Jan Bloemhof – Leuk , lerend en lonend

249 views | 17 reacties |
shares

Jan Bloemhof is coach, spreker en ondernemer in de autobranche. Eerst was hij – volgens zijn eigen woorden – ‘dik en dom’, nu is hij rijk en gelukkig. Lange tijd voelde Jan Bloemhof zich kansloos tot hij een aantal succesvolle inzichten kreeg. Hij leerde zichzelf hoe hij in de praktijk optimaal gebruik kon maken van deze inzichten en hij maakte er een systeem van. Een systeem dat hij nu met jou wil delen.

In december 2014 verscheen zijn boek: LEUK, LEREND & LONEND

Jan hoe kwam je op het idee voor dit boek?
Ik leed aan de ziekte van de stijve wijsvinger: ik gaf iedereen overal de schuld van. Een beter inzicht veranderde mijn leven compleet. Het ging van gemiddeld naar topniveau, op het gebied van gezondheid, relaties én financiën. Door mijn succes werd ik uitgenodigd om lezingen te geven, en vaak vroegen mensen mij of mijn verhaal op papier stond. Zo ontstond het idee om een boek te schrijven.

Wat was je motivatie om dit boek te schrijven?
Elk jaar zoek ik nieuwe uitdagingen. Zo kwam het schrijven van een boek op mijn doelenlijst.

Hoe heeft de cursus Write Your Book in 28 Days jou geholpen?
De cursus heeft me gigantisch geholpen. Ik heb meerdere trainingen gehad bij Open Circles Academy. En ik vind dit absoluut een topcursus! Naast inzicht krijg je ook overzicht in blueprint, outline en niet te vergeten: je wordt enorm gemotiveerd om een goed boek te schrijven.

Waar gaat Leuk, Lerend & Lonend over?
Leuk, Lerend & Lonend gaat over het systeem van rijkdom. Gaat er veel fout in je leven, dan weet je één ding zeker: je bent goed in het systeem van mislukken. Maar… andersom geldt ook: hetzelfde systeem kun je gebruiken voor succes! Ik heb dat systeem in de praktijk ontdekt en vervolgens waargemaakt. Hoe? Dat lees je natuurlijk in Leuk, Lerend & Lonend EN ik licht een tipje van de sluier op in de onderstaande video:

Welke mensen moeten Leuk, Lerend & Lonend lezen en waarom?
Dit boek is voor iedereen die succesvol wil zijn: als ondernemer, vader, moeder, leidinggevende of ZZP’er. Je gaat aan de slag met je potentieel, en daar haal je het maximale uit. Gezondheid, relaties, werk, gezin, financiën. Het is écht waar, je kunt succes oogsten in alles wat je doet! Ik ben zelf een wandelende reclame. De jaaromzet van mijn bedrijf groeide van iets meer dan nul naar ruim veertig miljoen.

Stel, je staat in de lift met een exemplaar van Leuk, Lerend & Lonend. Iemand stapt in en vraagt: “Hee, wat is dat voor een boek?” Wat zeg je dan?
Dit boek verandert jouw leven, als je tenminste de moed hebt om het te lezen en ermee aan de slag te gaan. Al ver vóór de laatste bladzijde denk je onwillekeurig: ’Dit had ik eerder moeten weten…’

Een belangrijk hulpmiddel bij Leuk, Lerend & Lonend is de speciale Planner. Die kun je aanschaffen (€ 19,95). Maar als Open Circles relatie kun je de Planner ook gratis in de wacht slepen. Het enige was je hiervoor hoeft te doen is:

Laat Jan in het commentaarveld hieronder weten hoe jij jouw voordeel denkt te kunnen doen met zijn boek Leuk, Lerend & Lonend.

Nadat jouw comment is geplaatst ontvang je de speciale code waarmee je in aanmerking komt voor de gratis Planner. Wees er snel bij, want dit aanbod geldt alleen voor de eerste 25 bestellers.

Ben je door het verhaal van Jan geïnspireerd, gemotiveerd of heb je vragen over Leuk, Lerend en Lonend? Laat het Jan weten in het commentaarveld hieronder of kijk even op www.janbloemhof.nl

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Gort
7 years ago

Succes en vooral als iemand dit succes heeft gemodelleerd spreekt e altijd erg aan. Het succes van een ander, geëtaleerd in een boek lijkt soms te ver van je vandaan. Maar er zit altijd wel een element in dat aanspreekt en waarmee ik mijn eigen voordeel kan doen.

Vooral de motivatie strategie zou ik graag wat meer over willen weten, waar vindt je je persoonlijke tipping point. Om de ommekeer te maken, je transformatie!

Marjolein Scholtens
7 years ago

Heel erg leuk dit boek wil ik heel graag hebben en ook de planner! Ik ben zeer benieuwd! Het kann veeeeel beter in m’n leven ondanks m’n gelukkig zijn met het kleine wil ik graag leuker lonender en meer leren!!

Marianne Kruijswijk
Marianne Kruijswijk
7 years ago

Alleen al het feit dat het jezelf zo goed gedaan heeft, maakt diepe indruk. Dat maakt je de beste reclame voor je boek.

Ik ben door de contacten met Open Circles in een ontwikkeling terecht gekomen die ik zelf soms amper bij kan houden. Ik kan het alleen nog niet goed omzetten in winst. Die kennis en vaardigheden ben ik aan het leren. Het maakt me dus heel nieuwsgierig naar jouw verhaal. Duidelijk is dat jou wel gelukt.

In ieder geval: gefeliciteerd met de publicatie van je boek. Ik hoop dat je er veel mensen me zult inspireren en rijk maken op alle mogelijke manieren.

Marianne

Werner Janssen
7 years ago

Bij “rijk” denken we vaak alleen aan materiele rijkdom. Op zich een prettige toestand, maar uit de beschrijving van het boek “Leuk, Lerend en Lonend” maak ik op dat het ook een methode geeft voor rijkdom op immateriele gebieden. Voor een gelukkig leven mintstens even belangrijk.

Ik opereer in een uitdagende business, de muzieksector. Ik weet zeker dat er altijd mogelijkheden zijn om goed je kost te kunnen verdienen in deze sector, ook al denkt de meerderheid van de mensheid van niet. Dat zal ook wel moeten, want ik ben niet van plan een andere invulling te geven aan mijn leven. Muziek (spelen, dirigeren, componeren, lesgeven) is mijn passie en ik heb een heel goed verhaal.

In het dagelijkse leven is het voor mij echter vaak lastig om mijn energie te verdelen tussen werk en prive. Er leeft een idee dat ik niet succesvol kan zijn als cultureel ondernemer als ik me veel met mijn gezin bezig houd, terwijl het echte levensgeluk zit in je passie via je werk te kunnen uiten EN tijd genoeg te hebben om bewust met je naasten te leven en te groeien.

De titel “Leuk, Lerend en Lonend” en beschrijving triggert bij mij de nieuwsgierigheid hoe dit te combineren. Ik ben dan ook erg geïnteresseerd om dit boek te ontvangen.

Leni Minderhoud
7 years ago

Leuke (!) inspirerende film. Mooi verhaal. Ik ben benieuwd!

Yildiz van der Zijden
7 years ago

Beste Jan, wat een enthousiasme spat er uit je tekst!
Het maakt me heel nieuwsgierig naar je boek.

Veel succes!

Jacques van Bragt
Jacques van Bragt
7 years ago

Zojuist mijn auto uit de showroom opgehaald en hoewel ik niet van autoverkopers hou ;-), ben ik heel benieuwd naar het verhaal van Jan. Ben benieuwd hoe hij het ‘anders’ doet!

Sim Frantzen
Sim Frantzen
7 years ago

Benieuwd hoe Jan rijkdom op alle gebieden heeft kunnen genereren en niet alleen dan de materiële kant.

Jan Bloemhof
7 years ago

1ste hoofdstuk gratis te downloaden
http://www.janbloemhof.nl/leuk-lerend-lonend/

Nienke Beukers
7 years ago

Leuk en zowaar ontroerend eerste hoofdstuk om te lezen! Ook voor een beeldend therapeut…

Ik ben benieuwd naar de rest, want met mijn doelgroep ‘Mensen die een nieuwe Burn-out willen voorkomen’ werd ik extra nieuwsgierig omdat het laatste woord ‘burn-out’ was:-)

Rob Bakker
Rob Bakker
7 years ago

Ben benieuwd naar de wijze van Jan om de klanten zo te informeren of te benaderen dat ze daad werkelijk kopen bij hem, ben heel benieuwd en wil daarom graag zijn boek lezen

Jos Dielemans
7 years ago

Hallo Jan, Proficiat met je resultaten en je boek !

Ik ben wel benieuwd naar je Planner, want ik heb er wel LOL in maar hoe krijg ik er die drie LLL’s van gemaakt ? Het schrijven van een boek of handleiding staat nog op mijn verlanglijstje.

Jos Dielemans

Fiorella Martijnse
7 years ago

Lijkt me leuk om te zien hoe hij dat heeft gedaan. En een planner voor succes is een goed idee

Jeanette Jansen
7 years ago

“Leuk, Lerend

Marjolijn de Rooy
7 years ago

Klinkt zeer aantrekkelijk! en een planner wauw dat zou geweldig zijn, geeft STRUCTUUR!

Ik kan bijna niet wachten. Overigens wat een geweldige reclame voor Open Circles. Iedereen wil wel zo’n ambassadeur.

Monique Jans
7 years ago

Het filmpje en de titel maken nieuwsgierig. Ben in ieder geval geïnspireerd om het boek te bestellen. Het is zoals je aangeeft: Wat kost het als je niet weet wat er in staat?