Master Entrepreneur – special

Ontdek de kunst van het ondernemen in de nieuwe economie

Als je ondernemer bent in deze tijd, moet je door vallen en opstaan ontdekken wat wel en niet werkt. Hoewel… is dit wel zo?

Hoe zou het zijn als je de onnodig pijnlijke lessen kon vermijden en direct kon beginnen met het toepassen van bewezen succesformules? Wanneer je de controle hebt over je onderneming hebt en de wetenschap dat je de juiste strategieën volgt? In de Master Entrepreneur training ontdek je in 3 dagen precies WAT je kunt doen en HOE je het moet aanpakken.

Een slimme ondernemer werkt hard, maar maakt het zichzelf nooit moeilijker dan nodig. Via de Master Entrepreneur neem je de snelweg naar succes in plaats van je weg te blijven zoeken via doodlopende binnenweggetjes. Met de juiste ondernemersvaardigheden voor de nieuwe economie, kun jij je richten op de specifieke, unieke waarde die jij levert. En als jij een maximale bijdrage levert in de wereld, dan is het gevolg onvermijdelijk: maximale beloning op je bankrekening.

In de Master Entrepreneur maak je een systeem van je onderneming. Je creëert een stappenplan waarmee je je ondernemerschap in eigen hand neemt. Je begrijpt hoe je meer klanten krijgt en hoe je ze steeds kunt laten terugkomen. Je maakt jouw product of dienst opmerkelijk en jouw aanbod onweerstaanbaar. Je zult merken dat jouw bedrijf een schat is die alleen maar ontdekt hoeft te worden. Ondernemen wordt weer het avontuur waar je ooit van droomde.

Was je er tijdens de Business Bootcamp misschien nog niet klaar voor, dan is NU de tijd gekomen.

De Master Entrepreneur is DE spoedcursus ondernemen voor ZZP-ers en kleine zelfstandigen. Maar… blijf thuis als je alleen maar op zoek bent naar theorie. Deze intensieve training is voor aanpakkers die direct aan de slag willen met een nieuwe structuur, praktische strategieën en krachtige tools.

In de Master Entrepreneur ontdek je hoe je:

  • Jouw missie tot je grootste verdienste maakt
  • Jouw expertise in de markt zet
  • Het unieke Ultimate Marketing System toepast op jouw business
  • Met minimale investeringen maximale marketingresultaten behaalt
  • Klanten meer laat betalen voor jouw diensten
  • Beter kunt onderhandelen en ervoor zorgt dat alle partijen winnen
  • Prospects benadert en meer klanten binnenhaalt met minder moeite
  • Jouw omzet binnen 12 maanden verdubbelt
  • En meer…

Deelnemen aan de Master Enterpreneur is de beste beslissing die je kunt nemen voor het groeien van je business.

Praktische details

Master Entrepreneur

Data: 27, 28 en 29 juni 2014

Locatie
Nieuwegein Business Centre (NBC)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein 
Route description

Jouw investering* voor de Master Entrepreneur is €3.300 (excl. BTW).

Meld_je_nu_aan_blue

Tot ziens in de Master Entrepreneur!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

P.S. De speciale aanbieding van deze pagina is verlopen op 5 mei 2014, 17:00 uur. Bedenk je echter dat de normale investering voor de Master Entrepreneur al een van de beste investeringen is die je kunt doen voor het succes van je onderneming, gezien de korte terugverdientijd bij implementatie van het materiaal. Grijp dus je kans om aan de eerstvolgende Master Entrepreneur deel te nemen.

Bovendien:
*Jouw investering voor de Master Entrepreneur is 100% aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie