Meet the Experts: met Rich Schefren

Met Nisandeh Neta en Rich Schefren: de business goeroe voor de goeroes

rich-schefren

Als je geen expert bent in jouw markt, besta je eigenlijk niet. Je wordt genegeerd. Je wordt vergeten. Je wordt over het hoofd gezien door de veelheid aan concurrenten.

Oftewel, als je niet opvalt, kan je net zo goed onzichtbaar zijn.

Maar alles wordt gemakkelijker door jezelf te positioneren als de betrouwbare expert in jouw markt.

Dan worden opeens jouw e-mails geopend en gelezen. Prospects WILLEN jouw video’s bekijken, jouw blog posts lezen en jouw informatie met anderen delen.
Joint venture partners komen naar jou toe, op zoek naar nieuwe deals.

Als expert krijg je enorme hoeveelheden gratis publiciteit. Je wordt uitgenodigd om te komen spreken in evenementen. Jouw klanten willen naar je toe komen voor advies.

Tegelijkertijd gaan je verkopen omhoogen je inkomen ook, met een factor 5, 10 of nog meer.

Klinkt onmogelijk? Dat is het niet.

In de afgelopen zeven jaar heeft Rich Schefren (ook wel de business goeroe voor goeroes genoemd) duizenden kleine ondernemers geleerd hoe een betrouwbare expert te worden in welke branche dan ook.

En één van hen… ben ik.

In de afgelopen vijf jaar heeft Rich mij begeleid door middel van zijn online cursussen, live evenementen en persoonlijke één-op-één coaching. Zijn mentorschap is één van de belangrijkste factoren achter het snelle succes van Open Circles (van ZZP’er naar de snelst groeiende organisatie in onze branche…).

Dus… ja! Ik heb de persoonlijke ervaring – dat het mogelijk is.

Nisande Neta & Rich ShcefrenEen paar weken geleden bracht ik drie dagen door bij hem op kantoor in Florida.

En als je in de Business Bootcamp bent geweest afgelopen weekend, dan heb je wellicht een aantal grote en kleine veranderingen waargenomen, die het resultaat zijn van dit speciale één-op-één moment met Rich.

Wij zijn er klaar voor om onze business naar het volgende niveau te tillen… En jij kunt JOUW business ook naar het volgende niveau tillen.

Als jij daar echt klaar voor bent – dan heb ik een speciale kans voor jou…

… een kans om Rich Schefren over een paar weken zelf te ontmoeten en te leren van het beste wat hij te bieden heeft.

Weet je, Rich is niet echt een spreker. Hij spreekt maar in één of twee evenementen per jaar. En alleen voor topklanten met bijbehorende prijzen ($10.000 – $25.000 per evenement).

En toch heb ik hem op de één of andere manier weten te overtuigen om naar Nederland te komen en een paar van zijn sessies te geven aan onze top studenten – JIJ dus!

Dit is een once-in-a-lifetime kans.

Ik heb in de afgelopen vijf jaar tienduizenden dollars uitgegeven om van Rich te leren (die drie dagen van een maand geleden kostte me $19.000 – zonder vlucht, hotel, etc…), maar nu komt hij naar jou toe voor SLECHTS € 975.

EN… als jij bereid bent mij te helpen – hoef je zelfs dat bedrag niet te betalen.

Dus, blijf lezen…

In zijn eerste sessie in dit speciale evenement dat wij “Meet the Experts” noemen, introduceert Rich een ongelofelijk krachtige aanpak waarmee jij je als expert positioneert in jouw markt, veel geloofwaardigheid creëert voor jouw klanten en jou de nodige expertstatus geeft waarmee je o.a. bereikt…

In zijn tweede sessie, neemt Rich je mee door de essentiële, ontbrekende elementen die je nodig hebt om jouw bestaande business opnieuw te ontwerpen en te transformeren in een business die ECHT inkomen genereert.Nisande Neta & Rich Shcefren

  • Hogere verkoop
  • Hogere conversie
  • Meer invloed
  • Hogere prijzen voor jouw diensten…

En Rich onthult zijn bewezen systeem waarmee hij al duizenden klanten heeft geholpen (inclusief mijzelf) om zichzelf te transformeren van ‘opportunisten’ in echte ‘strategische ondernemers’.

Kortom: je krijgt een volledige business training in deze sessie.
Dan begrijp je ook waarom de legendarische Amerikaanse copywriter Clayton Makepeace Rich Schefren een “een vakbekwame genie in marketingstrategie” noemt en waarom Brian Tracy Rich “de beste in de business” noemt.

Ik kan heel lang doorgaan met vertellen over Rich, over wat hij je gaat geven, over mijn sessie – waarin ik met je deel hoe ik de belangrijke lessen van Rich heb geimplementeerd om Open Circles te brengen waar het nu is.

Maar… laat ik jou en mij wat tijd besparen.

Ik bied dit alleen aan jou aan omdat jij één van mijn topstudenten bent… ik weet hoe serieus jij bent over jouw business.

Dus, hier is mijn boodschap aan jou… ZORG DAT JE ERBIJ BENT!

Dit eenmalige, exclusieve evenement vindt plaats op zondag 7 juli in het NBC te Nieuwegein.

Jouw investering is €975.

Klik hier om je aan te melden

Op jouw succes, Nisandeh

PS. Vorige maand boden we een vergelijkbare kans aan onze studenten om Dave’s and Dustin’s workshop ‘Power Presentations’ te volgen – en de workshop was binnen 2 dagen helemaal volgeboekt.

Veel mensen baalden ervan dat ze de kans hadden gemist.
Laat dat deze keer niet gebeuren…

Reserveer jouw plaats voordat het te laat is…