Meet the Expert – Rich Schefren

Rich Schefren – the Guru’s Guru

Door jezelf als betrouwbare expert te positioneren in jouw markt, wordt alles gemakkelijker.
Je e-mails en blog posts worden gelezen, je video’s worden bekeken en gedeeld, klanten komen voor advies en joint venture partners komen naar jóu om zaken te doen.

Onmogelijk? Het tegendeel is waar!

Wat: Een unieke, eenmalige kans om jouw business naar een veel hoger niveau te tillen
Wie: Nisandeh Neta met Rich Schefren
Waar: NBC, Nieuwegein
Wanneer: 7 juli 2013
Tijdstip: van 10.00 tot 18.00 uur
Investering: €975

Meld_je_nu_aan_blue

.
Rich Schefren is de oprichter en CEO van Strategic Profits. In onze branche wordt hij de Guru van de Guru’s genoemd. De afgelopen zeven jaar heeft hij duizenden kleine ondernemers geleerd een betrouwbare expert te worden in elke mogelijke branche.

Zo heeft hij mij de afgelopen vijf jaar begeleid door middel van zijn online cursussen, live evenementen en persoonlijke één-op-één coaching. Mede dankzij zijn mentorschap is Open Circles zo snel uitgegroeid naar de snelst groeiende organisatie in onze branche.

MTE_photo4

Til je zaak naar een hoger niveau

Dit is jouw unieke kans om inspiratie op te doen uit zijn tips en adviezen! Onlangs heb ik drie dagen doorgebracht met Rich op zijn kantoor in Florida. Ben je eind mei in het Business Bootcamp geweest? Dan heb je waarschijnlijk een aantal grote en kleinere veranderingen waargenomen die het resultaat zijn van mijn bezoek aan Rich.
Wij zijn er klaar voor om onze business naar een hoger niveau te tillen. Dat kun jij ook!

Rich Schefren spreekt maar één of twee keer per jaar op evenementen. Dit doet hij voor topklanten met bijhorende prijzen ($10.000-$25.000 per event). Ik heb hem overtuigd om naar Nederland te komen en om een paar van zijn sessies te geven aan onze topstudenten. Aan jou dus! Dit is een unieke kans om Rich zelf te ontmoeten en te leren van het beste wat hij te bieden heeft.


PROGRAMMA: Meet the Experts – 7 juli 2013:

 • In zijn eerste sessie introduceert Rich een zeer krachtige aanpak waarmee jij je als expert positioneert in jouw markt,  veel geloofwaardigheid creëert voor jouw klanten en jou de nodige expertstatus geeft.
 • In de tweede sessie behandelt Rich de essentiële, ontbrekende elementen die je nodig hebt om jouw bestaande business opnieuw te ontwerpen en te transformeren in een business die écht inkomen genereert.
  Deze elementen zijn:
  – Hogere verkoop
  – Hogere conversie
  – Meer invloed
  – Hogere prijzen voor jouw diensten

Verder onthult Rich zijn bewezen systeem waarmee hij al duizenden klanten heeft geholpen (inclusief mijzelf) om zichzelf te transformeren van opportunisten tot echte strategische ondernemers. Kortom: een volledige business training!

Wil jij de exclusieve tips van de Guru’s Guru ontvangen?

Meld_je_nu_aan_blue

 

 

[leadplayer_vid id=”51B8707F28D83″]