Na de Master of Influence – oktober 2014

Zo, hoe is het nu, weer terug in het gewone, dagelijkse leven?

Stond je maandagochtend ook te popelen om te implementeren wat je allemaal hebt ontdekt tijdens de 3 dagen Master of Influence?

Jouw leven gaat er anders uitzien nu je jouw invloed op een nieuwe manier kunt gebruiken en met meer succes je product of dienst kunt verkopen!

Je hebt tijdens de Master of Influence training een enorme hoeveelheid informatie aangereikt gekregen en al flink wat kunnen oefenen. Nu wordt het zaak om dit allemaal te implementeren.

En… zoals beloofd:

Klik hier voor de Referral Systems videocursus

Klik hier voor een schoolvoorbeeld van een online irresistible offer – Publish a Bestseller

Klik hier voor de aantekeningen van de Viable Solution class share Brainstorm

Doe er je voordeel mee.

Tot slot

We zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen en we willen je stimuleren om slagen te maken met het implementeren.

Wil je de onderstaande vragen beantwoorden?

  • Wat was jouw beste moment tijdens de training?
  • Wat zijn jouw 3 belangrijkste inzichten?
  • Wat ga je de komende 2 weken implementeren?

Plaats alsjeblieft jouw antwoorden in het commentaarveld hieronder.

Zodra jouw comment is geplaatst ontvang je de link naar een bijzondere video over de 6 invloed factoren volgens Robert Cialdini.

Tenslotte… veel succes met het in praktijk brengen van wat je hebt geleerd.

En kom nog eens terug op deze pagina om ons via jouw comments op de hoogte te houden van jouw voortgang en resultaten!

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Floor Schuttevaer
7 years ago

Wat een feest was het om deze training in het e-team te zitten! Ik heb ontzettend veel nieuwe inzichten opgedaan deze dagen, Nisandeh bedankt voor je waardevolle lessen!

De expert-marketing piramide helpt me enorm om te werken aan consistency. De piramide helpt me om kleine stappen voor mijn klanten te creëeren. Ik neem ze mee, steeds een stapje hoger in de piramide. Een mooie manier om een lange relatie met ze op te bouwen. De stappen zijn nu ineens heel logisch en helder geworden!

Het onderhandelen in de winkel was fun. Even helemaal uit mijn comfortzone gaan en merken dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Dat je allerlei overtuigingen hebt die je tegenhouden, maar dat die helemaal niet blijken te kloppen. Ik ga er een sport van maken om mezelf daar vaker in uit te dagen!

The 7 principles how to become the only viable solution in your field vond ik ook fantastisch. Wat een boel praktische tips om jezelf te onderscheiden, daar ga ik zeker mee aan de slag!

Eigenlijk was alles waardevol deze dagen. De B2B Lead Magnet was heel leerzaam, het oefenen met je irresistible offer is top en Nisandeh aan het werk zien met de hotseats is magisch. Het lijkt ineens allemaal zo simpel om toe te passen. Kortom, werk aan de winkel. Dank je wel Nisandeh en dank je wel iedereen voor de mooie dagen!

Maaike Frankena
7 years ago

Mijn beste moment, er waren er meerdere! Voor nu kies ik de beslissing om met 5 andere dames een super Master Mind groep op te richten. Daar hebben we de hele week al profijt van en dat duurt nog lang door!

Mijn 3 belangrijkste inzichten;
1) Mijn higher purpose en missie gaan ervoor zorgen dat ik mijn verhaal om leads/uitnodigingen voor gesprekken met de juiste schooldirecteuren te krijgen easy peasie wordt.
2) De 6 punten van Gialdini. WOW! Wat een mooi en krachtig overzicht en voor mij inzicht. De consistency geeft mij veel handvatten om producten en services in stukken te knippen en aan te bieden.
3) Negotiation secrets; give them a why. Ik denk dat ik nog te vaak op mijn blauwe ogen vertrouw.

Wat ga ik de komende 2 weken implementeren?
1)Ik ben mijn higher purpose/misie/visie aan het formuleren en pinpointen zodat ik een verhaal heb om mijn voet tussen de deur te krijgen bij schooldirecteuren. Afspraken te maken voor een interview/gesprek over hun pijnpunten.
2) Ik heb mijn agenda t/m het einde van het jaar goed bekeken en 1 week blue print vrijgemaakt en 4 dagen schrijven bij Puck, die belooft heeft dat ook te gaan doen en er nu aanhangt:-)
3) Met de positioning brainstorm in het achterhoofd ga ik mijn websiteteksten redigeren.

Marielle Meijer
7 years ago

Dank je wel Nisandeh voor deze waardevolle training en ook voor de Hotseat! De hotseat was ook meteen mijn beste moment van de training.

Mijn 3 belangrijkste inzichten:
– Hoe maak ik een irrisitable offer.
– De expert marketing piramide.
– Dat ik mijzelf veel meer moet neerzetten als autoriteit op het gebied van implementeren. Ik heb zoveel kennis, ervaring, tools, formats, structuren enz. in huis, dat moet ik echt laten zien.

Wat ik ga implementeren? Inmiddels heb ik mijn irrisistable offer aangepast, volgende week ga ik ook mijn filmpje met mijn irrisistable offer opnieuw opnemen.

Daarnaast ga ik mijn producten verder ontwikkelen EN aanbieden op basis van de piramide.

Yvonne Casander
7 years ago

Pas twee dagen van te voren besloot ik te gaan. Het afgelopen jaar was in veel opzichten minder prettig. Werken tegen de bierkaai en veel ziek.
Mijn beste moment was dan ook toen ik Mireille Mettes ontmoette. Zij gaf mij hoop dat de “reversal” energie in mijn lichaam ten goede kan keren. Daarmee hoop ik af te komen van het probleem van apparaten die weigeren, aankopen die defect zijn, en de “stroop” waar ik mij al tientallen jaren doorheen moet worstelen om iets voor elkaar te krijgen. Op welk gebied dan ook.

Ik heb me slecht kunnen concentreren tijdens deze dagen, maar ik heb er absoluut weer waardevolle dingen geleerd!
Die ga ik gebruiken voor mijn online cursus programma “Landschap schilderen in olieverf voor de absolute beginner”, http://www.ArtSchoolOfPainting.nl
Deze is twee weken terug online gegaan!
Zoals Nisandeh zegt: Ga implementeren, ook al is het nog niet perfect!
Dat heb ik dus gedaan.

Ik dank met name alle mensen die mij op enige manier feedback gaven. Ze maakten helder voor mij dat ik vaak automatisch terugval in oude gewoonten. Dat verdient dus extra aandacht.
En daar ga ik aan werken!

Esther Molenaar
7 years ago

Het was echt een geweldig weekend.

Mijn beste moment wat de hotseat. Ik heb zo veel waardevolle en heel specifieke informatie gekregen. Dank daarvoor Nisandeh.

Mijn 3 grootste inzichten:
– Dat het belangrijk is om context te creëren in mijn problem/solution verhaal, zodat de pijn echt voelbaar is en men een duidelijk beeld voor ogen heeft.
– De brainstorm vond ik echt geweldig. Dat heeft heel veel makkelijk te implementeren stappen opgeleverd.
– Alles is een kwestie van vragen.

De komende weken ben ik druk bezig met het promoten van mijn boek (komt 21 oktober uit) en gaat het bijbehorende online platform live.

Daarnaast ga ik eraan werken om ‘the best solution’ te zijn op het gebied van bloggen. De lijst met vele mogelijkheden als leidraad. Elke dag 1 optie oppakken en uitzetten.

Eén heb ik al geïmplementeerd. Morgen komt mijn eerste gastblog uit op MarketingMed. Zo gaaf! Ze gaan me ook helpen met de promotie van mijn boek. YES!

Esther Molenaar
7 years ago

Ik heb de lijst met alle mogelijkheden om de Viable Solution te zijn uitgeprint. Deze hangt nu als een checklist boven mijn bureau.

Cindy Groeneveld
7 years ago

During this weekend I realized that I do most of the things (negotiate, irresistible offer) but I keep it all (too) small. In order to make it influential I have to make it all bigger. This realization helps me a lot while I’m creating my new business. The negotiation practice gave me great ideas for the negotiations I need to do for the changes in my first business, I’ve set up 2 negotiation plans immediately and where I used to get ‘no’ or a few euros I already got 1 ‘yes’ which saves me € 700,00. The 2nd can save the business € 8.000,00 and a lot of pain if it works out as planned….Growing in this feels great!

All the knowledge from the past year incl. this recent weekend helps me build my 2nd business better, quicker and more professional plus innovative compared to the first business which was mostly a copy of how everybody else does it.
Thanks Nisandeh and team!

Coen Tuerlings
7 years ago

Super training, high Value Impact…

Ik heb genoten van jullie commitment en inzet. Ook als E-team lid steek ik heel veel op van de training. Nisandeh was errug goed met zijn Expert Marketing Pyramid, B2B Lead Magnet, de Hot Seats and many more…

Verder heb ik niet iedereen kunnen inlichten over de Bloggers groep want er waren ook andere taken. Wil je alsnog deelnemen aan de “OCA Bloggers” Facebook groep? Meld je dan aan via http://www.facebook.com/groups/184130231757878/

Mijn mooiste moment was de spontane HotSeat van Nisandeh met Sename. Mind Blowing hoe Nisandeh in de Heat of the Moment de essentie voor Sename ontrafelde tot een super clear business plan. Wat zou ik graag deze sessie terug zien op video…

Mijn grootste inzicht is het 7 step B2B Lead Magnet plan.
5 stappen heb ik al kunnen inzetten met een ongelofelijk resultaat. Van een €85,- euro consult naar een €10.000,- traject in 5 stappen. Als ik ook de andere twee kan integreren, ben ik zeer benieuwd wat er dan mogelijk is. Hierbij dus mijn volgende uitdaging.

Mijn tweede belangrijke inzicht is de strategische opbouw van de back-end in de Expert Marketing Pyramid. Goh wat heb ik tot nu toe zitten aankloten als ik hier naar kijk. Ik kan en ga mijn pyramide/funnel helemaal omgooien volgens dit model en heb daar vandaag in de CoWorking de eerste stap gezet. Thanks to Aramik.

Mijn derde inzicht is van persoonlijke aard, mijn wens om weer te gaan klimmen en de uitdaging aan te gaan met de zwaartekracht. Mooi dat ik hier de onderhandel tactiek van de training kon inzetten. “Wat kun je voor me doen” was de vraag aan mijn vriend die mijn boom in de achtertuin kwam snoeien… Het resultaat is een schitterende 20 meter hoge klimwand in de vorm van een boom en een workshop “How To Climb This Tree”… in ruil voor deelname aan mijn sessie. Wordt vervolgd 😉

Niels Kaan
7 years ago

1). Ik ben 1op 1 te goedkoop om mezelf in een expert positie te plaatsen
2). Ik ben erg goed in verkopen
3). Ik ben in ieder geval in kleine groepjes, op gelijk niveau, slecht in het verwoorden van wat ik eigenlijk wil zeggen

Dus mijn dank voor deze inzichten

Niels Kaan
7 years ago

Ik heb genoten van de training en qua energie en content ik ben buitengewoon happy met wat ik geleerd heb.

Bedankt iedereen en bovenal Nisandeh.

Wouter Siteur
7 years ago

Wat me het meest is bijgebleven: de expert piramide en de b2b lead magnet. Ik heb inmiddels op m’n website een aanbod en formulier gezet gebaseerd op de b2b lead magnet. Eens kijken wat dat doet …

Erik Hofstra
7 years ago

Even de tijd voor genomen.. , dit hoort gewoon bij een goede en complete afronding.

Wat was jouw beste moment tijdens de training?
> The possibility to practise the irresistible offer completely.

Wat zijn jouw 3 belangrijkste inzichten?
1) That there is too much to do, so you have to devide it into small steps to get it all done, 2) There is much more to get out of Cialdini then I Imagined possible, 3) If you’re not practising the tools you get, you’ll lose and forget the skills you once had, for example the negotiation experience.

Wat ga je de komende 2 weken implementeren?
1. Negotiation skills
2. B-to-B offer!

Isn’t life amazing?
Erik

Mireille Mettes
7 years ago

Beste Nisandeh,
Dankjewel voor de inspirerende en boostende cursus! Mijn mooiste moment was de hot seat! Dankjewel voor de video daarvan! Snel gedaan!
3 grootste inzichten:
– Meer bovenop mijn email zitten, zodat ik sneller mensen beantwoord.
– Investeer in de werkrelaties die ik al heb.
– Go the extra mile voor mensen (diezelfde zondagavond kon ik een vrouw helpen via Facebook die 3 weken daarvoor was verkracht.)

Wat ik ga implementeren:
– Onder al mijn emails mijn missie: ‘Be the MIRror of the change you want to see in the world!’
– Elke dag 15 minuten extra tijd vrij maken om email te beantwoorden. Dat lukt al behoorlijk goed! En ik ontdek nu hoe leuk ik het eigenlijk vind! (Love my clients!)
– Morgenavond tijdens mijn lezing in Heerlen mijn autoriteit laten zien en communiceren over de Holy War die ik voer. Exciting!
Dankjewel voor de inspiratie! Er is nog veel meer te implementeren en heb daar veel plezier in!
Groetjes, Mireille

Baudy Wiechers
7 years ago

Mijn beste moment was toen ik me realiseerde hoeveel ik het afgelopen jaar heb geïmplementeerd. Ik voelde me er zo dankbaar door en ook trots.

Mijn grootste inzichten waren de piramide en de vragen over leiderschap. Daarnaast merkte ik hoe belangrijk het is om te sparren met ‘gelijkgestemde’ mensen en hoeveel dat oplevert.

Implementeren: Ik ga verder met implementeren. Ik heb zojuist mijn eerste webinar / Q

Karin Van Toor
7 years ago

Wat een geweldig weekend. Ik merkte dat ik er dit keer weer heel anders in stond. Toch enorm gegroeid zeg!

Mijn mooiste moment was toch wel dat ik 50% korting kreeg op mijn Mobile Work Center, alhoewel ik wel besef dat het natuurlijk makkelijker onderhandelen is voor een ander.

Mijn 3 belangrijkste inzichten:
– Dat er nog veel te doen is binnen de Principles of Persuation Influence, m.n bij consistency. Aan het eind van mijn e-boek staat niet eens een call to action! Ook testimonials had ik nog niet echt gevraagd. Inmiddels aan 5 personen die het echt leuk vonden om een video te gaan maken.
– De Expert Marketing Pyramid. Na mijn eerste stress moment, ik doe hoofdzakelijk één op één zie ik nu mogelijkheden. Hiervoor moet er nog veel veranderen, maar de eerste Workshop voor minimaal 8 personen komt er al aan.
– De geweldige tools die ik aangereikt kreeg binnen de Best Negotiote Strategies.
– Natuurlijk de template Irrisistable Offer, waar ik nu zie dat dit de laatste fase is na mijn fore end en aantal inspirerende waardevolle video’s. Het is bijzonder belangrijk het probleem en de oplossing en natuurlijk de benefits goed te beschrijven. En benefits dat zijn GEEN features.

De komende weken;
– Ga ik nog meer referrals vragen
– Video’s voorafgaand aan mijn irrisistable offer maken
– Aan de slag met mijn irristable offer voor mijn Basis Piano Workshop waar jij eindelijk eens kunt ervaren binnen een kleine groep van max 8 personen dat ook jij piano kunt leren spelen en dat dit echt geweldig is!

Bastiaan de Koning
Bastiaan de Koning
7 years ago

Mijn beste moment was de hot seat met Esther en de opmerking dat ik mijn kinderen gekleurd water met pesticiden geef. Dit werkt op al mijn pijnsensors. Het inzicht was dat als de pijn echt raak is en de oplossing voor handen is, er helemaal geen sale meer nodig is. Anders gezegd als een product echt de oplossing is voor de pijn, verkoopt het zichzelf. Nisandeh heeft dat meerdere keren gezegd. Tijdens deze hot seat ervaarde ik het gevoel en was het me nu ook bewust.
Dat is dan ook het eerste inzicht.

Het tweede inzicht was dat het irresistable offer geen slechte manipulatie is. Wederom moet je product goed zijn.
Als derde inzicht is dat je 10% goedkoper kan leven als je altijd onderhandelt. je krijgt deze 10% bijna altijd en de mensen met wie je onderhandelt lachen erbij als ze je het geven.

Wat ik deze weken ga implementeren is onderhandelen. Omdat het leuk is en het ook wat oplevert.
Daarnaast is het template van het irresistable offer goed toepasbaar op veel meer dan de salespitch. Ook op het aanbieden van je frontend. Dit ga ik toepassen waar het gepast kan.