Even voorstellen: Marina Schriek

199 views | 4 reacties |
shares

Mag ik aan je voorstellen: Marina Schriek, auteur van het boek Gefeliciteerd met je burn-out.

Als ervaringsdeskundige besloot Marina haar kennis en wijsheid met betrekking tot het onderwerp burn-out met het grote publiek te delen door middel van een boek.

Met behulp van wat zij leerde in de Write Your Book in 28 Days cursus ging zij aan de slag en begin dit jaar kwam haar boek uit.

Wij vroegen Marina om een aantal vragen te beantwoorden en dat deed ze met plezier. Met dit interview willen Marina en wij jou een hart onder de riem steken… als Marina een succesvol boek kan schrijven en uitgeven, dan kun JIJ het ook!

Lees hieronder wat het schrijven en uitgeven van haar boek haar bracht en wat haar hielp om deze klus te klaren…

Hoe kwam je op het idee voor dit boek?

Al jaren werk ik met mensen en help hen zich beter te voelen. Toen mijn praktijk steeds beter bezocht werd en mensen zelfs op een wachtlijst kwamen, kwam het idee bij me op dat ik eens een boek moest schrijven om zo meer mensen te kunnen helpen, dan één-op-één mogelijk was.

Wat is je motivatie om te schrijven?

In 2010 kwam ik in aanraking met de trainingen van Open Circles. Daar leerde ik dat het belangrijk is om je te onderscheiden in de markt en jezelf als expert te profileren. Mijn doel om een boek te schrijven om zo meer mensen te helpen zich goed te voelen, bleek ook nog eens een uitstekende manier om mezelf als expert te presenteren.

Heeft de cursus Write Your Book in 28 Days je geholpen bij het schrijven?

Absoluut, heel veel! Zonder deze cursus was mijn doel om een boek te schrijven waarschijnlijk niet gerealiseerd. Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan.

Tijdens deze training leerde ik alle schroom en excuses die me nog weerhielden om werkelijk een boek te schrijven te laten varen en erop te vertrouwen dat ik dat boek binnen een redelijke termijn zou kunnen schrijven. Het was enorm behulpzaam dat alle stappen in het proces van een boek schrijven én publiceren aan bod kwamen. Zo werden vele hobbels en vragen weggenomen en durfde ik het aan om te beginnen met schrijven.


Waar gaat jouw boek over?

Gefeliciteerd met je burn-out is een krachtig zelfhulpboek dat mensen ondersteunt in hun proces om een burn-out te voor- of overkomen. In het boek leg ik mijn STRALEN techniek uit. Die techniek helpt de lezer om stap voor stap in beweging te komen en actief op zoek te gaan naar manieren om beter met stress om te gaan en zich weer goed te gaan voelen.

Excuses, uitvluchten en schuld afschuiven op omstandigheden brengen niemand verder, zelf verantwoordelijkheid nemen voor je gevoel wél! En het is veel makkelijker dan mensen denken.

Mijn boek helpt mensen om hun angst om te veranderen te overkomen. Niemand wil in bekende, maar toch uitermate vervelende omstandigheden blijven hangen.

De STRALEN techniek helpt de lezer om voor eens en voor altijd voor zichzelf te kiezen. Dit is een erg mooi persoonlijk proces wat iemand door kan maken, vandaar de keuze voor de titel: Gefeliciteerd met je burn-out.

De feedback die ik krijg nu het boek op de markt is, is dat het een uitermate goed leesbaar boek is, waar ook mensen die zelf (nog) geen burn-out hebben profijt van hebben. Denk daarbij aan leidinggevenden, ouders, partners en mensen die bewust op zoek gaan naar manieren om zich beter te voelen.

Voor meer informatie over het boek en om het te bestellen, ga naar: http://www.gefeliciteerdmetjeburnout.info/

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Margreet Schouren
Margreet Schouren
9 years ago

Gefeliciteerd Marina!
Moet even kwijt dat ik het een GEWELDIGE titel vind!!!! Pakkend en vol humor Dank dat je dit wilde delen

Sabouschka Zoumouroda
9 years ago

Gefeliciterd met je boek Marina. Ik was er aanwezig toen je op het podium kwam. Zo een mooie titel al. Ik ga het zeker een keertje lezen. Ik heb ook regelmatig leerlingen met een burn out in mijn dansles. Vandaar mijn interesse aan dit onderwerp en aan jouw benadering.

Groetjes,
Sabouschka

Marina Schriek
9 years ago

Hoi Annette, Margreet en Sabouschka, superbedankt voor jullie felicitatie! Ik ben zelf natuurlijk ook heel blij met de titel 😀 Ik begrijp van mijn uitgever, dat dat de reden is dat mijn manuscript opviel tussen al die anderen. Het is zo leuk dat er zoveel lieve mensen meeleven met mijn boekavontuur! Ik kan het jullie ook aanraden.
Veel succes! Marina

Annette van der Maarel

Gefeliciteerd Marina Schriek met je boek! Erg leuk om het filmpje te zien, dat inspireert! Hartelijke groet, Annette van der Maarel