Dolores Dimic – Membership Program

195 views | 14 reacties |
shares

Dolores Dimic is single-coach. Ze helpt singles om de ware liefde te vinden en niet meer op de ‘verkeerde’ te vallen. Zelf heeft ze veel kikkers gekust voordat ze in 2008 de jackpot van haar levensloterij vond. De formule waarmee het haar is gelukt, beschrijft ze in haar boek How to Find Someone You Love, op haar website www.LovePartnerProject.com, in seminars voor singles en in persoonlijke coaching programma’s.

In juni 2013 volgde Dolores de 3-daagse training Passive Business Income en in december 2013 was haar membership program een feit en winstgevend: LovePartnerProject

Dolores, hoe kwam je op het idee voor je membership site?
Door de Passive Business Income Training van afgelopen zomer (2013) natuurlijk! Een geweldig idee omdat ik maar een beperkte hoeveelheid tijd per dag heb en maar een bepaald aantal mensen persoonlijk kan coachen. Met mijn seminars kan ik meer mensen tegelijkertijd bereiken en toch persoonlijk blijven. Met mijn boek How to Find Someone You Love (in Nederland te bestellen op www.LovePartnerproject.com/boekbestellen) bereik ik de lezende single.

Wat was je motivatie om de site te maken?
Ik wil graag één miljoen singles in de hele wereld laten zien hoe ze de ware kunnen vinden. Als één miljoen singles met mijn formule de ware liefde vinden, heb ik twee miljoen singles van de markt gehaald. Met de site kan ik mijn formule doorgeven en bereik ik oneindig veel singles! Ik kan het verschil maken terwijl ik er fysiek niet ben. Ik vind het ook een fijn idee om iets achter te laten op deze wereld als ik er ooit niet meer ben.

Hoe heeft de training Passive Business Income je geholpen?
Deze training was net een kookboek: Koop dit, doe dit, meng dat, stop het vervolgens 30 minuten de oven in en… klaar! Het is een stappenplan en dat is precies wat ik nodig had. Iedereen kan er meteen mee gaan bouwen. Maar ook het inzicht dat een membership site de volgende logische stap is om het grootste aantal singles te bereiken, kwam door de Passive Business Income Training. Bovendien zat er een deadline aan vast om de site op een bepaald moment winstgevend te krijgen. Die deadline had ik blijkbaar nodig, want het is nog gelukt ook!

Waar gaat jouw membership programma over?
In www.LovePartnerProject.com geef ik een formule die singles helpt niet meer op de ‘verkeerde’ te vallen. Ik help singles de juiste partner te kiezen, deze persoon snel te vinden en ook te herkennen. Ik geloof erin dat er voor iedereen iemand is die bij je past en die je leven mooier kan maken! Er zijn alleen een paar dingen die je van tevoren even moet weten…

Wie MOETEN jouw programma volgen en waarom?
Singles die geen single meer willen zijn en het zat zijn om steeds op de ´verkeerde’ te vallen raad ik aan om mijn programma te volgen. Ik kan je namelijk laten zien hoe je de ware liefde herkent. Als je single bent en er eigenlijk niet meer in gelooft dat de ware er is voor jou, kan ik je weer hoop geven! Ik heb een beproefde formule ontwikkeld waarmee je de juiste vindt. Ik laat je zien wat je zelf allemaal te bieden hebt – mocht je je afvragen wat er ´mis´ is met je – en hoe je snel de ware liefde kunt vinden.

Stel, je staat in de lift en iemand vraagt: “Waarom kijk je zo blij? Wat zeg je dan ter promotie van jouw membership site?
Ik laat singles zien hoe je de ware liefde vindt. Dat kan overal gebeuren – zelfs in de lift! Ben je single of heb je een vriend of vriendin die de ware liefde zoekt? Stuur ze dan naar mij of geef ze mijn boek cadeau!

Ben je door het verhaal van Dolores geïnspireerd, gemotiveerd of heb je vragen over haar membership program? Laat het Dolores weten in het commentaarveld hieronder of ga direct naar LovePartnerProject

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leni Minderhoud
8 years ago

I know you for a while Dolores via Open Circles and you are very special for me, you know and more people know. I read your book and became again aware of a lot of what is important in Love and finding the right partner. But….I had to fall another time in my own trap….

It is not an easy way but doable, and I am now on the right track to find him, the Prince, and no more frogs ;-).

And yes your book is so inspiring! And the recipe works, but like the system of Open Circles, if you take ALL steps! The membership program is so pleasant to look at, your so natural and light and giving comfort.

Meanwhile I gave the book as present to many friends, they all love it. So I really can recommend you to every single single. !!

Love and good luck with your program!

Dolores Dimic
8 years ago

Dear Leni,

Thank you for your kind words! And thank you for giving my book to people you think could benefit from it. Let me know if there is anything I can do for you – and please, please invite me to your wedding!

Love,

Dolores

Martine Verweij
8 years ago

Hoi Dolores,

Waanzinnig hoe alles ontstaat :). Ik ben bezig met de Leef Lekker cursus van Nisandeh en één van mijn doelen is: Ik heb een gepassioneerde, intense, intieme en liefdevolle relatie met de man van mijn dromen.

Jouw blog komt als een geschenk. Ik wil heel graag jouw boek kopen, maar ik heb geen paypal-rekening en geen creditcard. Hoe kan ik dan toch jouw boek lezen, zodat ik mijn ‘rode doel’ bereik?

Warme groet,
Martine

Dolores Dimic
8 years ago

Beste Martine,

Ik wil je graag helpen jouw ‘rode doel’ te bereiken! Stuur alsjeblieft een mail naar dolores at bestevantexel punt nl en dan komt het goed!
Heel veel succes met al je doelen!

To Your Love,

Dolores

Paul van Oers
8 years ago

Heel slim onderwerp

Iedereen kent wel een single op zoek naar….
Dan verkoopt dat boek haast vanzelf
Als het wel werkt natuurlijk anders ben je zo klaar.

Dolores Dimic
8 years ago
Reply to  Paul van Oers

Beste Paul,

Ik weet niet of het een ‘heel slim’ onderwerp is. Het onderwerp heeft mij gekozen. Ik ben echt ervaringsdeskundige! Toen ik HEM eindelijk tegenkwam en mensen mij steeds vaker begonnen te vragen hoe ik het gedaan had, had ik nog niet door dat dit een ‘slim onderwerp’ is. Pas toen mijn coach zei dat hij nog nooit iemand had ontmoet die de zoektocht naar de ware zo projectmatig heeft aangepakt en dat ik hierover een boek zou moeten schrijven, is de bal gaan rollen.
Er zijn op dit moment meer dan 3 miljoen singles in Nederland, meer dan 20 miljoen in Duitsland. Ik weet gewoon dat er voor iedereen iemand is, en ik weet dat het leven fijner, mooier, gelukkiger kan zijn als je het met de ware deelt. En daar doe ik het voor.
En ja hoor, de formule werkt! Luister naar Nisandeh: “Implement, implement”!
Groetjes,
Dolores

Jelly Bijlsma
8 years ago

Hoi Dolores, Wow Dank je Wel!!

Wat zul jij hier van genieten! Het spat er van af. Ik ben elke keer weer zo geraakt hoe creatief een ieder is om er voor te zorgen je missie te verwezenlijken. En ik herken wat je zegt. Nisandeh heeft de kwaliteit om ingewikkelde dingen terug te brengen naar een recept. Gewoon de stappen volgen. Hahahah en terwijl ik dit schrijf realiseer ik me dat mijn grootste uitdaging is: Het recept volgen!! (ik kan waarschijnlijk daarom ook niet echt koken 🙂 :)) Heel veel succes Dolores!

Dolores Dimic
8 years ago
Reply to  Jelly Bijlsma

Beste Jelly,

dank je wel voor je bemoedigende woorden! Weet je, hoe meer dingen je doet, hoe meer je ervan leert… Veel succes met alles waar je mee bezig bent!

Esther Benard
Esther Benard
8 years ago

Lieve Dolores,

Tijdens de Passive Business Income Training, hebben we samen in een groepje gewerkt. Ik herinner je, als een enthousiaste, gedreven vrouw met heel veel passie voor datgene wat je doet….singles de ware liefde laten vinden.

Tijdens het lezen van dit interview, komt die passie, enthousiasme en gedrevenheid ook weer helemaal terug…..welke singel wil er nu niet van een vrouw als jij advies krijgen. Ik ben ervan overtuigd, dat jij het verschil gaat maken.

1 miljoen singels aan de ware liefde helpen…ik weet zeker dat het je gaat lukken!

Heel veel succes! Esther

Dolores Dimic
8 years ago
Reply to  Esther Benard

Lieve Esther,
Met jou heb ik mijn eerste video opgenomen, en intussen sta ik zelfs graag voor de camera.
Veel succes met jouw bedrijf!

Judith Henstra
8 years ago

Wat een leuke business heb je, Dolores! Krijg je veel feedback van succesvolle matches? Ik ben benieuwd – ook voor hoeveel bruiloften je uitgenodigd wordt. 🙂

Dolores Dimic
8 years ago
Reply to  Judith Henstra

Hoi Judith,

Het is inderdaad heel dankbaar om te doen! Ik heb een hoop ex-singles van wie ik enthousiaste testimonials heb gekregen (nog geen uitnodiging voor een bruiloft 😉 ). Soms hoor ik het jaren later, ‘Trouwens, ik dacht dat je het wel leuk zou vinden om te weten, ik heb hem anderhalf jaar geleden gevonden’. Vaak hoor ik het via-via: ‘Oh, die woont al lang samen met een hele leuke meid’. En als iemand 15 jaar single is geweest, mijn book leest en 3 maanden later een relatie krijgt, dan trek ik mijn eigen conclusies, ook als diegene mij niets laat weten…

Anne Buiskool
8 years ago

Hallo Dolores, wat ziet dat er goed uit!
Erg mooi onderwerp en wat me raakt is dat je zo duidelijk maakt dat jij in je eentje nooit zoveel mensen kunt helpen als je zou willen en dat daarom een video seminar zo’n fantastisch idee is om veel meer mensen te bereiken.

Zelf ben ik in mijn gebied ‘concious uncoupling’ for parents ook bezig met een video productie. Je bent een voorbeeld voor me!
Heel veel succes en ik kom graag met je in contact.
Anne

Dolores Dimic
8 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hoi Anne,

Wat lief! Ik help je graag met je membership site – tenslotte weet ik nu hoe het moet…