Implementeren na de Master Entrepreneur

Dankjewel voor het beantwoorden van de vragen!

Je vindt op deze pagina belangrijke follow-up informatie na de Master Entrepreneur, maar eerst de beloofde…

Fast en Furious Implementation Masterclass deal

Snelle beslissers en implementatie “go-getters” hebben nu tijdelijk de kans om de Remarkable Product Masterclass  en Video Marketing Masterclass met geweldig voordeel te bestellen.

Als je interesse hebt, bestel dan nu, want deze aanbieding is geldig tot vrijdag 9 september 23:59 uur.

Klik hier en grijp deze Masterclass deal vóór het te laat is

Speciale aanbieding Ultieme Website

Je krijgt van Merijn een heel speciale aanbieding om jouw Ultieme Website te bouwen, volledig afgestemd op de succes principes die je hebt geleerd tijdens de afgelopen Master Entrepreneur.

Wees er snel bij, want zijn aanbieding is slechts geldig tot woensdag 14 september 23:59 uur.

Klik hier voor meer informatie en bestellen van jouw Ultieme Website

Nadat je jouw kansen hebt gegrepen, is het tijd om je voordeel te doen met de Master Entrepreneur follow-up acties hieronder.

Je hebt afgelopen weekend een enorme hoeveelheid informatie gekregen en nieuwe ideeën en inzichten.

Implementeer stap voor stap, dan houd je overzicht én je geestelijke gezondheid.

Een paar belangrijke zaken op een rijtje voor jou:

En tot slot…

Heb je vragen, nieuwe inzichten of resultaten die je wilt delen na de Master Entrepreneur? Of wil je in contact komen met iemand die jou kan helpen of die jij kan helpen? Laat het weten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Houd contact en blijf elkaar ondersteunen en inspireren tot het waarmaken van het volle potentieel van je business.

De wereld zit op je te wachten…

Succes met implementeren!

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Kramer
5 years ago

Je geld uitgeven is één maar je moet goed opletten wat je nodig hebt. Anderen doen het werk niet voor je, dat moet je zelf doen.

Merel Slotboom
5 years ago

Hi Team van Open Circles, ik krijg het pakket van €247,- niet betaald met credit card. Mag ik betalen met ideal of overboeking?

Ik hoor jullie graag.

Groet, Merel

Esther Molenaar
5 years ago
Reply to  Merel Slotboom

Hallo Merel,

Je kunt het beste even direct contact opnemen met kantoor.
office@opencircles.nl

Esther Molenaar
Blogmoderator

Therese Derwael
5 years ago

Tijdens de Master Entrepreneur hebben we een schat aan inzichten, tips, waardevolle en bruikbare informatie gekregen die direct toepasbaar is op ons bedrijf. Elke minuut wordt zeer zinvol besteed. Dit allemaal in een zeer stimulerende sfeer met enthousiaste open-minded ondernemers.

Jan de Blaeij
Jan de Blaeij
5 years ago

Voor mij was het heel goed om te zien en te leren hoe je een target audience vind. Dus ga ook met de opdracht van het jaarprogramma aan de slag.
Op dit moment ligt de prioriteit bij mijn boek schrijven en daarom zoek ik ook een vormgever

Jan Rouma
5 years ago

De cursus Master Entrepreneur heeft mij eindelijk de gereedschappen gegeven om systematisch aan de gang te gaan. Het idee van een business system in plaats van een business model heeft me erg geholpen om mijn gedachten te ordenen en acties te kunnen plannen die ergens toe leiden. De opdeling in een Front End business en een of meerdere Back End business(es) heeft me laten zien dat ik te veel weggaf dat te maken heeft met mijn Back End business; ik kan nu wat ik betekenisvol vind, omzetten in business. Never give away your Back End business!

Kees Kleinhout
5 years ago

Hoi Nisandeh,

De meeste indruk hebben de onderdelen Positions en Goals gemaakt. Die geven ook duidelijkheid aan jezelf èn een goede basis als startplaats voor je business.

Tony Rekelhoff
5 years ago

Voor mij was het een inzicht om te ontdekken dat ik ergens gestopt ben met snel besluit en actie ondernemen. Dat was mijn grootste kracht om succesvol te zijn in mijzelf.
Weer oppakken en gaan implementeren van de strategie gaat mij verder helpen.

Veel goede in logische volgorde tips en actie adviezen gekregen.

Supertof. Nisandeh en het E-Team dank jullie wel.

Ria Knol
5 years ago
Reply to  Tony Rekelhoff

Wat knap nanne, en wat ziet je business er profi uit op je site. You genius!

Henk Karel
5 years ago

Positioning, FEBE en de manier van pricing waren voor mij eye-openers.
Ook het 52-weken plan vind ik erg waardevol. Ga er meteen mee aan de slag.

Jolanda Robert
5 years ago

Het duizelt nog na, Na de eerste dag direct mijn prijzen aangepast. Helaas door vermoeidheid was ik niet scherp ik communiceerde deze prijzen met iemand en wilde het laten zien stonden ze nog op de oude. Dus direct weer veranderd. Langzaam komt mijn ingedutte creatieve brein opgang. Wat eerst onmogelijk voelde krijg ik nu ideeen voor nieuwe producten. Zodra ik van een idee voel dat kan, dan voel ik in mijn hoofd nieuwe ideeën komen. Dus brainstormen gaat lekker. Ik ga vanavond het nodige opschrijven.

Ik blijf het lastig vinden dit naast mijn huidige werk (in loondienst (4dg)alleen opvoeden van kinderen en huishouden ook mijn eigen bedrijf uit te breiden en creatief bezig zijn. Maar de start is er. van het weekend heb ik een Visionbord op het programma staan. Ik heb er na de ME echt zin in en wordt een uitdaging om de keten van implementatie eindeloos lang te laten worden tot mijn doel bereikt is.

Ria Knol
5 years ago
Reply to  Jolanda Robert

Wow jolanda, wat stoer dat je naast je drukke leven ook nog n bedrijf opzet. En dan ook nog een waarbij je ook weer zorgt. Je gaat er zeker weten veel voor terug krijgen. You go girl! (Ik ben geen coach maar ook n drukke moeder 😉

Jeroen Rijkeboer
5 years ago

Dat is nu spijtig van dat aanbod. Na de Master Entrepreneur op zaterdag, had ik zondag een mooie aanbieding voor een ultieme website online.
Ik had daar ook wel bij willen staan.

Groet,
Jeroen Rijkeboer
Google deskundige

Iwan van der Wei
5 years ago

Ik heb een geweldige training gehad! Vijf jaar geleden heb ik de Master Entrepreneur ook gedaan, maar nu vallen er echt kwartjes.

Ben zeer gemotiveerd en ben direct begonnen. Het lijkt alsof er al iets in beweging is gezet, want ik werd onverwacht gebeld door een oude klant van mij. Ik ben uitgenodigd voor 1 of 2 coachingstrajecten bij een organisatie bij mij in de buurt. Super dus.

High Five….

Jan de Blaeij
Jan de Blaeij
5 years ago

Voor mij waren ook het zetten van doelen, de positionering en de prijsbepaling eye openers omdat van uit een heel andere hoek leert kijken.

Nanne Boekholt
5 years ago

Het was geweldig en maandag direct mijn eerste video opgenomen voor mijn front-end en op Facebook geplaatst. Super nieuwe contacten gemaakt waar ik in de toekomst mijn business mee kan laten groeien. Nu al zin in de Financial Freedom en Breakthrough to Success in oktober en november, het kan me niet snel genoeg gaan! Bedankt Nisandeh, Vered en team Open Circles!

Ria Knol
5 years ago
Reply to  Nanne Boekholt

Wat knap nanne, en wat ziet je business er profi uit op je site. You genius!

Sandra Int Panis
5 years ago

Ik kreeg via Facebook een reactie van een vriendin van mijn moeder, ze woont in de USA! Ze wil mijn hulp. Toen kwam ik ineens op mijn mogelijk 10000 euro product! Toen herinnerde ik mij dat Nisandeh gezegd heeft het voorbije weekend: ‘Hoe kondig je een 10000 euro product aan op je site?’ en toen… ging hij over naar iets anders en dit heeft hij niet gezegd. Ik ben benieuwd!

P.S. Hoe kan ik mijn foto hier doen weergeven ipv de gekke mannetjes? 😉

Anna Prat i Bascompte
5 years ago

BEDANKT Nisandeh en Vered voor, weer, een weekend vol inspiratie en praktische handvatten. Anna

Alexandra Tempelman-Bobbink

Dank jullie allen voor de nieuwe inzichten die ik heb gekregen. Ik ben direct met implementeren begonnen. Het resultaat geeft me nog meer energie om nog meer en sneller te implementeren! Ik kan niet wachten om te beginnen in de Business University modules! Kom maar op….

Donna Hoogstraaten
5 years ago

Velen inzichten na de Master Entrepeneur.
De grootste eye opener was wellicht het onderwerp prijsvering.

Ik ga altijd uit wat de klant eventueel wel zou willen betalen. Nisandeh draaide het om: wat zou ik willen verdienen en wat wil ik hiervoor leveren aan waarde.
Tevens meer in communicatie gaan met klanten en prospects over wat zij willen en of zij mij willen aanbevelen.