Marloes van der Kamp – Verdiep en Geniet

79 views | 8 reacties |
shares

Marloes van der Kamp is relatietherapeut en heeft samen met haar partner een methode ontwikkeld om meer begrip, verbondenheid en passie in relaties te krijgen. Ze hebben de membership site Verdiep en Geniet gemaakt en bereiken hiermee veel stellen die hun relatie willen verbeteren. De reacties zijn positief. En indirect dragen Marloes en Teus zo bij aan een liefdevollere samenleving.

In juni 2013 volgde Marloes de 3-daagse training Passive Business Income en in december 2013 was haar membership programma een feit en winstgevend: Verdiep en Geniet

Marloes, hoe kwam je op het idee voor jouw membership site?
Via een blog van Open Circles kwam ik bij een Passive Income video cursus. Samen met mijn partner heb ik een methode ontwikkeld om relaties te veranderen in relaties vol begrip, verbondenheid en passie. Ik was op zoek naar een manier om deze methode op grote schaal beschikbaar te stellen. In de videocursus kwam een membership site ter sprake en toen wist ik dat dit het middel was om heel veel stellen op een mooie, laagdrempelige manier te kunnen helpen.

Wat was je motivatie om jouw membership site te maken?
In mijn jarenlange ervaring als relatietherapeut ontdekte ik dat het lijkt alsof er veel verschillende problemen zijn in een relatie, maar dat het eigenlijk altijd neerkomt op een gebrek aan begrip, verbondenheid of passie, of een combinatie van deze drie. Het goede nieuws is, is dat daar heel goed verandering in te brengen is met de methode dat ik samen met Teus heb ontwikkeld.
Het is onze missie om een liefdevolle samenleving te creëren en de online training Verdiep en Geniet maakt hier deel van uit. Teus is theatermaker, ik ben relatietherapeut en communicatietrainer, en allebei hebben we jarenlange trainingen in bewustzijnswerk en tantra gedaan. Aangevuld met onze eigen ervaring met het hebben van een relatie in moeilijke en drukke tijden, hebben we de online-training ‘Verdiep en Geniet’ ontwikkeld.

Hoe heeft de training Passive Business Income je geholpen?
De training Passive Business Income is een geweldig praktische training die me alle handvatten heeft gegeven die ik nodig had om de site te kunnen maken. Het behandelt alle aspecten van idee, doelgroep, positionering tot de beste indeling van de pagina. Ik had al een idee van wat ik wilde doen en waarom, ik kende mijn doelgroep en daardoor kon ik me echt focussen op het vormgeven van de membership site. In het voorjaar van 2013 heb ik de training gevolgd, in december 2013 was mijn site online en winstgevend.

Waar gaat jouw membership programma over?
Het is een online training voor stellen die een relatie willen vol begrip, verbondenheid én passie. Stellen dus die willen verdiepen en genieten. De training geeft meer begrip en inspiratie over alle aspecten van een relatie, bijvoorbeeld waarom intimiteit niet automatisch leidt tot goede seks. Er zijn ook praktische oefeningen. Dat het werkt merken we onder andere uit de vele bedank-mailtjes die we van cursisten ontvangen! Rutger schreef: ´Ik wil jullie bedanken voor de goede online training die ik nu volg met mijn vrouw. Ik had het eigenlijk niet zo verwacht, maar door de oefeningen die we samen doen komt het gevoel van passie echt terug.’

Wie profiteert het meest van jouw programma en waarom?
Stellen die doorgaans te weinig tijd nemen voor hun relatie profiteren het meest van ons programma. Tijdgebrek en het idee dat de relatie wellicht niet ideaal is, maar goed genoeg en wel stand zal houden, zijn de meest voorkomende ´boosdoeners´.
Beide geven weinig kans op genieten van je relatie op de lange termijn, want alles heeft aandacht nodig om te groeien en bloeien, óók je relatie. Soms is er enige creativiteit nodig om wat tijd voor elkaar vrij te maken, maar geloof me, het is meer dan de moeite waard. Je relatie staat aan de basis van veel dingen in je leven zoals je huis, je kinderen en je werk. Alles gaat makkelijker, beter en effectiever als je de ondersteuning ervaart van een relatie die goed zit.
(NB: Als er fysiek geweld is in een relatie, is onze training geen oplossing. Dan is het zaak om zo snel mogelijk gespecialiseerde hulp te zoeken.)

Stel, je staat in de lift en iemand vraagt: “Waarom kijk je zo blij? Wat zeg je dan ter promotie van jouw membership site?
Ik heb zo’n mooi programma ontwikkeld voor stellen om hun relatie te verbeteren! Steeds meer cursisten zien hun relatie opbloeien, zijn enorm enthousiast. Hiermee wordt een liefdevolle samenleving gecreëerd en ik ben dankbaar dat ik daaraan kan bijdragen. Kijk maar eens op VerdiepenGeniet.nl
Er staat ook een aantal gratis oefeningen op, die zijn sowieso leuk om te doen.

Ben je door het verhaal van Marloes geïnspireerd, gemotiveerd of heb je vragen over haar membership programma Verdiep en Geniet? Laat het Marloes weten in het commentaarveld hieronder.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Buiskool
8 years ago

Lieve Marloes, indirect? Jullie dragen volgens mij heel direct bij aan een liefdevollere samenleving. Wat een geweldige ontwikkeling! en wat een mooie membershipsite. Gefeliciteerd! Ik zit midden in de opnames van mijn membershipsite, dus jullie zijn een groot voorbeeld voor me.

Ik denk dat ik wel wat mensen attent ga maken op jullie site.
Heel veel succes verder en tot ergens.

Marloes van der Kamp
8 years ago
Reply to  Anne Buiskool

@annebuiskool Hai Anne, Dank voor je felicitaties en voor het doorgeven van mijn site aan anderen, daar ben ik heel blij mee. Ik wens jou ook heel veel succes met de opnames, en dat jouw memebershipsite ook maar een groot succes moge worden!

Astrid Reijmers
8 years ago

Hoi Marloes,

Gefeliciteerd! leuk om dit te lezen. Zelf ben ik ook bezig met het ontwikkelen van een online programma, dat maakt het voor mij extra leuk om je ervaring te lezen.

Heel veel succes verder.

Groetjes
Astrid

Marloes van der Kamp
8 years ago

@astridreijmers
Hai Astrid,
Voor jou ook veel succes gewenst. Waar gaat jouw online programma over en wanneer komt het online?

Baudy Wiechers
8 years ago

Geweldig leuk dit te lezen Marloes. Mooi interview en het is je van harte gegund. Je hebt er hard voor gewerkt en nu maar lekker genieten van het resultaat.

Fijn te lezen dat je zulke mooie reacties krijgt!

Marloes van der Kamp
8 years ago
Reply to  Baudy Wiechers

@baudywiechers
Hai Baudy, Dank je wel voor je reactie, en ook voor je fijne ondersteuning in het proces naar deze online training toe; ik ben heel blij dat je in mijn Mastermind groep zit!

Ingela Wolf Sjögren
8 years ago

Hoi Marloes,

Wij zijn collega’s. Ik ben ook o.a. relatietherapeute. Dit weekend heb ik de Master Entrepreneur gedaan. Onze doelgroep en positioning hebben veel overeenkomsten. Mijn eerste reactie: even schrikken. En toch zijn er ook verschillen. Ik richt me op hoogopgeleide succesvole paren met een complexe familiesituatie (patchworkt, gemengde huwelijken, migratie , adotie enz.). Ik werk met Expats en Nederlanders. Ik ben naast relatietherapeute ook communicatietrainer en systemische therapeute.

En dan de opluchting. Het kan natuurlijk allemaal paralel. Dat is de kracht van het systeem van Open Circles. Ik met mijn expertise en levenservaring en jullie. En natuurlijk ook de anderen die er nog zijn. Wellicht kunnen wij ook samenwerken en/ of ervaringen met elkaar delen. Ik wens jullie heel veel succes met jullie missie. Lets make the familie a place of saftey, kindness en love where all familie members can fullfil there potential to create a more peaceful world.

Hartelijke groe!