Implementeren na PROfit Marketing

Welkom op de follow-up pagina van de PROfit Marketing training met eerste de beloofde…

Fast en Furious Implementation Masterclass deal

Snelle beslissers en implementatie “go-getters” hebben nu tijdelijk de kans om de Remarkable Product Masterclass  en Video Marketing Masterclass met geweldig voordeel te bestellen.

Als je interesse hebt, bestel dan nu, want deze aanbieding is geldig tot vrijdag 16 september 23:59 uur.

Klik hier en grijp deze Masterclass deal vóór het te laat is

Je krijgt lifetime access, dus als je op tijd bestelt, kun je te allen tijde teruggrijpen op dit materiaal.

Mooi! Nu komt het aan op implementeren van wat je hebt geleerd.

Je hebt in de PROfit Marketing training zulke krachtige strategieën, tools en acties meegekregen voor het groeien van jouw marketing resultaten…

… dat elke dag, elk uur, iedere minuut die je wacht met implementeren een verloren kans is op het verder uitbouwen van jouw business.

Je mag af en toe best even op adem komen, maar het is wel belangrijk dat je actie, actie, actie blijft ondernemen.

Tot slot

Deel alsjeblieft jouw ervaringen en resultaten met PROfit Marketing in het commentaarveld hieronder.

En wees gecommitteerd om het absolute maximale te halen uit jezelf en jouw product of dienst. Ga voor maximale positieve impact in de wereld.

De benodigde middelen staan tot jouw beschikking en we gunnen je jouw succes van harte.

Op jouw succes,

Nisandeh team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alec Brett van Dobben
6 years ago

Het principe van joint-ventures en passive income heeft al tot twee potentiële JV-partners geleid waar ik binnenkort mee om tafel ga zitten en ik ben gisteren met mijn vrouw gaan kijken naar een product dat wij als passive income kunnen gaan verkopen.

Niet het einddoel, daarvoor wil ik zelf leveren, maar voorlopig mooi om semi-actief inkomen te genereren om binnen een jaar ons eigen product te lanceren.

Jet Spruit-Haasbroek
6 years ago

Super maken van je producten en levering, je marketing en je verdere operations. Dat heeft me veel opgeleverd. Net als de tips voor het maken van video’s ten behoeve van je marketing. Ook de productiviteitstips zijn een bijzonder waardevol. Het helpt mij om mijn werk met meer plezier en succes te doen.

Hanny van Lankeren
6 years ago

Ja het afgelopen weekend was een geweldige ervaring. Wat een energie in de zaal, bijna verslavend. Deze follow-up komt als geroepen waarvoor mijn enthousiaste dank. Nu aan de slag met de marketing. Plannen worden al gemaakt, contacten follow-up gedaan en de eerste joint venture aan het verkennen. ik kan niet wachten!

Frans Visser
6 years ago

Dank Nisandeh! Het is ongelofelijk te zien hoe goed de Beehive (voor de ‘VIP’s’) werkt: werkelijk bijna 20 reacties op mijn vraag en een fors aantal waar ik komende week weer verder mee kan.
Ik weet zeker dat mijn vraag daarmee opgelost gaat worden en dat mijn website de gewenste ‘boost’ gaat krijgen!

John van der Veer
6 years ago

De lessen over de Joint Venture heb ik van de week in de praktijk kunnen brengen. In een geval zelfs een forse stap verder dan een JV. Ik heb een participatie verworven van 25% in een ander bedrijf.
Daarnaast spreek ik met een partner over een serious JV die de potentie heeft om groot, zo niet heel groot te worden.
Nou ja, de beer maar niet schieten voordat …………….
Aan de andere kant blijf ik mijn onderbewustzijn voeden met beelden een emoties over hoe het er over x jaar uitziet.

Veron Goemans
6 years ago

Inspirerend weekend over PROfit Marketing! Vooral de mogelijkheden van Joint Ventures gaven mij de nodige ideeën om samenwerkingspartners te zoeken. Ga daar snel actie opzetten. Nu eerst het Remarkable Product maken!

Folkert van der Meulen Bosma

Dit weekend is voor mij zeer inspirerend geweest met een groot aantal eenvoudige maar wel snel inzetbare marketing tips.
Ik ben aan het nagaan in hoeverre video’s mij kunnen helpen bij het promoten van mijn Sudoku variatie producten en hoe ik ze meer als remarkable product kan positioneren..

Ietsen Bakker
6 years ago

Top Nisandeh,

Leerzaam en enerverend weekend.
S.U.P.E.R. tip evenals de 3 P’s en I’s.

Boek schrijven was een geweldige ervaring. Leuk om te ervaren wat in 5 min. haalbaar is. Geeft de ondernemer weer moed.

Elisabeth Schuijt
Elisabeth Schuijt
6 years ago

De PROfit Marketing was een bundelingen systematisering van wat ik eerder heb geleerd. En nu wordt het allemaal heel logisch.
Ik ga aan de slag, genoeg acties….

Jan de Blaeij
6 years ago

Mijn inzicht van het PROfit Marketing weekend is. Dat het eigelijk allemaal inzichten waren die ik kreeg aangereikt. Omdat alles van een andere kant belicht werd dan ik gewend ben te kijken.

Saskia van de Riet
6 years ago
Reply to  Jan de Blaeij

Ja, dit ervaar ik ook regelmatig. Het heeft allemaal met perspectief te maken. Dezelfde systemen toepassen vanuit een andere invalshoek… heel waardevol!

Eveline Nelissen
6 years ago

Veel nieuwe inzichten voor oude gewoonten gekregen! Aan de slag ermee nu!

Yvonne Hofland
Yvonne Hofland
6 years ago

Inspirerend en heel leerzaam.
Het was zo veel informatie alleen de zaterdag al dat ik zondag niet meer ben geweest. Ik was de woensdag ervoor ook geweest en dat was een hele leuke en leerzame dag. Maar achteraf wel een dag met veel pijn?

Het was niet alleen zitten luisteren en schrijven maar ook sporten daar was mijn lichaam niet op voorbereid. Dus je kunt je misschien wel voorstellen dat ik het weekend van de PROfit Marketing nog behoorlijk last had van mijn bovenbeen spieren. Ik wist eigenlijk ook niet meer dat ik die nog had terwijl ik toch hele dagen 6 dagen in de week in mijn winkel heen en weer loop. Jammer dat ik zondag niet meer op kon brengen want de Joint Ventures leek me juist heel belangrijk juist voor mijn winkel VINTAGE FASHION & LIFE STYLE en wat ik er mee wil maar helaas.

Ik ben wel Nisandeh óók heel dankbaar ondanks de pijn dat ik weet dat mijn lichaam ook weer mee mag doen en heerlijk het sporten weer ga oppakken. Body, Mind & Spirit. Nu nog Implementeren in de praktijk. Ik ga ervoor.

Shirley-Jane Jasper
6 years ago
Reply to  Yvonne Hofland

Hi Yvonne,

ik begrijp helemaal wat je bedoeld! Ik had ook het weekend ervoor 3 dagen de Master Entrepeneur gedaan en de Elements of Succes. Het eerste weekend raakte ik nog buiten adem van het dansen, het laatste weekend was mijn conditie opmerkelijk vooruit gegaan 😀 😀 Ja dit is SPORT voor je brein en je lijf. Ik begon me ook al af te vragen of ik de enige was die gek werd van de verstijfde, pijnlijke spieren door het vele stilzitten!

Marian Bosma
6 years ago

Het was een geweldig weekend, met voorafgaand op woensdag de Elements of Succes. Terwijl ik vanuit het beehive spel een aantal warme contacten probeer te leggen, helpt de queen bee me met een aantal vragen om groter te denken. Welke connecties dragen echt bij aan mijn succes, niet aan een paar klanten maar aan een paar duizend klanten ineens? Durf groot te denken, blijf op zoek naar hoe je zoveel mogelijk klanten tegelijkertijd meerwaarde kunt leveren.

Blijf implementeren, kijk naar de Koplopers en wat zij als goede voorbeeld geven. Wil Enlightend Miljonair worden. Visualiseer je doelen, elke dag weer.

Shirley-Jane Jasper
6 years ago

De eerste dag veel herhaling gehad met hier en daar gouden informatiepuntjes. Zondag vond ik echt geweldig startende met de beehive game. Superveel genetwerkt! Naast de info van de Marketing Matrix etc. heel nuttig en heel jammer dat dit de laatste PROfit Marketing was!

Ruud Overstegen
6 years ago

Wat heb ik toch genoten van die twee geweldige dagen vol informatie. In 2011 de eerste Business Bootcamp gedaan en daarna veel trainingen die mij elke keer weer een heel stuk verder brengt.

En dit laatste weekend was voor mij de kersen op de taart. Het waren teveel inzichten om dit nu te plaatsen maar het gaf mij wel de boost die ik nodig had.

Dagelijks die inzichten implementeren maakt mij ook gelukkig. Dus zowel zakelijk als persoonlijk heb ik er veel aan gehad.

Trudy Nabuurs
6 years ago

Wat is het toch fijn om twee dagen non-stop bezig te zijn met je bedrijf. En daar over te brainstormen met gelijkgestemden.
Ik heb wederom veel inzichten gekregen.
Mogelijkheden voor joint venture.
Tools waar ik echt wat mee kan.
Naast SUPER , zijn de MAX-MATRIX , timemanagement, implementeren en het AAABBBCCC de meest waardevolle opgedane kennis.
En voor het eerst het BEEHIVE spel gedaan. Echt SUPER 😉
Veel dank, Nisandeh!

Rob Stalenhoef
6 years ago

Fijn om weer in de energie te zijn van Open Circles.
Ik had een aantal zaken al vaker gehoord maar het blijft verbazingwekkend dat bij sommige dingen pas nu het kwartje valt.

Ik heb referral cards gemaakt die we gaan uitdelen aan onze huidige klanten. De reacties zijn erg positief.

Daarnaast zijn we korte filmpjes aan het opnemen waarmee we onze huidige klanten willen verrassen. We geven ze dan een tip mee. Wel moeten we kijken of we nog extra ‘outcomes’ mee kunnen geven.

We gaan kijken of we met onze ‘contacts’ nog meer ‘outcomes’ kunnen meegeven. Een mooie een heldere opdracht die ons wacht.

Edo Boonstra
6 years ago

Geweldig om de eerste resultaten na de PROfit Marketing al te ervaren.
Er komen al nieuwe inschrijvingen binnen op onze open inschrijvingstrainingen en de eerste afspraken uit de BeeHive netwerk game zijn gemaakt.
More to come with more action!

Marieke Hakkenberg van Gaasbeek

Twee dagen met ondernemers van allerlei pluimage werken aan een onder geschoven kind, in veel bedrijven, MARKETING. En gezien hoe belangrijk het is om vanalles te gaan toepassen. Om het heel simpel te zeggen, als je onzichtbaar bent, hoe kun je dan gevonden worden? En ik ben wakker geschud….. Ik BEN ONZICHTBAAR, mijn website is al jaren onder constructie en ik beperk mijn waardevolle info tot een klein cirkeltje.

En oh ja met dit( poppetje) als hoofd ben ik nog steeds niet te zien 😉 mijn kennis is nog steeds niet volledig.
Wie helpt mij hoe ik een foto op die plek kan krijgen?

Stap voor stap de wereld in met toepassen van de waardevolle info. Op naar groei!

Esther Molenaar
6 years ago

Hallo Marieke,

Om een foto bij je reactie te krijgen, ga je naar http://www.gravatar.com, daar koppel je een foto aan een e-mailadres.
Zodra je dat e-mailadres gebruikt, bijvoorbeeld hier, komt er een foto bij je reactie te staan.

Hartelijke groet,
Esther Molenaar
Blog Moderator

Marcel Dassen
6 years ago

Weer een stap verder en afgelopen maandag gelijk begonnen met het maken van video’s. Super bedankt hiervoor, Nisandeh. Bij het maken van video’s was de ‘missing r’ steeds een drempel voor mij. Nog tijdens het weekend maakte ik de afspraak met mij dat die video’s er gaan komen, ‘no matter what’.

Alle kennis van het afgelopen weekend komt ook samen in de video’s om waarde te verspreiden op een manier dat het andere werkelijk helpt en daardoor verspreid raakt. Het is zo simpel en daardoor zo krachtig.

De reacties op mijn eerste probeersel zijn erg bemoedigend. Ik ga hun opmerkingen verwerken en volgende week staan de eerste video’s ‘Betere gesprekken’ op mijn website. Deze afspraak met mezelf zal ik niet breken!!!

Saskia van de Riet
6 years ago

Dank Nisandeh voor een waardevol weekend. Ik ben druk bezig met de matrix… dat werkt voor mij echt S.U.P.E.R.

Elke dag heb ik nu iets nieuws geïmplementeerd van afgelopen weekend, zoals cta’s toegevoegd voor meerdere strategic outcomes, kwadranten aangemaakt voor ingewikkelde zaken (zowel prive als zakelijk) en stappen gezet om mijn Extraordinary Goal voor 2017 vorm te geven.

Daar ben ik allemaal heel blij mee!

Hertha Callender
6 years ago

De 2-daagse was zo inspirerend dat het voor mij geresulteerd heeft in een nieuw teamlid. Tijdens de Bootcamp hebben wij door het eenvoudig spelletje boter, melk en kaas gezien hoe verbluffedend effectief samenwerking is.

Tijdens de PROfit Marketing, zelfde verhaal, samenwerking middels de vele vormen van Joint Venture. De praktijkoefening was een geweldige netwerk opportunity die je keer op keer kunt benutten in tal van settings. Het is net een bron die nooit uitgeput raakt. Geweldig!

Arina Angerman
6 years ago

Maandag formuleerde ik 3 biggest insights en begon met de eerste P M O. implementeren Geef P M O nu andere kleuren in mijn B agenda om elke week te meten hoe de verhouding nu is op weg naar de ideale!!!

Mariëtte Verlaan
6 years ago

Wat ik inmiddels gedaan heb:
1. Testimonials op een prominente plek geplaatst op de salespagina van mijn boek.
2. Een formulier toegevoegd op de pagina Lezersreacties die uitnodigender is om in te vullen en te reageren.
3. Een krachtig blog geschreven en daarin meerdere onweerstaanbare calls-to-action opgenomen zodat er MAX impact kan zijn voor de klant en voor mij.
4. Een lijst van 15 nieuwe doelen geschreven voor de marketing van mijn business.

Wat ik dit weekend geleerd heb:
1. Mijn business doelen waardevoller maken.
2. Mijn eigen talenten bundelen zodat duidelijk wordt dat mijn tuinontwerp-business een relatie heeft met persoonlijke groei en life balance.
3. Na te denken over packaging van mijn producten/diensten.
4. Heldere doelen en SUPER resultaten formuleren die mijn product/ dienst opmerkelijk maken voor de klant en deze zichtbaar maken in mijn marketing.

Waar ik dit weekend van genoten heb:
1. De mogelijkheid om mijn boek eindelijk persoonlijk te kunnen overhandigen aan Nisandeh.
2. Nieuwe sprankelende contacten.
3. Vergroot inzicht in Joint Venture door de gezamenlijke oefeningen.
4. De energie en het enthousiasme waarmee we een bijdrage kunnen zijn aan elkaar.

Dank je wel, Nisandeh en team. TOP!