Jouw succesverhaal in Koplopers?

KoplopersAls je ons boek Koplopers 2013 in handen hebt, begrijp je hoe trots ik ben dit jou geschenk te kunnen geven.

Want het idee van dit prachtige boek is helemaal mogelijk gemaakt dankzij jouw succes.

“Maar Nisandeh,” hoor ik je denken: “Ik sta toch helemaal niet in Koplopers?”
En mijn antwoord aan jou is: “Ah, NOG niet….”

Je krijgt nu een kans om jouw verhaal te laten selecteren voor Koplopers 2014!

We gaan ieder jaar een boek uitgeven met verhalen van succesvolle Open Circles studenten, de ondernemers die de tools en strategieën uit onze programma’s hebben geïmplementeerd en daarmee zakelijk succes hebben geboekt.

Het doet wat met me

Het raakt mij elke keer diep als ik hoor dat de trainingen van Open Circles een verschil hebben gemaakt in het zakelijke en persoonlijke succes van anderen. Hoe vaak het ook gebeurt, ik geloof niet dat het ooit zal wennen, gelukkig niet.

Tijdens de trainingen deel ik vaak mijn persoonlijke verhalen. Over wat wel werkte en wat niet werkte. Dat doe ik bewust en ik hamer er keer op keer op om ook jouw successen en lessen te delen. Als je goed hebt opgelet tijdens onze trainingen (en daar ga ik natuurlijk van uit!) begrijp je de waarde van geven. En met jouw succesverhaal GEEF jij iedereen de onderliggende boodschap: “Als ik het kan, kan jij het ook!”

Waarom zou jij in Koplopers willen staan?

Natuurlijk kan gratis publiciteit een lucratieve bijwerking zijn. Stel je voor welke impact het heeft op jouw business als jouw verhaal in een boek over ondernemerssucces staat? Toch gaat het in de eerste plaats niet om zelfpromotie. Ik wil graag dat jij met jouw verhaal anderen aanmoedigt, inspireert en motiveert om voor hun (zakelijke) dromen te gaan, hoe groot of klein die dromen ook mogen zijn. Dit is volledig in lijn met onze visie: empowering people to fulfill their greatest potential.

Jij bent een kiezel die cirkels maakt in de vijver van succes. Laat jouw verhaal de wereld rondgaan als een lopend vuurtje.

Je hoeft echt geen miljoenen euro’s te hebben verdiend of een spectaculair groeiend bedrijf te leiden om een kans te maken. Je moet wél bereid zijn om concrete resultaten te delen met anderen (business groei, meer inkomen, meer winst, meer klanten, meer impact, etc.) en te delen wat er voor jou werkte en wat niet.

Hoe meld je je aan?

Het enige dat je hoeft te doen is: Beantwoord de volgende 6 vragen in het commentaarveld onderaan deze pagina

  1. Vertel ons in één of twee paragrafen over jouw business, jouw dienst of product en jouw doelgroep
  2. Welke Open Circles programma’s heb je gedaan?
  3. Wat zijn de belangrijkste lessen uit onze programma’s die je hebt geïmplementeerd in jouw business?
  4. Hoe ziet jouw business er nu uit, in vergelijking met hoe het was voordat je deze lessen toepaste? (in termen van inkomen, aantal klanten, type klanten, de impact die het maakt, etc.)
  5. Als je slechts één ding uit onze programma’s mocht aanraden aan andere ondernemers – wat is dit belangrijkste inzicht of deze strategie/tool?
  6. Andere zaken die wij volgens jou moeten weten om jou te kiezen voor het boek.

Als we jouw verhaal kiezen
We nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een interview. We sturen een professionele schrijver en fotograaf naar je toe om jouw verhaal helemaal compleet te krijgen met alle relevante informatie. Van jouw verhaal maken wij een hoofdstuk van 10 tot 12 pagina’s, inclusief een professionele foto met vermelding van jouw website en andere contactinformatie. Je krijgt bovendien 50 gratis exemplaren om weg te geven of te verkopen.

Als je NIET wordt gekozen
Dan zijn er nog andere kansen en mogelijkheden, zoals:

  • Vertel jouw succesverhaal op het Business Bootcamp podium, voor een groep van duizenden potentiële klanten, partners en leveranciers
  • Vertel jouw succesverhaal in een filmpje dat wij delen op ons blog, Facebook pagina en YouTube
  • Deel jouw succesverhaal in een panel tijdens de komende Master Entrepreneur training
  • En we hebben nog andere, hele leuke verrassingen

Neem NU een moment de tijd en geef jouw antwoorden op de 6 vragen in het commentaarveld hieronder. Het hoeft echt geen gelikt verhaal te zijn. Juist daarvoor hebben we een professionele schrijver! Belangrijk is: Laat jouw passie doorschijnen. En wie weet schitter jij volgend jaar in Koplopers en word jij een beroemdheid en inspiratie voor duizenden andere ondernemers.

Dankjewel!

Op jouw succes,

Nisandeh