2-Day MBA met Brian Tracy – combination package

Je kunt de Master Entrepreneur (t.w.v. € 3.300) herhalen EN deelnemen aan de 2-Day MBA met Brian Tracy (t.w.v. € 1.995) – voor slechts € 995

Ja, je leest het goed. Laat deze combi-deal maar even op je inwerken…

Je krijgt deze 2 intensieve top business trainingen met een totale waarde van € 5.295 voor slechts € 995 – (je bespaart maar liefst € 4.300)

Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden.

Je bent misschien niet gewend dat ik zo direct met de deur in huis val. Maar omdat jij Master Entrepreneur Graduate bent, weet ik dat je dit aanbod direct op waarde kunt schatten.

2-Day MBA met Brian Tracy

Wij hebben Brian Tracy naar Nederland gehaald om jou te helpen met zijn beste materiaal. In de 2-Day MBA gaat hij diep in op de 10 succesfactoren waarmee je jouw commerciële activiteiten zo efficiënt en effectief maakt dat je verkopen door het plafond zullen schieten.

Als je bekend bent met Brian Tracy, weet je dat dit een kans is die je niet mag missen. Als je deze internationale topondernemer en succes-expert nog niet kent, bekijk dan hieronder de opname van een webinar dat ik onlangs met Brian Tracy heb opgenomen.

Hij geeft uitleg over wat in de 2-Day MBA aan bod gaat komen.

Je ziet het. Dit webinar zit vol met waarde en dat is nog maar een fractie van wat je van de complete 2-Day MBA mag verwachten!

Grijp deze kans. Met het krachtige materiaal uit de 2-Day MBA en de herhaling van de Master Entrepreneur maak je de 2e helft van 2014 tot het grootst denkbare succes.

Jouw investering voor dit combi-package (met totale waarde € 5.295 ) is dus slechts € 995 excl. BTW

  • De Master Entrepreneur vindt plaats op 27, 28 en 29 juni 2014 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein
  • De 2-Day MBA met Brian Tracy vindt plaats op 3 en 4 juli 2014, ook in het NBC Congrescentrum.

profiteer nu

 

 

 

 

Wacht niet te lang met beslissen, want we sluiten de inschrijvingen aan het einde van week 23 – of eerder als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

P.S. Mocht je nu al weten dat je de 2 Day MBA op de genoemde datum niet kunt volgen (we raden je aan om er alles aan te doen om het mogelijk te maken), dan kun je als alternatief deelnemen aan een speciale 2-daagse training van de nummer 1 marketing goeroe Jay Abraham. De exacte data voor deze training zijn nog niet bekend, maar deze zal tussen 1 september en het einde van 2014 plaatsvinden.