Na de Business Bootcamp

WOW!

Wat een geweldige Business Bootcamp was het afgelopen weekend!

Mede dankzij jouw deelname, energie en input. Dank daarvoor!

Ik hoop dat je van de Business Bootcamp hebt genoten en veel hebt geleerd!

Omdat het afgelopen zondagavond nogal een hectisch einde was van het seminar, wil ik bij deze je nog een aantal dingen meegeven of benadrukken die belangrijk zijn voor het creëren van jouw succes.

Geen lang verhaal, maar een korte video om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

.

LinkedIn

 • Als je nog geen LinkedIn account hebt, open er één op www.linkedin.com
 • Maak een connectie met me op http://nl.linkedin.com/in/nisandeh
 • En wanneer de connectie op LinkedIn er is – neem dan alsjeblieft even een moment om een recommendation te schrijven over wat je hebt ervaren in de Business Bootcamp, en wat je er voor jezelf uit hebt gehaald. Nederlands of Engels is allebei prima.
 • We hebben een LinkedIn groep in het leven geroepen, waar je contact kunt maken met alle andere Business Bootcamp deelnemers…

Twitter

10-24-7

 • Vergeet niet om 10 minuten per dag het materiaal uit je werkboek te herhalen.Weet je het nog – de kluis… 10-24-7. Tien minuten, elke 24 uur, 7 dagen achter elkaar.

  Zo zorg je ervoor dat je ook op de lange termijn profiteert van wat je in het weekend hebt geleerd.

NIEUW! Opportunity Knocks Online

 • Wanneer je 3 mensen aanbrengt voor de volgende Business Bootcamp met je persoonlijke link (deze vind je in de e-mail), ontvang je direct toegang tot het Opportunity Knocks Online systeem.

Foto’s

 • Foto’s van de ongelofelijk energieke Business Bootcamp van afgelopen weekend…
  door Karen Voshol

.

Volgende Business Bootcamp

 • De volgende Business Bootcamp vindt plaats op 27 en 28 november!. Hetzelfde evenement, op dezelfde locatie in Nieuwegein, met dezelfde intentie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen meer succes te creëren! En, nog steeds vrijwel KOSTELOOS (op een klein bedrag voor koffie/thee en lunches na). Breng alsjeblieft ALLE ondernemers en ZZP’ers die je kent op de hoogte en stuur ze naar de Business Bootcamp Websitewww.businessbootcamp.nlof nog beter: stuur ze naar jouw persoonlijke referral link die in de e-mail vermeld staat, zodat we kunnen traceren wie via jou komt en je een waardebon van 200 euro kunnen geven voor elke 5 nieuwe deelnemers die via jou aan de Business Bootcamp deelnemen.

En dan tenslotte: aan de slag!

 • Als jij in actie komt om je business en je leven te verbeteren, en alle andere deelnemers aan de Business Bootcamp komen ook in actie, dan dragen we samen bij aan een betere wereld.En daar gaan we voor, toch?!

Op jouw succes!

Nisandeh