Na de Ultimate Business Machine – december 2014

Dankjewel voor het mooie weekend Ultimate Business Machine.

Stond je maandagochtend ook te popelen om te implementeren wat je allemaal hebt geleerd tijdens de 3 dagen?

Wij wensen jou alle succes van de wereld met het implementeren in jouw bedrijf, zodat het ook zonder jouw persoonlijke inspanning kan blijven groeien en bloeien.

Dit gaat alleen gebeuren als je implementeert wat je hebt geleerd.

We zijn in ieder geval heel benieuwd naar de uitkomst van de volgende opdrachten:

  • Plaats een klein project op Fiverr.com of Elance.com – Hoe werkte dit voor jou?
  • Plan een promotie / stuur een aanbieding naar jouw klanten voor het einde van de maand – Welke aanbieding heb je gedaan, wat zijn je verwachtingen en straks… wat is het resultaat?

Deel alsjeblieft jouw acties en resultaten in het commentaarveld onderaan deze pagina. Doe het nu en kom later nog eens terug om de eindresultaten van je promotie/aanbieding te delen.

En onthoud boven alles:

Implementatie is het belangrijkste onderdeel van jouw reis naar succes en de snelheid waarmee je implementeert is nog belangrijker…

The CoWorking

Er is geen betere plek om te implementeren en samen te werken aan jouw succes dan The CoWorking op onze locatie Zuidpark in Amsterdam-Duivendrecht. Gebruik de voucher die je hebt gekregen en reserveer jouw gratis CoWorkingdag vóór 31 januari 2015 via coworking@opencircles.nl

Tot slot

Vergeet niet jouw acties en resultaten te delen in het commentaarveld hieronder.

En lees ook de commentaren van anderen om ideeën en inspiratie op te doen voor het vormgeven van jouw ultimate business machine

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Didier Dohmen
7 years ago

Beste Nisandeh,

Het ultimate business weekend heb ik succesvol kunnen toepassen tijdens ons eerste strategische bijeenkomst om te komen tot een huisvestingsstrategie. In deze bijeenkomst heb ik een inleiding verzorgd waarbij ik terugkeek wat er mis is gegaan en wat er goed ging. Daarnaast heb ik stilgestaan bij de sterktes en zwaktes van het huisvestingsteam en de kansen en bedreigingen voor stichting BOOR op het terrein van de huisvesting. Tot slot heb ik een inkijk gegeven in de toekomstige situatie van de onderwijshuisvesting. Het was zeer succesvol en werd erg gewaardeerd door de betrokken schooldirecteuren!

Hartelijke groet,

Didier Dohmen
Lid college van bestuur
Stichting BOOR

Fenna Janssen
7 years ago

Via Fiverr een logo aangevraagd voor Emotie-eten de baas.

4 ontvangen. Verrassend dat ontwerpen eten en hart gecombineerd had. Aflevering niet < 48 uur maar < 72 uur. Leuk om gedaan te hebben. Voor mijn nieuwe logo's (10kilolichter en emotie-etendebaas) schakel ik een professionele vormgever in Nederland in. Met haar gesproken over uitstraling, beeldmerkbescherming, logo's die zowel voor mij als mijn franchisenemers passend zijn. Moet dynamisch logo worden waar teksten aan toegevoegd kunnen worden. Deze afstemming doe ik liever via lokale professional dan via Fiverr mail.

Saskia Steur
7 years ago

Even successen delen:

Vandaag is mijn VIP-actie Oud

Anne Buiskool
7 years ago

Hallo allemaal,

Om te beginnen even de LINKEN naar de Facebook pagina’s waar we elkaar kunnen treffen en om hulp vragen, inspireren en geven.
De Facebookgroep OCA bloggers is een plek waar we elkaar helpen met onze blogs.

BIUSINESS UNIVERSITY: on.fb.me/1AJPLjL
OCA BLOGGERS: on.fb.me/1x1tL6T
COWORKING: on.fb.me/1v2dGHF Kun je pas lid worden als je mee gaat doen.

Later meer van en over mij, nu eerst op weg naar de Coworking voor een expertsessie SEO met Saskia Frankena.

Fijne dag Anne

Esther Molenaar
7 years ago

Ik heb via Fiverr een big-head cartoon van mezelf laten maken. Dit ga ik gebruiken in diverse communicatie en in online trainingsmateriaal. Onder het mom van: neem jezelf niet zo super serieus.

Daarnaast heb ik afgelopen woensdag in een blogartikel een aanbieding gedaan voor een online training die ik samen met een coach aan het opzetten ben en een live training die ik alleen ga geven.

Was best eng, maar heb het toch gedaan. En ik blijf dat doen.

Verder heb ik een aantal ideeën voor producten waar bloggers echt echt heel blij van gaan worden. Dat weet ik nu al en daarvoor ga ik een SUPERSTAR zoeken op Elance. Wat het is verklap ik nog niet. Het wordt echt supergaaf!

Ben aan het inventariseren wat ik allemaal kan gaan systematiseren.
Ik heb in ieder geval al een checklist gemaakt voor de vakantie. Altijd handig! 😉

Binnenkort iemand zoeken om een logo te ontwerpen.

2015 wordt het jaar van ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE

Elsje Visser
7 years ago

Wat een super weekend was dat! In zo veel opzichten zo veel waard. Onder andere de afsluiting (ook al komt de Write Your Book in 28 Days er nog aan): wat een kracht zit daar in en wat een energie heb ik daarmee het universum in geslingerd.

Systemen had ik natuurlijk al. Maar… allemaal losse brokjes. Gisteren mijn systemen in een systeem gehangen, zodat de radertjes nu ook in elkaar kunnen grijpen.

Ook verder met mijn jaarplanning. De doelen lagen voor het weekend al klaar, maar kunnen nu ingebed in mijn planningsysteem (maatwerk, want ik ken mezelf langer dan vandaag).

Vanochtend het profiel van een nieuw teamgenoot besproken.
Nu snel weer aan de gang en mijn profiel aanscherpen voor een andere teamgenoot.

Fijne dag en succes!

Elsje

Yvonne Casander
7 years ago

Voor mij persoonlijk was dit één van de beste Open Circles Seminars!

Ik wilde mijn mailadressen uit excell en gmail via Fiverr laten catagoriseren. Waarschijnlijk omdat mijn Engels niet zo denderend is, heeft het mij een groot deel van de dag gekost om iemand te vinden. Niet gelukt.

Uiteindelijk ben ik er toch maar zelf aan begonnen. Kost meer tijd, want ik heb pas een klein deel gedaan, maar ik vind dit toch de beste oplossing nu.

Saskia Steur
7 years ago

Ik heb via fiverr.com een kerstvideo voor mijn bedrijf BlogMeesters laten maken. Had ik (inclusief de gevraagde aanpassingen) binnen zes uur binnen (!). Ik vond het vooral enorm leuk om te doen en krijg ook leuke reacties op het niet al te serieuze filmpje.

Ik ben bezig om een opdracht op Elance uit te zetten voor data entry. Dat gaat mij enorm veel verder helpen. Wordt vervolgd!

Ik heb mijn SysteemBank aangelegd en produceer minimaal 2 uitgewerkte systemen per week: deze week was dat 1 systeem voor het verwerken van inkomende facturen (ik werd gek van mollie en paypal facturen, waar die te vinden zijn, hoe die wel/niet aansluiten op afschriften etc.) en 1 systeem voor het toekennen van mijn ROL aan mijn takenlijst, zodat ik kan ‘tracken’ (met veel dank aan Anna Tjumina).

Dit brengt RUST in de tent en is een prachtige manier om 2014 af te sluiten en 2015 gesystematiseerd te starten – kortom, ik raak helemaal geSAStematiseerd 😉 .