Meet the experts: met Rich Schefren

Datum: zondag 7 juli 2013
Locatie: NBC, Nieuwegein
Tijd: 10.00-18.00 uur

Meld_je_nu_aan_blue

 

 

 

Het is geen geheim dat jouw succes als ondernemer afhangt van je positionering als de betrouwbare expert in jouw markt. Met deze expert-status en de bijkomende hoeveelheden gratis publiciteit, stromen de klanten naar je toe, zonder dat je er moeite voor doet.

Zeg maar dag tegen die moeizame (koude) acquisitie.
“Dat is makkelijker gezegd dan gedaan,” zal je denken. Zeker als je veel concurrentie hebt of je het gevoel hebt dat je je expertise nog aan het ontwikkelen bent.

Nu is er een expert op zijn gebied die weet hoe je het moet aanpakken. En niet zomaar iemand. In slechts 18 maanden bouwde de internationaal befaamde internetmarketeer, business strategist en coach Rich Schefren Strategic Profits uit tot een internet marketing bedrijf met een waarde van ruim 10 miljoen dollar.

Maar let op! Online marketing is niet het doel op zich. Rich laat zien hoe je zowel offline als online succesvolle strategieën toepast om jezelf als expert in de markt te zetten. Zo ontwikkelde hij al een waanzinnig concept voor een kledingwinkel en zette hij een keten op van hypotherapie centra met maar liefst 7 miljoen dollar omzet. Duizenden ondernemers profiteerden al van zijn ervaring.

Ik weet niet in welke branche jij de expert gaat worden, maar ik weet wel dat Rich jou de juiste strategieën laat ontdekken.

Rich maakt de materie voor iedereen begrijpelijk, toegankelijk en daarmee jouw succes bereikbaar.

Op 7 juli leert hij jou welke stappen je kunt zetten om jezelf in jouw gewenste expertpositie te plaatsen.

Wil jij je verkopen verhogen? En je inkomen, met een factor 2, 5, 10 of nog meer?
Het is mogelijk.

De afgelopen zeven jaar heeft Rich Schefren duizenden zelfstandige ondernemers geleerd een betrouwbare expert te worden in welke branche dan ook. Met indrukwekkende gevolgen.

  • Hogere verkoop
  • Hogere conversie
  • Meer invloed
  • Hogere tarieven kunnen vragen

Eén van degenen die van zijn kennis en expertise profiteerde, ben ik, Nisandeh Neta.

De ongeëvenaarde expertise van Rich is de afgelopen 5 jaar van onschatbare waarde gebleken voor mij en Open Circles. Via het bijwonen van zijn live evenementen, het volgen van online cursussen en persoonlijke coaching, leerde ik zijn strategieën succesvol toepassen. Het mentorschap van deze praktische visionair is één van de belangrijkste factoren achter het succes van Open Circles.

MTE_photo4
Voor wie bekend is met de goeroe-status van Rich Schefren, mag een sessie met Rich gerust vergelijken met een schilder die een masterclass volgt bij meester Rembrandt.

Ben je er klaar voor om jouw business naar het volgende niveau te tillen?

Jij krijgt nu een once-in-a-lifetime kans om Rich Schefren zelf te ontmoeten en te leren van het beste wat hij te bieden heeft.

PROGRAMMA

Op 7 juli 2013, introduceert Rich in zijn eerste sessie zijn ongelofelijk krachtige aanpak waarmee jij je als expert positioneert in jouw markt, geloofwaardigheid creëert en de expertstatus bereikt die klanten aantrekt.

In een tweede sessie, laat Rich jou de ontbrekende elementen ontdekken die je nodig hebt om jouw bestaande business opnieuw te ontwerpen en te transformeren in een business die substantieel inkomen genereert. Opportunisten transformeren zichzelf tot echte strategische ondernemers.

Een kenmerk van succesvolle ondernemers is dat ze snel kunnen beslissen wanneer een unieke kans zich voordoet.

En jij krijgt deze kans nu in je schoot geworpen. Ik zal je vertellen waarom.

Ik heb in de afgelopen 5 jaar tienduizenden dollars uitgegeven om van Rich te leren (die drie dagen die ik bij hem doorbracht kostte me alleen al $19.000, exclusief hotel, vlucht etc.). Dankzij de band die ik met hem heb opgebouwd, waagt hij zich nu aan een uniek optreden in Nederland.

Jij krijgt op deze dag een volledige business training voor slecht 975 euro!
Dus, zorg dat je erbij bent. Meld je nu aan.

Klik hier om je aan te melden

Op jouw succes,
Nisandeh

PS. Vorige maand boden we onze studenten de kans om Dave’s and Dustin’s workshop ‘Power Presentations’ te volgen. Deze workshop was binnen 2 dagen volgeboekt. Veel mensen baalden van de kans die ze hadden gemist.
Laat het jou dit keer niet gebeuren. Reserveer jouw plek vóór het te laat is!

Meld_je_nu_aan_blue