Business Breakthrough

Work Less, Earn More... Soon!

"In my experience, there are 9 major obstacles that prevent small business owners from reaching their full potential, leaving them working too hard and earning too little. In Business Breakthrough I will help you escape that stressfull situation, but BE WARNED... you will have no more excuses not to make 2017 your best year ever." - Nisandeh Neta

Als jij nu harder werkt en minder verdient dan je zou willen, lees verder...

Geweldig! Iemand heeft het heel goed met jou voor, want je hebt een uitnodiging gekregen om je rechtstreeks in te schrijven voor Business Breakthrough, het ultieme seminar waarin je de obstakels overwint die je er nu van weerhouden om als zelfstandig professional het succes te bereiken wat je verdient.

Als je verderop besluit dat je wilt deelnemen, vergeet dan niet het e-mail adres van degene die jou uitnodigde in te vullen, want dan krijgen jullie BEIDEN de Expert Business Blueprint na het seminar CADEAU. Je kunt deze nergens anders krijgen en het geeft je stap-voor-stap de acties die je moet nemen om je bedrijf komend jaar te laten bloeien als nooit tevoren.

Maar... niets gebeurt natuurlijk vanzelf. Als je een routekaart hebt, moet je nog wel zelf rijden. Alleen met de juiste mindset en acties bereik je de resultaten die je wenst. Maar als jij 100% gemotiveerd bent om van jouw ondernemerschap een maximaal succes te maken... dan is de Business Breakthrough en de Expert Business Blueprint voor jou. 

"Maar, ik weet heus wel wat ik moet doen Nisandeh, maar ik loop steeds tegen dezelfde muur!" Ik hoor het je denken...

Welcome to the club! zou ik zeggen. Zelfs als je weet wat je moet doen, zoveel informatie en tips tot je beschikking hebt en ja... zelfs initieel succes boekt... kun je vroeg of laat je eigen succes saboteren met hardnekkige (mentale) obstakels.


Ervaar jij één of meer van de 9 obstakels die je beletten te bereiken wat jij wilt?

Ik kan je vast verklappen dat Business Breakthrough oplossingen gaat bieden voor de 9 meest voorkomende success-blockers waar ZZP-ers en zelfstandige ondernemers mee kampen: 

  • Onvoldoende inkomen waardoor je niet de dingen kunt doen die je wilt of zou moeten doen, zoals investeren in jouw groei.
  • Onvoldoende klanten, waardoor jouw continuïteit en bestaan als ondernemer (en jouw groei) wordt bedreigd.
  • Onduidelijke positionering, waardoor jij jezelf en jouw product of dienst niet onderscheidt van jouw concurrenten.
  • Onvoldoende ondersteuning, waardoor je - naast het gevoel een eenzame strijder te zijn - ook veel tijdrovende klusjes zelf aanpakt, terwijl je die véél beter door andere experts kunt laten doen.
  • Onvoldoende tijd en ongezonde privé-werk balans, omdat je niet weet hoe je deze in de veeleisende nieuwe economie kunt creëren.
  • Onvoldoende of geen focus, waardoor je misschien wel druk bezig bent, maar geen vooruitgang boekt.
  • Niet weten wát je (als eerste) moet doen (geen stappenplan, verkeerde prioriteiten), waardoor je verlamd door twijfel niets doet of het verkeerde.
  • Niet weten hóe je het moet doen waardoor je alleen maar gefrustreerd raakt omdat het niet lukt.
  • Perfectionisme en de angst om fouten te maken, waardoor je te weinig en te langzaam implementeert en onnodige stress ervaart over wat anderen van jou vinden.

Goed nieuws dus als je last hebt van één of meer van bovenstaande pijnpunten. In Business Breakthrough gaan we in 9 sessies ELK van deze obstakels te lijf. Je zult er aan moeten werken, maar één ding is zeker. Je krijgt de beste tools, strategieën, oefeningen en handvatten om jouw meest hardnekkige blokkades de nek om te draaien.

Hoe zou het zijn om voor eens en altijd bevrijd te zijn van wat jou nu tegenhoudt om het succes te bereiken wat je verlangt?

De normale prijs van het 1-daagse Business Breakthrough programma is €645 exclusief BTW, maar...

Jij hebt dankzij jouw vriend(in) nu de kans om op deze pagina een ticket te boeken voor slechts €99 excl. btw. en INCLUSIEF de Expert Business Blueprint als cadeau.

Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen in het seminar en de enige manier om de Expert Business Blueprint gratis is bezit te krijgen is via onderstaand formulier waarbij we vragen om het e-mail adres van degene van wie je de link naar deze pagina hebt ontvangen.

Er is trouwens nóg een reden om te willen deelnemen aan Business Breakthrough. Tijdens dit seminar krijg je ook een kans om je met gigantisch voordeel aan te melden voor het Zero to Million programma.

In 2017 laat ik je met Zero to a Million realtime zien hoe je je een bedrijf laat groeien in de nieuwe economie. Ik zal met niets een NIEUW bedrijf opzetten (zonder klanten, product, mailing database, etc.) en laten groeien tot een bedrijf met een jaaromzet van 1 miljoen dollar.

En hoe meer persoonlijke obstakels jij in Business Breakthrough wegwerkt, hoe makkelijker het voor jou wordt om in 2017 jouw klandizie en inkomen spectaculair te laten groeien met een gezonde werk-privé balans. Ongeacht of je wel of niet besluit om deel te nemen aan het Zero to a Million programma.

Als je écht serieus bent om het komende jaar een doorbraak te bereiken met jouw business, dan weet je wat je nu moet doen...


Business Breakthrough
woensdag 23 november, 10 - 17 uur
NBC Congrescentrum te Nieuwegein

Wees er wel snel bij, want er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar (we hebben al meer dan 750 deelnemers) en voor je het weet zijn we volgeboekt.

Je ontvangt de Expert Business Blueprint na jouw deelname aan het seminar.

100% tevredenheidsgarantie

Weet je, in Business Breakthrough krijg jij het meest krachtige en BESTE materiaal om een doorbraak te bereiken in de groei van jouw klandizie en inkomen. En wij willen niets anders dan jij helemaal blij bent. Daarom kun jij - als je om welke reden dan ook niet tevreden bent - tot 24 uur na aanvang van het seminar jouw entreegeld terugvragen. Vanzelfsprekend kom je dan niet meer in aanmerking voor het ontvangen van de Expert Business Blueprint.

"Let me help you get in line and stay in line with the Business Breakthrough material, so that you will get the results you desire."