Na de Master Entrepreneur – oktober 2011

Weer met twee benen in de dagelijkse realiteit terechtgekomen?

Een dagelijkse realiteit die er anders uitziet dan voor afgelopen vrijdag… nietwaar?

Je hebt tijdens de Master Entrepreneur 2.0 Training een enorme hoeveelheid aan informatie aangereikt gekregen en waarschijnlijk een heleboel nieuwe ideëen bedacht en inzichten gehad.
Nu wordt het zaak om dit allemaal te implementeren.

Maar niet alles tegelijk!

Implementeer je ideeën stap voor stap, dan houd je overzicht én je geestelijke gezondheid…!

Een paar dingen die ik je aanraad direct te doen:

 • Op 19 november 2011 vindt een nieuw evenement plaats: de Networking Bootcamp.
  We gaan je hier nog persoonlijk voor uitnodigen. Wij vinden het fantastisch als jij hierbij aanwezig bent. Ook nodigen we je uit om ondernemers die je kent mee te nemen naar dit unieke evenement.
  Zet de datum alvast in je agenda!
 • Op 14 en 15 januari 2012 vindt weer een Business Bootcamp plaats.
  Je bent uiteraard van harte welkom om zelf aanwezig te zijn. En nodig dan ook ondernemers die je kent uit om deel te nemen!
  Gebruik hiervoor jouw persoonlijke link die je in onze wekelijkse e-mail krijgt toegestuurd.
 • Voor elke vijf mensen die zich via jouw persoonlijke link inschrijven en op komen dagen, ontvang je van ons een waardebon van 200 euro die je kunt besteden aan trainingen.
 • Als je nog geen account hebt op LinkedIn, meld je dan aan
 • Wanneer je een account hebt op LinkedIn, link dan met me
  En uiteraard, volg ons op Twitter en word vrienden op Facebook!
 • We hebben een LinkedIn groep in het leven geroepen, waar je contact kunt maken met alle andere Master Entrepreneur deelnemers…
 • Bekijk de video Create a Great LinkedIn profile
 • Download the pdf MasterMind Groups en ga aan de slag!

Wat heb jij uit het Master Entrepreneur seminar gehaald?
We zijn benieuwd wat jij uit het seminar hebt gehaald, wat waren jouw belangrijkste inzichten en natuurlijk… welke acties ga jij de komende tijd ondernemen?

Laat het ons (en de andere 220 mededeelnemers) weten door een comment hieronder te plaatsen. Zo kunnen we elkaar inspireren tot het nemen van actie!

En kom ook nog eens terug naar deze pagina om geïnspireerd te raken door de inzichten en ervaringen van anderen.

Op jouw succes, Nisandeh Neta

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

38 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Riet de Vlieger
10 years ago

Ik ben begonnen met het lijstje van 6 op te stellen, en te zorgen dat ik binnen de 6 uur blijf. Dat helpt om te focussen.

En ik heb zojuist een LinkedIn groep gestart binnen mijn beroepsgroep. Die hadden we nog niet, en hij is o zo nodig om in communicatie te zijn.

En o, wat valt het tegen: ik heb allerlei gewoonten waar ik mee te maken heb, èn een heel bedrijf (eigenlijk twee) te runnen. En dan moet er weer zoveel nieuws tussen. Dus ja, ik ga het stap voor stap verder doen. Maar wel met focus! Dank voor een geweldig weekend.

Bas Genemans
Bas Genemans
10 years ago

Wat een geweldig weekend zo, nog geen week verder en heb al drie experts op elk hun eigen gebied gevraagt om me te helpen met het opzetten van mijn bedrijf. Alle drie enthousiast en erg ongeduldig!

Daarnaast ben ik nu eindelijk in staat om duidelijk aan te geven wat ik ga doen en hoe ik dit kan bereiken. Vol vertrouwen en energie ga ik aan mijn frontend en backend werken.

Jullie allemaal erg bedankt voor het leuke weekend!!

Op naar succes!

Mark Wemmers
10 years ago
Reply to  Bas Genemans

Bas, jij hebt mij nieuwsgierig gemaakt, wat voor soort bedrijf wil jij gaan opzetten ?

Christien Papez
Christien Papez
10 years ago

Hallo Mede-Master-Entrepreneurs,

Het was een geweldig weekend, Voor mij doodvermoeiend maar absoluut de moeite waard. Vooral mijn dank aan iedereen die me iedere keer weer opnieuw een duw in de rug gaven….., ik vrees dat ik er anders af en toe onopvallend doch bewust een time out had genomen………met alle gevolgen van dien; ik zou veel informatie hebben gemist. Ik heb even tijd nodig om alles te laten bezinken en toe te passen. De komende dagen zijn gereserveerd om nieuwe inzichten planmatig toe te passen en om te zetten,

Ik houd jullie op de hoogte!

Jullie allen veel succes toegewenst en nogmaals mijn oprechte dank voor de fijne samenwerking

Helmy Kleinlugtenbeld
Helmy Kleinlugtenbeld
10 years ago

Heel veel energie, inspiratie en heel veel nieuwe inzichten!!

Grootste inzichten… vragen werkt! doordat we het meteen als opdracht in de pauze meekregen heb ik dat meteen ervaren. Super.

Nog één… kijk naar samenwerkingsmogelijkheden. Geleerd bij het onderhandelspel en dan wel achteraf. Van het ‘petten’ spel heb ik geleerd dat ik mijn situaties kan bekijken vanuit diverse invalshoeken. Echt heel waardevol.

Dinsdag een belangrijke afspraak gehad voor mijn backend en daar heb ik zoveel van geleerd dat mijn 3 backendproducten waarschijnlijk over 2 weken helemaal klaar zijn. Echt super.

Lang leve het implementeren!
Dankjewel voor alle waardevolle info!

High Five
Helmy

Esther van den Enden
10 years ago

Wow Helmy, jij bent lekker bezig. Klinkt goed! Zowel je inzet / inspanning als het resultaat verdienen een feestje… Heb je al plannen?

Hartelijke groet,
Esther van den Enden
Cirkel van Vertrouwen
(die rooie van de huisartsen)

Helmy Kleinlugtenbeld
Helmy Kleinlugtenbeld
10 years ago

Hey Esther,

Ja hoor, ik zag al meteen dat jij het was.

Nou dat vieren is ook iets, had ik wel steeds moeite mee. En toch heb ik dat ook al geimplementeerd. Gisteravond een heerlijk lavendelbad genomen… privéfeestje haha.
Op naar het volgende feestje!

Groetjes Helmy

Lizzy de Wilde
Lizzy de Wilde
10 years ago

Ik heb vooral weer energie en vertrouwen gekregen om door te gaan met waarmee ik bezig ben! Op een andere manier, dat wel. Beter. Meer doelgericht. En dat SAMEN met anderen te doen. More brains, more success. Zonder geheimzinnigdoenerij. Delen en durven VRAGEN.
Nu even een paar dagen uitwaaien en dan door!

Mark Wemmers
10 years ago

Hallo iedereen,

Ik heb een fantastisch weekend gehad. Ik heb er nog niets mee gedaan. Ik heb nog een baan en ben bezig met het opstarten van een administratiekantoor en wil het eerst allemaal laten bezinken. Ik zie er naar uit naar de samenwerking in de regio. Misschien kunnen jullie mij ook helpen ik zoek zzp-ers in Noord-Holland die niet tevreden zijn over hun administratiekantoor en er nog geen hebben, als jullie iemand weten, administratiekantoormw.nl .
Ik zoek ook nog relaties op Linkedin.

Geert Wemmenhove
10 years ago
Reply to  Mark Wemmers

Hoi Mark,

Het zou een leuk idee zijn om je contacten mee te tronen naar de nieuwe Business Bootcamp in januari. Of anders naar de netwerkbijeenkomst in november. Dan kun je daar wellicht een start maken met je bedrijf.

Geert Wemmenhove
10 years ago

hmmm…

Nog het één en ander te doen om mijn front-end voor elkaar te krijgen.

Ik heb als trekker voor mijn lijst opbouwen enkele sterrenkoks gevraagd of ze mij van een korte input willen voorzien om hier een klein e-book van te maken.

Hun visie op wat er nodig is voor een succesvol team in keukens…. Ik weet niet wat jullie er van denken, maar ik vind het zelf op voorhand al een opmerkelijk boekje.

Nu nog de medewerking van de heren verkrijgen…. Maar ik ben niet van plan om “Nee” als antwoord te gaan accepteren.
Over alles valt te onderhandelen nietwaar?

Dan is vervolgens de kookworkshop “De Pan op het vuur” die ik geef om topmanagers weer met overgave te laten werken mijn front-end. Enige obstakel daarin is dat ik op mijn huidige locatie niet meer als 20 personen kan herbergen. Maar goed… dat is voor nu.. Wie weet verandert tijdens het proces mijn back-end nog wel en is dit juist een mooie manier om te schiften.

Back-End 1 (1 weekend à € 2.500,-) “Mijn droomgerecht”
De manager krijgt persoonlijke aandacht tijdens een weekend waarin hij tot rust komt, ruimte krijgt in zijn gedachten, doelen formuleert, belemmeringen overwint en daarna als herboren en geïnspireerd de dagelijkse uitdagingen weer aangaat. Het doorvoelen van de veranderingen tijdens het creatieproces in de keuken maakt hem klaar om te implementeren na dit weekend.

Back-End 2 (1 week à € 5.000,-) “Ons gedroomde zevengangendiner”
De manager neemt zijn partner en kinderen mee in het proces waarin de innerlijke rust, vrijheid van gedachten, samenwerken als team, keuzemogelijkheden in realiteiten en een gelukkig gezinsleven centraal staan. Koken neemt wederom een centrale rol in tijdens dit proces.

Back-End 3 (1 jaar assistentie bij het vervullen van de droom à € 10.000,-) 😉
* Eén onderdeel daarvan is een masterclass koken van één van de sterrenkoks die in mijn boekje hebben geschreven voor het bouwen van mijn lijst 😉 Wat kost dat eigenlijk… hahahaha
* Ik heb nog tijd, maar wie heeft er meer ideeën voor dit product??

High Volume producten:
* Een kookboek voor het tot stand brengen van persoonlijke doelen.
(Ik had het al in gedachten voor ik jouw boek las Nisandeh…. ECHT!! Als goedmaker krijg jij mijn boek als eerste te lezen om te bekijken of jij er jouw naam aan wilt verbinden…. Akkoord?) Ik raad trouwens iedereen aan om Leef Lekker te lezen!

* Een “gewoon” kookboek waarin interviews zijn opgenomen met de meest bekende Nederlandse Chefs over de voorwaarden van succes in de keuken en…… als ik ze zover kan krijgen……. het recept van één klein gerechtje.

* Keuken gerelateerde kaarten voor persoonlijke groei.
Wie heeft er al spreuken voor me? => Ook mooie input voor mijn twitterinspanningen.. Houd me dus van harte aanbevolen

* Posters

* ……………..

Ideeën genoeg…. Nu implementeren…

Oh ja… Vergeten jullie niet te schieten als je wilt!!

BHG

Geert Wemmenhove
10 years ago

Even delen met jullie…..

Vanavond liggen mijn vrouw en dochter al heerlijk te slapen wanneer ik er aan toe kom om mijn mail te openen en te bekijken wie vandaag an mij hebben gedacht. (de Business Bootcamp-blog en Master Entrepreneur-blog zijn even rustig…)

Maar iig ik dus door mijn mail worstelen tot ik een juich moet onderdrukken…..

Ik sta op van mijn stoel en doe een rondedansje… zing zachtjes de tune van rocky en Zoek iemand om een high five mee te doen…. Zoals gezegd vrouw ligt op bed… Dan maar wakker maken!!!!!

Wat heb ik voor mail gekregen?
Ik heb de medewerking voor mijn e-book met de visie van chefkoks ehmm correctie… michelin sterrenkoks gekregen van een zeer bekende kok uit Zwolle….
Ik kon dus een lekker gevoel van euforie niet onderdrukken…

Trouwens!!!! VIER je overwinningen toch!!!!!
**Staat op en doet nog een klein dansje**

OK… Voor wie mijn uitgebreide verhaal had gelezen… De middelen om mijn lijst te gaan bouwen zijn in de maak!!!

Yeehaa… (sorry!! Ehmm nee helemaal niet sorry)

YEEEHAAAAAAA

BHG 😉

Ron Scheerder
Ron Scheerder
10 years ago

Hey Geert,

Helemaal goed! Zo zie je maar, je creeert wat je geloofd. Het kan niet anders of dat e-book is er in no-time.

Ik ben benieuwd naar je volgende succes.

Groeten en fijn weekend,
Ron

Ingrid Verbeek
Ingrid Verbeek
10 years ago

Hey Geert, Kanjer!

Top dat je het al zo ver concreet hebt. Zeker op de goede weg.
Je hebt je 10.000 euro product. Ik ga met je meedenken voor de invulling hiervoor.

Ik heb heel even gezocht naar quotes. maar is dit de strekking?
* A nickel will get you on the subway, but garlic will get you a seat.
* Cooking Rule: If at first you don’t succeed, order pizza.
* You don’t have to cook fancy or complicated masterpieces – just good food from fresh ingredients. (by Julia Child)
* You can’t make an omelette without breaking eggs.
* Life is a banquet, and most poor suckers are starving. (by Rosalind Russell)

BIG HUG

Maaike Ament
Maaike Ament
10 years ago

Ik ben meteen na de Master Entrepreneur een week op vakantie geweest, het duurde wel even voor ik alle indrukken los kon laten!

Heb op de terugweg van Master Entrepreneur besloten dat ik een klant (acteursburo) die onderbetaalt, af wil stoten/ mijn tarieven ga verhogen. Vervolgens krijg ik in 2 dagen 6 aanvragen van hun, en het door mij geplande mailtje voor na de vakantie moest ik dan toch maar meteen mailen. Heel prettig gesprek gehad met de planner van dat buro, die zei mij met deze tarieven niet in te kunnen gaan zetten, maar mij wel wil benaderen voor de acteurspool die hij voor zijn eigen bedrijf wil gaan opzetten na zijn ontstag bij dit buro.

Het weekend heeft veel positieve invloed gehad op mijn zelfbeeld als ondernemer. Ik stel me niet meer afhankelijk op, neem mijzelf meer serieus, en merk dat anderen mij daardoor ook serieuzer nemen.

Verder zit ik nog wel te worstelen met mijn focus, en ik ben op zoek naar iemand die hierover met mij mee wil denken.

Voor degenen die mijn visitekaartje heeft ontvangen: er staat – o, hoe onhandig! – een e-mail adres op wat het niet goed doet. Zoek contact via info@maaikeament.nl en je krijgt mij te pakken.

Ron Scheerder
Ron Scheerder
10 years ago

Ik heb net, zoals jullie allemaal genoten van het intensieve weekend.

Wat heb ik gedaan tot nu toe gedaan.

Ik ben bezig geweest met het regelen van de eerste bijeenkomst van de MasterMind groep Breda. Aangezien ik momenteel nog op een opdracht van 40 uur/week zit heb ik niet veel tijd over om verdere acties te doen. Ik kan niet wachten tot half november wanneer ik maar meer tijd beschikbaar krijg om mijn onderneming te “boosten” .

Wel heb ik de DVD over sociale media gekeken en ben ik nu bezig met de DVD’s over Joint Ventures.

Ik heb het idee dat ik weer opnieuw begin. Ik moet gaan convergeren. Mijn doelgroepen zijn te divers. Ik heb het stappenplan gemaakt om tot een nieuw business plan en model te komen. met de daarbij behorende vervolgstappen en strategieen.

Ik had al een administrateur en huishoudelijke hulp. Ik ga mijn team zeker nog uitbreiden met andere ondernemers om daarmee samen te werken.

Ik kijk uit naar de Financial Freedom training, zeker omdat ik nu ook bezig ben met het opbouwen van Passief inkomen.

Groetjes,
Ron

Bodo Agterhof
10 years ago

Een hele goedenavond allemaal,

Sinds 5 weken geef ik een nieuwsbrief uit en twitter ik regelmatig. Resultaat: mijn kwartaalomzet in een maand! Heb testimonials opgenomen die op de nieuwe website komen (klaar over een maand): youtube.com/watch?v=lz7hJXu0g3I

Heb een frontend: de PassieBoost met een heel weekeinde vol passie en heb 3 backends.

Ben achter de schermen bezig om er een franchise formule van te maken, het wordt dus een echt bedrijf.

Nisandeh: heb de afgelopen 4 weken 2 kwartjes in mezelf op de goede plek gekregen, d.w.z. negatieve overtuigingen in mezelf omgedraaid, da’s de echte reden voor succes, bedankt!

Bodo

Geert Wemmenhove
10 years ago
Reply to  Bodo Agterhof

Hoi Bodo,

Je bent me een eind voor. Super allemaal zeg!

Kunnen wij een keer sparren?

Groet Geert

Remsly Riley
10 years ago

Ik vond het een fantastische weekend. Ik ben begonnen met mijn emails maar 1 keer aan te raken en gelijk afhandelen, hetzelfde geldt ook voor de gewone post en brieven van school van de kinderen. heb vaste tijden ingesteld om dit te doen.

Het plannen doe ik ook anders, nu zet ik de moeilijkste dingen als eerste met een bepaalde tijd maximale tijd ervoor.

Mijn bedrijfs CV gemaakt volgens de 7 regels en mijn LinkedIn aangepast. Ben nog aan het nadenken over mijn website.

Voor mij was de grootste eyeopener dat ik te veel te vaak in mijn comfort zone zat en niet durfde te VRAGEN en AANNEMEN van HULP.

Maarten Ruisch
Maarten Ruisch
10 years ago

Het was voor mij goed om weer een verdieping te mogen ervaren op de vorige 3 daagse.
Hoe je je LinkedIn, Facebook, Blog en Twitter nog beter kan in zetten om je business te laten groeien.

Ik zelf ben nu bezig een goede plugin te vinden om Aweber te integreren in m’n nieuw te maken homepage, zodat die honderden mensen die m’n site per maand bekijken eerder in de gelegenheid worden gesteld op de mailing list te komen.

De mailing lijst maakt het dan weer makkelijker dat nieuwe blogs weer tot (nieuwe) bezoekers leiden. En zo is de cirkel weer rond.

Dol-Fijne groeten, Maarten

Hillie Koning
10 years ago

Hallo Remsley,

Ik wil je hier even zeggen dat ik het leuk vond om jou te hebben ontmoet afgelopen week-end. Ik heb van jouw enthousiasme, energie en behulpzaamheid genoten.

Remsly Riley
10 years ago
Reply to  Hillie Koning

Graag gedaan Hillie,

Het was heel fijn om met jou en andere mensen van dezelfde positieve energie samen te zijn voor drie dagen.

Niet vergeten uit je comfort zone te komen en te implementeren stap voor stap wat je hebt ontvangen tijdens deze 3 dagen.

Groetjes,
Remsly

Ingrid Verbeek
Ingrid Verbeek
10 years ago

Wat was het weer een fantastisch weekend!
Ik wil alle aanwezigen bedanken. Jullie hebben deze training tot een zeer speciaal event gemaakt. Ik heb ontzettend van jullie genoten. Jullie positiviteit en energie hebben mij weer een boost gegeven.

Ik ben afgelopen maandag al meteen begonnen met het toepassen van een aantal simpele zaken rondom effectiviteit. Zo probeer ik mijn emails/post maar 1 keer aan te raken en gelijk af te handelen.
Daarnaast maak ik nu realistische TO DO-lijstjes, ipv elle lange lijsten van dingen die ik nog moet doen. Ik ben hierdoor effectiever en een stuk vrolijker, omdat ik dingen gedaan krijg. Ik ben me tevens nog bewuster geworden van een aantal habbits die nodig de deur uit moeten.

De avondspellen hebben mij een aantal eye-openers gegeven op persoonlijk niveau. Over waar ik nu sta en hoe ik met bepaalde situaties omga. Daarnaast heb ik gezien dat het heel nuttig kan zijn een stapje terug te doen om zo de situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. En hierdoor een betere beslissing te nemen. Ik ga dit zeker toepassen.
Onderhandelen… Ik merk dat dit echt iets is dat ver buiten mijn comfortzone ligt en waar ik echt aan moet werken. Dus ik heb dit van de week al gedaan. En WOW het werkt, I got what I bargaind for! Pas maar op, straks ga ik het nog leuk vinden :o)

Daarnaast heb ik van het weekend weer gezien hoe belangrijk het is dat je je krachten bundeld. (of beter, wat er gebeurd als je het niet doet)

Voor mij vielen er een heleboel stukjes op z’n plek. It all makes sense! Ik weet nu wat ik doen moet. Ben momenteel bezig met het uitwerken van mijn FEBE funnel. En ik ben al druk bezig met het uitdenken van de content ervan. Heerlijk al die helderheid! En dan snel stapje-voor-stapje implementeren.

Nogmaals bedankt voor een SUPER weekend en tot gauw!

BIG HUG!

THANK YOU! Nisandeh and Vered,
Not only for (again) OVER-delivering on a GREAT Training, but also for showing me how important it is to live with passion. Because of your reaction to my gift I realised that this is what I’d like to do. I came to talking about it during the weekend and I realised what I am supposed to do. I told someone about it and to my surprise he said “WOW goosebumps!”. I actually don’t know yet how to manifest this and it frightens the sh** out of me (way out of my comfortzone), but i will figure that out along the way. First i need to complete what I came to develop last weekend. So thanks again and C U Soon. A very big hug!

Stefan Flos
10 years ago

Direct na de Business Bootcamp en nu de Master Entrepreneur voelde ik me zoals in dit filmpje: youtu.be/LhmzmOwkRuM (Nisandeh: don’t look – first get your motorcycle paper and 10k behind your weels before you try this).

Nu mijzelf plechtig beloofd te werken aan het in praktijk brengen van de fundamenten onder mijn verdere succes: 1. time management – 2. plannen – 3. stap voor stap – 4. marketing van mijzelf en mijn producten – 5. team opbouwen – 6. alianties smeden.

Op maandag deed zich een gelegenheid voor die mij een fysiek kader biedt: ik heb een kleine werkruimte overgenomen in een representatief gebouw tegenover het NS station in Culemborg: hier kan ik mij concentreren, mensen ontvangen, zelfs bijeenkomsten organiseren. Ik laat vanaf 15 november mensen naar mij komen…

Het gevoel is goed – er is een stijgende lijn – nu uitkijken voor de cold turkey middels een gedegen plan en praktische uitvoering en het vieren van successen.

Ingrid Verbeek
Ingrid Verbeek
10 years ago
Reply to  Stefan Flos

Hey Stefan,
Ik heb je filmpje bekeken!
Wat gaaf zeg..!! Ik begrijp wat je bedoeld… het gevoel na een training, WOW!
You’re on top of the World!

Skydiven is zeker aan te raden, maar dit geeft je nog een grotere adrenaline kick!
Living on the edge en buiten je comfortzone!
Yeah!
Ooit zelf wel eens gesprongen? (dan wel van een randje of uit een vliegtuig?)

Giovanca Hooi
10 years ago

Hallo Allemaal,

Heerlijk om de enthousiasme van jullie allemaal te lezen.

Ondanks ik in het a-team zat heb ik weer nieuwe ey-openers gehad.

Ik heb nu besloten om elk dienst die ik biedt te gaan verdelen in franchise concepten.

Dan kan ik alles uitbesteden en iedereen werkt volgens mijn denkwijze en dan kan ik meer aanbieden.

Keep the spirit high!!!

Tot de volgende training.

Liefs Giovanca

Corine Vogelaar
10 years ago

Ik zit nog vol energie die ik bij de training heb opgedaan. Er is voor mij nu een structuur beschikbaar die maakt dat ik stap voor stap aan de slag kan en waarvan ik absoluut overtuigd ben geraakt dat deze voor mij gaat werken. “Ask” is de flap die ik na afloop heb meegenomen en dit inzicht heeft mij de afgelopen dagen al wonderlijk vaak geholpen om die stap te zetten. Volgende week komt het nieuwe “team” dat ik heb samengesteld al bij elkaar. We gaan samen Werken met paarden omvormen tot een super succesvol bedrijf, met diensten waar klanten blij van worden. Allemaal veel succes gewenst.
Corine

Sandra Derksen
Sandra Derksen
10 years ago

Ik heb een ongelofelijk weekend gehad. Heerlijk al die praktische tips zonder getheoretiseer. Ik was al op de goede weg met een aantal tips, maar heb toch vele nieuwe tips en waardevolle eyeopeners gekregen rondom een aantal zaken waarin ik zoekende was. Ben het een en ander ook meteen gaan toepassen. Ik kijk uit naar Financial Freedom en de Business University!

Daarnaast heb ik nog een aanvullende tip die ik je gewoonweg niet wil onthouden omdat het geld scheelt. Nadat wij zelf eerder gebruik maakten van Aweber zijn we juist overgegaan naar een andere webtool voor mailinglist met autoresponder. Dezelde functionaliteiten, maar minimaal de helft goedkoper of zelfs gratis tot 1000 mails per maand. Ik gebruik het tegenwoordig zelfs commercieel door er programma’s mee te verkopen die via autoresponder lopen. Wil je er meer over weten, dan staat de tool op een van mijn sites bij tips: bit.ly/q4weD9

Mocht je er nog vragen over hebben, mail me gerust!

Hartelijke groet,
Sandra

Johanna Glas
10 years ago
Reply to  Sandra Derksen

Over autoresponder systemen… Ik zweer bij Formdesk.nl. Helemaal zelf in te richten, heel gebruiksvriendelijk, en ondersteund in het Nederlands, Engels en Duits: Formulieren en enquêtes voor allerlei toepassingen, verschillende autoresponds gebaseerd op verschillende uitkomsten van berekeningen, zelf oploads van contacts gratis. Ik kon er al mee uit de voeten nog voor Nisandeh vertelde voor wat voor toepassingen je het allemaal kunt gebruiken. 3 maanden gratis uittesten. Ik zou zeggen… test het uit! Ze zitten in Den Haag en geven ook regelmatig gratis cursussen.

Bodo Agterhof
10 years ago

Het werkt! Heb afgelopen 3 weken de omzet gedraaid van een heel kwartaal door wekelijkse nieuwsbrieven te sturen en veel te twitteren. Heb mijn front end klaar en georganiseerd; een PassieBoost op 12 en 13 november. Heb mijn backend nu georganiseerd. Dus meer structuur. Laat de omzetgroei maar komen!

Helmy Kleinlugtenbeld
Helmy Kleinlugtenbeld
10 years ago
Reply to  Bodo Agterhof

Hey Bodo,

Heb je je Rolls ook al voor de deur staan? Ben benieuwd hoe het voor je gaat werken.

Dacht kijk even op je site voor je PassieBoost, ben wel benieuwd. Op je LinkedIn profiel staat je site nog niet, misschien een tip dat wel te doen. Die link gebruik ik altijd als ik iets over iemand wil weten.

In ieder geval succes met je PassieBoost!!

Groetjes Helmy

Bodo Agterhof
10 years ago

Ha Helmy,

Hartelijke dank voor je Linkedin tip.

Heb besloten om mijn zakelijke formule stapsgewijs uit te breiden in heel Nl. Heb vandaag gesproken met 2 loopbaanbegeleiders die geïnteresseerd zijn in een franchiseconstructie. Stel je voor een LoopbaanRegisseur Heerenveen, Amsterdam, Groningen, Utrecht, etc. De franchisenemers doen de personal coaching en ik de trainingen.

Wat gaat er gebeuren als alle franchisenemers elke maandag van 20.00 – 21.00 uur samen elkaars successen gaan twitteren?

En wat gaat er gebeuren als alle kandidaten die we begeleiden samen met alle franchisenemers naar elkaar successen gaan twitteren op dinsdag 21.00 -21.00 uur?

Haha We laten twitter bijna ontploffen.

Maar ik ga eerst een half jaar aan de gang om zelf alles wat ik geleerd heb, toe te passen. Cause I wanna walk my talk first!

Bodo

Esther van den Enden
10 years ago

Al helemaal geland? Nog niet echt. Ik sta nog te stuiteren van de inspiratie, ideeën en plannen. Geweldig wat een energie!

Begonnen met implementeren? Jazeker! Allereerst the ultimate time management system. En het werkt – ik krijg meer af omdat ik meer focus heb en me minder laat afleiden door andere zaken. En dat vier ik (ander implementatiepunt). Ik heb ook al ontdekt dat ik overschat wat ik in 6 uur kan doen (en ik doe het vandaag pas voor de 2e dag – herfstvakantie). Inzicht en leerpunt – kan ik direct toepassen in mijn volgende lijst (voor aanstaande maandag). Een mailing met mijn nieuwe workshop is de deur uit, waarin ik (een deel van) de lessen over communicatie heb toegepast.

Ik ben inmiddels met drie grote opdrachten door elkaar bezig en heb daarom vandaag een langere termijn planning gemaakt (zodat ik ook weet wat ik per week en per dag af moet krijgen). Het goede nieuws is dus dat ik opdrachten HEB. Nog niet helemaal van mijn (nieuwe) doelgroep. Wel al in lijn met mijn lange termijn visie (nog een inzicht: er leiden meer wegen naar Rome en als ik weet waar ik heen wil = visie – zie ik ook die andere routes! = kansen!)

De komende maanden ga ik al het geleerde stapsgewijs verder in de praktijk brengen door voor mijn (nieuwe) doelgroep niet dienstverlening te ontwikkelingen (FEBE en SUPER) (grove planning is zoals gezegd net klaar). En dat doe ik niet alleen: ik heb een Mastermindgroep (we noemen ons de Einsteingroep), ik heb vrienden die tot mijn doelgroep behoren en die bereid zijn me te helpen.

En ik heb JULLIE. Ik zal dus geregeld van me laten horen en jullie bevragen. En omgekeerd antwoorden op jullie vragen.

Kortom, ik ben in beweging en ontwikkel me van (overwerkte, onderbetaalde) ZZP-er tot SUCCESVOL ondernemer.

Hartelijke groet,
Esther van den Enden
Cirkel van Vertrouwen
(die rooie van de huisartsen)

Helmy Kleinlugtenbeld
Helmy Kleinlugtenbeld
10 years ago

SUPER Esther!

Jij bent lekker op dreef, en dat in de herfstvakantie. Het timemanagementsysteem werkt echt goed. En als het van jou zo lees denk ik, jeetje ik heb ook al veel ingevoerd. En Nisandeh had gelijk… hoe eerder je begint hoe beter het is.
Succes verder en we blijven in contact.

Groetjes Helmy

Thecla Meyknecht
10 years ago

Na twee dagen een soort van rust te hebben gehouden ben ik gisteren van start gegaan met uitvoeren van mijn nieuwe plannen. Ik heb wel alle nieuwe contacten al via e-mail verbonden, met de toezegging dat ik later deze en volgende week contact opneem. Met sommigen heb ik inmiddels een afspraak staan.

Ik heb mijn Twitter lijst voor de dag gehaald en ben bezig om de tips die ik er allang in had staan nu ook feitelijk in te plannen via Hootsuite. Volgende week ga ik aan mijn website werken, teksten aanpassen en een nieuwe training aanbieden.

Met alle inzichten die ik kreeg van deze Master Entrepreneur training merk ik dat ik een andere benadering heb van dezelfde plannen. Ik straal enorme energie uit en zie dat dit positief overkomt bij degenen met wie ik in contact treed. Als gevolg daarvan heb ik nu met leveranciers van twee verschillende “remarkable products” een samenwerkingsverband besproken, waarbij ik hun producten in mijn trainingen mag verwerken. Daarnaast kan ik als vertegenwoordiger optreden met een bonus per verkocht product.
Over de marge ga ik uiteraard nog onderhandelen .

Door het visualiseren van mijn €10.000 product heb ik een nieuw plan ontwikkeld, waar deze samenwerking onderdeel van wordt. Ik heb geleerd dat ik verschillende doelgroepen anders moet benaderen en weet nu ook HOE ik dat moet doen. Daarvan krijg ik weer zoveel energie. Niet alleen vanwege mijn verwachting dat het gaat lukken, maar omdat alle puzzelstukjes ineens op de juiste plek vallen. Dit product is voor mij de totale inrichting van een kantoorruimte, niet alleen vloerkleed, behang en meubilair, maar ook positionering van apparatuur en plaatsing van een laptop met de juiste applicaties en toepassingen, waardoor de ondernemer direct aan de slag kan en enorm veel tijd kan besparen, doordat deze toepassingen hem of haar veel werk uit handen nemen.

Ook krijgt plaats-ongebonden werken een nieuwe dimensie, omdat je met deze producten niet meer hoeft te sjouwen met een computer, terwijl je daar wel mee communiceert. Dat scheelt je rugklachten!!

Ik ga binnenkort mijn trainingen op de website publiceren, ik ben nu hard bezig met het herschrijven van mijn boek in delen die van toepassing zijn op de verschillende trainingen en de verschillende doelgroepen. Een training richt zich op ontsecretaressen, een begrip dat zich als een olievlek verspreidt sinds Léontine de Koning hiermee op LinkedIn is gestart met een groep. Kortom, zoveel goede beweging, ik heb echt geleerd te focussen. Nu nog groeien.

Ik houd jullie op de hoogte van mijn vorderingen. Succes met jouw vervolg.

Hillie Koning
10 years ago

Om te beginnen: het was een super week-end. Veel interessante, nuttige en verbluffende informatie, waarmee ik me de komende tijd kan uitleven en waarvan ik ook zie hoe ik ze kan toepassen.
Leuke en bijzondere mensen ontmoet.
Neem nu ook een aantal keren per dag een energising moment.

Eén voorbeeld waar ik meteen een “oeps” bij kreeg was het verschil tussen een visje in de oceaan zijn of dé vis in het meer; wij zwemmen tenslotte al in een meer, waar we meer uit kunnen halen.
Verder kom ik vandaag weer pijnlijk tot de conclusie dat ik zaken moet afstoten omdat het mij te veel tijd kost om het zelf te doen en daardoor niet toe kom aan bijvoorbeeld de blogs afmaken.

Mijn prioriteit is nu buiten de comfort zone om hulp gaan vragen om zoveel mogelijk verschillende zaken op elkaar aan te laten sluiten. Dat is wat ik nodig heb.

Amalia Arrindell
10 years ago

Klein denken een uitdaging ik merk wel dat ik daardoir gerichter kan communiceren. Bedankt voor alles wat ik heb geleerd en de inspirerende contacten.