een paar belangrijke zaken op een rijtje voor je:

 • We hebben een flinke verzameling foto’s van de Master Entrepreneur geplaatst op Facebook. Tag jezelf en anderen zodat we elkaar meer en meer kunnen gaan herkennen.
 • De speciale aanbieding om jouw Ultieme Website te laten bouwen is met 1 dag verlengd tot vrijdag 4 juli 23:59 uur. Ga naar http://mes2014.ultieme-website.nl (zie ook de P.S. van deze pagina)
 • Klik hier voor de 14-delige Referral Systems Video cursus

Hieronder vind je de links naar de 11 branchegerichte Master Entrepreneur Facebook groepen:

 1. administratief & organisatie
 2. bouw & techniek
 3. design & creatie
 4. opleiding, coaching & training
 5. horeca & hospitality
 6. gezondheid, zorg & welzijn
 7. ICT hardware, software & consultancy
 8. juridisch, financieel & verzekeringen
 9. marketing, verkoop & communicatie
 10. non-profit
 11. retail & groothandel

Meld je aan via een van bovenstaande links. Wij zullen de groepen ongeveer een maand lang modereren. Daarna beoordelen wij wie we zullen uitnodigen om te modereren voor zijn of haar groep.

En als je tot het einde bent gebleven en de Hot Seat sessie aan het einde waardevol vond – dan ga je helemaal blij worden van (you’re gonna LOVE) het speciale seminar dat we eind september gaan geven. Je hoort er binnenkort meer over…

En tot slot…
Heb je vragen, nieuwe inzichten of resultaten die je wilt delen na de Master Entrepreneur? Of wil je in contact komen met iemand (uit een andere branche)? Laat het weten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Houd contact en blijf elkaar ondersteunen en inspireren tot het waarmaken van het volle potentieel van je business.

De wereld zit op je te wachten…

Succes met implementeren!

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

P.S. De Ultieme Website actie is met 1 dag verlengd omdat voor sommige bezoekers de URL www.webalist.eu/mes2014 niet bereikbaar bleek te zijn. Indien je meerdere bevestigingen hebt ontvangen terwijl je je maar 1x hebt ingeschreven, stuur dan even een e-mail naar support@webalist.eu

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
47 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Benard
Esther Benard
8 years ago

Toch wel heel bijzonder, voor de tweede maal is er door het netwerken binnen de Open Circles community iemand op mijn pad gekomen, die mij wil helpen met het schrijven van een boek.

Ik had daar nog nooit zo bij stil gestaan, maar mijn verhaal en de ‘mensen die gestopt zijn met harddrugs en clean willen blijven’ weet mensen in de Open Circles community te raken……ze willen graag iets voor mijn doelgroep en mij betekenen. Dus een goed boek.

Toeval bestaat niet, het valt me toe…hier ga ik zeker mee aan de slag.

Gabriela van Gemert
8 years ago

Absoluut zinvol en ik kijk ook met genoegen terug op de Master Entrepreneur. Maar… nee geen maar. een tip: de groep coaches, opleidingen en trainingen is wat mij betreft te breed. De groep bevat enerzijds branches en sectoren, anderzijds “rollen”.

Of anders gezegd ik mis een groep voor :

“organisatieadvies/consulting/procesbegeleiding en evt. voor mensen die al langer samenwerken in een team of een eigen bedrijf hebben met meer mensen. ”
Idee om deze groep zowel op Facebook op te nemen alsook in de volgende trainingen? Want het werken in de groepen bracht mij wel veel meerwaarde zo.

Sandra de Leeuw
8 years ago

@gabriela
Ook ik heb ontzettend genoten van het weekend maar heb vooral ook veel geleerd. De Master Entrepreneur heeft mij mijn energie en focus teruggegeven. Daar ben ik de Open Circles Academy maar ook alle mensen die ik dit weekend heb ontmoet heel dankbaar voor. Maandag heb ik een persoonlijk implementatieplan gemaakt. Vandaag heb ik de hele dag de tijd om daar een goede start mee te maken.

Ik sluit me bij Gabriela aan. Het zou voor mij als organisatiecoach ook een meerwaarde zijn om een dergelijke groep toe te voegen. Ik denk dat dit voor meer mensen geldt.

Iedereen succes met implementeren!

Marleen Deleu
Marleen Deleu
7 years ago

De Master Entrepreneur heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen! Het waren 3 intense dagen boordevol informatie en boeiende netwerkcontacten. Ik heb zo veel bijgeleerd! Gelukkig was er het stappenplan om te implementeren … Ik ben er meteen aan begonnen en plan nu om in september los te gaan met mijn eigen ‘Academy’.

Ik sluit me aan met de vraag naar een eigen groep voor B2B consultants en procesbegeleiders.

Veel succes aan iedereen met het implementeren, en een mooie zomer gewenst!
Marleen

Marischka Setz
8 years ago

Goed dat je het hier schrijft: een extra groep voor organisatieadvies/consultancy en procesbegeleiding. En groep die m.n. B2B gericht is en daarmee elkaar ook veel gerichter kan steunen en helpen.

Zou mooi zijn als die toegevoegd kan worden… 🙂

Hildegonde Mostert
8 years ago

Wat een onvoorstelbare energieboost. Het is geweldig om hier af en toe een injectie van te krijgen en met verdubbelde aandacht weer aan het werk te gaan.
Maandagochtend zat ik alweer om 7.30 uur aan een ondernemersontbijt in de regio. Dat heeft weer goede contacten opgeleverd voor het onderwerp vitale mensen in vitale organisaties.
Mij heeft het weekend veel hulpmiddelen verschaft precies op het punt waar ik was aangeland. De 4 vragen helpen enorm en mijn website en communicatie ga ik daar in de komende 2 weken op aanpassen. In de gesprekken met potentiële klanten wordt de propositie ook steeds duidelijker, met enthousiaste reacties als resultaat. Dank Nisandeh, voor het inbrengen van zoveel kennis en praktijk.

Karola Asche
8 years ago

Hoe dankbaar kun je zijn als je iets groots in de schoot geworpen krijgt? Daar zijn helemaal geen woorden voor. De Master Entrepreneur is daar een voorbeeld van. En….de samenwerking met mijn zakelijke partner Annemarie de Groot-Bakker. We zijn meteen aan de slag gegaan, heel doelgericht. En onze FEBE staat al stevig in de stijgers! De rest gaan we erom heen bouwen. Eind van het jaar hebben we grote stappen gezet, zoals de mail naar oude klanten over de nieuwe opzet en het uitvoeren van ons FE product en nog veel meer. Bij navraag bij onze klanten blijkt dat zij dit niet kunnen weerstaan, ze er behoefte aan hebben…. en we zijn de enigen in ons vak die met een volstrekt andere aanpak gaan komen.

Wow…ongelofelijk hoe één weekeind je hele werkhouding, visie, omzetverwachting en geloof in jezelf op z’n kop kan zetten. Resultaatdenken staat vanaf nu bij ons echt, echt voorop! Dank je wel Open Circles Academy! We zien uit naar de ‘Breakthrough to Success’ en weten dat we tegen die tijd al met heel concrete resultaten kunnen komen.

Anne-Tjerk Mante
8 years ago

Waardevol weekeinde, nieuwe inzichten, andere kijk op de dingen.
Ook de hot seats sessie was van meerwaarde omdat daar tot uitdrukking kwam het benoemen van de passie, de opdracht, de boodschap aan de klant.
Veel mensen gesproken, en met sommigen inmiddels nader contact voor samenwerking. Tof!

Anne-Tjerk

Judith Sluiter
Judith Sluiter
8 years ago

Ontzettend leerzame training. Wij hebben onze doelgroep nu beter geformuleerd en hebben ons pakket uitgebreid met een uniek aanbod (Front End), de eigenlijke sale (Back End) en twee back-end producten, die we eerst zo weggaven.

We kwamen erachter dat onze klanten een andere idee hadden dan dat wij ze hadden verteld over het hebben van een app voor je bedrijf. Daar moeten we dus aan werken. Maar meteen een aantal dingen geïmplementeerd en dinsdag meteen uitgeprobeerd. En wat blijkt? Het werkt! in plaats van “misschien 1 app” heb ik er nu 4 verkocht, met zicht op nog eens 11 in Januari!!!

Naast dit voortreffelijk resultaat, heb ik ook verschillende waardevolle contacten opgedaan.
Super!! Ik kijk nu al uit naar de volgende training!!

Martine Verweij
Martine Verweij
8 years ago

Wow! Wat heb ik veel geleerd in de 3 dagen! Zo overzichtelijk en ik hou van de stap-voor-stap methode!

Deze week ben ik mijn aantekeningen aan het uitwerken en daarna neem ik het 7 dagen lang iedere dag door.

Vanaf maandag ga ik een planning maken en implementeren. Mijn doel is 1 september 2014 alles geïmplementeerd te hebben.

Heb je een blog? Laat het me weten, dan plaats ik een ‘comment’! martine@plantenliefde.nl

Succes en veel plezier met implementeren!

Judith Porcelijn
8 years ago

Hoi Martine,

Ik heb een blog, maar op 7 september gaat deze er heel anders uit zien. Het is geweldig wat we geleerd hebben en dit is een van de veranderstappen die ik ga nemen. Ik hoop dat je het leuk vindt om mijn verhaaltjes te lezen (daar kan je nu nog op reageren) en na 7 september zie ik graag jouw officiële comments.

groet, Judith

Angelique Piternella
Angelique Piternella
7 years ago

IK WIST HET….!!! Toen ik in februari 2014 de startersbootcamp had gevolgd, wist ik gewoon dat ik, ondanks een jaar van voorbereiding, nog NIET moest beginnen met mijn eigen bedrijf. Ik heb mezelf de training Master Entrepreneur cadeau gedaan omdat ik gewoon wist dat daar nog dingen aan bod zouden komen die de opstart van mijn bedrijf nog mooier zouden maken. Ik had me voorgenomen alles om te gooien en de zaken uit de startersbootcamp, MC 30 % more inkomen, MC remarkable product en MC communication skills en training Master Entrepreneur te implementeren. Na implementatie zou ik gaan starten. En YESSSSSSSS, Share Office Support gaat bijna officieel van start! Front-end, en verschillende back-ends all ready. Ik heb natuurlijk nog een hoop te doen, maar ik ben zoooooooooo blij met de structuur. Het allermooiste is eigenlijk dat je leert te denken als ondernemer i.p.v. ZZP-er. Ik ben erg dankbaar dat ik al deze waardevolle informatie als STARTER op voorhand heb gekregen.

IMPOSSIBLE NO ES NADA – NOTHING IS IMPOSSIBLE -KAN NIET BESTAAT NIET

Astrid Reijmers
8 years ago

Wow! Wat een weekend was dit zeg! Ben nu druk bezig met het implementeren van alle informatie. Merk dat het niet opnemen van de telefoon nog wel wat aandacht nodig heeft 🙂 ofwel even mijn time management scherp zetten. Dat vind ik het lastigste.

Ik heb nog wel 2 vragen:
1) bij de blog mbt referrals stond er het aantal views, likes en shares. Er waren 66 shares tov 5122 views, heb even niet meer voor ogen hoeveel likes het waren. Hoe kijken jullie hiernaar? Ik heb zelf nl hogere verwachtingen, maar is dit ook reëel? Wat mag je verwachten (of niet)?
2) zijn er opnames gemaakt van de Hot Seat sessie die iemand wilt delen. Ik ben met name op zoek naar de opnames van de coach die met kinderen werkt. Nisandeh begon met ‘I believe the children are the future’ en de opname van de stichting icm scheikunde. Het ging te snel om het mee te schrijven. Is er iemand die dit wilt delen?

Nav het hoedenspel ga ik met een groep ondernemers hier uit de buurt een groep starten, waarbij we elkaar kunnen steunen door elke keer vragen te beantwoorden en bekijken vanuit een andere hoed. Erg waardevol!!

Txs again Nisandeh!

Groetjes
Astrid

Marjon Sarneel
8 years ago

Ik weet zeker dat iedereen nog aan het bekomen is van de Master Entrepreneur. Ik ben net klaar met het uitwerken van mijn aantekeningen. Handig om zo’n document te hebben ivm met de 10-24-7. Ik heb overigens wel meer dagen nodig om al deze informatie goed op te slaan.

Misschien een tip: de zaken die ik het eerst wil implementeren heb ik blauw gemarkeerd. Zo kan ik ze snel terugvinden, en zie ik waar ik nog niet aan toegekomen ben.

Nu eerst naar Brian Tracy! Ik verheug me erop 🙂

Kria Djoyoadhiningrat
Kria Djoyoadhiningrat
8 years ago

Thank you, thank you, thank you for the GREAT hot seat session! Just thinking back to this opportunity just fills me with adrenaline even now. Yesterday my businesspartner and I recorded a video to assemble the team that will do it! Together we’re stronger and will take the next steps. And make an end to the slums WORLDWIDE.

Pascale Martina van der Werp

Your idea is great, many people love it. I wisch you al the best…

Pascale Martina

Esther Benard
Esther Benard
8 years ago

Good luck….it’s a wonderful idea.

Mariska van Gennep
8 years ago

Wat een weekend, wat een inzichten. Ondanks weinig tijd toch al aantal zaken geimplenteerd of toegepast. Zo do-able!

Marijke popma
Marijke popma
7 years ago

Al weer een paar weekjes geleden maar nog steeds voel ik de energie! Mijn mindset heeft weer een opdonder gekregen. En dat is fijn.
Goed waren de implementatiestappen en komen tot focus. Werk aan de winkel dus!

René Arns
8 years ago

Een zeer inspirerende 3 dagen. Wat ben ik daar blij mee. Het heeft me enorm gemotiveerd en ik ben nu heel hard bezig met de implementatie. Ook heel fijn om zoveel branchecollega’s tegen te komen en zo elkaar te kunnen steunen door bijvoorbeeld commentaar te leveren op elkaars blogs. Dat is echt super. Heb ook al de prijzen verdubbeld. We gaan zien wat dat brengt!

Marcel Wenting
Marcel Wenting
8 years ago

Het gaat hier goed met implementeren, zeer goed zelfs.
Ik was al druk begonnen tijdens de Master Entrepreneur in de uurtjes tussen dat ik thuiskwam en weer terug naar Nieuwegein reed en ben druk bezig geweest dit nog verder door te voeren.

Mijn eigen versie van de Ultieme Website waarbij ik ondernemers technisch ontzorg ben ik nog verder gaan optimaliseren.
Ik heb reeds een framework opgezet voor mijn opt-in, dus dit wil ik in de komende periode gaan uitwerken.

Ondertussen heb ik ook al de eerste reacties binnen naar aanleiding van de MES2014 en hoop ik binnenkort nog meer ondernemers gelukkig te maken met een zeer goed opgezette website 🙂

Bianca van Rooij
8 years ago

Wat was ik blij dat we op het laatst een overzicht kregen met ‘what-to-do-first’. Ik dacht even dat ik gek zou worden, want waar moet je in hemelsnaam beginnen als je 3 dagen volgestopt wordt met allerlei nuttige informatie!
Bedankt Nisandeh en E-team, en ik ben blij dat ik nog een jaar verder met jullie mag werken aan mijn bedrijf.

Mijn grootste eye openers zijn:
– alles is een systeem!
– alles kan je leren!

Suanna van der Laan
8 years ago

Thanks everybody for the wonderful weekend. So much to implement now! Front-end, opt-in offer, website, linkedin etc. Step by step…
I was happy to stay untill the end: the amazing hot seat speeches! Everyone of you has so much to deliver!
I also had my speech all prepared and was ready to jump when my group number – 12 (overig) – came up. So I was somewhat disappointed when Nisandeh decided to skip the last group…
But like Jay Abraham said (I put this quote in my notebook): turn every disadvantage into your advantage. So I hope I can practice my positioning speech right here! Here it comes:

I believe that writers can change the world. With their books they can inspire, motivate and stimulate people to make the changes necessary to fulfil their potential. With their books they can touch much more lives one can even imagine!
And I believe that entrepreneurs like you have a big responsibility in this, they can make the biggest impact with their books, by sharing their knowledge and expertise.
As a publishing expert it is my obligation to help ambitious, first-time writers to spread their message in the most effective way.

PS. I’m a publisher and also am engaged in a partnership to help business-owners to write, publish and promote their book.

PPS. Since a lot of you are thinking or already working on a book, how about an Master Entrepreneur facebook group for book writing? You can stimulate each other and all the writing and publishing experts from the Master Entrepreneur (I met a lot of college’s) can contribute with their knowledge and expertise.

Marlous Wessels
Marlous Wessels
8 years ago

Eindelijk donderdag! Afgelopen dagen had ik 2 deadlines die eerst moesten, blij dat ik vandaag alles kan uitwerken en kan starten met de implementatie.
Ik heb enorm veel nieuwe ideeën opgedaan dus het wordt de uitdaging om te kiezen en focus te houden. Maar iedereen met wie ik tot nu toe gewerkt heb in de groepjes, enorm bedankt! En zeker Alexander die met een gouden idee kwam. Nieuw, niet passend in wat ik van plan was, maar zo mooi dat ik het niet kan laten liggen:)

Groets,
Marlous Wessels

Rozanne van Heiningen- Toussaint

Wat was het waardevol om drie daagse te hebben gedaan. Heb veel nieuwe ideeën en inzichten gekregen en zou graag een idee met jullie willen delen en jullie commentaar willen ontvangen:
Ik combineer poppenspel en dans voor kinderen vanaf 2 tot 8 jaar, verpakt in een les. Mijn idee om meer mensen te te bereiken wil ik bewerkstelligen door video’s van mijn dansverhalen te maken, die tegen betaling aan te bieden, waarna je 3 weken naar deze les kan kijken en doen samen met je kind. De 4de week krijg je dan een uitnodiging om de les echt met mij en alle kinderen met hun ouders te doen.
Mijn klant: drukke ouders die graag toch iets speciaals met hun kind willen doen (schuldgevoel is de pijnplek!)

Dit even in het kort

Heel fijn wanneer je hier een reactie op geef
Groet
Rozanne

Marjo Bloempaal
8 years ago

Ik ben heel blij met mijn nieuwe inzichten van afgelopen weekend. Ik heb er weer zin in. Top aanbieding gekregen van webelist. In mijn vakantie ga ik me verder oriënteren.
Jullie ook allemaal een hele fijne vakantie. Geniet ervan!

Petra Wermink vos
8 years ago

Nog steeds druk bezig met implementeren. Nieuw blog gemaakt, me aangemeld voor de ultieme website. Ondertussen al druk bezig met de ontwikkeling van mijn 10.000 euro dienst 🙂
Maar natuurlijk eerst nog opt-in en front-end 🙂

Eigenlijk ben ik weer zooo blij met dit weekend! Super!

Ik kan me nu al verheugen op de Financial Freedom en Breaktrhough to success!!

Arianne Elderman
7 years ago

De Master Entrepreneur heeft mij veel informatie opgeleverd die ik op dit moment aan het implementeren ben.

De tweede dag ging onder andere over positioning. Het beantwoorden van de 4 vragen heeft mij veel moeite gekost. Maar nu ben ik eruit en zie ik in dat de laatste vraag zin geeft aan mijn bedrijf!
Nu verder met de rest van de stof, ik heb er zin in!

Frans J. de Grebber
8 years ago

Gaaf weekeinde, ben nog aan het bijkomen. Nu de kunst van het gedoseerd implementeren. Wens iedereen succes hiermee.
Groeten Frans
Koffie Thee Chocolade

Marjo Engbers-Bardoel
8 years ago

Hallo Allemaal,
Ja, het was zeker helemaal geweldig! Ik ben maandag METEEN begonnen met implementeren. De tip van: doe 5 dagen per week, 6 acties per dag. Maximaal 1 uur per actie. Dit werkt prima voor mij, overzichtelijk, rustgevend, en het afvinken van een actie geeft een goed gevoel. Ik plan het elke dag in mijn agenda (via email). En ik ben druk bezig met het starten van de nieuwsbrief, en binnenkort mijn eerste blog op de site. En er volgen er meer! Helemaal geweldig wat we allemaal geleerd hebben in dit weekend. iedere keer ben ik dankbaar dat ik jou heb leren kennen, Nissandeh. ☺ Groet, Marjo.

Wietske Zoethout
Wietske Zoethout
8 years ago

Het was me toch een inspirend weekend! Ik ben gelijk aan de slag gegaan vol met nieuwe energie.
Ik vind dit best eng maar ik heb een vraag aan jullie:
Wie wil er feedback op mijn website geven? Zijn de producten duidelijk, vind je het makkelijk om een reactie te plaatsen, wat mis je?
http://www.zoethoutenzo.nl

Mariska Langeveld
7 years ago

Tijdens de Master Entrepreneur kreeg ik een nieuw idee om mijn bedrijf op een andere manier vorm te gaan geven ( eigenlijk wordt het een nieuwe tak). Afgelopen december had ik de Financial Freedom gevolgd en hoewel ik veel nieuwe informatie had klopte het niet en nu na het volgen van de Master Entrepreneur vielen een aantal zaken op hun plaats.

Wat ik wil aangeven dat het een betere volgorde is om eerst Master Entrepreneur te volgen en dan pas Financial Freedom. Verder vond ik het heel waardevol om nu per industrie ingedeeld te worden zodat het makkelijker was om met mede-detaillisten in contact te komen. Dit was zeer waardevol, omdat zij dezelfde soort uitdagingen tegen komen. De meeste ondernemers zijn coaches en trainers en de opleidingen van Open Circles sluiten daarop naadloos aan. Voor detaillisten die producten produceren of doorverkopen zijn iets andere oplossingen nodig.

Marieke Adrichem
8 years ago

Ik ben al drie dagen hard aan de slag, meer focus en beter inzicht in productaanbieden. Komend weekend sta ik op een markt, bij het yogafestival op Elswout, temidden van mijn doelgroep. Kom gerust even langs en hoor meer van mijn ZEN reizen!
Alleen waar blijven de mensen van groep 12???? Een groep kiezen? Of mag iedereen zich promoten? 🙂

Wouter Lenis
8 years ago

Direct aan de slag! Implementeren is de sleutel naar success!
Het weekend was zo waardevol, ongelooflijk!

Target audience gedefinieerd waardoor mijn verhaal en positionering nu goed overkomt in mijn gesprekken met mogelijke nieuwe partners en klanten. De ultieme website aangeschaft want ja, zelf doen kost tijd en soms moet je gewoon slim investeren! Nog veel te doen en ik word er blij van en mijn klanten ook! Het is natuurlijk niet all about me, it is all about them!

Remco Boerma
Remco Boerma
8 years ago

Wat een ongelooflijk vol weekend was dat! Er is geen moment dat ik niet bezig ben met iets uit de ME. Alle visitekaartjes zijn verwerkt op LinkedIn, nieuw profiel staat erop en ik zie uit naar feedback, blog schrijvers, commentaar gevers enzovoorts om samen te werken. Mocht iemand moeite hebben met de positioning formuleren dan help ik je graag mee.

Edith Nijhof
8 years ago
Reply to  Remco Boerma

@remcoboerma
Dag Remco,

Knap zeg, je hebt Nisandehs advies perfect opgevolgd met een vlammend betoog.

HG, Edith Nijhof

Jan van Kilsdonk
8 years ago

Na zoveel jaren ervaring denk je dat je wel het een en ander weet maar na het weekend begin ik daar toch behoorlijk aan te twijfelen. Is het soms zo dat hoe meer je weet je steeds meer tot de conclusie komt dat je nog maar zo weinig weet. Er zijn in ieder geval wel een paar dingen die echt moet gaan toepassen. Dat zijn op de eerste plaats:
Hou het simpel, zeg maar hapklare brokken.
en twee, probeer geen biefstuk te verkopen aan een vegetariër.

Ik wil Nisandeh en het hele team bedanken voor de wijze lessen.

Groet, Jan

Bea van der Mei
8 years ago

Na de Master Entrepreneur ben ik DIRECT aan de slag gegaan met de actiepunten die ik had opgeschreven. Het timemanagementsysteem gebruikt en zitten te stuiteren van de energie die ik opgedaan heb dit weekend. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo verfrisd van een pittige training thuis ben gekomen!!

Ik heb de nieuwsbrief en deze info van nu op donderdag gepland want ik was té bezig met mijn andere zaakjes te implementeren. De blog is er en ik ben onder water mijn website aan het verbeteren.

Via facebook (facebook.com/fitenvoeding) heb ik mijn doelgroep gevraagd de vraagjes van dag 1 te beantwoorden, en daarheb ik superleuke reacties op gekregen!

Gister had ik mijn ‘ideale’ klant (die ik overigens naar de Business Bootcamp van komende januari heb verwezen) en die gaat nog wat meer vragen beantwoorden die ik ook op mijn site mag zetten. Leuk allemaal! Implementeren=fun1!!!

Willy van den Brand
8 years ago

Opnieuw vind ik het bewonderenswaardig hoe deze uitgebreide materie in compacte vorm is aangeboden: de onderliggende principes blijken verrassend eenvoudig en bijzonder goed bruikbaar. Het is nu vooral een kwestie van de stappen volgen (en daar ben ik afgelopen week uiteraard mee begonnen.)
En dan als bonus nog avondsessie. Wauw. Iedere keer weer kippenvel als in enkele minuten de missie van iemand boven tafel kwam.

Marjan Crabtree
7 years ago

Ik sta nog steeds te stuiteren om eerlijk te zijn. Het moet echt allemaal nog bezinken.

Ik heb al een aantal kleine dingetjes gedaan maar heb nog een brainstormsessie met een aantal vakgenoten op de planning staan. Dit is me tijdens de Master Entrepeneur niet gelukt omdat mijn gebied eigenlijk nergens bij hoorde. Zo is er dus ook geen Facebookgroep voor Schrijvers/Vertalers.

Hebben er nog meer mensen die behoefte aan een groep? Dan wil er best zelf een opzetten voor ons…

John van der Veer
8 years ago

Drie dagen keihard gewerkt met het materiaal van afgelopen weekend. Mijn zakenpartner is nu overtuigd. ZO gaan we het doen. Nu naar mr Tracy. Dan eindelijk een weekend met vrouw en kinderen.

Rose Jansen
Rose Jansen
8 years ago

I got so many new ideas that I can’t sleep! I’m loving it!

Lizet van Triet
8 years ago

Thanks Nisandeh for the great and inspiring training! Right now I’m for a week in Hongary to write a book. And I can’t wait to start implementing! I was so impressed by the extra session; I had goose pimples all the time, so inspiring it was. Thank you! Lizet

Sanny Stet
8 years ago

Maandag had ik eerst mijn kwaliteitsdag: met mijn zoon een dagje Antwerpen, per 1 juli zou hij 4 maanden stage gaan lopen.

Ik ben begonnen met de positionering en mijn website aanpassen. Heb voor de maand juli een 6-tal doelen opgesteld om mee aan de slag te gaan, Het vinden van mijn Target Audience vind ik wel erg moeilijk maar het zal mij gaan lukken.

Ik vond de 3-daagse zeker heel inspirerend, ook confronterend en verfrissend. Het implementeren wordt goed uitgelegd en zodoende kunnen wij er als (beginnende) ondernemers ook echt iets mee.

Michaela Wierdsma
8 years ago

Master Entrepreneur was heel waardevol. De positionering is een prima start. Het geeft gelijk weer waarom je je onderneming runt en waar je naar toe gaat. Positionering is not a ‘once in a life time’ maar iets waar je met regelmaat naar terug gaat.
Doe ik nog steeds waar ik in geloof, ben ik nog bezig met de doelgroep en waar ga ik naar toe.

Dank voor de vele inzichten. Als sausje ga ik nog een keer naar de Business Bootcamp om de basis nog een keer te ervaren. Wie weet zie ik je daar.
Hartelijke groet,
Michaëla

Gwen Geerinck
8 years ago

My biggest insight was that the alchemy of the Master Entrepreneur is simple but not easy!

Sometimes I’m looking to my goal and loose track because i do not pay attention on the road. And I take responsibility for my choices and forget the right action or I’m focused on my target audience and forget to follow the money.

I created a good template for myself and share this with you. Enjoy!

step 1 Be 100% present with your goal in mind
step 2 be 100% responsible for your choices and right actions
step 3 Be 100% focused on your target audience but follow the money

And the secret ingredient is to be committed to your passion and success is yours to make a difference in your world

Lotte Kaptijn
7 years ago

De ME heeft een duidelijke nieuwe impuls gegeven aan mijn bedrijf. Het bepalen van mijn doelgroep en uitspreken waar ik in geloof, brengt vanalles in beweging in en om me heen.
Ik krijg enthousiaste reacties van klanten en vrienden waar uit voor mij ook blijkt dat er vraag is naar wat ik neer wil zetten.

Ik geloof dat we in een overgangsfase zitten van geforceerde, individualistische kracht, naar gemeenschappen met een positieve innerlijke impuls. Waar vanuit verbondenheid en geven wordt gehandeld. Dit zijn vrouwelijke kwaliteiten (die mannen uiteraard ook hebben) waar heel lang geen ruimte en waardering voor is geweest in de maatschappij.

Ik geloof dat als steeds meer mensen vanuit verbinding, mededogen en onvoorwaardelijkheid leven, het voor een grote verandering gaat zorgen. Dat de constructies die gebaseerd zijn op ego, macht, misbruik ed. zullen afbrokkelen. Zodat de ziekmakende maatschappij waar disbalans heerst, transformeert in een helende omgeving waarin ruimte is voor iedereen om zichzelf te zijn en zijn kwaliteiten en gaven tot uitdrukking te brengen. Waar vertrouwen in jezelf en elkaar de basis zijn zodat mensen elkaar voeden en er weer een natuurlijke balans ontstaat in onszelf, tussen mensen en in relatie tot de natuur.

Het geeft me veel inspiratie om vanuit het besef van dit geloof, mijn Praktijk voor Massage en Bewustwording te specialiseren.

Hartelijke groet
Lotte