Van 1 naar 1000 klanten in 1 jaar...


Let op! Je krijgt deze week nog 5 extra notities van mij. Ik moet je er wel bij vertellen dat het slechts een tipje van zijn sluier is. Nisandeh zegt dat hij zijn nieuwste en allerbeste ideeën bewaart voor zijn allerlaatste 1-daagse LIVE seminar, de Business Breakthrough...

In de 1-daagse Business Breakthrough geeft Nisandeh je de oplossingen voor de 9 meest voorkomende obstakels die zelfstandige professionals weerhouden van het waarmaken van hun volle ondernemerspotentieel.

Heb je je al ingeschreven?

We zijn inmiddels begonnen met het aftellen de sluitingsdatum. Als je interesse hebt en je hebt je nog niet aangemeld, zou ik dit heel snel doen, want we sluiten de inschrijving uiterlijk op 18 november 16:00 uur. (Let op! vervroegd - het was 20 november)

02
dagen
06
uren
50
minuten
15
seconden

Business Breakthrough
woensdag 23 november, 10-17 uur
NBC Congrescentrum te Nieuwegein

Ik kan je niet direct de link geven om je aan te melden voor de Business Breakthrough, want iedere deelnemer heeft zijn of haar kans "verdiend" door het beantwoorden van een aantal inzichtgevende vragen over hun business.

Dus, als je het nog niet hebt gedaan en je wilt Nisandeh voor de laatste keer LIVE  zien knallen op het podium, terwijl je profiteert van zijn beste materiaal...

... beantwoord dan de vragen en dan kom je vanzelf op de pagina met meer informatie over het seminar en de kans om je in te schrijven:

We sluiten de inschrijving uiterlijk over...

02
dagen
06
uren
50
minuten
03
seconden

Tot ziens tijdens de Business Breakthrough!
(Ik wil het zelf ook voor geen goud missen)

Miro Peters, namens team Open Circles Academy