Open Circles Implementation Coaching Membership

Business Elite Coaching - Implementation Boost Day

Open Circles Academy helpt ZZP’ers en ondernemers succesvol te zijn met hun business.

De hoeveelheid succesmateriaal die je krijgt aangereikt tijdens de Business Bootcamp, onze gevorderde trainingen, live-evenementen en online trainingsmateriaal is groot, zeer groot.

Soms zelfs overweldigend.

Weet jij niet waar je moet beginnen met implementeren?
Of weet je niet meer precies hoe het ook alweer zat?

Of geldt dit juist voor jou:

“Ik weet wat precies wat ik moet doen, hoe ik het moet doen… maar ik DOE het niet.”

Als je steeds maar tegen dezelfde muur loopt, en maar weer… en als frustratie heeft plaatsgemaakt voor de passie, drive en vrijheid waarvoor je in de eerste plaats hebt gekozen voor het ondernemerschap. Dan moet je iets anders doen.

Geen nood. De oplossing staart je recht in je gezicht!

Het Open Circles Implementation Coaching programma is speciaal in het leven geroepen om jou te helpen jouw gewenste resultaten te bereiken

Zoals topsporters en succesvolle entrepreneurs een personal coach in de hand nemen om hen te helpen met het bereiken van hun succes, kan jij je naar succes laten coachen door een Open Circles coach. Het runnen van een succesvolle business is topsport.

En toch, terwijl coaching zo’n belangrijke succesfactor is voor de meest succesvolle entrepreneurs… denken sommigen dat het anders is als het op henzelf aankomt. 

Ik wil je een confronterende vraag stellen: Ben jij ook te trots of denk je dat het een teken van zwakte is om hulp te aanvaarden bij het implementeren van materiaal dat je gegarandeerd verder gaat helpen? Of zie je het als falen als het je niet alleen lukt of is gelukt. Je hebt het me vaker horen zeggen: Echt succes bereik je nooit alleen. Bedenk dat het echt een tekortkoming is om NIET de hulp te (durven) accepteren die je nodig hebt en die voorhanden is.

En echt het aller- allerlaatste wat ik van je wil horen is: “Oh, maar dat is me te gemakkelijk…”

Niemand wordt geboren met de juist ondernemersvaardigheden. En dat is heel goed nieuws, want ondernemersvaardigheden zijn te trainen. 

Zie hoe de volgende entrepreneurs al profiteerden van het Open Circles Implementation Coaching programma

[insert testimonials]

Dus, wat kan personal coaching voor jou en je business betekenen?

Personal coaching is een belangrijke keuze, een flinke investering, een traject, een commitment – van 2 kante

Business Coaching is niet voor iedereen. Je moet bereid zijn ervoor te werken. Je moet een aantal basisvaardigheden hebben om deel te mogen nemen aan het Open Circles Implementation Coaching programma. Als wij de juiste ingrediënten zien, als wij zien dat er de potentie is tot succes, als wij een succesplant in jouw zien groeien die met onze coaching tot volledige wasdom kan groeien, als jij de commitment kunt laten zien…

… dan kwalificeer jij je voor deelname aan het Open Circles Implementation Program.

Maar als je denkt dat met coaching alles vanzelf zal gaan, dat de coach je werk uit handen neemt of als je liever klaagt dan klimt of niet ‘coachable’ bent, dan heb je niets te zoeken in ons programma.

Om je te helpen de keuze voor Implementation Coaching te maken en je te kwalificeren voor deelname, hebben we een speciale introductiedag in het leven geroepen: de Implementation Coaching Day

Tijdens deze dag ontdek je hoe Open Circles Implementation Coaching jou gaat helpen bij het implementeren van alle inzichten, strategieën en tools die je in Open Circles programma’s hebt gekregen.

Je ontdekt de structuur waarmee je jouw implementatie acties kunt vormgeven en je ervaart hoe het is om door de coach jou achter je broek gaat zitten

Als jij besluit het coaching programma te volgen, weet je waar je aan begint. There will be no escape!

Deze introductiedag is de eerste dag van het programma. Je gaat direct aan de slag met jouw doelen, jouw specifieke uitdagingen. Dus zelfs als je besluit niet door te gaan, levert deze dag je bakken vol met waarde:

Tijdens de Implementation Coaching Day ontdek je:

• De 7 stappen-aanpak van het zogenoemde Asking Your Ideal Clients
• Het Ultimate Entrepreneur Sales Follow-Up System
• De 3 grootste fouten die Open Circles graduates maken na de Business Bootcamp en/of vervolgtrainingen
• De 3 implementatie-geheimen waarmee je deze fouten voor ALTIJD VERMIJDT

En dat niet alleen…

• Je krijgt een zogenoemde Hotseat Opportunity – we nemen JOUW persoonlijke grootste business uitdaging/frustratie/vraag onder de loep
• Je krijgt de gelegenheid om jouw brandende “Networking Question” te stellen
• Je krijgt het podium voor jouw 60 seconds of fame – Sales Pitch

En je krijgt handouts mee naar huis, waar je direct mee aan de slag kunt:

• 7 steps of Asking Your Ideal Clients template
• Ideal Client Strategy Worksheet
• Implementation Indicator Assessment

Kortom, de implementatie tools en –structuur voor jouw succes worden je aangereikt. Wees slim en accepteer de hulp die je kunt krijgen, laat je coachen. Dát is sterk. Dán doe je aan topsport ondernemen!

Om te garanderen dat iedere deelnemer voldoende aandacht krijgt, is het maximum aantal deelnemers van de Implementation Coaching Day beperkt tot maximaal 15 (vol=vol). En aangezien we alleen 100% gecommitteerde deelnemers willen, meld je dus alsjeblieft alleen aan als je heel serieus bent over het volgen van een coaching programma…

Ben je 100 % gecommitteerd, dan ben je 100% welkom op de Implementation Coaching Day.

Implementation Coaching Day

Tijd: 10-17 uur
Locatie:
Open Circles Academy – Zuidpark Amsterdam-Duivendrecht

Jouw investering: € 99, excl. BTW

Om je te kwalificeren voor deelname aan deze dag, krijg je een vragenlijst om in te vullen. Als je voldoet met je antwoorden, ontvang je automatisch de link naar de pagina waarop je je kunt aanmelden voor de Implementation Coaching Day.

Kies de datum waarop je wilt deelnemen.

 

Succes met de vragenlijst. We zijn benieuwd naar je antwoorden.

Op jouw succes, Nisandeh