Implementation Boost Day

Business Elite Coaching - Implementation Boost DayWat kan personal coaching voor jou en je business betekenen?

Je ontdekt het tijdens de Implementation Boost Day. De dag waarop je de waarde ervaart van ons nieuwe Business Elite Coaching Program.

Als je aan topsport denkt, vind je het heel normaal dat iedere sporter een coach heeft. Het is zelfs ondenkbaar om medaillewinnaars voor te stellen zonder coach en ondersteunend team.

En BUSINESS is de  hoogste tak van sport.

Ben je tevreden als amateur, doe dan geen moeite. Maar als jij succes wilt, naar het volgende niveau wilt klimmen of de top bereiken… dan kun je niet zonder coaching.

Sommigen zien het als een teken van zwakte als je hulp nodig hebt om verder te komen. Maar de toppers in business en sport zul je dit nooit horen zeggen!

En nu is er voor jou en je business heel goed nieuws…

Open Circles Academy lanceert haar nieuwste, meest persoonlijke coaching programma ooit – het Business Elite Coaching Program om jou te ondersteunen in het implementeren van alle inzichten, strategieën en tools die je in onze programma’s hebt gekregen. Bereik jouw doelen voor 2014 en verder, ondersteund door een coach die de Open Circles taal spreekt en jouw specifieke uitdagingen kent.

Om je kennis te kunnen laten maken met dit unieke coaching programma krijg je nu de kans om deel te nemen aan de Implementation Boost Day.

Op deze dag ervaar je direct de waarde van het Business Elite Coaching proces. Het wordt je helemaal duidelijk hoe dit programma jou helpt implementeren, hoe het jou ondersteunt in jouw specifieke uitdagingen en hoe je er resultaten mee bereikt. En zelfs als je besluit om geen gebruik te maken van de geweldige aanbieding voor het Business Elite Coaching programma, is deze dag van onschatbare waarde voor je business.

Tijdens de Implementation Boost Day ontdek je:

• De 7 stappen-aanpak van het zogenoemde Asking Your Ideal Clients
• Het Ultimate Entrepreneur Sales Follow-Up System
• De 3 grootste fouten die Open Circles graduates maken na de Business Bootcamp en/of vervolgtrainingen
• De 3 implementatie-geheimen waarmee je deze fouten voor ALTIJD VERMIJDT

En dat niet alleen…

• Je krijgt een zogenoemde Hotseat Opportunity – we nemen JOUW persoonlijke grootste business uitdaging/frustratie/vraag onder de loep
• Je krijgt de gelegenheid om jouw brandende “Networking Question” te stellen
• Je krijgt het podium voor jouw 60 seconds of fame – Sales Pitch

En je krijgt handouts mee naar huis, waar je direct mee aan de slag kunt:

• 7 steps of Asking Your Ideal Clients template
• Ideal Client Strategy Worksheet
• Implementation Indicator Assessment

Kortom, de implementatie tools en –structuur voor jouw succes worden je aangereikt. Wees slim en accepteer de hulp die je kunt krijgen, laat je coachen. Dát is sterk. Dán doe je aan topsport ondernemen!

Om te garanderen dat iedere deelnemer voldoende aandacht krijgt, is het maximum aantal deelnemers van de Implementation Boost Day beperkt tot maximaal 15 (vol=vol). En aangezien we alleen 100% gecommitteerde deelnemers willen, meld je dus alsjeblieft alleen aan als je heel serieus bent over het volgen van een coaching programma…

Ben je 100 % gecommitteerd, dan ben je 100% welkom op de Implementation Boost Day.

Implementation Boost Day

Tijd: 10-17 uur
Locatie:
Open Circles Academy – Zuidpark Amsterdam-Duivendrecht

Jouw investering: € 99, excl. BTW

Kies de datum waarop je wilt deelnemen:

5 feb6 feb

 

 

 

 

 

 
Op jouw succes, Nisandeh