Na PROfit Marketing training

Je hebt in de PROfit Marketing training zulke krachtige tools en acties meegekregen voor het groeien van jouw marketing resultaten…

… dat elke dag, elk uur, iedere minuut die je wacht met implementeren een verloren kans is op het verder uitbouwen van jouw business.

Ik zeg het even gechargeerd om de effectiviteit van het jou aangereikte materiaal te benadrukken.

Je mag af en toe best even op adem komen, maar het is wel belangrijk dat je actie, actie, actie blijft ondernemen.

Op deze pagina krijg je een aantal belangrijke zaken op een rijtje die je gaan helpen met implementeren en voortgang maken.

IMPLEMENTEER HULP

Om elkaar te ondersteunen bij het implementeren, is een speciale LinkedIn groep in het leven geroepen:

Klik hier en meld je aan voor de PROfit Marketing Follow-up Group

The Idea Machine

Voor ondersteuning bij het genereren (en implementeren) van nieuwe ideeën heb ik een speciale, besloten Facebook groep opgericht.

Als je het nog niet hebt gedaan…

Klik hier en klik vervolgens op Lid worden

Getting upset… or pursuing your purpose

Omdat er vaker naar is gevraagd, vind je hieronder de link naar de video-opname van wat ik heb gezegd over hoe je kunt omgaan met wat er in Parijs is gebeurd.

Klik hier en Be The Best You Can Possibly Be

Herinner je zelf nog eens aan waar je het allemaal voor doet.

Remarkable Product Master Classremarkable master class

Een van de belangrijkste voorwaarden voor maximale marketingresultaten is het hebben van een opmerkelijk product of opmerkelijke dienst.

Je mag nog zo gepassioneerd zijn, nog zo kundig en gemotiveerd om te slagen – als jouw target audience geen ‘WOW!’ zegt, denkt, of voelt bij het afnemen van jouw product of dienst…

… dan zal jouw marketing communicatie voor jou EN jouw doelgroep op een teleurstelling uitlopen.

Om je te ondersteunen bij het OPMERKELIJK maken van jouw product of dienst, bestaat de  Remarkable Product online Master Class.

En deze is nu te koop voor  €495 (excl. BTW)

Als jouw product of dienst nu minder enthousiast wordt afgenomen dan je zou willen, doe dat snel je voordeel met het materiaal uit deze krachtige online Master Class.
Je krijgt lifetime access, dus je kunt te allen tijde teruggrijpen op dit materiaal.

Klik hier om direct te bestellen

Tot slot

Deel alsjeblieft jouw ervaringen en resultaten met PROfit Marketing in het commentaarveld hieronder.

En wees gecommiteerd om het absolute maximale te halen uit jezelf en jouw product of dienst. Ga voor maximale positieve impact in de wereld.

Kortom… Be the Best Entrepreneur You Can Possibly Be!

De benodigde middelen staan tot jouw beschikking en we gunnen je jouw succes van harte.

Op jouw succes,

Nisandeh team Open Circles Academy

PS.
Wie gun jij ook een doorbraak?

Zoals je weet, krijgen velen hun eerste doorbraak al in de Business Bootcamp. En omdat meer dan 75% komt via een persoonlijke aanbeveling, vragen we je:

Ken jij zelfstandige professionals die ook kunnen profiteren van ons educatieve materiaal?

Vertel hen dan alsjeblieft over de Business Bootcamp
Vertel hen dat het een GRATIS 2-daagse business training is die deuren opent waarvan velen niet eens wisten dat ze bestonden.

Geef jouw ondernemende vrienden jouw persoonlijke vriendenlink om zich aan te melden voor de komende Business Bootcamp, zodat jij in aanmerking komt voor waanzinnig gratis online trainingsmateriaal via ons referral program.

(Je vindt jouw vriendenlink in de PS van de e-mail die leidt naar deze pagina)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Klerkx
6 years ago

It has been a remarakable weekend, lots of insight information, some eye openers and thing to do…! So working now on this…:)

Max van de Berge
Max van de Berge
6 years ago

Ik vond het gedeelte over de business cards erg interessant, was een echte eye opener! Die ga ik zeker implementeren.

Jaap Heijnekamp
6 years ago

Helemaal mee eens. En het gesprek bij het uitwisselen van deze kaartjes gaat per direct veranderen

René van Bommel
6 years ago

Ben deze keer wel direct in actie gekomen. Een social media bedrijf gaat Facebook voor me aanpakken waarbij wordt ingezoomd op mijn doelgroep(en), en volgende week start een Google shopping campagne (heb ik trouwens niets over gehoord in de cursus). Daarnaast komt er een knop op de site voor een nieuwsbrief en ben ik nog aan het denken over een mooie tekst op mijn site.

Ook krijg ik een app (ook niks over gehoord op de cursus) met een link naar de website, Facebook en speciale promotie deals voor de app gebruikers. Op de site wordt nu een puntenspaarsysteem geplugd. Actie dus! Ah, ik krijg net een cursus social media van jullie, kan ik een oogje in het zeil houden bij het bedrijf die de social media voor me doet. Heb ze trouwens het adres van Open Circles gegeven. Ze komen vast langs.

Jaap Heijnekamp
6 years ago

René, hoe belangrijk is (het betaalde) Google shopping als je organisch (via de zoekmachines) goed gevonden word?
Spendeer dat geld aan goede blog berichten, daar heb je continue iets aan.

Een van mijn webwinkels heeft sinds ik de Business Bootcamp bezocht 10% meer winst gedraaid. Niet door Google maar door een blog.
Een blog waar ik met plezier aan werk, zeker als ik de resultaten zie.
De goed scorende artikelen worden gedeeld wat mij de expert status geeft en social proof.

Nee laat mij maar af en toe wat geld naar Nisandeh brengen, dat levert meer op dan de heren Brin en Page

Jaap Heijnekamp
6 years ago

De PROfit Marketing training heeft mij, na de Business Bootcamp nog meer inzichten gegeven.
Ik ben maandagmorgen direct begonnen met het implementeren op mijn bestaande websites en de eerste resultaten zijn na enkele dagen al zichtbaar!
Verder ben ik in de avonduren, bij gebrek aan tijd overdag, begonnen met het ontwikkelen van mij “passive income”.

Ik heb mij drie maanden de tijd gegeven om dit online te hebben staan.
Ik heb na het praten met vele mede studenten een probleem bij velen gehoord wat ik kan oplossen.
Heel veel te doen, maar ik ben geïnspireerd!

Alle mederwerkers van Open Circles Academy bedankt!

Esther Molenaar
6 years ago

He Jaap,

Je maakt me nieuwsgierig. Wat voor resultaten heb je al?

Op jouw blogsucces!
Esther

Jaap Heijnekamp
6 years ago

Meer omzet Esther.

En ik heb ooit geleerd dat het belangrijkste toch de cashflow is 🙂

Saskia Frankena
6 years ago

De dikke Kick-Ass die ik kreeg dit weekend was: “your business is marketing and marketing is your business”. Al het andere is ruis en interruptie. Na ja, moet je je in ieder geval van afvragen of JIJ dat nog wel moet doen.

Dus: woensdag de hele dag met een marketeer gewerkt die ons gaat helpen.
Jacqueline Moleman ingeschakeld om mij te helpen grote stappen te maken en meer evenwicht in mijn werk-prive te brengen.
Het nieuwe Business model dat mijn tijdens de VIP sessie inviel met mijn businesspartner en de marketeer doorgenomen en lijntjes uit gaan zetten voor hulp en partners.
Het was een goed weekend, maar het was niet leuk. Of beter gezegd, het was niet comfortabel. Maar ik snap wel waarom ik hemel en aarde heb bewogen om er te komen. Ik wist dat ik er moest zijn en ik was er!

Marcel Goeseast
6 years ago

Some was already known, but a lot was new. And it was good to be confronted with comments from others. It can make you stronger!

Esther Molenaar
6 years ago

Deze training was voor mij de lijm die alle marketing elementen uit vorige trainingen aan elkaar lijmde. Heerlijk!

Ik ben nu vooral bezig om mijn website anders in te richten. Beestje bij het naampje noemen en zo en een productlijn er op zetten.

Ook ben ik de lijnen aan het uitzetten tussen LinkedIn profiel en website, Facebook en website en allerlei marketing activiteiten die ik in 2016 wil uitzetten. Druk bezig met een marketing kalender naast mijn content kalender.

Mijn LinkedIn profiel heb ik opgeschoond. Mijn summary heb ik op papier wel aangepast, maar nog niet op LinkedIn, omdat er nog een opt-in bij moet die op mijn website moet komen te staan.

En die Idea Machine is echt geweldig. Ik kende het al en paste het vaak toe. Nu heb ik het ook toegepast om de oplossingen te benoemen die mijn product biedt. Nu heb ik meteen een lijstje met benefits. IDEAAL!

Druk bezig om alles op de rit te krijgen.

willy Valk
6 years ago

Dank voor het creëren van de LinkedIn- en Facebookgroep, heel fijn.

Vanmiddag heb ik een nieuw blog geschreven en ik heb daar meer ‘marketing outcome’ aan toegevoegd dan eerdere blogs. Ik heb mijn optin offer, een gratis scan, mijn komend webinar en mijn social media accounts erin verwerkt.

Op mijn to do lijst staat het teruglezen van de remarkable product aantekeningen van de Masterclass die ik heb gevolgd:-)

Ik ben benieuwd naar de acties van anderen!

Leo Steijn
6 years ago

Ik ben weer op scherp gezet. Ben de hele week aan het leren en implementeren. Mede dankzij de dvd s die ik gewonnen heb met de Facebook actie. Ik ben begonnen met een 30 dagen video challenge. Ik ga inplannen om een boek te schrijven. Verder ben ik me met enquete bezig naar bestaande klanten. En ben bezig met back end offer. Een 3 ontzorg abonnement voor je fiets.

Johanna Glas
6 years ago

Het was fijn om alles weer eens op een rijtje te zetten, maar zoals Nisandeh zelf ook al zei, eigenlijk was bijna alles al eens voorbij gekomen. Het grid voor de desired outcomes vind ik wel een vondst en die ga ik graag gebruiken.

Marijke Willems
Marijke Willems
6 years ago
Reply to  Johanna Glas

Het was voor mij echt een Eye opener dat je van te voren MEERDERE strategieën kunt bedenken! Ik heb een groot flapover vel opgehangen en geef met geeltjes aan welke uitkomsten ik wil. Zo ontwikkel ik de producten veel slimmer!

Marijke Willems
6 years ago

De training was voor mij een echte eye opener! Ik ben direct aan de slag gegaan met een gratis PDF en heb via facebook, een aantal fora en aanverwante sites een ‘marketing campagne’ opgestart. Ik heb een flyer gemaakt voor een gratis presentatie en ben bezig met het opzetten van een maandelijks of tweewekelijks online seminar systeem (als er mensen zijn die me kunnen helpen aan een programma dat ik daarvoor moet kopen of kan gebruiken zou me dat heel erg helpen, ik hoor graag jullie ervaringen 🙂 )

Ik barst van de ideeën en die zijn nu eindelijk concreet! Ik heb er zin in en kijk uit naar de Breaktrough Success volgende week! Growing Potential Coaching is growing! 🙂

Marijke Willems
6 years ago

O, en ik heb mijn linkedin direct aangepast. Dit weekend is mijn site aan de beurt en ga ik nieuwe visitekaartjes ontwikkelen. Werk zat dus 😉

Judith Makkenze - Glasvormen

Het is nu donderdagavond en ik zit nog steeds in de flow van het weekend. De energie is naar level 9 gestegen en de hoeveelheid mooie nieuwe acties zijn niet meer te tellen. Door een operatie heb ik een deadline van actieve handelingen tot 9 december en die stok werkt als een speer.
En na 9 december zeker 4 weken tijd voor rust, verwerken om daarna 2.0 terug te komen.

Marijke Willems
6 years ago

Wat goed dat je je operatie zo als een ‘positieve’ marker kunt gebruiken! Ik ben wel benieuwd naar een aantal van de nieuwe acties 🙂

Rozanne van Heiningen
6 years ago

Voor mij was afgelopen weekend een primeur om me zonder schaamte, taboe en emotie mijn missie te vertellen, een missie die in mijn ogen heel erg nodig is om veel ellende te voorkomen.

Ik wil een voorlichtingspakket over sexueel misbruik creëren voor jonge kinderen, die aan bieden oa aan scholen. Als geen ander weet ik hoeveel moeite ik met mijn leven heb gehad na mijn eigen incest trauma. Afgelopen weekend voelde ik me heel krachtig en weet nu ook wat de volgende stappen zijn.

Mooie mensen ontmoet die me verder kunnen helpen. De dingen die ik afgelopen 1 1/2 jaar geleerd heb, vielen, inderdaad, als een puzzel in elkaar. Dank jullie allemaal. En nu mijn mailinglist afmaken en bloggen, ha

Sylvia De Goede
6 years ago

Mijn e- book komt volgende maand , nieuwe kaartje in de maak.
Filmpjes in de maak, 5 afspraken met klanten staan.

Roland Bokema
6 years ago

‘T was effe zwoegen, en ik heb mijn LinkedIn-rofiel aangepast. Drie van de vier W’s komen duidelijk naar voren in the summary. Het woord “engagement” van Nisandeh heeft mij mn goed geholpen.

De volgende stap is mijn eigen hap snap acties veel meer structureren in de systemen die ons geleerd zijn. Mooie kluif!

Gerrit Middelkoop
6 years ago

After joining the business bootcamp in September of this year, I had high expectations about the Pro Fit Marketing course last weekend. My expectations were surpassed. besides getting a step by step blueprint for a successful marketing I got many ideas on how to organize and define my business and it’s products and I also got a change to meet many interesting and committed people.

The OC team was very enthusiastic as always and Nisandeh was wonderful, inspiring and confronting (as he should be to get folks moving) as always. It was such a pleasure and a privilege being at the course.

Anne Buiskool
6 years ago

De kick ass, de herhalingen, nieuwe inzichten en confrontaties heb ik allemaal nodig om de beste versie van mezelf te worden en daarmee te geven waar anderen het meeste aan hebben.

Aardig wat aangepakt sinds zondag. Nu ook aangemeld bij de nieuwe supportgroep. 2016 wordt geen stap maar een sprong.
Afgelopen weken voor het eerst een PA in de hand genomen.
Gisteren een afspraak gemaakt om 21 januari een dagdeel met een businesscoach (open circle achtergrond) te gaan zitten, die me alle hoeken van mijn mogelijkheden gaat laten zien + hoe ik tot de resultaten kom die ik voor ogen heb.

Heel concreet kan ik nog wel wat feedback gebruiken bij het inzetten van mijn blogs. Gisteren een blog gepost met mijn eerste filmpje (een interview met mij), maar de conversie blijft ver achter bij de doelen die ik er mee gesteld heb. Wat doe ik fout????
Ik zet hem hieronder zodat, wie wil, even met me mee kan kijken.
goedgescheidenouders.nl/bewust-scheiden/scheiden-ieder-eind-is-een-nieuw-begin/
Veel succes allen en laten we elkaar gebruiken.
Ik wil echt die grote sprong maken.

Als toetje geef ik jullie mijn missie en visie die ook gisteren het licht zagen:

Het is mijn MISSIE om een betere wereld te creëren door ouders te helpen om respectvol te scheiden en een duurzame relatie op te bouwen met de andere ouder van hun kinderen. Ouders nemen leiding en kinderen krijgen ook na een scheiding voorbeelden van bewustzijn, liefde en vreugde.

VISIE: In 2020 heb ik de levens geraakt van 10.000 ouders en 20.000 kinderen die met een scheiding te maken hebben. Door mijn producten en diensten zijn “duurzame relaties” een begrip geworden. Boek: “Scheiden zonder scheiden, de S.A.M.E.N. methode”. E-boeken: “Hoe vertellen we het de kinderen” en “Scheidingsceremonies en rituelen voor duurzame relaties”. Video-traininge. , Mondo-Zen-bijeenkomsten. Mediaoptredens.

Tot later en ik hoop dat we hier veel voor elkaar kunnen gaan betekenen.

Marleen Dresscher
Marleen Dresscher
6 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hoi Anne,

Ik heb je afgelopen zaterdag gezocht, helaas niet gevonden. Had graag kennis met je gemaakt want ik “volg” je al een tijdje en vind dat je geweldig belangrijk werk doet.

In reactie op je blog en het interview (die ik met veel belangstelling gelezen c.q. bekeken heb) het volgende:
misschien kan je de tekst wat beter leesbaar maken door een andere indeling. Nu zijn het relatief lange alineas. Gebruik maken van kleur en meer ruimte tussen de tekst en/of bullets om belangrijke punten aan te geven zou het voor mij makkelijker leesbaar maken.

Het interview: ik zie heel veel liever een filmpje waarin je je tot mij richt, waarbij ik je in de ogen kan kijken. Zodat ik kan zien en voelen dat je dit met hart en ziel doet. Ik wil dat je tegen mij praat en mij overtuigt.

Heel veel succes! Ik geloof absoluut in hetgeen jij te bieden hebt.

Marleen

Yvonne van Beurden
6 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hoi Anne, Het is idee is prima van een interview, maar ik als doelgroep zal ik maar zeggen, vind de kwaliteit van het filmpje niet echt fijn. Het is niet scherp en jij bent half uit beeld, de concentratie/focus is op de haard, dus daar zou je voor een volgend filmpje iets op moeten verzinnen. Ik zie je half en zie niet eens je ogen want die kijken naar Manon (?). Hoop dat je hier wat mee kan…. Groet Yvonne

Mordechay Krispijn
5 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hi Anne, ik was niet bij deze training maar heb wel veel andere trainingen bij open circles gevolgd. Heb je blog bekeken en ik denk dat deze een stuk persoonlijker kan. Het is nu meer een artikel als in een magazine. We zijn niet gewend op die stijl van schrijven te reageren. Je schrijft ondere andere in meerdere persoonsvormen waaronder het woord ‘men’. Dat schept zakelijkheid en afstand.

Je kan de blog meer tot de lezer richten door vooral ‘je’ en ‘jij’ te gebruiken. Als je dat doet krijg je meer reacties. Daarnaast kan je veel doen om mensen te laten reageren. Beloon ze met een bepaald articel uit je boek, geef de eerste 20 pagina’s cadeau, stuur ze als beloning de video in plaats van deze direct in je blog te plaatsen.
Hoop dat je er iets aan hebt. Ik weet niet of ik nog terugkom op deze pagina. Je kan mij ook vinden op mordechay@salsaventura.nl. Groet, Morry

Jervis Groeneveld
6 years ago

Waanzinnig inspirerend weekend.

Soms bekende stuff maar met dat extra zetje dat het kwartje deed vallen. Ben als een dolle tussen de bedrijven door van alles aan het implementeren. Voornaamste AHA: bij elk Interaction Point passen een of meer Strategic Outcomes. Ook nog eens leuke mensen ontmoet. Top!!!

EN ook geleerd dat je tot einde moet blijven voor maximale output 🙁

Laurien van der Vaart
6 years ago

Ik snap nu eindelijk het systeem en dat vind ik heerlijk. Ik doe de dingen nu niet meer ‘omdat het moet van Nisandeh (of anderen)’ maar omdat ik snap hoe het werkt. Kan nu ook makkelijker omgaan met kleine aanpassingen om het voor mijn doelgroep te laten werken. En, omdat ik de strategie erachter ken en zelf een strategie heb, laat ik me niet zo snel meer door anderen beïnvloeden over ‘hoe het zou moeten’.

Ik heb deze week al een heleboel gedaan (LinkedIn, website, nieuwe Twitter-strategie). Waar ik nog veel te doen heb, is het ‘remarkable product’, vandaar dat ik net de online training heb gekocht. Het prettige vind ik ook, nu ik het systeem snap, dat ik het straks ook kan toepassen op nieuwe producten/ideeën waar ik mee bezig ben. Ik hoef niet bij ‘nul’ te beginnen.

Ingrid van der Linden
6 years ago

Na een weer inhoudelijk interessant weekend en dinsdagavond de webinar hebben we direct elke donderdag een marketing overleg vastgezet in de agenda zonder storen plannen vorm geven en uitvoeren.

Danielle Teheux
6 years ago

PROfit Marketing weekend heeft alle puzzelstukjes op zijn plaats laten vallen! Ik ben bezig mijn ultieme website te creëren. Verder ben ik aan de slag met het maken van een marketing plan en bij iedere actie noteer ik mijn strategic outcomes. Het allerbelangrijkste: stap voor stap implementeren en leren!

Francia Agterhof
Francia Agterhof
6 years ago

Tijdens het fantastische weekend is het gelukt om mijn struisvogeltactiek te stoppen. Om mijn hoofd boven het zand te steken. Dus heb ik deze week mijn tijd in marketing enorm verhoogd. Mijn Linked

In profiel aanpassen, ultimate website maken me verbinden met andere mensen. En het mooiste vind ik wel dat het ook nog goed voelt! Vanavond een gesprek, waarvoor ik de strategische outcomes al bepaald heb. Ik kan niet zeggen wist ik dit allemaal maar eerder, omdat ik veel al wel “wist”. Ik kan wel zeggen dat dit weekend enorm helpt!

De kwartjes vallen op zijn plaats. Ik krijg heel veel inzichten, heel veel acties en strategieën, heel veel energie. Er ontstaat een andere manier van werken. En dus ook een andere resultaten. En daar ben ik heel erg blij mee!

Sirella Dieteren
6 years ago

Voor mij een heel waardevol weekend, veel kwartjes op zijn plaats zijn gevallen. Het idee voor mijn Opt-In is geboren! Ik heb de uitdaging aangenomen om mijn headliner op LinkedIn ‘eindelijk’ te veranderen. En hoe het voelt? …… 😉 geweldig!

Tatiana van Gaasbeek
6 years ago

Het was confronterend en een schop onder de komt. Ben er intensief mee bezig geweest en erachter gekomen dat mijn niche niet specifiek en opmerkelijk genoeg was. Ondanks het werk wat ik inmiddels verricht had om mijn focus te veranderen, heb ik nu besloten terug te gaan naar mijn eerste niche en die aangescherpt.

Concreet betekent dit dat ik van Emotioneel Management naar Allergie Coaching ga. En mijn doelgroep is COACHES.

Komende week ga ik dat overal aanpassen: LinkedIn, Facebook, mijn website, nieuwsbrief, Google+…

EXCITED!

Dennis Deridder
6 years ago

Afgelopen PRO-fit marketing traning was voor mij de beste training tot nu toe. Niet dat de vorige tekort deden, maar in deze training viel alles echt op zijn plek. Het belang van marketing drong helemaal door tot de kern.
Implementeren, uitvoeren, vorm geven vergt zijn tijd, maar de reden waarom is nu helder.

An sich is het niet zo moeilijk om aan anderen te zeggen waarom ze actie moeten nemen. Maar kennis overbrengen zodat je zelf tot je eigen waarom komt is voor mij nu eenmaal een stuk krachtiger en interessanter. En dat is dus dit weekend gelukt.

Thanks Nisandeh, ik heb veel geleerd door jou. Nu is het tijd om het nog meer in praktijk te brengen en de omzet werkelijk te zien stijgen. Ik heb mijn laatste cent aan dit weekend, (training, vervoer en verblijf) gespendeerd. Als het implementeren en toepassen van al die kennis me nu geen extra inkomen gaat opleveren, houdt het voor mij op. Dan sluit ik de boeken.

Ik struggle nu al jaren met dat inkomen, heb alles geïnvesteerd om steeds beter te worden in mijn vak. Maar net zoals zovelen heb ik de domme fout gemaakt om weinig tot niets te investeren in het ontwikkelen van ondernemingsvaardigheden. En dit terwijl ik heel wat mensen ben tegen gekomen die probleemloos gebakken lucht konden verkopen. Ik kon er maar niet bij hoe men gewetenloos en met een beperkte kundigheid zo grandioos verkopen kon. Ik was volledig gericht op kwaliteit bieden in de veronderstelling dat dit zichzelf wel zou verkopen.

Jongens toch, wat een vergissing. Inhoud is belangrijk, maar dat papiertje er rond is duidelijk nog veel en veel belangrijker om het op de markt verkocht te krijgen. Jammer dat ik zo een aversie heb gehad tegen die verkopers van lege dozen, ik had veel eerder van hun verkopersskills kunnen leren.

Nu goed, alles heeft een reden en ik kan blijven hangen op dat ge-jammer…. of de benefits zien in de weg zoals ik het gekozen heb. Ik weet nu dat ik een fantastische mooie doos moet verkopen en ik weet dat de inhoud verre van leeg is. En als de doos opmerkelijk genoeg is, komen de klanten er vanzelf wel achter wat voor een fantastische inhoud die doos bevat. En als men ontdekt dat de inhoud van die doos zelfs nog veel en veel mooier was dan de doos zelf, kan het niet anders dan dat mijn omzet doorheen het plafond knalt.

Al deze uitleg gewoon om te zeggen: I got it, now I have to make it 🙂

Rob Meijer
6 years ago

Wat ben ik ontzettend blij dat ik toch gegaan ben! Ik had net de Financial Freedom achter de rug, waar ik nog druk mee bezig was om alles uit te werken en toe te passen met de Passive Business Income in het vooruitzicht. “Even genoeg voor nu, ik heb m’n handen meer dan vol aan deze trainingen, bovendien zit ik volop in de concerten waar ik ook mijn volle aandacht en energie aan moet geven!” dacht ik nog……….

Met frisse tegenzin ging ik zaterdagochtend naar Noordwijk. Direct tijdens de ochtendsessie wist ik al dat ik tóch de goede beslissing had genomen door wel te gaan! Tjonge jonge, wat ontzettend goed om alles wat je al zo vaak gehoord had tijdens eerdere trainingen nu eens allemaal direct achter elkaar voor je kiezen te krijgen!

Inderdaad heel confronterend en ondanks dat ik tot mijn grote genoegen zag dat ik ondertussen toch al een hele boel dingen goed doe en geïmplementeerd heb, is er nog genoeg over om nóg beter en intensiever mee aan de slag te gaan, zoals mijn website, LinkedIn profiel en zelfs mijn businesskaartjes. Nooit geweten dat je laatstgenoemde ook als marketingtool moet gebruiken, terwijl dat toch zo voor de hand ligt!

Dank je wel Nisandeh, voor deze geweldige training. Ik weet nu zeker dat 2016 mijn EERSTE allerbeste jaar ooit wordt!