Na de Ultimate Business Machine – december 2016

Dankjewel voor het mooie weekend Ultimate Business Machine.

Stond je maandagochtend ook te popelen om te implementeren wat je allemaal hebt geleerd tijdens de 3 dagen?

Wij wensen jou alle succes van de wereld met het implementeren in jouw bedrijf, zodat het ook zonder jouw persoonlijke inspanning kan blijven groeien en bloeien.

Dit gaat alleen gebeuren als je implementeert wat je hebt geleerd. Gebruik de tools die voorhanden zijn…

Getting Things Done
Klik hier voor David Allens geweldige productiviteitsmethodiek waar ik je over vertelde afgelopen weekend.

All Star Team
Zodra de montage gereed is, ontvang je per e-mail de beloofde opname van Vereds All Star Team sessie uit 2014. Nog even geduld…

… maar je gaat natuurlijk niet passief zitten wachten. We zijn daarom ook heel benieuwd naar de uitkomst van de volgende opdrachten:

  • Plaats een klein project op Fiverr.com of Upwork.com – Hoe werkte dit voor jou?
  • Plan een promotie / stuur een aanbieding naar jouw klanten voor het einde van de maand – Welke aanbieding heb je gedaan, wat zijn je verwachtingen en straks… wat is het resultaat?

Deel alsjeblieft jouw acties en resultaten in het commentaarveld onderaan deze pagina. Doe het nu en kom later nog eens terug om de eindresultaten van je promotie/aanbieding te delen.

En onthoud boven alles:

Implementatie is het belangrijkste onderdeel van jouw reis naar succes en de snelheid waarmee je implementeert is nog belangrijker…

Tot slot

Vergeet niet jouw acties en resultaten te delen in het commentaarveld hieronder.

En lees ook de commentaren van anderen om ideeën en inspiratie op te doen voor het vormgeven van jouw ultimate business machine.

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pascale Martina
Pascale Martina
5 years ago

Ik heb mijn logo laten ontwerpen en nu bezig met een filmpje waarin ik mijn missie overbreng. Logo komt over 3 dagen.

Robert van der Wulp
5 years ago

Hai,

Mijn uiteindelijke logo is voor €6,- waanzinnig geworden. Echt bizar goed. Het koste even wat moeite om het af te stemmen zoals ik dat wilde. Fiverr geeft niet heel uitgebreid de ruimte om een opdracht af te kaderen, maar het eindresultaat was zo goed dat ik nog $5,- fooi heb gegeven.

Ik ben nu bezig met een salespage voor de aanbieding die ik mijn klanten ga doen.

Daarnaast ben ik aan het kijken hoe ik meer aanbiedingen kan doen aan mijn klanten.

Ik heb een upsell bedacht voor de kopers van mijn programma, een downsell voor degene die mijn programma niet gaan kopen, een one time offer voor degenen die inschrijven op mijn eBook en een front end voor de klanten van fietswinkels. Als zij een racefiets of mountaibike verkopen krijgen hun klanten 1 maand gratis van mijn programma, twv €37,-. Na die maand krijgen ze uiteraard de mogelijkheid om mijn programma aan te kopen.

Dus mocht je nog connecties hebben die mountainbikes en/of racefietsen verkopen dan wil ik graag met hen in contact komen.

Iedereen veel implementatieplezier, Robert

Tilly van der Knaap
5 years ago

Hi Robert, hier bij ons in Bleiswijk zit Remco’s Cycle Service, ik weet niet of hij interesse heeft, maar je zou het kunnen proberen (mss hem mee laten delen?). Goed bezig! Succes verder.

Pieter Henzen
5 years ago

Ja, super gaaf en meteen maandagochtend aan de slag gegaan met een sinterklaas actie voor de Masterclass Ga voor Groei 2017! die wij op 13 januari geven. Een filmpje als zwarte piet met een IRO op Facebook.
Leuk is dat 7 mensen zich hebben aangemeld, waardoor we 14 nieuwe kandidaten kunnen verwelkomen waarvan 10 die we niet kennen!!!!

Cora K. Hiebinger
5 years ago

I placed an offer (X-Mas Special) in my newsletter and on FB as a paid ad. I did S, M, and L this year, different than last year. Let’s see what happens, I am optimistic.
I also checked out Fiverr and am impressed by the high quality of what people offer. Did not choose yet, though.

Linda Graanoogst
5 years ago

Implementatie, I love it! Zaterdagavond heb ik meteen een aanbod geschreven op mijn blog van mijn site metgemakinhetnieuws.nl en op basis van mijn #SASA Super Aantrekkelijke Sinterklaas Actie al meteen strategiesessies gehouden. Maandagochtend meteen in gesprek met 2 prospects en 1 waardevolle Pak-de-Persdag verkocht! Deze week nog andere gesprekken gevoerd en dus kan ik zeggen: het werkt, die acties en aanbiedingen. Ook met een MKB-bedrijf in gesprek voor een jaarprogramma. Ik kan daarbij de aandelen-deal voor gaan stellen, had ik bedacht… 😀 Ik weet zeker dat dit bedrijf gaat groeien, namelijk en met mijn hulp als publiciteitscoach gaat dat nog sneller, leert de ervaring.

Op fiverr ook mijn nieuwe visitekaartjes laten maken. Uiteindelijke kosten: ± 20 dollar met 5 dollar fooi erbij.
Mijn stagiaire aan het werk gezet om data op te zoeken voor een nieuw project.
Nu nog een eindejaarspromotie bedenken. Ben bezig met een video.
Kortom: superwaardevolle training, Nisandeh! Thanks a lot!

Op jouw publiciteit!

Linda Graanoogst, Publiciteitscoach en trainer Met Gemak In Het Nieuws

Heleen Kuiper
Heleen Kuiper
5 years ago

Ik ben nog steeds hyper de pieper van alle ideeën die ik heb gekregen. Gelukkig gebruik ik al Wunderlist en een halfslachtige GTD manier om de boel vast te houden. Heb mijn aantekeningen in Evernote overgetypt en alle acties meteen in Wunderlist gezet. Verder stap voor stap acties aan het implementeren.

O ja, de oefening voor de missie heb ik donderdag al in een training gebruikt :).

Nog een tip van mij: Textexpander is een tool waardoor je veel gebruikte woorden of zinnen niet meer helemaal hoeft te typen. Ik heb bv afkortingen voor mijn naam, adres, mailadres, maar ook voor “Factuurnummer” en voor woorden die ik veel gebruik, zoals zelfsturing, Reinventing Organizations, teal organiseren en evolutionair doel. Dat scheelt een hoop getyp!

Rob Ebenau
5 years ago
Reply to  Heleen Kuiper

Hey Heleen, ik ben ook een grote fan van Textexpander. Voor mijn handtekening, bedankje voor de bestelling, betalingsreminder, afsluitingszinnetjes, delen van offertes, enz. Ik zou niet meer zonder willen.

Elske van de Fliert - Zero-e

Ik heb mijn eerste echte product verkocht! En dat op de eerste dag dat mijn actie van start is gegaan 🙂 En ook nog aan een klant met een ‘grote naam’!

Sophie Verheij
5 years ago

Ik heb een voorpagina van mijn ebook laten maken.
Het resultaat viel mij erg tegen. Ik heb de opdracht terug gegeven.