Make Your Book a Reality – Seminar

Book2Wist je dat het publiceren van een eigen boek op nummer 2 staat op de lijst van persoonlijke doelen in onze maatschappij?
(Afvallen staat met stip op nummer 1)

Maar waarom zou JIJ een boek willen schrijven?

Er zijn wel wat redenen op te noemen: succes, erkenning, bekendheid, welvaart, status, invloed, prestatie, vervulling, waardevolle bijdrage en nalatenschap.

Jouw boek is een enorm winstgevend instrument voor je business. Je eigen boek vormt de basis voor je verdere carrière. Het is de munitie waarmee jij jouw doelgroep echt raakt. Of je nu al jaren droomt van je eigen boek of bent gaan inzien dat het een onmisbare tool is voor het bouwen van je expert-status…

… jouw eigen boek is nu binnen handbereik. Het is veel moeilijker om af te vallen en op gewicht te blijven dan je eigen boek te schrijven. En er is geen JOJO effect. Zodra jij je boek hebt gepubliceerd, is er blijvende verandering in jouw expert-status.

Weet jij wat succesvolle mensen antwoorden als ze worden gevraagd wat ze anders zouden doen als ze alles nog eens mochten overdoen? Inderdaad…“Ik zou mijn eerste boek veel eerder schrijven.”

book1

Misschien denk jij ook al jaren na over het schrijven van een boek, maar ben je er nooit toe gekomen…
Misschien weet je ook dat het een geweldig boek zal worden, want je hebt een prachtig idee…
Misschien weet jij als geen ander hoe je moet opvoeden, tijdbesparen, leiden vanuit hoofd en hart, afvallen, podiumangst overwinnen, budgetteren of bouwmaterialen verkopen, etc…

… maar weet je gewoon niet HOE je jouw ideeën op papier krijgt, in de boekhandel, op de bestseller lijst…

In de onderstaande video interview ik Oscar Bulthuis die het ook niet wist. Totdat hij deelnam aan Write Your Book in 28 Days. Oscar vertelt in deze video over zijn proces van ontdekken, schrijven, publiceren en de marketing van zijn boek ‘Ondernemen is net reizen’. Zie hoe Oscar het voor elkaar kreeg:


.
Indrukwekkend nietwaar?

Dus, wat houdt jou tegen? Is het onredelijke angst? Twijfel je omdat je vindt dat je geen schrijftalent bent? Of dat je niet de juiste ervaring en achtergrond hebt?

Als jij ergens goed in bent, wat dan ook – als jij rondloopt met een idee voor een boek – dan is dat niet voor niets. Dat boek dient zich aan, het moet eruit! De informatie die in jouw hoofd zit, is waardevol en mensen zitten erop te wachten.

En er is nog een belangrijke reden om niet langer te wachten met het publiceren van je eigen boek…

Ik geef je even een momentje bedenktijd…

… enig idee?

Had je bedacht dat het slechts een kwestie van tijd is totdat je niet meer ZONDER je eigen boek kunt? Toen nog slechts een enkeling een website had, kon je nog wel zakendoen zonder eigen website, maar nu is het ondenkbaar. Ontwikkelingen gaan sneller dan je denkt. Wat als jij straks de vanzelfsprekende vraag krijgt: “Waar gaat JOUW boek over?”… en je staat met je mond vol tanden.

autographIk wil je geen rotgevoel geven of bang maken, maar je wel serieus hierover laten nadenken. Er is veel meer voordeel te behalen als je bij de eersten hoort, een koploper bent…

Maar even los van de noodzaak van het hebben van je eigen boek, verwacht ik dat je positief gemotiveerd bent tot het schrijven van je eigen boek.

In welke branche je ook zit, welke beroep je ook uitoefent… de voldoening is onbeschrijfelijk wanneer je kunt zeggen dat je een boek op je naam hebt staan. Stel je eens voor dat je langs de etalage van de boekhandel loopt en daar ligt jouw boek. Of iemand vraagt je: “Wil je alsjeblieft je boek voor me signeren?”

Dit is het soort voldoening dat Fons Huijgens van de Bank de Baas en Erika Morren van Schuldenvrij leven ervaren. En ik kan er zelf nooit genoeg van krijgen wanneer deelnemers na de training Write Your Book in 28 Days tegen me zeggen: “Nisandeh, zonder deze cursus, jouw stappenplan, coaching, begeleiding én vertrouwen in mij… was het me nooit gelukt!

Dus, als jij echt serieus overweegt om jouw boek in 2014 te publiceren, krijg je nu een geweldige kans.
Ik nodig ik je van harte uit voor het 3-uur durende seminar Make Your Book a Reality

Praktische details

Make Your Book a Reality – seminar

Datum: dinsdag 14 januari 2014
Tijd: van 18:30 tot 21:30 uur

Locatie
NBC Congrescentrum Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Wat ga je in dit seminar ontdekken?

  • Je begrijpt volledig wat er nodig is om jouw boek te publiceren
  • Je ontdekt hoe je in korte tijd een e-book maakt
  • Je krijgt een speciale aanbieding om deel te nemen aan de 3-daagse training Write Your Book in 28 Days

Want laat ik heel duidelijk zijn over HOE ik jou wil helpen: Als jij in 2014 een boek wilt publiceren, dan is er geen betere manier dan Write You Book in 28 Days om dit waar te maken.

Jouw investering voor dit seminar: 97 euro
(hiermee laat je me zien dat je serieus hierover bent)

En als je op 14 januari besluit de speciale aanbieding voor Write Your Book in 28 Days te grijpen, krijg je die 97 euro weer terug.

Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor het seminar…

RegistreerNU_BBC_blue_250

 

 

 

Tot 14 januari!

Op jouw boek en op jouw succes,

Nisandeh