Na Write Your Book in 28 Days


Welkom bij de exclusieve club van succesvolle auteurs!

En (oh jee, begint hij nou een zin met ‘En’ ?) doe wat alle succesvolle auteurs doen na Write Your Book in 28 Days…

Neem iedere dag jouw aantekeningen en inzichten door en veranker ze in je geheugen. Het systeem dat je hebt geleerd is wonderbaarlijk simpel, maar werkt alleen als je alle stappen in de juiste volgorde uitvoert.

Begin bij het juiste onderwerp (topic). Test jouw topic bij jouw klanten en haal het door de checklist in het werkboek. Alleen het beste onderwerp maakt van jouw boek een succes.

Oefen iedere dag de “Writing Machine” (een VERHAAL met 3 power words) om je brein te trainen. Zonder te denken, zonder te corrigeren, schrijf je in vijf minuten zo snel mogelijk het beste van het beste.

En voordat je echt begint met schrijven aan je boek, maak eerst jouw blueprint helemaal af!
Klik hier voor de pdf-versie van de blauwdruk

Als niet-helpende gedachten in jouw hoofd opduiken, denk er dan aan dat het slechts mythes zijn. Als je stap voor stap doorzet is succes gegarandeerd en signeer jij binnenkort jouw eerste boek. Natuurlijk ga je ups en downs krijgen, dus gebruik de ondersteuning van jouw writing buddy en jouw Master Mind groep.  En als je nog geen writing buddy (schrijfmaatje) hebt, vraag erom in het commentaarveld van deze pagina.

Bekijk de onderstaande video van Roy Martina, ik heb hem meermalen genoemd tijdens het weekend. In deze korte video vat hij mooi een aantal punten uit de cursus samen.

Een feest van herkenning nietwaar?

Hier zijn nog een paar reminders, beloftes en praktische zaken:

  • Als je nog geen schrijfmaatje hebt, gebruik het commentaarveld om in contact te komen met jouw persoonlijke stok achter de deur.
  • Kijk eens goed rond op www.createspace.com Je kunt er een hoop van leren.
  • Het is mogelijk om via Centraal Boekhuis jouw boek op Bol.com te krijgen. Om jouw boek rechtstreeks te registreren op Bol.com, kun je een zakelijk verkoopaccount aanmaken
  • Maak een nieuw visitekaartje met als onderschrift bij je naam: bestseller auteur

En dit koddige filmpje wilde ik je niet onthouden:

Nu, voordat je gaat…

Deel jouw inzichten en resultaten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Blijf elkaar ondersteunen bij het creëren van dit krachtige middel voor het vergroten van jouw expert-positie: jouw eigen boek.

Gebruik het commentaarveld dus ook om jouw schrijfmaatje te vinden!

Niets staat de realisatie van jouw boek meer in de weg.

We zien de uitnodiging voor jouw boeklancering-feest snel tegemoet…

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Buiskool
7 years ago

Yes, geboekt…ik ga werkelijk op een eiland zitten…bij een vriendin die vertaalster is…op Lanzarote. Met Ryan air vliegen en eigenlijk kost het me niet meer dan als ik thuis zou zitten…met alle afleiding.

Ik zit in een mastermind groep van de vorige Business University (2014) en dat is echt heel fijn.

Yvonne Grunuveld is mijn schrijversmaatje…vanwege de overlappende doelgroep. Ik ben benieuwd.

De werktitel van mijn boek is:
Respectvol scheiden, in 7 stappen naar gezamenlijk ouderschap.
Daar mag op geschoten worden! Vorig jaar deed ik de Write Your Book in 28 Days al, maar toen had ik net mijn niche en was ik er niet aan toe. Nu wel, helemaal. Mijn klanten helpen mee.

Van jullie zou ik ook heel graag hulp hebben, alles wat jij bedenkt…
Maar ook specifiek: Welke gescheiden ouders en/of ouders die gaan scheiden/te maken hebben met een scheiding willen mij helpen? Enquête, meelezen?
Zo veel of zo weinig als je zelf wilt. Mijn klanten zijn fijn, maar voor mij zit de meerwaarde om jullie te vragen in het feit dat je de werkwijze van Open Circles kent.

Heel graag een mailtje naar anne.buiskool@planet.nl Discretie gewaarborgd.

O ja, wat nog heel grappig was…iemand vroeg me om te vertellen wanneer mijn boek uitkomt..ik zei juni…ze schreef het op. Thuisgekomen staat het gewoon in mijn jaarplanning: Juni…was ik ff vergeten.

Rest me ieder nog een fijne schrijftijd te wensen.

p.s Er is een grote groep van Linked in of Facebook “Write Your Book in 28 Days”. Weet iemand hem te vinden? Daar staan ook hele praktische en waardevolle tips omtrent uitgevers enzo.

EvaMaria De Belder
7 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hallo Anne,

Veel plezier en focus bij jouw vriendin op het eiland.
De groep die ik gevonden heb is
https://www.facebook.com/groups/1386933911527149/

Maar van een linkedin groep weet ik niets.

Groetjes

Jessica
7 years ago

Misschien een brutaal vraagje….

Maar heeft iemand de aantekeningen op zijn/haar laptop?

Mijn handschrift is zoooo onleesbaar, dat het me wat structuur zou geven.

Alvast bedankt!

Lieve gr

Jessicatangelder@gmail.com (daar kan bestand evt heen…)

EvaMaria De Belder
7 years ago
Reply to  Jessica

Helemaal niet brutaal, Jessica. Ik hoop dat ik mijn nota’s uitgewerkt krijg deze week . Dan stuur ik je ze door. Geen punt. Veel succes.

Eleonora van Grinsven
Eleonora van Grinsven
7 years ago

Onze Mastermind groep is in ontwikkeling. We komen binnen 2 weken bijeen.

De complementaire schrijfmaat wil ik graag. Mijn boek komt uit op donderdag 21 mei. Wie heeft diezelfde datum in gedachte en wil met me mee oplopen en wederzijdse steun geven?

Tot snel en heel veel plezier met je bestseller!

Bianca van Rooij
7 years ago

Hey Eleonora,

Wij zitten in dezelfde mastermind en laten we dan ook maar meteen spijkers met koppen (of koppen met spijkers, ken mijn gezegden niet zo goed) slaan! Ik ga samen met jou schrijven als je wilt. Ik merk dat ik wel wil, maar toch nog terughoudend daarin ben.

Dus ik kan die stok achter de deur wel gebruiken! Oorspronkelijk had ik mijn lancering in augustus staan, maar ….. kom maar op MEI!

Groeten, Bianca

Janita Zoer
Janita Zoer
7 years ago

Nisandeh en team hartelijk dank voor deze extra informatie Mede bestseller auteurs, ik ben nog op zoek na een writing buddy en master mind groep (ben zondag middag ziek naar huis gegaan).

Wie wil mijn sparringspartner zijn en in welke master mind group is er nog een plaatsje vrij?

Ik ben de bestseller auteur van ‘Wie kies jij te zijn’ en kom uit regio Utrecht.

Wilma Franke
7 years ago
Reply to  Janita Zoer

Goedemorgen, overlegd met de andere collega’s in mijn groepje heb ik nog niet. We zijn met z’n 5en. En we willen bij het Postiljon in Utrecht bij elkaar komen. In principe de eerste keer op 7 februari. Laat maar even weten of je belangstelling hebt (info@deontknoping.nl).

Marnie van Dinther
Marnie van Dinther
7 years ago
Reply to  Janita Zoer

Dag Janita,

Ik heb tijdens de cursus een topper ontmoet die een boek gaat schrijven over identiteit. Zal ik haar eens contacten om te kijken hoe groot hun groepje al is? Jullie zouden elkaar qua topic goed kunnen versterken misschien?

Zij zit in den Haag, maar onze groep is ook verdeeld over heel Nederland. Als je me even mailt naar m@rnie.nl kan ik je wellicht helpen. Groepen zijn veelal gevormd, maar directie schrijfbuddy is nog krachtiger ???

Wij merken dat het met zes al lastig is om afspraken te maken waarop iedereen kan.

Succes, ik help je graag. Schrikt je boek en ga heel veel mensen helpen!

EvaMaria De Belder
7 years ago

Wat een geweldig weekend met zo veel fijne mensen die mooie boeken ideeën hebben. De hoeveelheid informatie is, zoals altijd van top kwaliteit.

Bedankt, Nisandeh. Zelf ben ik nog niet direct aan het schrijven van een boek toe omdat ik nog een te grote ‘to do’ list heb, die eerst af moet. Dat zal wel door het Spaanse ‘mañana’ system komen. Wel is mijn onderwerp, titel en mijn technique duidelijk geworden tijdens de cursus. Ik wil wel de snelle schrijftechniek gaan ontwikkelen en toepassen op de blogs die ik binnenkort begin te schrijven.

Maar ik voel me wel heel geînspireerd en zie het boek ook als een echte ‘must do’. Vanwege de afstand, kan ik niet deelnemen aan een mastermind groep, maar zoals gezegd, is iedereen altijd welkom bij mij, als je een Focus Retreat nodig hebt. Veel schrijfsucces.

Harmke Kroeze
7 years ago

Ook ik heb al een plek geregeld om ongestoord te kunnen schrijven: drie dagen op de Veluwe. En ik verheug me erop: zorg dat ik tegen die tijd de blueprint klaar heb en de enquete loopt nu al over het topic.

Simone Swinkels
7 years ago

Maandag meteen aan de slag gegaan. Negen mogelijke topics naar klanten gestuurd en een goed beeld gekregen waarover mijn boek moet gaan. Druk bezig met de Blueprint. Daarvoor heb ik tijd tot en met 13 februari. In de vakantieweek daarna wil ik gaan schrijven.

Het hoeft niet perfect te zijn, Roy Martina beschrijft dat heel goed in het filmpje. Ik werk aan ‘een visitekaartje waarvan mensen bereid zijn om ervoor te betalen’! En dit boek wordt het eerste boek van een serie!!!

Marnie van Dinther
Marnie van Dinther
7 years ago

Ik heb de tip van een schrijfbuddy letterlijk genomen. Samen met een co author leer ik je hoe je de perfecte samenwerkingspartner vindt. Dat is simpel te leren met onze K.O.P.P.E.L. K.R.A.C.H.T methode.

Tip : zoek een partner die complementair is aan jou, die goed is in dingen waar jij in vastloopt. Ontdek de kracht van duowerken! Neem de tip van Nisandeh ter harte en help elkaar het beste boek te schrijven! Succes.

Wil je dat wij je helpen? Laat het weten, Dan sturen wij je binnenkort de eerste hoofdstukken van ons boek. Gratis!

Djadi Loose
Djadi Loose
6 years ago

Hallo iedereen,

ik ben voor het eerst op de site. Ik ga in september mijn boek publiceren. Op dit moment ben ik bezig met het herschrijven. Het is een autobiografisch verhaal over een meisje dat in een kindertehuis geplaatst wordt. Ik ben op zoek naar iemand die kan meedenken in het proces van publiceren; eigen beheer of via een uitgever, welke marketing acties kan je doen, ideeën met elkaar delen etc.

Mocht je hier ook naar op zoek zijn; hoor ik het graag!

Hartelijke groet,

Djadi