Na From Self-employed to Business Owner

Dankjewel voor het mooie weekend From Self-Employed to Business Owner

Afgelopen weekend markeert ook weer een bijzonder jaar voor de Business University. Als deelnemer aan de 5 weekenden heb je ongelooflijk veel geabsorbeerd (en in de periodes daartussen geïmplementeerd).

Ik wil je enorm bedanken voor je inzet, bijdrage en de energie die je hebt gegeven tijdens de weekenden. En ik wens je alle succes met het implementeren in je business van alles wat je hebt ontdekt en geleerd.

Onderdeel van dat succes is de juiste opvolging na elk weekend, dus ook na From Self-Employed to Business Owner.

Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar de uitkomst van de volgende opdrachten:

  1. Plaats een klein project op Fiverr.com of Elance.com – Hoe werkte dit voor jou?
  2. Plan een promotie / stuur een aanbieding naar je klanten voor het einde van de maand – Welke aanbieding heb je gedaan, wat zijn je verwachtingen en straks… wat is het resultaat?

Deel alsjeblieft je acties en resultaten in het commentaarveld onderaan deze pagina. Doe het nu en kom later nog eens terug om de eindresultaten van je promotie/aanbieding te delen.

En onthoud:

  1. Implementatie is het belangrijkste onderdeel van jouw reis naar succes
  2. De snelheid waarmee je implementeert is nog belangrijker…!

Gebruik het commentaarveld – niet alleen als stok achter je eigen deur, maar ook om anderen te motiveren, inspireren en contact te houden.

Ik wens je hele fijne dagen en hoop je binnenkort weer te zien bij een van onze seminars of trainingen.

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mickey van Gendt
8 years ago

Yes, It was fun!
Ik heb 2 opdrachten geplaatst op fiverr: het maken van een pianostukje voor bij een video en het maken van een tekening op whiteboard. Het was een geweldig resultaat en zelfs bruikbaar in mijn acties. Helemaal leuk dus! Zal wel verslavend werken want het is zo leuk om het resultaat te zien versus de opdracht die je geeft.

Verder hebt ik al één irrisitable offer via de mail verspreid, een tweede en derde offer ben ik mee bezig maar gaat deze week de deur nog uit.

Verder ben ik alle processen aan het beschrijven zodat andere het werk kunnen overnemen. Het implementeren is erg veel werk maar het maakt me ook enthousiast.
Ik grip het gevoel dat ik weer grip op mijn eigen zaak begin te krijgen. Dank je wel Nisandeh, dank jewel Vered en dank je wel medecursisten. Zonder jullie was ik nog steeds zwemmend!

Groet, Mickey

Colijn Buis
8 years ago

Ik heb een opdracht geplaatst op Fiverr, voor het plaatsen van de Facebook sociale plugin, en youtube en twitter, op mijn website.

De promotie die ik gedaan heb eind vorige jaar was voor de 2 levels van mijn continuity programma: Online Music Magazine, en Your Own Style – resultaat: daarmee is het gelukt het programma winstgevend te krijgen 🙂

Daarnaast heb ik nu een team van 3 stagiairs, waaraan ik leiding geef en uitbesteed.. erg fijn!

Thanks voor alle inspiratie!

Roland Scholten
8 years ago

Ik heb de afgelopen week verschillende verbindingen gelegd met andere ondernemers. Dit in verband met een nieuw product waar ik mee bezig ben (idee gekregen tijden de From Selfemployed To Business Owner). Ook heb ik een contact gelegd met een aantal ondernemers om in februari (rond de presentatie van mijn tweede boek) een evenement te houden.

Ik heb de afgelopen week mijn eerste 3 opdrachten op Fiverr.com geplaatst. Dit zijn opdrachten voor het maken van een logo voor mijn nieuwe dienst, voor het maken van een template voor een PowerPoint presentatie (ja, ik weet het. Maar soms maak ik er toch gebruik van) en voor het maken van een professionele template voor mijn nieuwsbrief.

Ik ben me op Fiverr ook aan het oriënteren om een WordPress site online te zetten.

Kortom, veel actie. En tussendoor gaat mijn andere werk en het afschrijven van het boek ook nog door. Ik verveel me niet!

Sandra De Milliano
8 years ago

Heb op Elance een social media marketeer gevonden op no cure-no pay basis.

Leni Minderhoud
8 years ago

Hi Sandra, dat is cool! Wat gaat deze marketeer voor je doen? Zeer benieuwd hoe je succes meet? Ben ook bezig met een samenwerking op gebied van Social Media. Wel met een bekende. Oriënterend gesprek gehad vandaag, en verdienmodel nog niet besproken. Maar dit is ook een goed idee om het via Fiverr te doen!

goed weekend
Leni

Mark C Hoogenboom
Mark C Hoogenboom
8 years ago

Ik stuurde een uitnodiging rond voor een workshop met als titel: “Decide by Christmas – ICT Architectuur workshop (20 dec)”. Met mijn beste klanten een paar uur werken aan hoe je beslissingen neemt en die goed onderbouwt zodat ze je kunt uitleggen aan de medewerkers.
Daarna lunch, waarvoor iedereen zelf mag weten hoeveel daarvoor betaald wordt. Ik verdubbel het bedrag. Koop ik allemaal eetspullen van. Opeten wat nodig is voor onszelf en de rest brengen we naar de voedselbank.
Binnen een paar dagen had ik 8 deelnemers, is 100€ geboden dus ik ga voor 200€ eten kopen. Daar gaat veel van overblijven…

Naomi Dongelmans
8 years ago

Wat een gaaf idee Mark! Succes ermee en tot ziens.

Edwin Glaser
8 years ago

Ik heb een opdracht op Fiverr.com uitgezet voor een muziekje met mijn boodschap. Ik heb het op Youtube gezet (heb er nog wat tekst bij gezet) youtu.be/LT4rHv_KqE4
Nu nog op zoek naar een iemand op Fiverr.com die een leuke animatie in s3D kan maken.

Best wel geinig zo iets even doen. Het geeft in ieder geval wel net dat kleine zetje om groter te gaan denken wat je nog meer / beter kan uitbesteden. Op het moment dat je stappen weet te zetten gaat het de volgende keer stuk makkelijker. Ik raad dan ook iedereen om iest (geks) te verzinnen en gewoon te DOEN !

Ik heb nu al ideeën om een paar van die tweelingen te vragen om mijn boodschap in te spreken. Gewoon omdat het kan. Lachen toch.

Gijs Ter Laak Poot
8 years ago

Klein project: nog niet gedaan, wel sites goed bekeken.

Promotie: gratis training, vanmorgen gedaan. Waarschijnlijk nu een zeer trouwe klant erbij!